Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı açan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler,elinize sağlık.uzun zamandır beklenilen bir başlıktı.kılıf soran arkadaşlarhttp://www.mobiletisim.com/telefonlar/HTC/Desire%20Z/kilif adresine bakabilirler.koruma filmi için dehttp://www.hepsiburada.com/Liste/clear-coat-htc-desire-z-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-/ProductDetails.aspx?productId=telkilclear0009&categoryId=16102&SKU=TELKILCLEAR0009 adresine bakabilirsiniz.

• Merhaba arkadaslar ben bugune kadar desire z ile hicbir buyutulecek problem yasamadim yaklasik 3ay oluyor alali ve eminim ki su anda fiyat performans acisindan alinabilecek en iyi telefonlardan biri...hele ki mesajlasmayi seviyorsaniz is geregi e postalarinizi mobil haldeyken kontrol etmek zorundaysaniz gercekten buyuk kolaylik sagliyor. Bahsi gecen kapak mekanizmasinda ise hala sorunum yok ve su anda yattigim yerden desire z ile yaziyorum buna ragmen kapak kapanmiyor bile... Neyse fazla uzatmadan konuya geceyim ben telefonu ilk aldigim donemden bu yana en buyuk sorunu facebook youtube ikilisi ile yasiyorum ve bu sorunu yalnizca evde wifi baglantisi ile yasiyorum...Baslarda bunun bir facebook sorunu oldugunu dusunuyordum sonra facebook uygulamasini defalarca kaldirdim tekrar yukledim ama nafile wifi ile baska bir yerde baglandigimda facebook ve youtube a girmekte sorun yasamiyorum diyebilirim ama cok nadiren baska yerlerde de giremedigim oldu ama evden baglandigimda laptoptan facebook ve youtube a girebilmeme ragmen desire z ile giremiyorum. Isyerimdeki wireless agindan girebiliyorum yada herhangi bi wifi noktasinda girebiliyorum ama evden bugune kadar girebildigim sayi ya iki ya uc keredir.Mobil sebeke ile baglandigimda sorun yok. Ama wifi ile ne yaptiysam bu sorunu cozemedim dnslerimi defalarca degistirdim facebook u sildim kurdum youtube u da ayni sekilde ve en son gingerbread ile bu sorunum yok olur diyordum ama ne yazik ki hala devam ediyor bu problem ile ilgili bir cozum onerebilecek veya ayni problemi yasayip ustesinden gelebilen var ise beni bu dertten kurtarirsaniz cok sevinecegim

• Ellerinize sağlık çok güzel bir konu olmuş Desire Z için bu tür bir ana konu ihtiyacı vardı.
  • Geçen hafta mobilcadde.com dan invisible phone guard yani ipg den kasa ve ekran için film aldım fakat bu sabah soktum çünkü çevresi yani filmin bitiş yerleri ığrenç derecede toz ve yağlı kır tuttu elimin teri ile toz birleşti ığrenç birşey oldu o yüzden söküp attim. Ekrandaki duruyor ama
    O yüzden bu cihaza kasa filmi onermiyorum çünkü çok parçalı bir film ve gerçekten kötü duruyor.
  • Listeye benide alın
    Birde önerebileceğiniz hTCnin kendi widgetleriyle beraber kullanabileceğim tema programı var mı?Go Launcher çok güzel ama widgetleri kötü
  • benide eklerseniz sevinirim arkadaşlar
  • buradaki ücretli temalardan kullanabilir miyiz elinde olan var mı?

https://market.android.com/details?id=adw.creativethemez.gbreadblue&feature=related_apps

Güzele benziyorlar :D
  • Konu hayırlı olsun ürünü almak için güncellemenin gelmesini bekliyordum ve geldi Teknosa çalışanıyım güncelledim ve cihazı denedım muhtemelen kartımın son ödeme tarihinden sonra alıcam bu şekiilde bir konu açılmasıda çok hoşuma gitti Desire Z ailesiinin büyümesi çok güzel olur bu telefon piyasada tutulmayı hakedip tutulmayann telefonlardan malsef ama elimden geldiğince satıyorum ;-) çok telefonlada karşılaştırdım fiyat araliığında, Galaxy S,Neo,Ace,X10 gibi telefonlarla her türlü karşılaştırmayı yaptım gerek arayüzü gerek flash performansı,ekran çözünürlüğü,dokunmatik hassasiyeti ve malzeme kalitesi konusunda çok çok başarılı alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.TeknoSa da satış fiyatı 899 lira Turkcell hattınız veya olan tanıdığınız var ise 849 lira,Gerçi bir ara Vatanda world kart ile 6 taksit fiyatı 733 lira idi gene olurmu bilmiyorum ama takiip ediyorum sürekli.Elimden geldiğince burdanda paylaşımlarda bulunucam.Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Listeye benide alın
    Birde önerebileceğiniz hTCnin kendi widgetleriyle beraber kullanabileceğim tema programı var mı?Go Launcher çok güzel ama widgetleri kötü

Bunları buldum bende ilk defa deniyorum :) Hadi hayırlısı

Buyrun arkadaşlar

TEMA 1---TEMA 2---TEMA 3---TEMA 4---TEMA 5
    TEMA 6---TEMA 7---TEMA 8---TEMA 9---TEMA 10

Uyumlu olanları marketten ADW Launcher indirerek kullanabilirsiniz.

Bu da beğendiğim bir klavye teması :

KLAVYE TEMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personal.computer -- 14 Ağustos 2011; 22:31:40 >

• Oh oh konu hızlanmış çok güzel

Tüm bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
    Ama yetmez konuyu kaliteli ve dolu dolu devam ettirelim

@shadowtr alttaki arkadaşları da eklermisin listemize?

