Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, sizin verdiğiniz romu kurdum dün gece sıkıntı yoktu ama bugün içerisinde problem başladı, wi-fi çalışmıyo bunu nasıl düzeltebilirim, sürekli bağlanıp bağlantı kesiliyo statik ip atmayı denedim olmadı başka bir yolu var mıdır acaba, romu tekrardan kurdum hatta full wipe yapıp.

Edit: düzelmiştir tamam :) bu parolayı yanlış girince tekrar parola ekranının gelmesi büyük sıkıntı cm7de sonra 1 saat araştırma yapabiliyo benim gibi çömezler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknatm -- 23 Temmuz 2013; 14:48:24 >
  • hknatm H kullanıcısına yanıt
    Halledebilmene sevindim :)
  • teşekkür ettim hocam, oluyo böyle aksaklıklar şu an için rom iyi gidiyo biraz da uygulama falan zorladım ama oyun yüklemedim daha. acaba swap yapsam biraz daha iyi mi olur kararsızım.
  • Ilwt rom'un son sürümünde Wifi hata veriyordu. Eski rom'da da hotspot çalışmadığı için geçmiştim zaten.
    Ilwt kernel yükleyince düzeldi, xda'de biri bulmuş sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap olayına güzel bir çözüm bulmuşlar. İsteyen arkadaşlar deneyebilir. Tıpkı rom flashlar gibi flashlanıyor.

Adres: Tıkla

Konu: Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

Swap olayına güzel bir çözüm bulmuşlar. İsteyen arkadaşlar deneyebilir. Tıpkı rom flashlar gibi flashlanıyor.

Güzelmiş bu daha önce daha basit bir yöntemle yapılıyordu ama baya güzelleşmiş gelişmiş artık.

Kısaca SDcard yerine iç hafızada belli kullanılmayan alanlarda swap alanı açılıyor böylece çok daha verimli oluyor. Denemek isterim bunu teşekkürler paylaşımın için.

• merhabalar yaklaşık bir yıldır Desire Z kullanıcısıyım geçtiğimiz günlerde root'ladım telefonumu sırasıyla CyanogenMod-AOSP-AndromadusMod-SlimBean kullandım.
    slimbean kullanırken bir intersitesinde dolaşıyordum sonra arkadaşım messengerdan mesaj attı telefon 2 uygulama arasında arafta kaldı sanıyorum. bende direk bataryayı çıkardım. o gün bu gündür bootloop'ta bütün romları yinede yazmayı denedim olmadı.
    acaba telefonumun sorunu nedir gerekirse telefonun halini videoda çekebilirim.
    ve clockwork'e çok rahat girebiliyorm anladığınız üzere rom yazmada da sıkıntı yok ama açılıyor 1 2 dokunuyorum ya da dokunmuyorum 4 saniye bekleyip yeniden başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

Swap olayına güzel bir çözüm bulmuşlar. İsteyen arkadaşlar deneyebilir. Tıpkı rom flashlar gibi flashlanıyor.

Güzelmiş bu daha önce daha basit bir yöntemle yapılıyordu ama baya güzelleşmiş gelişmiş artık.

Kısaca SDcard yerine iç hafızada belli kullanılmayan alanlarda swap alanı açılıyor böylece çok daha verimli oluyor. Denemek isterim bunu teşekkürler paylaşımın için.

Hocam ben de yaptim swap ama emulatorden girince free -m yaildiginda swap 0 gosteriyo hepsinde acaba bi hata mi yaptim ya da telefon o swapi kulanacak kadar ram yemediginden mi swap 0 gosteriyo :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    ebayden önerebileceğiniz denediğiniz memnun kaldığınız yan sanayi pil var mı?
    Teşekkürler
  • ingeniously kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aresmar hocamın verdiği superwipe+ext4 ü flashlayıp tekrar rom yüklemeyi deneyin. Bootloop sorun değil, brick olmasın yeter :)
  • brick olup olmadığını nereden anlayacağım ?
    işlemcinin ısınıp sorun çıkarma durumu nedir?
    ya da başka bir parçanın?

@alizuhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniously

brick olup olmadığını nereden anlayacağım ?
    işlemcinin ısınıp sorun çıkarma durumu nedir?
    ya da başka bir parçanın?

@alizuhal

Brick olursa hiç açılmaz telefon. İşlemciyi 1.4 ghz seviyesinden daha hızlı çalıştırırsan ısınma olabilir. 1.2 ghz'i geçmemeye çalışın. Başka sorun olabilecek parça bildğim kadarıyla yok, tabi bu elektronik işi, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
  • alizuhal A kullanıcısına yanıt
    söyle söyliyim rom kuruyorum boot oluyor sonra dil seçimi ekranı geliyor 4 sn sonra tekrar boot ediyor bootloop gibi görünse de farklı bir şey ve bu arada bende sevmem overclock o yüzden işlemciyi 1.1'in üzerine çıkarmadım hiç .1024 mhz max olarak çalıştı. super wipe olayına şimdi bakacağım inşallah halllolurda açılır telefon yoksa garantili telefon elimde patlayacak gibi :(

bir şeyler yaptım wipe olarak ve telefon açıldı normale döndü :) kaç gündür yatıyordu bilmiyorum sonunda çalışır hale gelmesi beni mutlu etti ve aospyi yeniden kurdum.ilerleyen günlerde neler olur bilmiyorum ama şimdilik canavar çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniously -- 3 Ağustos 2013; 2:01:35 >
    Eski romundan kırıntılar kalmış yeni romum dosyalarıyla çakışmış büyük ihtimalle. Swap sorunu çözmüş gibi görünüyor. Ben genellikle 1.2 ghz'de çalıştırıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı. 1 ya da 1.2 arası gayet yeterli görünüyor.
  • 2-3 rom atınca demek bu hale geldiyse artık full wipe edip rom atacağım şimdilik aosp 4.2.2 yi kullaıyorum ama telefon kendini yeniden başlatıyor.bu sorun olmasa mükemmel bir rom.yeni rom arayışlarındayım telefon ölene dek devam.var mı önerebileceğin bir rom?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniously -- 5 Ağustos 2013; 4:12:54 >
    yozgatlının yaptığı geny vision rom var. Hem sense light var içinde hem de gayet hızlı. Onun dışında aosp 4.2.2 de gayet hoş bir rom fakat şu htc'nin telefon uygulamasından kopamıyorum onun için sense rom seviyorum. Aosp 4.2.2'de T9 kişi arama özelliği bile yok romun aslında. Ek programlar kurmak gerekiyor mydialer gibi. Gingerbread seviyorsan Aresmar hocamın dediği ILWT rom da güzel.
  • Merhabalar,

En baştan söyliyeyim, Forumlarda çok yeniyim.

Dün itibariyle desire z telefonumu rootladım ve cyanogenmod 7 rom yükledim. Forumda yazanlardan çok yardım aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bir sorum olacak;
    Cyanogenmod 7 yükledikten sonra sim karttaki kişileri göremedim. Araştırdığım kadarıyla bunu görmek mümkün değil. Bu doğru mudur?

Eğer doğru ise başka bir yolu var mı?

Forumda yazıyor olabilir ancak ben bulamadım.

Şimdiden teşekkürler.
  • @ozdes9
    Google hesabı ile eşleştiriliyor kişiler. Telefona henüz Google girişi yapmadıysanız kişiler gözükmez.
    Eğer sorun bu değilse, rehber bölümünde "kişileri içe aktar" gibi bir seçenek olacak menü tuşuna basınca. Oradan da "sim'den içe aktar" gibi bir şey olması lazım.

Sadece görmek, rehbere kopyalamamak mümkün değil benim bildiğim kadarıyla.
  • ozdes9 O kullanıcısına yanıt
    Google play'de sim contacts yazarsanız ücretli ücretsiz bir çok uygulama bulabilirsiniz. Umarım bir tanesi işe yarar. Bana da lazım olmuştu bir süre önce ama tam adını hatırlayamadım kullandığım uygulamanın.
  • herkese selamlar.

arkadaşlar desire z'm kilitlenmeye başladı.rom falan kurmadım,aldığım neyse o.en ufak kasmada kilitleniyor,bataryayı çıkarınca kapanıyor,açtığımda da htc yazısından sonra siyah ekranda kalıyo.telefonu açmak için sürekli reset atmam gerekiyor ama her açıldığında en ufak kasmada kilitleniyor.zaten son zamanlar sürekli kasıyodu,donmalar yaşıyodum.reset de kurtarmıyodu.aynı yavaşlık devamdı.en sonunda patladı.

sorun nedendir sizce? sizin önerdiğiniz bi rom kullansam düzelir mi? yoksa problem donanımsal mı?

saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.