Şimdi Ara

HTC EVO 3D Cyanogenmod Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonumun Anroid sürümü Pokemon'u desteklemiyor. En az 4.4 olması gerekiyormuş. Bunun için cyanogenmod u kurmaya karar verdim. Android sürümünüde yükseltiyormuş. Bu işlerden hiç anlamadığım için, bazı arkadaşların hazırladığı rehberlere bakdım filan ama yapamadım. Telefon fabrika ayarlarına döndüğü ile kaldı :(

Şu an telefon yeni kullanılmaya başlanmış gibi. Bu konuda yardım edebilir misiniz?

• aynı şey bende de mevcut evo 3d. bir türlü yükseltemedim. ayrıştırmaa hatası alıyorum
  • http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-unoffical-cyanogenmod-12-0-evo-3d-t3083272

ROM olarak bunu buldum. Android sürümünü yükseltiyor. Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bnde. ROOT atmayı denedim, sonra ROM Manager'i yükleyip linkteki ROM u kurayım dedim, olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto_kahn

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-unoffical-cyanogenmod-12-0-evo-3d-t3083272

ROM olarak bunu buldum. Android sürümünü yükseltiyor. Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bnde. ROOT atmayı denedim, sonra ROM Manager'i yükleyip linkteki ROM u kurayım dedim, olmadı :(

onu bende buldum da nasıl yapılacağına dair en ufak fikrim yok. telefoncular yapar mı bunu?

• Hocam basit bir şey aslında telefoncuya gerek yok ama bir yerde hata yapıyorum.

İlk olarak telefonu ROOT lamak gerekiyor. Kingo ROOT ile yaptım. Daha sonra ROM manager i kurdum marketten. Sonra ROM manager e girip, hafıza kartından linkteki ROM u seçiyom ama olmuyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.