Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capricemylove

herkese selamlar.

arkadaşlar desire z'm kilitlenmeye başladı.rom falan kurmadım,aldığım neyse o.en ufak kasmada kilitleniyor,bataryayı çıkarınca kapanıyor,açtığımda da htc yazısından sonra siyah ekranda kalıyo.telefonu açmak için sürekli reset atmam gerekiyor ama her açıldığında en ufak kasmada kilitleniyor.zaten son zamanlar sürekli kasıyodu,donmalar yaşıyodum.reset de kurtarmıyodu.aynı yavaşlık devamdı.en sonunda patladı.

sorun nedendir sizce? sizin önerdiğiniz bi rom kullansam düzelir mi? yoksa problem donanımsal mı?

saygılar..

rom değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama bana donanımsal gibi geldi garantisi devam ediyorsa gönderin derim
  • sroad kullanıcısına yanıt
    maalesef devam etmiyo.

@
  • capricemylove kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla birlikte bataryanız artık yeterli gücü üretemiyor olabilir bu da kilitlenmelere sebep olabilir. Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürüp deneyin. Mümkünse de başka bir batarya bulun telefona arızayı anlamak için. O da olmazsa zaten garantisi de bitmiş, basın root'u gitsin :)
  • alizuhal A kullanıcısına yanıt
    bataryanın durumu ilk günkü gibi, amperinde bi azalma olur mu bu durumda bilmiyorum.zaten deneyecek başka batarya da yok :(

önerebileceğiniz rom var mı peki? oyun hiç oynamam. sense ekranı donmasın,browserı hızlı olsun yeter :)
  • Forumda yenıyım Bu Konu Baslıgı gorunce kayıt oldum :)
    2yıldır htc desıre z kullanıcısıyım ve sade bır kullanıcıyım

dırek sorunuma gececek olursam :D

2 yıldır telefona herhangı bır rom vs eklentı kurulmadı
    beraberındede herhangı bır format sıfırlama yapılmadı :D yanlıs okumadınız 2 yıldır kutuyu actıgım gıbı kullanıyorum

fakat gel gelım gunumuz teknolojısı sebebıyle artık kasmalar donmalar olusmaya basladı buda telefonu kullanmaz hale getırdı

telefonu fabrıka ayarına donmenın harıcınde

samsunglar gıbı formatlama eskı stabıl halıne getırmemız mumkunmudur yardımcı olurmusunuz ne tur adımlar uygulamalıyım ...
  • hocam telefon artik yeterli gelmediginden cogu kullanici satti ben de note3u bekliyorum degistirecegim yani lafin kisasi en iyi cozum telefonun degismesi oluyor ya da rootlamayi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya kullandıkça ömrünü tüketir. Sizin için hız önemliyse Ya CM7 ya da ILWT rom kurun üstte Aresmar hocamın bahsettiği rom ILWT rom.
  • alizuhal A kullanıcısına yanıt
    ilginiz için çok teşekkür ederim hocam. sonuçları burdan yazarım,başkaları da faydalanır.

saygılar..
  • Eşim kullansın diye ILWT romu kurdum bayramda baya bi kullandı pek bi sorun yaşamadı açıkçası. Facebook twitter vs ağırlıklı tabi.
  • s.a arkadaşlar ben bu telefonbu almayı düşünüyorum . sizce nasıl . internete girer mi navigasyon filan var mı vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

s.a arkadaşlar ben bu telefonbu almayı düşünüyorum . sizce nasıl . internete girer mi navigasyon filan var mı vs vs

İlk sayfada ilk mesajda yazanları okursan fikrin olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

s.a arkadaşlar ben bu telefonbu almayı düşünüyorum . sizce nasıl . internete girer mi navigasyon filan var mı vs vs

İlk sayfada ilk mesajda yazanları okursan fikrin olur bence.

eyvallah teşekkürler

SATACAK OLAN VARSA ALABİLİRİM .
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu klavyesi için mi almayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam telefonu klavyesi için mi almayı düşünüyorsunuz?