SercY
    halukfurkan13
    Quemoy
    earth.
    arjen553
    merthaberdar

Arkadaşlar listeye dahil olmak isterseniz shadowtr arkadaşımıza PM atmanız belki daha kolaylık olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Ağustos 2011; 19:49:17 >

• Konunun 3üncü mesajını tavsiye aplikasyonlar ile güncelledim!

Tavsiye ettiğiniz kullandığınız çok beğendiğiniz programları bana PM atın (linkiyle ve açıklamasıyla) konuya ekleyelim.

** Hobi konulu veya özel programlardan çok herkesin işini kolaylaştıracak programlar olmasına dikkat edin bu tip programları listeye eklemek istiyorum kalabalık olmaması açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Ağustos 2011; 20:46:12 >
  • Ben de bi HTC Desire Z kullancısıyım, eklerseniz sevinirim.
  • Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
    Desire Z ile yeni tanışanlara da hayırlı olsun.

Şu an 2.3 güncelleştirmesini yapıyorum, bakalım sonuç nasıl olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr
    Şu an 2.3 güncelleştirmesini yapıyorum, bakalım sonuç nasıl olacak...

Yeni mi geçiyorsun. aaa çok ayıp hiç tutmadım ben bunu.

Bu arada 2.3.3 kesinlikle pile faydalı oldu. Şarj ömrü uzadı. Telefonu sabah şarjdan çıkardım. Oyun oynadım, GPS yol tarifi aldım, facebook twitter gmail forum vs. ne varsa yaptım.
    Nerdeyse yedim telefonu ve akşam 6 da telefonda hala %30 şarj vardı. Bu kadar kurcalamaya bu kadar götürmesi süperdi. Zaten güneş altında olduğumdan ekran aydınlatmasıda sona dayandığından pilin %65 ini ekran yemiş haliyle.

Yeni güncellemeyle pilim az gidiyor diyenler bu işten ciddi anlamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Ağustos 2011; 21:07:28 >

• arka planda birçok uygulama çalışıyor. onları başlarken root olmadan kapatabilen sağlıklı bir program bulamadım arkadaşlar. sizin var mı bildiğiniz?
  • Programı bulup link veremem ama öneri yapıp katkıda bulunayım bari
    Tune In [*****] = Her Türlü ülkenin her türlü radyosunu bulabileceğiniz sorunsuz çalışan eşşiz bi program set sleep time özelliği uyumadan çok güzel oluyor
    Go Launcher Pro[*****] Her ne kadar hTCnin widgetleri kadar kaliteli widgetleri olmasada çok kaliteli ana menü temaları var.Üstelikte bir sürü efekt var hTC sense 3 deki gibi küp şeklinde menü geçişi bile var
    Tap and Furios[****] Baya eğlenceli oyun ekrandaki börtüyü böceği falan öldürüyosun
    Musical Lite [****] Piano bateri vs çalmayı sağlıyor bateri sesleri çok gerçekçi

• XP'de HTC Sync programı çalışmıyor kapatma hatası veriyor sürekli, neden olduğunu anlamadım bi çözümü var mı ?
    Ya da '' .apk '' dosyalarını yükleyebileceğim başka bir yer var mı? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-mert

XP'de HTC Sync programı çalışmıyor kapatma hatası veriyor sürekli, neden olduğunu anlamadım bi çözümü var mı ?

Apk yüklemek için telefonu usb disk olarak pc ne bağlayıp sd kartta mesela setup diye bi klasör yarat. Yüklemek istediğin apk ları oraya at.

Sonra marketten Astro file manager ya da herhangi bi file manager yükle o yüklediğin programdan yarattığın setup klasörüne gidip direk apk nı çalıştır böylece kurarsın apkları direk. HTC sync filan hiç kullanmıyorum ben şahsen. Pek bi numarası yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan383

arka planda birçok uygulama çalışıyor. onları başlarken root olmadan kapatabilen sağlıklı bir program bulamadım arkadaşlar. sizin var mı bildiğiniz?

Aslında android ve sense arayüzü birlikte HTC tarafından hazır gelince bir çok program servis olarak çalışıyor yani kapamanın bi manası yok. Sadece app killer programlarıyla ne çalışıyor ne çalışmıyor filan görüp istersen kill edebiliyorsun.

Yani aslında android sistemde çok da fazla çalışan şeyleri kill etmek pek işe yaramıyor. Ha ne zaman yarar mesela bi oyun çalıştıracaksın app killer ile girip önce gereksiz açık app leri kaparsın. Ya da bi app takılır sende onu kill edersin gibi.

3üncü konuda (yukarda hemen ana konu altında 3uncu mesajda) güzel basit bir app killer önerisi yaptım bi göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Ağustos 2011; 23:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: atilla-mert

XP'de HTC Sync programı çalışmıyor kapatma hatası veriyor sürekli, neden olduğunu anlamadım bi çözümü var mı ?

Apk yüklemek için telefonu usb disk olarak pc ne bağlayıp sd kartta mesela setup diye bi klasör yarat. Yüklemek istediğin apk ları oraya at.

Sonra marketten Astro file manager ya da herhangi bi file manager yükle o yüklediğin programdan yarattığın setup klasörüne gidip direk apk nı çalıştır böylece kurarsın apkları direk. HTC sync filan hiç kullanmıyorum ben şahsen. Pek bi numarası yok çünkü.

Çook teşekkürler oldu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.