Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virus18

Bir an konu ölünce herkes telefonu sattı sandıydım :D Pil öldü birtek onada çare bulamadım yeni pil alcam ama nerden bulabilirim fikri olan var mı :)

Android 5 portlancak mı bizim cihaza çalışan varmı xda da :) sense 5 gibi yarı yolda kalmayalım :)

Kadıköyden 35 tlye aldım.ilk günkü gibi oldu. 5.0 da gelecekmiş. Kitkatı yayımlayan öyle diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Bir an konu ölünce herkes telefonu sattı sandıydım :D Pil öldü birtek onada çare bulamadım yeni pil alcam ama nerden bulabilirim fikri olan var mı :)

Android 5 portlancak mı bizim cihaza çalışan varmı xda da :) sense 5 gibi yarı yolda kalmayalım :)

Kadıköyden 35 tlye aldım.ilk günkü gibi oldu. 5.0 da gelecekmiş. Kitkatı yayımlayan öyle diyor.

Valla hocam malesef İstanbulda değilim :) Orjinal batarya mı aldın 38 e orjinal değildir sanırım :) Aslında ebaydan sipariş ettim anker marka batarya ama 22 gün oldu gelmedi malesef :(

CM 11 kullanıyorum batarya acaba ondanmı çok çabuk tükeniyor aslında emin değilim.

• virus18 kullanıcısına yanıt
    Orjinal değil tabi. Ama çok memnunum.Ebayden duvar pil şarj adaptörü aldım.2 pilide şarj edebiliyorum aynı anda. Biri biterse ötekini takıyorum. Bu arada yurt dışından pil artık gelmiyor.Anca gözden kaçarsa gelir.Bende aldım, gelmedi.
    Bende cm11 kullanıyorum.Pilin çabuk bitmesi ile alakası yok.Pil bitmiş yapacak birşey yok.

• quote:

Android 5 çıktı zaten bi arkadaş yapmış ilk gün hiçbirşey çalışmıyordu sonra fixlediler ama günlük kullanım için uygun değil denemek için bakabilirsin . Johny cyanogenmod'un kaynak kodları yayınlamasını bekliyor herhalde 1-2 hafta içinde rom gelir ama herşey çalışırmı bilmiyorum şu an hiçbir cihazda Android L tam olarak çalışmıyor (nexuslar dışında) ..

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-aosp-lollipop-evo-3d-november-9-t2934501

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Android 5 çıktı zaten bi arkadaş yapmış ilk gün hiçbirşey çalışmıyordu sonra fixlediler ama günlük kullanım için uygun değil denemek için bakabilirsin . Johny cyanogenmod'un kaynak kodları yayınlamasını bekliyor herhalde 1-2 hafta içinde rom gelir ama herşey çalışırmı bilmiyorum şu an hiçbir cihazda Android L tam olarak çalışmıyor (nexuslar dışında) ..

http://forum.xda-developers.com/htc-evo-3d/gsm-development/rom-aosp-lollipop-evo-3d-november-9-t2934501

Dün yükledim onu denemek için malesef yükledikten sonra recovery uçuyor geri dönmek zahmetli şimdilik; umarım geliştirirler :)

Xperia L ye yaptılar hocam şu an kurulu harika bir şekilde sorunsuz kullanıyorum darısı evonun başına :) Hepsinden önce şu bataryayı yenilemem gerekiyor vizeler yüzünden dışarı çıkamıyorum

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    cihazı root etmeye calısıyordum ama basardım :)

şimdi yardımcı olmak isterseniz 4.4.x sürümlü rom nasıl yüklerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

cihazı root etmeye calısıyordum ama basardım :)

şimdi yardımcı olmak isterseniz 4.4.x sürümlü rom nasıl yüklerim ?

S-off mu yaptın cihazı yoksa sadece recovery yükleyip rootladın mı ? S-off olmadan 4.4.x sürümlü rom yükleyemezsin :)
  • Arkadaşlar cm11 kullanan var mı? Bende nedense telefon görüşmesi sırasında karşıdaki ses bazen hiç gelmiyor böyle bir sorun yaşayan varmı romda?
  • quote:

Arkadaşlar cm11 kullanan var mı? Bende nedense telefon görüşmesi sırasında karşıdaki ses bazen hiç gelmiyor böyle bir sorun yaşayan varmı romda?

Ben kullanıyorum.Böyle bir sorun yok bende.
  • quote:

Arkadaşlar cm11 kullanan var mı? Bende nedense telefon görüşmesi sırasında karşıdaki ses bazen hiç gelmiyor böyle bir sorun yaşayan varmı romda?

Ben kullanırken problem yoktu sadece arada bir kendi sesimi duyuyordum yansıma oluyordu ama her zaman değil sonra kaldırıp smiui'ye döndüm zaten uygulamaların çoğu güncellendi rom hızlı ve sorunsuz olunca birde üstüne google playden klavyeyide güncelleyip materyale dönderdim baya güzel oldu , böyle idare ediyorum şimdilik. Birde Android 5 rom sürekli güncelleniyor romu hazırlayan arkadaşda türk baya uğraşıyor romu düzeltmek için. Johny'de cm12 yi halletse artık bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz..:)
  • quote:

quote:

Donanımdamı bir sorun varki anlamadım gitti bugün nerdeyse hiç konuşamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Ben kullanırken problem yoktu sadece arada bir kendi sesimi duyuyordum yansıma oluyordu ama her zaman değil sonra kaldırıp smiui'ye döndüm zaten uygulamaların çoğu güncellendi rom hızlı ve sorunsuz olunca birde üstüne google playden klavyeyide güncelleyip materyale dönderdim baya güzel oldu , böyle idare ediyorum şimdilik. Birde Android 5 rom sürekli güncelleniyor romu hazırlayan arkadaşda türk baya uğraşıyor romu düzeltmek için. Johny'de cm12 yi halletse artık bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz..:)

Evet oda çok oluyor bende hatta bazen ses değişip karşımdaki robotmuş gibi rahatsız edici bir ses geliyor. CM ye alıştım hızı olsun bildirim ekranı olsun o yüzden en son bunda kaldım 5 i bekliyorum bende. Hadi ya Türkmü arkadaşlar iyiymiş nasıl gidiyormuş acaba çalışmaları :D Johny büyük ihtimalle cm12 nin çıkmasını bekliyor çalışmaya o zaman başlıcak gibi. CM de kasım sonu yada aralık başında çıkacak sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Donanımdamı bir sorun varki anlamadım gitti bugün nerdeyse hiç konuşamadım...

Sanırım donanımsal.

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    cihaz pert açılıştı htc yazısında kalıyor.

h.boot 1.53 ne yapmam lazım
  • Hboot 1.53 sümünü düşürmek için yardımcı olacak kim var ?

telefon 4 gündür duruyor ve yapamadım
  • Noblesse_Oblige kullanıcısına yanıt
    Anasayfadaki Hboot 1.53 yazıyı okudunuzmu
  • okudum elbette ama oldukca karısık
  • Noblesse_Oblige kullanıcısına yanıt
    telefona hangı ıslemlerı yaptınız ve htc yazısı takılı kalmaya basladı

• controlbear.exe yi çalıştırdım ama bu döngü sürekli devam ediyor

Hmmm, still no device
    Open device manager and check adb and/or fastboot drivers!!
    Resetting connection....1........2....
    (45/45)
    Hmmm, still no device
    (45/45)
    Hmmm, still no device
    (17/45)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

controlbear.exe yi çalıştırdım ama bu döngü sürekli devam ediyor

Hmmm, still no device
    (45/45)
    Hmmm, still no device
    (45/45)
    Hmmm, still no device
    (17/45)

Recovery yüklü değilmi bu cihazda ? S-off yapamıyorsan fazla uğraşma sonra iyice okuyup nereyi yanlış yaptığını görüp tekrar uğraşırsın . Bir tane ics rom indir sd karta atıp recovery'den yükle cihaza telefon açılacakdır , al cool ics linki ;

http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399754327

• 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.