Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Gold Card için şöyle bir site buldum.

Alternatif olarak.
    http://huygens.hoxnet.com/goldcard.html

Sorum mmc2 ile mmc0 dan aldığım numaralar birbirinden farklı buraya mmc2 den aldığım numarayı mı girmem gerekiyor aralarında nasıl bir fark vardır?

Edit: Desire Z için mmc2 seçilmesi gerekiyor anladığım kadarıyla onunla gold card oluşturdum siteden umarım diğeri ile aynı işi görüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak -- 10 Eylül 2013; 0:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak

@aresmar

Hocam Gold Card için şöyle bir site buldum.

Alternatif olarak.
    http://huygens.hoxnet.com/goldcard.html

Sorum mmc2 ile mmc0 dan aldığım numaralar birbirinden farklı buraya mmc2 den aldığım numarayı mı girmem gerekiyor aralarında nasıl bir fark vardır?

Edit: Desire Z için mmc2 seçilmesi gerekiyor anladığım kadarıyla onunla gold card oluşturdum siteden umarım diğeri ile aynı işi görüyordur.

İşe yaradı mı?

• Hocam işlem uzun diye devam edemedim vakit geç olduydu benim için. Bu akşam devam edeceğim umarım çalışır.

Sonucu mutlaka buraya yazarım.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı. Gold Card çalıştı ve 1.34.405.5 e downgrade edebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak

İşe yaradı. Gold Card çalıştı ve 1.34.405.5 e downgrade edebildim.

Linki ana konuya ekledim emeğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 11 Eylül 2013; 8:17:13 >
  • Rica ederim bir katkım olabildiyse ne mutlu bana. Asıl ben teşekkür ederim. Çok güzel bir rehber hazırlamışsınız. Neredeyse 2 yıldır üşendiğim işi sayenizde rahatça yapabildim.
  • Arkadaşlar konu başındaki linklerin bazıları ölü.
    Orjinal 1.34 rom linklerinden bir tek deposit files çalışıyor galiba. ondan da indiremiyorum bir türlü.
    access denied deyip duruyor. premium generatöre koydum linki, ölü link diyor.anlam veremedim.

Orjinal 1.34 için link verebilecek ya da upload edebilecek olan var mı?
  • konuya yazmamı bekliyormuş galiba deposit files.
    şimdi indirmeye başlayabildim :)
    2 saattir deniyordum...
  • Arkadaşlar ben bu gece telefonuma kurdum Revo'yu .Telefonum HTC Desire Z.
    kurulumda berlirtilen adımlardan sadece süper scripti yapmadım. (şimdilik gerek duymadaığımdan)
    Ancak emin olamadığım bir nokta var. Swap partition u oluştrudum, aktif hale getirmek için gerekli adımları da yaptım fakat aktif oldu mu olmadı mı bilemedim.

Bilgisayara bağlayıp disk yöneticisinden baktığımda swap partitionlar gözüküyor ancak "bilinmeyen bölüm" olarak gözüküyor.sanki aktif olmamış gibime geldi. Aktif etme işlemlerini yaparken de failed hatası filan da almadım.Disk yönetiminde görünümü şöyle..
    [simage]
     HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard]
    [/simage]

Sizce olmuş mu olmamış bu arkadaşlar :D Bir de bazı sitelerde 128e 256 değil de 1024e 1538 filan oluşturmuşlar swap partitionları. biz de yüksek boyutlarda partition ayırabilir miyiz,sorun oluyor mu yoksa?
    Son olarak telefondan çalışan uygulamalar sayfasından ram kullanımına baktığımda toplam 290MB Ram gösteriyor. Toplamda 512 etmesi gerekmiyor mu ram kullanımının? (hatta swap da burada gözüküyorsa daha fazla etmesi lazım)
     HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard]

@aresmar

• merhaba arkadaslar ben bu root işini bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz o kadar denememe rağmen ;gazel_ arkadaşın başına gelmiş ama sorunun ne oldugu çözemeden düzelmiş.

adb reboot bootloader

komutuyla bootloader a resetliyor sonra acılıyo bootloader ı seçiyorum

Bootloader PC10DIAG.zip ve PC10DIAG.nbh dosyaları için "No image!" diye hata veriyor, PC10IMG.zip dosyasını buluyo sonra böyle bir hata veriyo başka arkadaşta denedi beraberde yaptık olmuyo arkadas kendi telefonunu yaptı benim telefonda hata veriyor gold kartıda anlatılan gbi cevirdim

CID incorrect
    Update Fail

diye hata veriyo en son işlemlerden sonra..
  • Gold işlemini baştan yapmalısınız çünkü olmamış.
    Adımları dikkatli uygulayın olacaktır.kodu ters girmiş ya da düz girmiş olabilirsiniz yanlış yerlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodyguard_06 B kullanıcısına yanıt
    30 kere 40 kere adım adım noktasına kadar uyguluyorum ama aynı hata başka pc denedim ondada sonuc yok :) her seferinde patch islemi baraşarılı olmasına ragmen sonuç yok gene :) birde patch işleminden sonra hafıza kartında ımg dosyası felan olması gerekmiyormu ama böyle bişe bulamıyorum ben
  • sorun çözüldü , tavsiye edebileceğinz romlar var mı yeni root ettim telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysicalEducation -- 8 Ekim 2013; 21:28:31 >
  • arkadaşlar rom yüklemek için tel kapalıyken ses kısma + güç tuşuna basıyorum telde hiçbir hareket olmuyor biseyleri eksik mi yaptım ?
  • istanbulunfethi İ kullanıcısına yanıt
    ilk işlemi yaptığımda ben de aynı hatayı almıştım en son. gold cardı yaptım sanıyordum. en son işletim sistemi kurulumuna filan gelmdiydim ,orada bu hatayı vermişti. Forumu ve başka yerleri araştırdığımda gold cardı yapamadığımı anladım. ve kendi hatamın nerde olduğunu da şurda buldum. verilen gold kart sitesinde kolaylık olsun diye 2 türlü text box koymuşlar.birinde direk ters çevirmeden olduğu gibi yapıştırıyoruz sistem kendisi ters çevirip hesaplıyor.ben o düz yazmam gereken kutuya ters çevirip yazmıştım, sonra o verdiği dosyayla işlem yapınca gold card olmamış.
    siz de buraya dikkat ettiğinizden emin misiniz? sayılan adımları dikkatli bir şekilde yapınca sorun olmuyor.
  • PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    telefonu yeniden başlatırken yapın bu işlemi bir de.normal telefon açıkken yeniden başlat deyin ve o sırada güç ve ses kısma tuşuna basılı tutun taki açılana kadar. telefon uzun süre titreyebilir bu işlemi yaparken,merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_06

telefonu yeniden başlatırken yapın bu işlemi bir de.normal telefon açıkken yeniden başlat deyin ve o sırada güç ve ses kısma tuşuna basılı tutun taki açılana kadar. telefon uzun süre titreyebilir bu işlemi yaparken,merak etmeyin

hay Allah senden razı olsun dostum ya bende okadar boşuna mı uğraştım dedim :)hay Allah senden razı olsun dostum ya bende okadar boşuna mı uğraştım dedim :)
  • arkadaşar araştırdım konu içinde ama bulamadım orjinal roma geçerken telefonumun titreşimi çalışmaya başladı deli olacam ya durduk yere titreyip duruyor yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
  • merhaba arkadaşlar bu cep telefonu konusunda oldukca yabancıyım 2 senedir desire z kullanıyorum ama malum artık yetersiz geliyor sıkıldımda biraz rom yükleyim dedim bu konudada en sağlam sitenin burası olduğunu düşünerek girdim ama ben bir şey anlamadım faprika çıkışı ham bir telefona en son roomu yüklemek için nasıl bir yol izleyeceğim taaa 2011 deki yazılar var ama çözemedim üst üste binmiş konular yazılımlara donanıma yabancı değilim ama android olayına yabancıyım bana en azından izleyeceğim sıralamayı gösterirseniz sevinirim şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano79

merhaba arkadaşlar bu cep telefonu konusunda oldukca yabancıyım 2 senedir desire z kullanıyorum ama malum artık yetersiz geliyor sıkıldımda biraz rom yükleyim dedim bu konudada en sağlam sitenin burası olduğunu düşünerek girdim ama ben bir şey anlamadım faprika çıkışı ham bir telefona en son roomu yüklemek için nasıl bir yol izleyeceğim taaa 2011 deki yazılar var ama çözemedim üst üste binmiş konular yazılımlara donanıma yabancı değilim ama android olayına yabancıyım bana en azından izleyeceğim sıralamayı gösterirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

O zamandan bu zaman bir şey değişmedi 2011 de hazırladığım rehberle işlemler yapılabiliyor. Hatta konuda bi kaç sayfa giderseniz geriye yakın zamanda root yapanlar ve rom yükleyenler var.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.