HEM KLAVYESİ HEM BÜYÜK EKRANI HEMDE DİĞER İHTİYAÇLARIM İÇİNhttp://forum.donanimhaber.com/m_79327292/f_//tm.htm
  • ILWT rom iyi güzel de, 2.3 olması kötü. Chrome ve Keep ile uyumlu değil, görsellik zayıf. Sıkıcı geliyor bir yerden sonra.

Flinny 25b2'de de (4.2.2) bir süre sonra aşırı kasma sorunu oldu, denediğim her 4.2 rom gibi. Sorunu çözemedim hiçbir denememde.

Sanırım Sense light rom'lara geri döneceğim Turbo boost ve 1.4Ghz overclock ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

ILWT rom iyi güzel de, 2.3 olması kötü. Chrome ve Keep ile uyumlu değil, görsellik zayıf. Sıkıcı geliyor bir yerden sonra.

Flinny 25b2'de de (4.2.2) bir süre sonra aşırı kasma sorunu oldu, denediğim her 4.2 rom gibi. Sorunu çözemedim hiçbir denememde.

Sanırım Sense light rom'lara geri döneceğim Turbo boost ve 1.4Ghz overclock ile.

hocam telefonu hala aktif olarak kullanmakta mısınız? sanırım eskilerden bir tek siz kalmışsınız bir de ben bu arada uzun zamandır rom değiştirmedim çok uzak ve bilgisiz kaldım bana önerebileceğiniz şarjın iyi gittiği biraz görsellik olan ama internette surf yaparken ve temple run tarzı oyunlarda kasma yapmayacak bir rom önerebilir misiniz?

ha birde bu ivmeölçeri nasıl kalibre edebilirim. temple runda problem yok fakat yan tutarak oynanılan asphalt, dolmuş driver gibi oyunlarda telefonu düzgün tuttuğumda sola çekiyor. 3 ayrı program ile kalibre etmeyi denedim fakat hiç yararı olmadı bu konuda ne yapabilirim bilginiz var mı?

• slm arkadaşlar benim iki sorum var:

1.demin telefona format attım.her şey sorunsuz bir şekilde halledildi fakat google play store eski sürümünde kalmış.yani market adı altında gözüküyor.format atmadan önce google play storedu halbuki.şimdi ben market uygulamasını nasıl yeniden google play store a güncelleyebilirim?

2.telefonumu android 4.2.2 sürmüne güncellemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? bu konular hakkında hiç bir bilgim yok.internette anlatan siteler buldum fakat romu nerden indirceğimi bilmiyorum.yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

ILWT rom iyi güzel de, 2.3 olması kötü. Chrome ve Keep ile uyumlu değil, görsellik zayıf. Sıkıcı geliyor bir yerden sonra.

Valla chrome vs eşimin pek ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Tipini de düzelttim adw launcher ex kurdum üstüne de güzel bir tema attım şeker gibi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonda bir sorunum var.Şimdi mesela bir uygulama kullanıyorum.Daha sonra uygulamadan çıkmak için home tuşuna basıyorum.Bastığımda direk ana ekrana gitmesi gerekirken ekranda htc yazısı çıkıyor.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Merhaba arkadaşlar.Telefonda bir sorunum var.Şimdi mesela bir uygulama kullanıyorum.Daha sonra uygulamadan çıkmak için home tuşuna basıyorum.Bastığımda direk ana ekrana gitmesi gerekirken ekranda htc yazısı çıkıyor.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Bunu nasıl çözebilirim?

512 MB ram'in yetmediğini gösteriyor o yazı. Sense arayüzü oldukça ağır, zaten ağır olan android altyapısıyla beraber 512 MB ram, uygulamalar ile arayüzü birlikte aktif tutacak büyüklükte değil. Çözüm farklı rom yüklemek, ben hep MIUI kullanıyordum ve oldukça memnundum. Aresmar'ın rehberi çok yardımcı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.