Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

quote:

Android 5.02 rom çıktı , beklediğimden daha güzel ve daha hızlı olmuş şimdilik en büyük sıkıntı kamera çalışmıyor zamanla oda çözülürse muhteşem olur.

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-kernel-unoffical-cyanogenmod-12-0-t3023354

Günlük kullanım için uygunmu dostum, birde uygalamalar sd karta taşınmıyormuş sanırım.

Evet taşınmıyor ama ben sadece ihtiyacım olan 9-10 uygulamayı yükledim bi sorun yok şimdilik. Smiui romun yedeğide var bi sıkıntı olursa ona geri geçerim.

Akşam deneyeyim :)
    Kamera umarım kısa sürede çözülür :)
    Heartstone oynadığım için uygulama taşıma işinide hallederler umarım :)

Düzeltildi sorun , gps'de çalışmıyormuş onuda duzeltmiş arkadaş :) Simdilik bir tek kamera kaldı birde youtube uygulamasından video izlenemiyor ama tarayıcıdan açıyor tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Android 5.02 rom çıktı , beklediğimden daha güzel ve daha hızlı olmuş şimdilik en büyük sıkıntı kamera çalışmıyor zamanla oda çözülürse muhteşem olur.

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-kernel-unoffical-cyanogenmod-12-0-t3023354

Günlük kullanım için uygunmu dostum, birde uygalamalar sd karta taşınmıyormuş sanırım.

Evet taşınmıyor ama ben sadece ihtiyacım olan 9-10 uygulamayı yükledim bi sorun yok şimdilik. Smiui romun yedeğide var bi sıkıntı olursa ona geri geçerim.

Akşam deneyeyim :)
    Kamera umarım kısa sürede çözülür :)
    Heartstone oynadığım için uygulama taşıma işinide hallederler umarım :)

Düzeltildi sorun , gps'de çalışmıyormuş onuda duzeltmiş arkadaş :) Simdilik bir tek kamera kaldı birde youtube uygulamasından video izlenemiyor ama tarayıcıdan açıyor tabi..

Anladığım kadarıyla kamera sorunu biraz zor görünüyor , düzeltirler umarım ama uğraşan arkadaşın pek bilgisi yokmuş bu konuda :(

Romu denedim şimdi gerçekten harika olmuş, umarım en kısa zamanda bulurlar kameraya çözüm :) eğer sorunsuz olursa rom bir sene daha idare eder bizim cihaz :D

Titanium backup çalışıyormu dostum sende bende şu an root yetkisi sağlanamamıştır diyor anlamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 8 Şubat 2015; 1:02:13 >

• 3 senedir kullandığım evo mu artık rootlayıp android versiyonu yükseltmek istiyorum telefondan gayet memnunum ve root edip yeni bir rom yüklemek istemedim ama son zamanlarda çıkan popüler uygulamaların bazılarını kullanamıyorum sizce en stabil olan 4.4.4 müdür yoksa bu bahsettiğiniz 5.0 olurmu siz hangisini tavsiye edersiniz en az kayıpla yani çalışmayan en az özellikle hangi versiyonu yüklememi onerirsiniz bir de önerdiğiniz rom ve gerekli dosyaların linklerini de paylaşırmısınız
  • arkadaşlar evo 3d kullanıcısıyım.room ve rot işlerinden fazla anlamam.telefonum kasmaya ,donmaya başladı.
    room at dediler.yardımcı olabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamimetin

arkadaşlar evo 3d kullanıcısıyım.room ve rot işlerinden fazla anlamam.telefonum kasmaya ,donmaya başladı.
    room at dediler.yardımcı olabilir misiniz.

İlk mesajı okuyun.Sanırım bilgiler duruyordur.

• quote:

sence bu yeni romu mu yüklemeyim yoksa 4.4.4 olan versiyonumu hangisinde en az kayıp yaşarım birde yeni romu indirdim ama cyanogenmod 11 i bulamadım sanırım bu 4.4.4 oluyor sende varsa veya link varsa bana yollayabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsekeroglu

quote:

sence bu yeni romu mu yüklemeyim yoksa 4.4.4 olan versiyonumu hangisinde en az kayıp yaşarım birde yeni romu indirdim ama cyanogenmod 11 i bulamadım sanırım bu 4.4.4 oluyor sende varsa veya link varsa bana yollayabilirmisin?

Dostum CM 12'de şu an kamera çalışmıyor onun dışında youtube uygulamasından video izlenmiyor tarayıcıdan izleniyor ama yani kamera yüzünden kullanılmaz şu an rom

CM 11 de 3D dışında tüm fonksiyonlar çalışıyor ben uzun süredir kullanıyorum tek kötü tarafı şarj ömrü kısa biraz. CM 11 Linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526391

Stabil bir rom arıyorsan eğerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289 romunu deneyebilirsin kullanan arkadaşlar memnun bu romda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 9 Şubat 2015; 11:52:22 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum CM 12'de şu an kamera çalışmıyor onun dışında youtube uygulamasından video izlenmiyor tarayıcıdan izleniyor ama yani kamera yüzünden kullanılmaz şu an rom

CM 11 de 3D dışında tüm fonksiyonlar çalışıyor ben uzun süredir kullanıyorum tek kötü tarafı şarj ömrü kısa biraz. CM 11 Linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526391

Stabil bir rom arıyorsan eğerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289 romunu deneyebilirsin kullanan arkadaşlar memnun bu romda.

stabil ve olabildiğince en üst versiyon bu verdiğin stabil sürüm kaç oluyor?

• quote:

quote:

Denemek için android 5 i yükleyebilirsin yani cyanogenmod 12'yi ama bazı bir kaç problemi var onların çözülmesi gerekiyor günlük kullanım için. Diğer türlü kullanmak için 4.4.4 yüklemeni tavsiye ederim. Ondada klasik problemler var hdmi,radyo ve 3d kamera gibi eğer bunları kullanıyorsan ikisinede gerek yok.

• Radyoyu kullanmiyorum 3d kamerada bu telefon disinda ise yaramadigicin kullanmiyorum hdmi nin oldugunu bilmiyordum hatta ne ise yaradigini su an tahmin edemiyorum anac goruntu aktarmaksa bence gereksiz ozellik o zaman sanirim en uygunu 4.4.4 olacak

• quote:

quote:

quote:

Denemek için android 5 i yükleyebilirsin yani cyanogenmod 12'yi ama bazı bir kaç problemi var onların çözülmesi gerekiyor günlük kullanım için. Diğer türlü kullanmak için 4.4.4 yüklemeni tavsiye ederim. Ondada klasik problemler var hdmi,radyo ve 3d kamera gibi eğer bunları kullanıyorsan ikisinede gerek yok.

peki 4.4.4 ün linkini verebilirmisin forum sayfasını verme lütfen ingilizcem yok anlayamıyıyorum hangi link inecek

• sizden ricam ben bu işlemi yaptığımda 3 yıllık bütün verilerim kaybolacak hafıza kartı kolay onu yedeklerim ama telefon hafızasını da tam yedek almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz şimdilik bu yedek alma sebebi ile root lama ve rom atma işlemini erteliyorum sizlerden ciddi destek istiyorum yardım edin lütfen
  • quote:

sizden ricam ben bu işlemi yaptığımda 3 yıllık bütün verilerim kaybolacak hafıza kartı kolay onu yedeklerim ama telefon hafızasını da tam yedek almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz şimdilik bu yedek alma sebebi ile root lama ve rom atma işlemini erteliyorum sizlerden ciddi destek istiyorum yardım edin lütfen

Telefon hafızası derken neyden bahsediyorsun tam anlamadım rehber'den bahsediyorsan sd karta atabilirsin onları liste halinde , fotograflar zaten kendi otomatik sd'ye kaydediyor. Bence sen yeni rom kurmadan önce recovery'den backup yaparak bütün orjinal romun yedeğini al kenarda dursun yanlız boyutu 1 gb falan oluyor ona göre sd kartı ayarla işte.
  • Konunun en basinda recovery ile ilgili bilgi varmi yoksa faydalanabilecegim kaynak verebilirmisiniz benyedekten bahsederken sms vs. Rehber zaten googledan geliyor ondan yana bir sıkıntı olacagini sanmiyorum esas maksadim sms yedekleri ve telefonu hafiza karti midunda baglasigimda cihaz ve sd kart icerisindeki tum yedeklemeyi yapmis olurmuyum whatsapp gibi

• quote:

Konunun en basinda recovery ile ilgili bilgi varmi yoksa faydalanabilecegim kaynak verebilirmisiniz benyedekten bahsederken sms vs. Rehber zaten googledan geliyor ondan yana bir sıkıntı olacagini sanmiyorum esas maksadim sms yedekleri ve telefonu hafiza karti midunda baglasigimda cihaz ve sd kart icerisindeki tum yedeklemeyi yapmis olurmuyum whatsapp gibi

sd kart modunda pc'ye bağlayıp içindeki dosyaları at bilgisayara whatsapp klasörünü ve resimlerin olduğu klasörü falan . Recovery ilk sayfada olması gerekiyor eğer yoksada anatayım , telefona recovery kurduğun zaman zaten açıldığında menüde backup&restore diye bir bölüm var oraya girip hiçbirşey yapmadan sadece backup'a tıklayacaksın ve kendi yedeğini alacak 3-5 dakika sürüyor , o yedeği sd kartta clockworkmod diye bir yere atacak sende onu alıp pc ye atabilirsin. Tekrar yüklemek istediğinde yine recovery'den backup&restore'ye girip bu sefer restoreye tıklayacaksın ve karşına çıkacak aldığın yedek sonra ona tıklayarak yükleyeceksin bu kadar basit.

• quote:

quote:

Konunun en basinda recovery ile ilgili bilgi varmi yoksa faydalanabilecegim kaynak verebilirmisiniz benyedekten bahsederken sms vs. Rehber zaten googledan geliyor ondan yana bir sıkıntı olacagini sanmiyorum esas maksadim sms yedekleri ve telefonu hafiza karti midunda baglasigimda cihaz ve sd kart icerisindeki tum yedeklemeyi yapmis olurmuyum whatsapp gibi

sd kart modunda pc'ye bağlayıp içindeki dosyaları at bilgisayara whatsapp klasörünü ve resimlerin olduğu klasörü falan . Recovery ilk sayfada olması gerekiyor eğer yoksada anatayım , telefona recovery kurduğun zaman zaten açıldığında menüde backup&restore diye bir bölüm var oraya girip hiçbirşey yapmadan sadece backup'a tıklayacaksın ve kendi yedeğini alacak 3-5 dakika sürüyor , o yedeği sd kartta clockworkmod diye bir yere atacak sende onu alıp pc ye atabilirsin. Tekrar yüklemek istediğinde yine recovery'den backup&restore'ye girip bu sefer restoreye tıklayacaksın ve karşına çıkacak aldığın yedek sonra ona tıklayarak yükleyeceksin bu kadar basit.

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim sonunda aklımdaki soru işaretleri kalktı ve bu akşam kısmetse 4.4.4 e geçiyorum htc nin ics den sonra güncelleme yayınlamaması çok kötü oldu telefon iyi ama güncelleme yok kötü yardımların için teşekkür ederim

• Orjinal romda root yetkisi olmadan 4ext uygulamasında recovery flashlayabilir miyim?S-off um bootloader unlock hboot 1.53.007

• quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn95

Orjinal romda root yetkisi olmadan 4ext uygulamasında recovery flashlayabilir miyim?S-off um bootloader unlock hboot 1.53.007

"Needs root access! S-OFF or unlocked bootloader required." S-Off olmuşsunuz zaten, cihazı rootlamakta bir şey yok ki, ama cihazınızı rootlamak istemezseniz Cwm veya PhilZ Touch Recovery kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn95

Orjinal romda root yetkisi olmadan 4ext uygulamasında recovery flashlayabilir miyim?S-off um bootloader unlock hboot 1.53.007

"Needs root access! S-OFF or unlocked bootloader required." S-Off olmuşsunuz zaten, cihazı rootlamakta bir şey yok ki, ama cihazınızı rootlamak istemezseniz Cwm veya PhilZ Touch Recovery kullanabilirsiniz.

Hocam sıkıntı o değil sabah bilgisayardan recovery flashlamaya çalıştım ama Windows 8.1 olduğundan sanırım waiting for device dedi, benim demek istediğim direk telefondan flashlayabilirmiyim recovery yi, root olmak istiyorum cm11 kuracağım ama recovery yok şu an.

• Dokunmatiği sorunlu 3d evo mu satıyorum arkadaşlar dokunmatik kendi kendine basıyor
    adaptörde iken sorun yok sol tara yarım parmak kadar kısmı algılamıyor ama
    dokunmatik kendi kendine bastığında algılanmayan noktalara basıyor
    fiyat 150 kutusunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.