Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bizim cihazda Otg desteği var mı kabloyu takıyorum okumuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noblesse_Oblige kullanıcısına yanıt
    Sd card ının formatı da degısmıs mı bak bakalım. kb a dustuyse sıfırlaman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIOS -- 23 Kasım 2014; 23:05:45 >
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    teşekkürler inuh gerekli romu vermişti.

bu arada kaldıgım ekrani başarılı şekilde geçtim o ekranda telefonun sarjı bitmiş ve kapanmıs o yuzden sureklı cihaz bekleniyor uyarısı veriyordu.

şimdi ekranda juopunutbear var ne yapmalıyım ? anakart filan yanar yazmıs ?
  • PG86IMG.zip dosyasını cwm ye girerek yuklesem anakart için sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall007

Beyler bizim cihazda Otg desteği var mı kabloyu takıyorum okumuyor

Otg desteği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

PG86IMG.zip dosyasını cwm ye girerek yuklesem anakart için sıkıntı olur mu ?

PG86IMG.zip bu dosyaya s-off yaparken ben ihtiyaç duymadım ;

Eğer hboot sürümün şu anda 1.53.007 ise şu başlıktakileri yapacaksın s-off olmak için..

VI.B.1.53.007 S-Off
    hboot'u düşürdüm 1.49 şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

hboot'u düşürdüm 1.49 şuan ?

Tamam o zaman sorun yok yükle istediğin romu kitkat falan..
    yükledim şuan telefon 5 gün sonra acıldı :D

üzerinde 2.3.4 var sistem güncelleme alıyor. Superuser göremedim ? Yine de yükleyebilirmiyim custom rom'u
  • Benim telefonda 4 aydır böyle. Birden gitti ışıkları sonraki gün kendiliğinden geldi, 3 gün sonra tekrar gitti bir daha geri gelmedi. Aslında Arama tuşunun altından hafif bir beyaz ışık geliyor, bu yüzden yazılımsal değil diye düşünüyorum (benimki en azından) ışıklar yanmaya çalışıyor da yanamıyorlar gibi, donanım sorunu diye düşündüm :) Gece film izlerken rahatsız ediyordu o yüzden memnunum kurcalamadım bir daha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

Benim telefonda 4 aydır böyle. Birden gitti ışıkları sonraki gün kendiliğinden geldi, 3 gün sonra tekrar gitti bir daha geri gelmedi. Aslında Arama tuşunun altından hafif bir beyaz ışık geliyor, bu yüzden yazılımsal değil diye düşünüyorum (benimki en azından) ışıklar yanmaya çalışıyor da yanamıyorlar gibi, donanım sorunu diye düşündüm :) Gece film izlerken rahatsız ediyordu o yüzden memnunum kurcalamadım bir daha :D

Benimkinin ışıklarıda bir daha gelmez diye düşündüm ama 2-3 gün sonra bi baktim yaniyorlar. Geri gitmediler şükür karanlıkta goremiyordum cunku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-aosp-lollipop-evo-3d-november-9-t2934501

Arkadaşlar bu romu deneyen var mı? Nasıl yüklüyoruz, h-bot kaç olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah29

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-aosp-lollipop-evo-3d-november-9-t2934501

Arkadaşlar bu romu deneyen var mı? Nasıl yüklüyoruz, h-bot kaç olacak ?

Açıklamaları ve çalışmayan özellikleri gördünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

Benim telefonda 4 aydır böyle. Birden gitti ışıkları sonraki gün kendiliğinden geldi, 3 gün sonra tekrar gitti bir daha geri gelmedi. Aslında Arama tuşunun altından hafif bir beyaz ışık geliyor, bu yüzden yazılımsal değil diye düşünüyorum (benimki en azından) ışıklar yanmaya çalışıyor da yanamıyorlar gibi, donanım sorunu diye düşündüm :) Gece film izlerken rahatsız ediyordu o yüzden memnunum kurcalamadım bir daha :D

Benimkinin ışıklarıda bir daha gelmez diye düşündüm ama 2-3 gün sonra bi baktim yaniyorlar. Geri gitmediler şükür karanlıkta goremiyordum cunku.

İyi ki sorunsuz çalışıyor dedim, hemen gitti digitizer

• Ya arkadaşlar son günlerde bir sorun var çözemedim telefonda çok fazla uygulama yüklü değil klasik whatsapp, instagram vs. Bir tanede oyun yüklü oda hayday çoğu uygulamayı hafıza kartına attım ama google playden birşey indireceğim zaman cihazda yeterli alan yok diyor ayrıca bazı uygulamalarda da oyundan atıyor. Clean master indirdim ordan rami temizlediğim zaman uygulamalar sorunsuz ama sürekli yapmak zorunda kalıyorum bir fikiri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Ya arkadaşlar son günlerde bir sorun var çözemedim telefonda çok fazla uygulama yüklü değil klasik whatsapp, instagram vs. Bir tanede oyun yüklü oda hayday çoğu uygulamayı hafıza kartına attım ama google playden birşey indireceğim zaman cihazda yeterli alan yok diyor ayrıca bazı uygulamalarda da oyundan atıyor. Clean master indirdim ordan rami temizlediğim zaman uygulamalar sorunsuz ama sürekli yapmak zorunda kalıyorum bir fikiri olan var mı?

Facebook-chrome ikilisi varsa felaket alan kaplıyor bunlar , uygulamalardan açıp verileri temizle diyin her iki uygulama içinde ramde baya yer açılacakdır..
  • Telefonun alt tuşları algılamamaya, ekranda kendiliğinden dokunmalar oluşmaya başladı (senede 1 olduğu gibi)
    Garanti kapsamında her sene aynı şikayetten ön panl + lcd + digitizer değişiyordu artık garantisi bittiği için bu hafta ben değişeyim dedim ama sadece digitizer aldım.

Şimdi ekranın tuşları hala çalışmıyor :) Üstüne bir de ekranın 1/5 lik kısmı da dokunmaları algılamıyor hiç.

Siz digitizer değiştirdiniz mi?

Gelen digitizer'ın üzerinde Sprint yazıyor, acaba uyumsuzluk olmuş olabilir mi, sprint CDMA diye geçiyor yanılmıyorsam?
  • arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum :( note 3'e geçtim. evo 3d yi cok sevdigim için satmıcam geliştirme işleriyle ugrascam sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adihasret

arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum :( note 3'e geçtim. evo 3d yi cok sevdigim için satmıcam geliştirme işleriyle ugrascam sanırım :)

Hayırlı olsun yeni cihazın , biz halen romlarla idare ediyoruz :)

Eğer android 5 rom tam stabil olursa evo çağ atlamış olacak bakalım bekliyoruz şimdilik ..

LG G2 kullanıyorsun saniyodum ben :/ Teşekkürler valla iyi geldi note serisi . ☺Zaten samsungta kullanabilecegim tek telefon serisi bu . Note 4 alacaktim ama aradaki fiyat farkı o cihaz için degmicegini düşündüm

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.