Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bu arada elinde igo olan vardı sanırım ekran küçüklüğünden şikayet ediyordu.

iGO 8.4 800*480

http://www.zaferbizim.com/upload/iGo/demo800.480.rar (sağ tık kaydet. şifre: therkut )

Teşekkür ederim, hallettim sorunu. Şimdi tam ekran çalışıyor.
  • @aresmar , shadowtr
    Bilgiler için teşekkürler.

İlk şarjım 15 saatte %15 seviyesine geldi.Şarjı %80 ekran yemiş.2 saat internet ve 2 saat oyun şarjın %10'unu anca yiyebilmiş.Şaka gibi
    Yeni şarjda ekrana dikkat edeyim , bakalım ne olacak.
    Bir de ekran parlaklık widget'ının 3 seviyesi var , bu 3 seviyeyi istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz?En düşük parlaklığı bile fazla geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 17 Ağustos 2011; 13:03:25 >
  • Merhabalar,

Bugün itibarıyla bende bir desire z kullanıcısı oldum. Affınıza sığınarak bazı anlamadığım şeyleri sormak istiyorum,

1- Nerdeyse tüm forumlarda bahsedilen root olayı nedir ne işe yarar ? anladığım kadarıyla telefon hafızası ilgili bir şey ama...

2-Daha önce kullandığım klasik tip telefonda internete girdikten sonra çıkmak için bir işlem yapıyroduk ancak bu telefonda internete çok kolay girebiliyoruz ama nasıl çıkıyoruz yada çıkmaya ihtiyaç varmı çözemedim ?

3-Android market yada benzerlerine nasıl gireceğiz ? yada nasıl indireceğiz desem zira kişiselleştirme (personolize) de nasıl yapıldığını henüz anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

@aresmar , shadowtr

İlk şarjım 15 saatte %15 seviyesine geldi.Şarjı %80 ekran yemiş.2 saat internet ve 2 saat oyun şarjın %10'unu anca yiyebilmiş.Şaka gibi
    Bir de ekran parlaklık widget'ının 3 seviyesi var , bu 3 seviyeyi istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz?En düşük parlaklığı bile fazla geliyor bana.

Widget en düşükteyken Ayarlar > Ekran > Ekran Parlaklığından normalde kullanacağın en düşük ayarı seç.
  • arkadaşlar,telefona oyun,müzik,resim vs...nasıl ve nerden indiricem yardımcı olur musunuz??
  • quote:

quote:

@aresmar , shadowtr

Widget en düşükteyken Ayarlar > Ekran > Ekran Parlaklığından normalde kullanacağın en düşük ayarı seç.

Aha güzel ipucu!

Bu arada ha gayret 20 kişi olucaz az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Ağustos 2011; 14:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal_7

arkadaşlar,telefona oyun,müzik,resim vs...nasıl ve nerden indiricem yardımcı olur musunuz??

Ana konuya bakmadın mı? 3'üncü mesaja bir gözat.

Arkaplan resimleri ve uyarı tonları vs gibi şeyler için Zedge diye süper bir uygulama var marketten indirebilirsin.
  • quote:

Bu ayar kalıcı olmuyor ne yazık ki.Widget'a dokununca ilk ayarlarına geri dönüyor , 1/3 parlaklıkta çalışmaya devam ediyor.
    HTC'nin ekran parlaklığı widget'ını kullanıyorum , yanlış mıdır?
  • quote:

2.2 ile 2.3 arasında çok ufak farklar var.2.3te birkaç ekstra var.direkt 2.3e guncellemen daha iyi olur.
    Wireless içinse wirelessi açtıktan sonra baglanacagini ağı seçip şifresini gireceksin o kadar.
    Telefon wireless ag yoksa uyarıyor internete girmeye calisirsan.tam kullanıcı dostu yani

Çok teşekkürler. Bende wireless bulamayıp direk gsm internetine geçer, kontör kalmaz diye korkuyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLDeM

quote:

2.2 ile 2.3 arasında çok ufak farklar var.2.3te birkaç ekstra var.direkt 2.3e guncellemen daha iyi olur.
    Wireless içinse wirelessi açtıktan sonra baglanacagini ağı seçip şifresini gireceksin o kadar.
    Telefon wireless ag yoksa uyarıyor internete girmeye calisirsan.tam kullanıcı dostu yani

Çok teşekkürler. Bende wireless bulamayıp direk gsm internetine geçer, kontör kalmaz diye korkuyodum

Bağlantı ayarları var Mobil Wireless hepsini açıp kapayabiliyorsun. Öle otomatik açmaz durup dururken sen kapalı tutarsan. Widget ı var ekrana koyarsın hep görürsün. Ama bu telefonda en azından 100Mb lık bir paket almak da lazım 250Mb daha iyi tabi.

• quote:

quote:

Bu ayar kalıcı olmuyor ne yazık ki.Widget'a dokununca ilk ayarlarına geri dönüyor , 1/3 parlaklıkta çalışmaya devam ediyor.

Hmm bende şimdi iyice dikkat ettim evet 3 te 1 e dönüyor. Başka widget buluruz sorun değil

8 seviyeli varmış dene istersen?
    https://market.android.com/details?id=com.droidmania.brightnesstogglewidget&feature=related_apps

Hatta daha da acaipi var?
    https://market.android.com/details?id=com.phoeniix.backlight&feature=search_result

Markette biraz araştırın güzel şeyler illaki bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Ağustos 2011; 14:59:33 >

• quote:

quote:

Dikkat etmemiştim haklısın. aresmar'ın 8 seviyeli widgetı işe yarar heralde...
  • Bu arada güzel bir uygulama buldum, hemen paylaşayım...

Bilgisayarı uzaktan kontrol etmemize olanak sağlayan bir çok uygulama var ama bunu diğerlerinden ayıran bir özelliği var:

Server (Bilgisayara kurulacak):http://data.hu/get/3574447/GRemotePro_setup.exe yadahttp://www.duckload.com/download/3409954/GRemotePro_setup.exe

Client (Telefon kurulacak):https://market.android.com/details?id=com.gbmsoftware.gremotepro2&feature=search_result

• Haha çok fantastik bişey yapmış adam güzel.

Her ne kadar bende direksiyon olsa da ben bunu kullanıcak başka bi zihni sinir proce yaparım

Biraz inceleyeyim bakayım Salondaki HTPC'yi yönetmek için filan bişiler olur mu?
  • Ve bir de sorum var.

TuneIn Radio Pro 2.2 kuruluyken sorunsuz çalışıyordu Türkçe dildeyken bile. 2.3.3 güncelleyince ne Türkçe ne İngilizce'de çalışmıyor. İnternet kapalıyken uygulama açılıyor, internet açıkken radyo listesini getirirken hata veriyor ve kapanmaya zorla butonu çıkıyor.

Var mı çalıştırabilen?
  • quote:

Ve bir de sorum var.

TuneIn Radio Pro 2.2 kuruluyken sorunsuz çalışıyordu Türkçe dildeyken bile. 2.3.3 güncelleyince ne Türkçe ne İngilizce'de çalışmıyor. İnternet kapalıyken uygulama açılıyor, internet açıkken radyo listesini getirirken hata veriyor ve kapanmaya zorla butonu çıkıyor.

Var mı çalıştırabilen?

Kaldırıp sıfırdan bi kurmayı denedin mi? froyo ile ginger arasında uyumsuzluk filan olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Ve bir de sorum var.

Var mı çalıştırabilen?

Kaldırıp sıfırdan bi kurmayı denedin mi? froyo ile ginger arasında uyumsuzluk filan olmuş olabilir?

Üzerine kurdum çalıştı ama kanal listesini getiremiyor. İş yerindeki internette de sıkıntı var ondan olabilir. Ara ara garipleşiyor. :D

• tamm teşekkür ederm kardes
  • 40 saate yakın oldu hala pil %30 larda Fazla kurcalamayınca demek ki 48 saate dayanır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

40 saate yakın oldu hala pil %30 larda Fazla kurcalamayınca demek ki 48 saate dayanır bu

1 Gün 13 saat %35
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.