Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: rexludus

Desire Z artık can verdi verecek. Tek çekirdek ve ram baya baya sıkıntılı şuan itibariyle.(swap falanda etki etmiyor artık) Bende Sony Xperia S'e geçmeyi düşünüyorum.

Xperia SP yi düşünün çok başarılı görünüyor.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-review-924p5.php

Hocam baktım şimdi hakkaten iyiymiş. Öneri için teşekkür ederim. İnşallah 1000 liradan piyasaya girer.

• arkadaşlar satan varsa ürününü ilgileniyorum.200 300 arası şöyle. +-10 oynayabilir. Teşekkürler
  • ayıp olan ne kardeş
  • Beyler benimde htc desire z telefonum var fakat update di root du falan pek anlamam uğraşmayı sevmem arkadaş bunun sürüm baya eski falan dedi şuan kullandığım sürüm 2.3.3 bunu nasıl güncelliye bilirim telefon hakkında bölümüne girip güncelle dedim fakat güncelleme yok diyor ?
  • Arkadaşlar telefonum açılmıyor. Sanırım bataryam bozuldu ama bir de buraya yazmak istedim. Şarja taktığımda normalde kırmızı led sürekli yanarken şuan yanıp sönüyor ve hiç bir şekilde açılmıyor telefon. Şunu da belirteyim telefon açılmadan önce sabaha kadar şarjda durmuş ancak sabah sadece %60 şarj olmuş o da 2 saatte bitmişti. Yazılımdan olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı rom'u kullanırken daha öncesinde bi sıkıntı yoktu. Başına gelen veya bir fikri olan var mı?
  • bugün itibariyle nexus 4 siparişi verdim. yaklaşık 2 yıl boyunca kahrımı çeken, üzerinde bir çok rom denediğim desire z maceramı bitiriyorum. ayrıca ilgilenen arkadaşlar olursa telefonumu satıyorum. daha önce de herkesin belirttiği gibi donanımhaber forumlarının çok üzerinde standardı olan bir konuydu burası. android telefonlarla ilgili bir şeyler öğrenmemi sağlayan herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

bugün itibariyle nexus 4 siparişi verdim. yaklaşık 2 yıl boyunca kahrımı çeken, üzerinde bir çok rom denediğim desire z maceramı bitiriyorum. ayrıca ilgilenen arkadaşlar olursa telefonumu satıyorum. daha önce de herkesin belirttiği gibi donanımhaber forumlarının çok üzerinde standardı olan bir konuydu burası. android telefonlarla ilgili bir şeyler öğrenmemi sağlayan herkese teşekkürler.

Hayırlı olsun !
  • Çok uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bir çoğunuz artık telefonlarını emekliye ayırıyorlar, umarım yeni telefonlarınızdan en yüksek verimi alırsınız. Benim bir istirhamım olacaktı Desire Z tayfasından :) Aresmar hocamın root rehberindeki goldcard oluşturma sistemi artık çalışmıyor. XDA'ya falan da baktım ama bir çözüm yok gibi duruyor. Yardımcı olabilecek en ufak fikir bile hoş olur. Keşke Aresmar hocamın gözüne de ilişse bu sorum diye de dua etmiyorum desem yalan olur. Bu kadar geç rootlamaya çalışırsak böyle olur işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

Çok uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bir çoğunuz artık telefonlarını emekliye ayırıyorlar, umarım yeni telefonlarınızdan en yüksek verimi alırsınız. Benim bir istirhamım olacaktı Desire Z tayfasından :) Aresmar hocamın root rehberindeki goldcard oluşturma sistemi artık çalışmıyor. XDA'ya falan da baktım ama bir çözüm yok gibi duruyor. Yardımcı olabilecek en ufak fikir bile hoş olur. Keşke Aresmar hocamın gözüne de ilişse bu sorum diye de dua etmiyorum desem yalan olur. Bu kadar geç rootlamaya çalışırsak böyle olur işte..

Bunu bir arkadaş daha sordu yöntemi var ama cidden nasıl ben de bilmiyorum. XDA da belki araştırılıp bulunabilir. Gold Card ı elle yapıyorsun Hex editörle filan diyorlardı. Hiç bulaşmadım zamanında haliyle otomatik yapan site varken. İngilizcen varsa XDA dan sorabilirsin ya da IRC kanalı G2Root vardı rehberde bahsetiğim orda eğer kalmışsa bilgili tipler vardı.

Valla işin zor ne yalan söyliyim :)

• quote:

quote:

Çok uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bir çoğunuz artık telefonlarını emekliye ayırıyorlar, umarım yeni telefonlarınızdan en yüksek verimi alırsınız. Benim bir istirhamım olacaktı Desire Z tayfasından :) Aresmar hocamın root rehberindeki goldcard oluşturma sistemi artık çalışmıyor. XDA'ya falan da baktım ama bir çözüm yok gibi duruyor. Yardımcı olabilecek en ufak fikir bile hoş olur. Keşke Aresmar hocamın gözüne de ilişse bu sorum diye de dua etmiyorum desem yalan olur. Bu kadar geç rootlamaya çalışırsak böyle olur işte..

Bunu bir arkadaş daha sordu yöntemi var ama cidden nasıl ben de bilmiyorum. XDA da belki araştırılıp bulunabilir. Gold Card ı elle yapıyorsun Hex editörle filan diyorlardı. Hiç bulaşmadım zamanında haliyle otomatik yapan site varken. İngilizcen varsa XDA dan sorabilirsin ya da IRC kanalı G2Root vardı rehberde bahsetiğim orda eğer kalmışsa bilgili tipler vardı.

