Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virus18

Sense 5 gibi yarı yolda kalmasın da geç olsun güç olmasın :D johnnyslt el attıysa olur bu iş :D Her gün bakıyorum gelişme varmı diye :) yılbaşında bir süpriz olur belki :D

Bende bekliyorum bakalım ne zamana gelecek :) Diğer arkadaş başka bir aosp rom portlamaya çalıştığını yazmıştı geçen gün ondanda bişeyler bekliyorum ben en azından günlük kullanım için yeterli seviyeye getirseler hemen yükleyip kullanmaya başlayacağım :)
  • Lg g3 alarak ayrıldım aranızdan arkadaşlar. 3 yıl zaman geçirdiğim EVO ile vedalaşma vakti geldi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende de dokunmatik problemi var 6$ dokunmatik aldım kendim taktım çokta zor değil değiştirmek ekran ile dokunmatik arasını gitar penası ile açtım yeni dokunmatiği taktım tabi birazda fön makinesi ile ekranı ısıtırsanız daha rahat çıkar.
  • Ekran çerçevesini değiştireceğim.Ebayde sade ekran çerçeveleri satılıyor.Burada servis ekranla birlikte, o sebeple sade çerçeve değişmez dedi.O zaman bu adamlar sade çerçeve nasıl satıyor? Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Ekran çerçevesini değiştireceğim.Ebayde sade ekran çerçeveleri satılıyor.Burada servis ekranla birlikte, o sebeple sade çerçeve değişmez dedi.O zaman bu adamlar sade çerçeve nasıl satıyor? Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Servis dediğin yetkili servismi yoksa Tse belgesi olan herhangi biryermi ? Ekranla birlikte çerçeve değişimi biraz saçma olmuş sanki çerçeve ekrana gömülü değilki beraber değişsin ...
  • Arkadaslar onemli bir sorum olacak. Yodas ics rom atiyorum tele. S..on um .

Romu kuruyorum boot img yi flashliyorum tel aciliyor sikinti yok. Ancak telefon hafizasi dolu geliyor . 6-7 tane uygulama yukleyince yeterli hafiza yok uyarisi aliyorum. Bu uygulamalarda face whtsapp gibi uygulamalar.

Tom yujleme islemini ilk sayfadaki denilenleri yapiyorum factory reset..dalvik cache vs vs.. yardiminizi bekliyorum neden boyle oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar onemli bir sorum olacak. Yodas ics rom atiyorum tele. S..on um .

Romu kuruyorum boot img yi flashliyorum tel aciliyor sikinti yok. Ancak telefon hafizasi dolu geliyor . 6-7 tane uygulama yukleyince yeterli hafiza yok uyarisi aliyorum. Bu uygulamalarda face whtsapp gibi uygulamalar.

Tom yujleme islemini ilk sayfadaki denilenleri yapiyorum factory reset..dalvik cache vs vs.. yardiminizi bekliyorum neden boyle oluyor ?

Telefon hafızasının kullanılabilir alanı ne kadar gözüküyor ? chrome facebook gibi uygulamalar telefon hafızasında çok yer kaplıyor uygulamanın verilerini silerek yer açabilirsiniz yanlız tavsiyem chrome varsa tamamen kaldırıp başka bir browser yüklemeniz..
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    facebook,101,whatsapp,zedge, es dosya yöneticisi yüklü boşta kalan yer 118mb. facebook verilerini her zaman temizliyorum
  • Merhaba, bende dokunmatik ekran sorunlu 3d evo vardı dokunmatiğin alttaki tuşları calışmıyor ekranın ortası basmıyordu kendim yurtdışından spariş ile ekranı değiştirdim ama bu sefer de dokunmatik sol tarafı kendi kendine basıyor telefonu şarja taktığımda sorun yok sanırım programsal bir sorun var tam emin olamıyorum
    izlemem gereken yol nedir dokunmatiğin kendi kendine basmaması için
    şarjz da sorun yok pil de sapıtıyor.
  • htc evo 3D için bukadar kapsamlı bir rehber oluşturduğun için çok teşekkürler inuh ellerine sağlık
  • quote:

facebook,101,whatsapp,zedge, es dosya yöneticisi yüklü boşta kalan yer 118mb. facebook verilerini her zaman temizliyorum

118 mb bana baya az geldi , bende şu an kullanılabilir alan 362 mb gözüküyor chrome yok sadece , facebook uygulaması telefonda var ama hiç kullanmıyorum verilerini temizledim zamanında şu an 35 mb yer kaplıyor gözüküyor sadece. Bu arada kullandığım Smiui rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

118 mb bana baya az geldi , bende şu an kullanılabilir alan 362 mb gözüküyor chrome yok sadece , facebook uygulaması telefonda var ama hiç kullanmıyorum verilerini temizledim zamanında şu an 35 mb yer kaplıyor gözüküyor sadece. Bu arada kullandığım Smiui rom.

rom atma işleminde pc de hangi programlar kurulu oluyor. ? SDK , HTC SYNC ve JAVA yeter li değil mi ? ayrıca bu sdk programı ne işe yarıyor ben hala anlamış değilim ?
  • quote:

quote:

quote:

rom atma işleminde pc de hangi programlar kurulu oluyor. ? SDK , HTC SYNC ve JAVA yeter li değil mi ? ayrıca bu sdk programı ne işe yarıyor ben hala anlamış değilim ?

