Herkese merhabalar,
Her ne kadar liste fiyatı üzerinde sıfır araç bulmakta zorlansak da sizlere fikir vereceğini düşündüğüm bir site tasarladık.
Cebinizdeki para ile hangi marka model araçları alabiliyorsunuz ve son güncellenen araçları tek sayfada hızlı bir şekilde görmek için
otofiyatlar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca site daha çok yeni geliştirmek adına fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
- Siteye ilk girdiğinizde karşınıza markalar çıkıyor. Şimdilik 39 marka 245 model ve 1051 versiyon var karşımızda.
-Dilersek bu listede fiyat filtrelemesi yapabiliyoruz. Karşımıza sadece dilediğimiz fiyat aralığındaki marka-modeller geliyor.
-Markaya tıklayarak modelleri detaylı bir şekilde görüntüleyebiliriz.
-Listelerin tümünde hızlıca aradığımız marka-modeli bulmak "Bul" alanından arama yapabiliriz.
-Listeleri belirli aralıklarla güncelliyoruz. Bu son güncellenenler listesine "Son Güncellenenler" menüsünden ulaşabilirsiniz.
-Dilediğiniz Marka Modele ait tanıtım videolarına "Model Tanıtım Videoları" menüsünden ulaşabilirsiniz.
Sizlerin görüşleri önerileri bizler için çok önemli. Sitenin gelişmesinde katkılarınızı ve önerilerinizi bu başlık altında belirtirseniz çok memnun olurum.
vakit ayırıp tamamını okuduysanız ve siteyi ziyaret ettiyseniz çok teşekkürler.
Bilgisayara kesik kesik güç gelme problemi
|
Colorist 480Watt Yardım...
|
AMD Altlon 2500+ ile race drive grid oynayabilen varmı?
|
HIS_X1650GT_AGP nasıl bir karttır sizce?
|
|
kg290'da gün boyunca "şebeke yok" yazısıyla karşılaştım.
|
"LG KG 290" Mi "Samsung e250" Mi?
|
MSI VGA RX1950PRO alınırmı bu sisteme...?
|
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 176
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.596 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar