Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zamyatin

hocam clocworkmod işlem yapmıyor neyi seçsem şapka resmi çıkıp orda öylece bekliyor ne yapıcam ben ?
    edit: orta tuş seçiyormuş power değil

Haha aynen bende ilk denemede şaşırmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

hocam clocworkmod işlem yapmıyor neyi seçsem şapka resmi çıkıp orda öylece bekliyor ne yapıcam ben ?
    edit: orta tuş seçiyormuş power değil

Haha aynen bende ilk denemede şaşırmıştım :)

hocam ben şu linkteki romu kurdum
    google haritalar ve market yok onu ayrıca mı flashlamalıydım
    bu eklentii sadece yapımcısı mı yapabilir ?

edit:
    hocam orjinal roma çok alışmışım nasıl geri dönerim kayıpsız aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 29 Nisan 2013; 22:37:39 >
  • bende aynı şeyi yaşamıştım ilk başta ama şu romu dene
    XDA Developers
    [ROM][03-04-13] Sense-Ionic 1.4.3 | Sense 4.1 Lite | Mods | Performance
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2215932

android 4.04 ve sense 4 var ve gayet de hızlı ve htcnin orjinal romu gibi bence bunu denemelisin.

• E: Can't mount /cache/recovery/log hatasının çözümü var mı?
  • nerede veriyor ki bu hatayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azade_kral

nerede veriyor ki bu hatayı?

Clockwork Recovery
  • tam olarak ne yaparken nasıl verdiğini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
  • quote:

Orijinalden alıntı: azade_kral

tam olarak ne yaparken nasıl verdiğini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Ya ben telefona custom rom attım. Sonra bir gün açılmadı telefon HTC ekranında kaldı. Sonra tekrar rom atayım dedim clockwork'ü açtım. Nereye bassam bu hataları vermeye başladı. Sanırım dahili hafızası yanmış telefonun. Bu hatayı arattığım zaman çok farklı modellerde yaşandığına tanık oldum. Bir şekilde çözebilenler var ama download moduna almayı beceremedim. Desire Z download moduna nasıl alınıyor?
  • anladığım kadarıyla senin telefon brick denilen bir duruma düşmüş. yani çökmüş galiaba. int biraz araştıdım öyle gözüküyor. sen yine de wipe data falan yap tekrar dene, olmazsa bilemiyorum artık.
  • Şuanda telefonumu S-ON yaptım.Telefonuma orjinal romu nasıl yükleyeceğim bunun bir detaylı bilgisi varmı?Recovery'den olmuyorda.

Edit:Kurulumu öğrendim ancak:
    Telefonuma Söylediğiniz o gingerbread romunu kurarken sorun yaşıyorum %15 de takılıp kalıyor.Bilgisayarımdaki kurulumda da HBOOT güncelleniyor yazıyor %15 de takıldı kaldı.Görev yöneticisinden tamamen kapattım telefonumu bataryasını çektim.Bu olayı 2. kez tekrarladım telefonu açtığımda HTC yazısı ortada ve ekranın tüm köşelerindede ünlem işareti var.Telefonu bilgisayarıma Bağladığımda ise kurulumu açtığımda aynen devam ediyormuş gibi ancak tekrar %15 de takılı kalıyor.Zaten garantiye yollicaktım dil seçeneklerinde Türkçe yok diye tamamen orjinal hale gelmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yankie -- 13 Haziran 2013; 21:39:14 >
  • Bende Orjinal romu yüklerken sıkıntı çekmiştim. Büyük ihtimal stock recovery ve radio sürüne uygun olan romu yüklemediğim için bir hata ile karşılaşıyormuşum. Bende de aşağıdaki gibi bir hata söz konusu idi.

Telefonu 1,34 versiyonda iken garantiye gönderdim garanti dahilinde telefonu tamir ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripin_one

Bende Orjinal romu yüklerken sıkıntı çekmiştim. Büyük ihtimal stock recovery ve radio sürüne uygun olan romu yüklemediğim için bir hata ile karşılaşıyormuşum. Bende de aşağıdaki gibi bir hata söz konusu idi.

Telefonu 1,34 versiyonda iken garantiye gönderdim garanti dahilinde telefonu tamir ettiler.

Teşekkür ederim kardeş.Bu içimi rahatlatan bir bilgi oldu. Bende ise S-on yaptım ve 1.34 sürümüne geçirdim.Daha sonra bu romu kurarken %15 de kaldı.Yolladım garantiye rootla pek uğraşmadığım için. İyi günler sağolun yardımlar için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt
    ellerine sağlık dostum.Kıymeti bilinmesi gereken bir konu :)

Teşekkür ederim, gerçekten bu işlemleri öğrenmek ve uygulamak zamanımı bayağı aldı. başkasınında aynı zorlukları yaşamasını pek istemediğimden tüm adımları tekrar derledim rehberi hazırladım.

Bir daha başka bir rehber hazırlamam herhalde çok zahmetli işmiş gerçekten

Desire Z root etmek ve yeni romlar denemek isteyenlere çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Son olarak gereken tüm dosyaları bir paket yapmayı düşünüyorum.

"" Bir daha başka bir rehber hazırlamam herhalde çok zahmetli işmiş gerçekten "" Öyle bi hazırlarsın kiii Hocam lazımsın sen bize

• arkadaşlar çoğu link ölü özellikle 1.34 rom linki hepsini verebilcek olan varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx
    "" Bir daha başka bir rehber hazırlamam herhalde çok zahmetli işmiş gerçekten "" Öyle bi hazırlarsın kiii Hocam lazımsın sen bize

Ya sorma hazırladık valla yine yeni telefona geçince :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

Ya sorma hazırladık valla yine yeni telefona geçince :)

alışkanlık hocam işin içine zevkte girince kurtulamıyoruz haliyle haklısın :)

• Hocam orjinal 2.3.3 sürümlü HTC desire Z'm var. rootlamaya çalışıyorum goldcard kurulumunda 'permission denied' diye hata veriyor işlemler ilerlemiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!KoMaNdO!!

Hocam orjinal 2.3.3 sürümlü HTC desire Z'm var. rootlamaya çalışıyorum goldcard kurulumunda 'permission denied' diye hata veriyor işlemler ilerlemiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekran görüntüsü koyar mısın komut ekranının.
  • [simage]
    [/simage]

hocam burda hata veriyor, acaba yanlış yerde mi yazıyorum ki kodları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir35 -- 9 Temmuz 2013; 14:25:40 >
  • USB hata ayıklama kapalı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.