Merhabalar, Telefonumun Anroid sürümü Pokemon'u desteklemiyor. En az 4.4 olması gerekiyormuş. Bunun için cyanogenmod u kurmaya karar verdim. Android sürümünüde yükseltiyormuş. Bu işlerden hiç anlamadığım için, bazı arkadaşların hazırladığı rehberlere bakdım filan ama yapamadım. Telefon fabrika ayarlarına döndüğü ile kaldı :(
Şu an telefon yeni kullanılmaya başlanmış gibi. Bu konuda yardım edebilir misiniz?
aynı şey bende de mevcut evo 3d. bir türlü yükseltemedim. ayrıştırmaa hatası alıyorum
ROM olarak bunu buldum. Android sürümünü yükseltiyor. Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bnde. ROOT atmayı denedim, sonra ROM Manager'i yükleyip linkteki ROM u kurayım dedim, olmadı :(
ROM olarak bunu buldum. Android sürümünü yükseltiyor. Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bnde. ROOT atmayı denedim, sonra ROM Manager'i yükleyip linkteki ROM u kurayım dedim, olmadı :(
onu bende buldum da nasıl yapılacağına dair en ufak fikrim yok. telefoncular yapar mı bunu?
Hocam basit bir şey aslında telefoncuya gerek yok ama bir yerde hata yapıyorum.
İlk olarak telefonu ROOT lamak gerekiyor. Kingo ROOT ile yaptım. Daha sonra ROM manager i kurdum marketten. Sonra ROM manager e girip, hafıza kartından linkteki ROM u seçiyom ama olmuyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.