Şimdi Ara

HTC ekran problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC desire eye kullanıyorum telefonu 2 sene önce almıştım garantisi yeni bitti bozulmak için bunu bekledi galiba. Yaklaşık 15 dakika önce durup dururken ekran karardı telefonum açık ama hiç bi şekilde ben ekranı açamıyorum biri aradığında karşı tarafa çalıyor olarak gözüküyorum ama bana hiç bir şey gelmiyor ekran simsiyah. Bataryası olmadığı için çıkaramıyorum, güç tuşuna basıyorum yok hiçbirşey fayda etmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• dokunmatigi calisiyormu, yani mesela kilit ekraninda desenin uzerinde kaydirma yaparken titresim cikar ya, dokunmatigi calisiyormu

Bendede htc var
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Telefonum sessizdeydi anlayamıyorum o yüzden çalışıp çalışmadığını durup dururken karardı ekranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskowoman

Telefonum sessizdeydi anlayamıyorum o yüzden çalışıp çalışmadığını durup dururken karardı ekranı

telefon kilit ekranindaykende sessiz moddan cikartabilirsiniz, ses yukseltme tusuna basili tutarak.

Az once denedim bende oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskowoman

Ekranı aç aşağı yukarı biliyorsundur ses ayarlarının olduğu kısmı ekranı görmeden sadece dokunarak yapabilirsin
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Denedim ama olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi ekran sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.