Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Bir arkadaş şöyle bir yöntemle goldcard yapmış aynen bana yazdığını aktarıyorum:

quote:

aşağıdaki linkte cidvalue kısmına cid no'sunu yazıp tarayıcıda açınca goldcard.img iniyor otomatik olarak:
    http://revskills.de/pages/goldcard.php?cidvalue=00b600cadd4e0f804738305553445303&goldversion=Android&captcha=&captcha_sid=3708550&captcha_token=3e5b2a9aa7a7f753b919228a35f3a795&captcha_response=HjXK2&op=Download%20Goldcard%20!&submit=Download%20Goldcard%20!&form_build_id=form-0afea806ab141c5d029891417edf8854&form_id=goldcard_form

Hocam işe yaradı valla rootladım sonunda :) Çok teşekkür ederim yardımların için.

• quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Bir arkadaş şöyle bir yöntemle goldcard yapmış aynen bana yazdığını aktarıyorum:

quote:

aşağıdaki linkte cidvalue kısmına cid no'sunu yazıp tarayıcıda açınca goldcard.img iniyor otomatik olarak:
    http://revskills.de/pages/goldcard.php?cidvalue=00b600cadd4e0f804738305553445303&goldversion=Android&captcha=&captcha_sid=3708550&captcha_token=3e5b2a9aa7a7f753b919228a35f3a795&captcha_response=HjXK2&op=Download%20Goldcard%20!&submit=Download%20Goldcard%20!&form_build_id=form-0afea806ab141c5d029891417edf8854&form_id=goldcard_form

Hocam işe yaradı valla rootladım sonunda :) Çok teşekkür ederim yardımların için.

Sevindim güle güle kullan :)

• benim telefon iyice öldü bana hızlı çalışan sorunsuz bi rom önerebilirmisiniz teleofnum rootlu

şuan gen.y r2 rom var ama telefonun pestili çıkıcak nerdeyse .
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

benim telefon iyice öldü bana hızlı çalışan sorunsuz bi rom önerebilirmisiniz teleofnum rootlu

şuan gen.y r2 rom var ama telefonun pestili çıkıcak nerdeyse .

bende arkadaşa katılıyorum stabil ve klay kullanımı olan bir rum lazım
  • Desire Z'de şuan için en akıcı çalışan rom bu arkadaşlar.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242480
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

Desire Z'de şuan için en akıcı çalışan rom bu arkadaşlar.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242480

teşekkür ederim yüklüyorum hemen

edit: kurdum yükledim de şöyle bi sorunum var . telefondan play storedan indirme işlemi yapıyorum ama pc den girince hiçbir cihazınız yok diyor bunu nasıl düzeltebiliriz

edit2: tamam düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 24 Haziran 2013; 10:53:13 >
  • Merhaba Arkadaşlar ,

Telefonumda dün gece bi sorun çıktı , bir anda dondu ve yeniden başlattım telefon açılmadı , htc logosu geliyor ve öğle kalıyor . ne yaptıysam olmadı .

Telefonu aldığım günden beri ne root ne başka birşey yapmadım .forumda gördüm kapatma tuşu ile ses tuşuna basınca bi yere gidiyor ordan reset felan de dediler dedim ama telefon gene kitleniyor. lütfen yardım edin
  • Dostum garantisi devam ediyorsa uğraşma gönder servise.

Ses kısma tuşuna basılı tutarak açma tuşuna basıp boot menüyü açabilmen için öncelikle pili çıkar. Fast boot modunda kaldıysa telefon boot menüsüne giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Dostum garantisi devam ediyorsa uğraşma gönder servise.

Ses kısma tuşuna basılı tutarak açma tuşuna basıp boot menüyü açabilmen için öncelikle pili çıkar. Fast boot modunda kaldıysa telefon boot menüsüne giremezsin.

Boot menüsüne girebiliyorum , ancak dediğim gibi birşey olmuyor boot tan ne seçersem seçim telefon kitleniyor
  • Şimdi kalktım ve telefonum hiç şarj olmamış, aldığımda %2 deydi. Şarj aletini çıkarıp tekrar taktım ve turuncu ışığı yanıp yanıp sönmeye başladı sonra tamamen söndü. Ne yapmalıyım?

Bir de @aresmar var mı telefon tavsiyen
  • Buralar iyice ölmüş hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 18 Temmuz 2013; 18:37:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hala Z mi kullanıyorsun dostum?
  • evet hocam note 3ü bekliyorum şartlar elverirse ilk çıktığında alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Zamanı gelmişte geçiyor artık değiştirmenin... :) Umarın istediğin gibi gider işler.
  • teşekkür ederim

• Takipteyim ;)

Hala Z kullanıyorum ben bu arada ama hangi Z
  • Ben Xperia Z aldıktan sonra Desire Z'yi android e alışması için eşime vermeye karar verdim.

Şu romu kurdum telefona :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242480

Gayet hızlı görünüyor. Bu romu kullanan var mı? Varsa izlenimleri nedir.
  • merhabalar :) ben romu değiştirmeye karar verdim ama CM7 nin hangi versiyonunu kurmalıyım kararsızım, stabil bişey olması ve zamanla şişmemesi tercihim abi ben hızdan yanayım :) ne diyosun hocam? hala bir "z" kullanıcısı olarak :) hayırlı olsun telefonun, güle güle kullan inşallah :)
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Aresmar hocam bu dediğin romu da denedim ama bir kaç uygulama yükleyince kasılmalar farkettim. Desire Z için yeni eski her romu kurdum diyebilirim ve nedense her seferinde yozgatlının romuna geri döndüm. gen.y vision R3'ü tekrar dene istersen. Hem stabil hem ram yönetimi gayet iyi. Bu arada ubuntu touch'ı bizim telefona göre yapmaya uğraşıyorlar, umarım hoş bir şey çıkar ortaya.

Ayrıca sense istemiyorsan da 4.2.2 AOSP rom gayet hızlı ve güzel. Tek derdi fotoğraf çekerken sanki görüntü yeşilmiş gibi çekiyor ama galeriden girip bakınca çekim normal görünüyor.

• Tatilden dönünce hanıma kurduğum romu denettireceğim bakalım ne olacak hehe.

• 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.