Hiçbirine gerek yok s-on isen 4EXT recovery kur telefona boot.img flashlamakdanda kurtulursun , tek yapman gereken ics bir rom indirip sd'ye atıp yüklemek bilgisayarla alakası yok yani. Sana tavsiyem en iyi ics rom Smiui rom en stabil o çalışıyor sense arayüzünden sıkıldıysan tavsiye ederim..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbirine gerek yok s-on isen 4EXT recovery kur telefona boot.img flashlamakdanda kurtulursun , tek yapman gereken ics bir rom indirip sd'ye atıp yüklemek bilgisayarla alakası yok yani. Sana tavsiyem en iyi ics rom Smiui rom en stabil o çalışıyor sense arayüzünden sıkıldıysan tavsiye ederim..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Oncelikle ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.

Bu romda 3D kamera calisiyor mu?

Ve son olarak 4EXT recovery kurulumu hakkinda kisa bir bilgi verebilirmisiniz ? S-on um.

• quote:

Ve son olarak 4EXT recovery kurulumu hakkinda kisa bir bilgi verebilirmisiniz ? S-on um.

Romda herşey çalışıyor sorunsuz kullanabilirsin yani , 4ext içinhttp://4ext.net/ bu siteye gir download free yazanı indirip telefona at ve kur program açılınca onay falan isteyecek hepsine evet deyip geç en son kısıma gelince senden bir sürümünü indirmeni isteyecek zaten görürsün en güncel olana tıkla indir kendisi kuruyor ve otomatik olarak flashlıyor recoveryi sonra başka birşey yapmana gerek yok girebilirsin artık ..

• quote:

quote:

Romda herşey çalışıyor sorunsuz kullanabilirsin yani , 4ext içinhttp://4ext.net/ bu siteye gir download free yazanı indirip telefona at ve kur program açılınca onay falan isteyecek hepsine evet deyip geç en son kısıma gelince senden bir sürümünü indirmeni isteyecek zaten görürsün en güncel olana tıkla indir kendisi kuruyor ve otomatik olarak flashlıyor recoveryi sonra başka birşey yapmana gerek yok girebilirsin artık ..

şuan indiriyorum kardeşim. Türkçe karakter sıkıntısı var mı ? varsa nasıl düzeltirim

Dostum herşey güzel ama ben düzenleyemiyorum. Takıldığım yerleri sorayım sana zahmet bir cevaplayayı veri bana.

-Öncelikle romun kendi uygulamaları var virus scanner,manage app,file explorer vs. ben bunları silmek istıyorum ama sistem uygulamaları silinemez sorunu ile karşılaşıyorum

-Hava durumu widgeti var.hem saati hem hava durumunu gösteren.Widget var ama uygulama telefonunuzda yüklü degil uyarısı alıyorum

-İsaretleme çizgisi turuncu. Başka renge çevrilmiyor mu çevrilirse nasıl ayarlanıyor.

-Temalardan hiç birşey indiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyalci52 -- 9 Ocak 2015; 21:25:55 >
  • O bahsettiğin uygulamaların boyutunu toplasan 5 mb anca eder silmene gerek yok illa sileceğim diyorsan titanium backup indirip sistem uygulamalarını kaldırabilirsin . Hava durumu widgeti sorununu bende çözemedim daha doğrusu pek uğraşmadım bu sorunu çözmek için widget olarak kendi saatini kullanıyorum ama istersen marketten indir bi tane onu kullan zor birşey değil yani . İşaretleme çizgisi turuncu olsa nolur mavi olsa nolur niye taktıysan buna kafayı anlamadım ama değişmiyor sanırım . Temalar uygulamasına girersen paralı uygulamalar var o yüzden indiremiyorsun , xda sitesinde veya başka yerde falan vardır miui temaları bakabilirsin ben uğraşmıyorum pek . Birde mümkünse Gelişmiş seçeneklerden animasyonların hepsini kapatıp romu öyle kullan ...
    çok sağol dostum herşey için . Gerçekten güzel rom yavaş yavaş alışıyorum. Bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  • tefonlarımız eskidi mi ne yaptı :/
  • 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.