Bildirim
HTC'e sorduk; M9 ne zaman gelecek? Fiyatı ne? Türkiye'de üretim mümkün mü? ve fazlası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsung ve apple'ın ekmeğine yağ süren tek bir firma gösterin desem HTC derim.
-
M8 in fiyatından yukarda olacakmış , bu dolar kuruyla 3 binden satacaklar herhalde
-
"Snapdragon 810 kullanıyoruz 64 bit ve dolayısıyle güçlü bir işletim sistemimiz var" demiş.
-
Sanki çok güzel yaptılar da o kadar fiyat koydular. Kendi ipini çekiyor haberi yok.. Yapamadılar bir m7 emsali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri özet geçerse çok güzel olur
-
"dolar kuru malum" ve "yuksek ihtimal biraz daha ustunde" cumlelerinden ben 2600-2700 olacagi kanisindayim.:-).yuh be kardesim.ne olacak bu telefon fiyatlari.kesinlikle verilmez bu fiyatlar ya.yazik gunah resmen.
-
Çok güzel yaptık, çok güçlü yaptık, eskisini alıp boyadık yeni diye doların da artmasını fırsat bilerek geçireceğiz.
Ha bir de focus yaptık, dizayn language, premium, elit gibi lafları da her zamanki gibi eksik etmediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 4 Mart 2015; 18:58:23 > -
Teknoloji lideri??? Başarımızın sırrı???
HTC zarar etmekten yeni yeni kurtulmaya başladı. Hala batmamak için çabalıyor. Hanım efendinin sözlerine bakın :)
-
Sony ve LG gibi beklemeliydi... M9 Plus diye bir planları vardır umarım
-
Kadin mesut abiye nasil bakmis la .dd aman yenge gormesin mevzu cikar mesut abi .dd
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx
"Snapdragon 810 kullanıyoruz 64 bit ve dolayısıyle güçlü bir işletim sistemimiz var" demiş.
Güçlü değil mi?
Özet olarak diyorki bayan; telefon en geç Martın sonu ile Nisanın başında operatörler ve teknoloji marketlerde satışa sunulacak ve evet çok pahalı olacak...!
-
arkadaslar tasarimin bir onceki nesile benzemesinin neresi kotu harika bir tasarim yaptilar kullaniyorlar, samesung hep berbat tasarim yapiyor ve surekli ayni tasarim dilini devam ettiriyor,oyleki apple bile arakladi htc nin tasarim dilini evet kameranin performansi dusuk ekran 2k degil ama birde htc m9 maxx gelecek onda asil htc satmayi planlayacak fiyat olarak yine kotu bir adim atiyorlar
Bildiğin reklamları izledik.!
-
@Speed-Step
valla kız sana fena bakıyor yiyecek gibi -
M9 u snapdragon frına çevirdi ısı hatası veriyor bilginize
-
quote:
Orijinalden alıntı: xon
M9 u snapdragon frına çevirdi ısı hatası veriyor bilginize
nerede gördün yada tecrübe ettin -
Avrat gözlükte banamısın demiyor ya :D
-
M8'in üstüne 1000 tl verip bu cihaz neden alınır.Tasarımda bence geriye gidilmiş arka kısım m8'de daha güzel.Donanım artmış ama zaten m8 bu konuda sıkıntı yaratmıyordu kullanıcılarına.Kamera desek duo kamera gitmiş 20mp olmuş.Şimdi m8 varken neden alınsın diye düşünüyorum bulamıyorum bir cevap...
Benzer içerikler
- whatsapp kullanıcı adı
- tiktok keşfet saatleri
- instagram takip isteği attıklarım
- netflix üyelik
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X