Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klavuz çok güzel hazırlanmış.
    Revo HD rom yokledim.
    Emeği geçenlere teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBird
    Merhabalar,
    Revolution HD rom yükledim.
    Emeği geçenlere Teşekkür ediyorum.

Bol romlu günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBird
    Merhabalar,
    Revolution HD rom yükledim.
    Emeği geçenlere Teşekkür ediyorum.

Bol romlu günler

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteBird -- 7 Mart 2013; 10:03:59 >
  • arkadaslar yardım ;
    sd kartı guvenle cıkarabılırsınız dıyor recovery baslayınca sd kart yok dıyor ne yapmam lazım (baska sd kart da taktım) olmadı
    sd kart olmadan rom nasıl yukleyebılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

arkadaslar yardım ;
    sd kartı guvenle cıkarabılırsınız dıyor recovery baslayınca sd kart yok dıyor ne yapmam lazım (baska sd kart da taktım) olmadı
    sd kart olmadan rom nasıl yukleyebılırım?

sdcard olmadan olmaz diye biliyorum. evet olmaz.
  • sorunu cozdum tesekkurler;
    kartı fat 32 olarak bıcımlendırdım eskı kartım bozukmus
  • rootladıktan sonra pişman olan var mıdır?

ben de inceden bu olaylara bulaşmayı düşünüyorum çünkü son zamanlarda cihazın performansı düşmeye başladı..
    sürekli HTC logosu çıkıyor bekletiyor, eskiden bu kadar çok yapmazdı..
    root olaylarına girip de beceremezsem diye korkuyorum.. ilk mesajdaki bütün dosyaları indirdim, şu an sadece ikna dönemindeyim..

cesaretimi toplayınca başlıcam kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

rootladıktan sonra pişman olan var mıdır?

ben de inceden bu olaylara bulaşmayı düşünüyorum çünkü son zamanlarda cihazın performansı düşmeye başladı..
    sürekli HTC logosu çıkıyor bekletiyor, eskiden bu kadar çok yapmazdı..
    root olaylarına girip de beceremezsem diye korkuyorum.. ilk mesajdaki bütün dosyaları indirdim, şu an sadece ikna dönemindeyim..

cesaretimi toplayınca başlıcam kısmetse

Root yapmak sonrasında pişman olunacak bir durum değil. Hiç kimse root yaptım ben ne yaptım aman demedi şimdiye kadar :)

Çünkü orjinale çok yakın romlar var istersen onu kurarsın. Her halükarda orjinal romdan daha iyi oluyor custom romlar.

Tüm adımları düzgün takip edip biraz hazırlık yaptığın sürece sorun olmaz, burada yüzlerce binlerce kişi bu rehberle rootladı sorun yaşamadı.

Kolay gelsin.

• @aresmar bu konudaki emeklerini takdir ediyorum, eline koluna sağlık

çok basit birşey daha sorayım.. bu işlemler esnasında simkartı çıkartıyor muyuz?
    bilmeyince bu sorular cidden komik olabiliyor ama napalım yanlış birşey yapmaktansa sormak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

@aresmar bu konudaki emeklerini takdir ediyorum, eline koluna sağlık

çok basit birşey daha sorayım.. bu işlemler esnasında simkartı çıkartıyor muyuz?
    bilmeyince bu sorular cidden komik olabiliyor ama napalım yanlış birşey yapmaktansa sormak en iyisi

2 kere yaptım bu işlemleri baştan sıfırdan baya oldu gerçi ama Simkartı pek çıkardığımı hatırlamıyorum ben

• Android Rvolution HD v7.0.4 romu indiriyorum.. bu rom nasıldır tavsiye eder misiniz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1493404&highlight=android+revolution+hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 29 Mart 2013; 14:38:35 >
  • Yozgatg'nin romunu kullanıyorum şu anda. HTC One V den port edilen ICS rom. Rom konusunda Desire Z ana konusundan yardım alabilirsin. Revo HD bizim telefona biraz ağır geliyor.
  • quote:

Yozgatg'nin romunu kullanıyorum şu anda. HTC One V den port edilen ICS rom. Rom konusunda Desire Z ana konusundan yardım alabilirsin. Revo HD bizim telefona biraz ağır geliyor.

yozgatg nin R3 sürümünü indirdim.. ama henüz root işlemlerine başlamadım.. tavsiyeler için tşkler
  • Bu kadar ayrıntılı bir rehber hazırladığınız için teşekkürler. CYANOGENmod 7 yükledim. Sorun çıkmadı.
  • mimicry-1.5.0 romunu yükklemeye çalışırken hata olmuştu. Sanırım hatalı indi. Ben de kontrolünü yapmadım.
    Sdkart okuyucum yok. Telefon ilk açılıştaki HTC yazısında kalıyor. Android Tools ile telefona bu durumdayken dosya göndermek mümkün mü? Aslında dosya gönderiyor gibi ama flash ekrarnına geldiğimde gönderdiğim dosyayı göremiyorum.

quote:

adb push misc_version /data/local/tmp/misc_version
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    /data/local/tmp/misc_version -s 1.00.000.0

Şimdi 1.34 romu sdkarta yollayacağız:

(dikkat: ekranda # varsa 'adb shell'desinizdir exit komutu verip dos'a geri dönün!)

adb push dogru_rom.zip /sdcard/roms/dogru_rom.zip

Kendimce buradaki satırları yorumlayarak dogru_rom.zip dosyasını sdcarddaki roms klasörüne gönderiyorum. CMD ekranında da dosyanın gittiği görülüyor. Ama flash ekranında dosyayı göremiyorum.

• adb push ile atabilirsiniz rom.zip dosyasını evet. Recovery den de flashlayabilmeniz gerekiyor. Zip i atması büyüklüğe göre bir süre alır bekliyor sunuz değil mi?

En kötü ihtimalle bir card reader ile pc den direkt karta atın dosyayı emin olmak için.

Ve her zaman MD5 kontrolünü yapın dosyayı indirdikten sonra bu tip problemlerle uğraşmamak için.

En önemlisi SD cardınız da mutlaka recovery den aldığınız bir yedeği saklayın.
  • adb push ile defalarca denedim, ama sdcarda dosyayı göndermedi. Bugün başka bir telefona sdcardı takıp dosyaları o şekilde gönderdsim. Şimdi sorun yok. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdogretim

adb push ile defalarca denedim, ama sdcarda dosyayı göndermedi. Bugün başka bir telefona sdcardı takıp dosyaları o şekilde gönderdsim. Şimdi sorun yok. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çalışan temiz bir romunuzun backup'ını Recovery den alıp mutlaka saklı tutun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdogretim

adb push ile defalarca denedim, ama sdcarda dosyayı göndermedi. Bugün başka bir telefona sdcardı takıp dosyaları o şekilde gönderdsim. Şimdi sorun yok. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çalışan temiz bir romunuzun backup'ını Recovery den alıp mutlaka saklı tutun

desire zyiroot etmeye çalışıyorum ama asağıda kopyaladığım yere geldiğimde sıkıntı var.
    Doğru yoldayız devam ediyoruz: (Usb şarj modunda bağlı olsun dikkat edin disk modunda olursa olmaz)

adb push misc_version /data/local/tmp/misc_version
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    /data/local/tmp/misc_version -s 1.00.000.0

Şimdi 1.34 romu sdkarta yollayacağız:
    bu en sonki kodu girince not found diye cevap veriyor. başka yerlerde araştırdğıma göre farklı bir cevap vermesi gerekiyormuş. bu yüzden olsa gerek bootloader ekranında PC10IMG.zip dosyanı yüklerken hata veriyor?
    birde gold card yaparken ki seri numarası bende çok uzun yanlış mı yapıyorum da ondan olmuyor acaba, kod bu:5293008EF0BDC9384738304453D45402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azade_kral -- 25 Nisan 2013; 21:41:31 >

• hocam clocworkmod işlem yapmıyor neyi seçsem şapka resmi çıkıp orda öylece bekliyor ne yapıcam ben ?
    edit: orta tuş seçiyormuş power değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 29 Nisan 2013; 17:10:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.