Linux için yazılmış flashgc diye bir uygulama varmış. En kısa zamanda onu deneyeceğim. Buradan da yazarım veya size sonucu bildiririm rehbere eklersiniz olmazsa. Çok teşekkür ederim cevap için.

• quote:

quote:

quote:

Linux için yazılmış flashgc diye bir uygulama varmış. En kısa zamanda onu deneyeceğim. Buradan da yazarım veya size sonucu bildiririm rehbere eklersiniz olmazsa. Çok teşekkür ederim cevap için.

Eyvallah başarırsan goldcard yapmayı lütfen burada yöntemi detaylı yaz ki illaki çıkıyor seni gibi root etmek isteyenler yardımcı olmuş olursun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: gazeL_

Arkadaşlar telefonum açılmıyor. Sanırım bataryam bozuldu ama bir de buraya yazmak istedim. Şarja taktığımda normalde kırmızı led sürekli yanarken şuan yanıp sönüyor ve hiç bir şekilde açılmıyor telefon. Şunu da belirteyim telefon açılmadan önce sabaha kadar şarjda durmuş ancak sabah sadece %60 şarj olmuş o da 2 saatte bitmişti. Yazılımdan olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı rom'u kullanırken daha öncesinde bi sıkıntı yoktu. Başına gelen veya bir fikri olan var mı?

Arkadaşlar telefona bir çözüm bulamadım ve telefoncuya götürdüm. Donanımsal bir sıkıntı olmadığını, boot un çöktüğünü sıfırdan yazılım atacaklarını söylediler. XDA'da falan bunun bi çözümü, anlatımı var mı? Bir bilen varsa yardımcı olsun çünkü ne zamandır yatıyor öyle telefon...

• Hocam XDA da şarj aleti ya da batarya mefta olmuş diyorlar. Bunları dene istersen. Cevabına göre başka yerlere de bakarız.
  • Arkadaşlar ben nexus 4'e geçişimi yaptım. Desire Z kullanıcı kulübü konusundan bir çok yardım aldım. Başta aresmar olmak üzere konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

Arkadaşlar ben nexus 4'e geçişimi yaptım. Desire Z kullanıcı kulübü konusundan bir çok yardım aldım. Başta aresmar olmak üzere konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun ! Güle güle kullan güzel seçim ;)
  • Arkadaşlar desire z kullanıyorum. Dün geceden beri alttaki home, menu, geri ve arama dokunmatiği calışmıyor. düşme falan olmadı. çocuklar yanımda sapan 2 adllı oyunu oynadılar bes dk. ondan sonra calışmadı o tuşlar ne yaptıysam olmadı. fabrika ayarlarına bile döndüm. calışmıyor. hatta su an marketi play bile yapmıyor. google talk hangout olmadı. virüs mü bulaştı, donanımsal bir sorunmu oldu. yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var aresmar. Desire Z yeterli bir telefon değildi ve biz kullanıcılar deyim yerindeyse sinekten yağ çıkarırcasına bu telefondan en iyi performansı alabilmek için kastık durduk. Keyifliydi...

Ama şimdi yeni telefonlarımız gayet yeterli telefonlar. Gayet stabil çalışıyorlar. Bu sebeple insanlar uğraşmıyor moddu, romdu vs... Zaten stabil çalışan bir alete dokunmak istemiyorlar. O sebeple konularda başka başka muhabbetler dönüyor.

Tabi bence bu böyle... :) Nexus 4 konusu da çok verimli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Şöyle bir şey var aresmar. Desire Z yeterli bir telefon değildi ve biz kullanıcılar deyim yerindeyse sinekten yağ çıkarırcasına bu telefondan en iyi performansı alabilmek için kastık durduk. Keyifliydi...

Ama şimdi yeni telefonlarımız gayet yeterli telefonlar. Gayet stabil çalışıyorlar. Bu sebeple insanlar uğraşmıyor moddu, romdu vs... Zaten stabil çalışan bir alete dokunmak istemiyorlar. O sebeple konularda başka başka muhabbetler dönüyor.

Tabi bence bu böyle... :) Nexus 4 konusu da çok verimli değil.

Tabii ki eskisi gibi kasmaya gerek olmuyor ama yine de kişiselleştirme ve bazı önemli programlar vs için yine roottur moddur yapıyoruz ;)

Son favorim greenify denen muhteşem program mesela. Root lu adamın vazgeçilmezidir artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah başarırsan goldcard yapmayı lütfen burada yöntemi detaylı yaz ki illaki çıkıyor seni gibi root etmek isteyenler yardımcı olmuş olursun ;)

Flashgc de temp root istiyor. Bu da yattı :(

• Bir arkadaş şöyle bir yöntemle goldcard yapmış aynen bana yazdığını aktarıyorum:

quote:

aşağıdaki linkte cidvalue kısmına cid no'sunu yazıp tarayıcıda açınca goldcard.img iniyor otomatik olarak:
    http://revskills.de/pages/goldcard.php?cidvalue=00b600cadd4e0f804738305553445303&goldversion=Android&captcha=&captcha_sid=3708550&captcha_token=3e5b2a9aa7a7f753b919228a35f3a795&captcha_response=HjXK2&op=Download%20Goldcard%20!&submit=Download%20Goldcard%20!&form_build_id=form-0afea806ab141c5d029891417edf8854&form_id=goldcard_form

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Haziran 2013; 9:27:39 >
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.