Şimdi Ara

Htc Droid Dna Brick oldu !! bi yardım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vay be :) ben one s e kıyamıyorum arkadaş droid dna yı rootlamış :) hocam cesaretinizden dolayı tebrik ederim :) geçmiş olsun tabi bu arada.
  • sonuc ne oldu usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

sonuc ne oldu usta

Hocam sonunda iyi haber geldi istanbuldan htc droidim hayata gözlerini acmis :)) su an hayat son kontrolleri yapiliyor sali günü elime ulasacak bir aksilik cikmaz ise inşallah. .bu forumun üyesi wowazange adli üye baris beye gönderdim ne yapti ne etti hic gormedigim duymadığim yöntemlerle full brick olmuş ve jtag olmayan telefonu açtı helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

sonuc ne oldu usta

Hocam sonunda iyi haber geldi istanbuldan htc droidim hayata gözlerini acmis :)) su an hayat son kontrolleri yapiliyor sali günü elime ulasacak bir aksilik cikmaz ise inşallah. .bu forumun üyesi wowazange adli üye baris beye gönderdim ne yapti ne etti hic gormedigim duymadığim yöntemlerle full brick olmuş ve jtag olmayan telefonu açtı helal olsun

Hayırlı uğurlu olsun hocam bu arada bende cihazi rootladım.

• Tesekkur ederim Nasil yaptin gerci benim cihazi rootlayip gonderecek ler yeni bir yöntemmi cikti ?

• Jtag işinizi görür ama çok para istiyorlar.
  • hayırlı olsun telefon yapılmış

htc telefonların yazılım müdahaleleri maalesef zor

bende s3 var rahat bir şekilde root yapıp rom yükleyebilirken htc evo 3d yi ellemeye korkuyorum
  • quote:

Tesekkur ederim Nasil yaptin gerci benim cihazi rootlayip gonderecek ler yeni bir yöntemmi cikti ?

Yok abi htcdev'den bootloader kilidini açtım cwm menü yükledim xda'da bir zip dosyası var stock rom ama rootlu onu yükledim ama supersu dosyasınıda flashlarsan işini görür tekrardan rom yüklemene gerek kalmaz birde teamvenom'un romunu yükledim bende wifi sorunu oldu wifi açılmıyordu sende nasıl olur bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Tesekkur ederim Nasil yaptin gerci benim cihazi rootlayip gonderecek ler yeni bir yöntemmi cikti ?

Yok abi htcdev'den bootloader kilidini açtım cwm menü yükledim xda'da bir zip dosyası var stock rom ama rootlu onu yükledim ama supersu dosyasınıda flashlarsan işini görür tekrardan rom yüklemene gerek kalmaz birde teamvenom'un romunu yükledim bende wifi sorunu oldu wifi açılmıyordu sende nasıl olur bilmem.

Htcdev sitesi unlock yaparken mid 160 hatasi vermedi yanı direk yapabildin ?? O zaman direk root edebilirsiniz doğru kardeşim yanliz venomun romu kurarken iyi bir temizlik yap öyle kur superwipe dosyasi var xda onla wipe yap sayet sorun var ise onerim deoxed rom kurman yada orjunalden rootlu kullanman ama öyle de gereksiz çalışmayan birsürü program var hele bir gelsin bakicam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

hayırlı olsun telefon yapılmış

htc telefonların yazılım müdahaleleri maalesef zor

bende s3 var rahat bir şekilde root yapıp rom yükleyebilirken htc evo 3d yi ellemeye korkuyorum

Teşekkürler arkadaşım evet htclerde Müdahele bir sorunlu samsunglarda cok kolay basit

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Htcdev sitesi unlock yaparken mid 160 hatasi vermedi yanı direk yapabildin ?? O zaman direk root edebilirsiniz doğru kardeşim yanliz venomun romu kurarken iyi bir temizlik yap öyle kur superwipe dosyasi var xda onla wipe yap sayet sorun var ise onerim deoxed rom kurman yada orjunalden rootlu kullanman ama öyle de gereksiz çalışmayan birsürü program var hele bir gelsin bakicam bende

Aslında bendede olmuyordu ne olduysa artık birden tekrar denedim baktım succesful falan birşeyler diyordu sonra baktım mail falan geldi bendede hata veriyordu ama dediğin hatayı değil başka bir hata sonra ne olduysa birden gönderdi unlock kodunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.