arkadaşlar sistemim amd altlon XP 3200+ işlemci EPOX 8krai anakart 2*512 kingston ram fsp 400W güç kaynağı Bu sisteme http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=3104 bu ekran kartını ve 1gb ram daha almak istiyorum sizce nasıl bir düşünce beni nekadar daha götürür..? Herkese yorumları için şimdiden teşekkürler...
Yeni sisteme (CPU, Anakart, Ram...vs) geçmeyi düşünmüyorsan alınabilir. Ramide 2 GB yap seni 1 sene daha götürür böylece. Ancak Athlon XP 3200+, SSE2 desteklemediği için bazı oyunları çalıştırmıyor ekran kartın X1950Pro olsada (Mesela Colin McRae Dirt) Tabi X1950Pro'yu alırsan tüm DX9 oyunlarını yüksek çözünürlüklerde orta-yüksek detay arasında rahatlıkla oynayabileceksin
sparkle 7900 gs 256 ddrIII kartına da bi bak. fiyat farkına bak 1950 ile aynı test sonuçları var. internetten sorgula bence.
quote:Orjinalden alıntı: packard sparkle 7900 gs 256 ddrIII kartına da bi bak. fiyat farkına bak 1950 ile aynı test sonuçları var. internetten sorgula bence. AGP kart arıyor arkadaş PCI-Express değil.
Teşekkürler arkadaşlar... Bide şu SSE2 olayınada canım sıkıldı epeyce... neyse biraz düşünim ozaman ben... Başka alternatifi olan arkadaşlar varsa yardım edebilirlerse sevinirim...
leadtek 6800gt(agp) mi satıyorum..almak istersen görüşebiliriz *ayrıca, x1950pro 7900gsden daha iyidir...aradaki farka değer bende..paran varsa...ama senin işlemci dar boğaz yapabilir o karta.