Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenqwerty

3 yıllık emektarı bıraktım LG G3'e geçtim.. Çağ atlamış gibi oldum resmen.. Darısı sizlere arkadaşlar

bende değiştirmeyi düşünüyorumda g3 aklımdaydı benımde ama ısınma problemı fln var dedıler o yuzden kararsız kaldım.Note 4 veya z3 dusunuyorum ama z2 ve note 3 arasındakı fıyat farkı degermı bılmıyorum su anda beklemedıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

3 yıllık emektarı bıraktım LG G3'e geçtim.. Çağ atlamış gibi oldum resmen.. Darısı sizlere arkadaşlar

bende değiştirmeyi düşünüyorumda g3 aklımdaydı benımde ama ısınma problemı fln var dedıler o yuzden kararsız kaldım.Note 4 veya z3 dusunuyorum ama z2 ve note 3 arasındakı fıyat farkı degermı bılmıyorum su anda beklemedıyım

ilk çıkan seride ısınma sorunu vardı. şimdiki 408 serisinde sorun yok. baya güncelleme çıktı. şuan cihaz çok stabil. ben öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ilk çıkan seride ısınma sorunu vardı. şimdiki 408 serisinde sorun yok. baya güncelleme çıktı. şuan cihaz çok stabil. ben öneririm

çok fazla ısındıgı ıcın ekran parlaklıgını otomatık dusuruyor ıslemcı verımlı calısmıyor ekran cozunurlugu cok yuksek oldugu ıcın aynı ıslemcıye sahıp dıger telefonlar cok daha verımlı calısıyor bırden fazla ekran actıgın zaman kasmalar oluyor fln dendı.Tıp olarak ozellık olarak cok hosuma gıden bır telefon aslında fıyat olarak benım ıcın uygun.

guncelleme sıklıgı nasıl acaba lg destegını surduruyormu sureklı?

htc evodan o yuzden hıc memnun kalmadım aslında cunku bı tane guncelleme geldı telefonu unuttu htc.Bu tarz polıtıkaları sevmıyorum ben yenı telefon aldırmak ıcın destegı kesmelerını bızım telefonların yarı ozellıktekılere bı ton guncelleme geldı bızımkı bos kaldı.Htc dusunumuyorum sırf bunun ıcın

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazla ısındıgı ıcın ekran parlaklıgını otomatık dusuruyor ıslemcı verımlı calısmıyor ekran cozunurlugu cok yuksek oldugu ıcın aynı ıslemcıye sahıp dıger telefonlar cok daha verımlı calısıyor bırden fazla ekran actıgın zaman kasmalar oluyor fln dendı.Tıp olarak ozellık olarak cok hosuma gıden bır telefon aslında fıyat olarak benım ıcın uygun.

guncelleme sıklıgı nasıl acaba lg destegını surduruyormu sureklı?

htc evodan o yuzden hıc memnun kalmadım aslında cunku bı tane guncelleme geldı telefonu unuttu htc.Bu tarz polıtıkaları sevmıyorum ben yenı telefon aldırmak ıcın destegı kesmelerını bızım telefonların yarı ozellıktekılere bı ton guncelleme geldı bızımkı bos kaldı.Htc dusunumuyorum sırf bunun ıcın

ilk serilerde o sorun vardı. şimdi sıkıntı yok. güncellemeler sürekli geliyor.. lg o konuda iyi .. htc gibi bizi yarı yolda bırakmaz diye umuyorum. ki g3 daha cok yeni bi telefon . en az 2 yıl destege devam ederler. güncellemelerle de daha stabil olur diye düşünüyorum..

• Htc satış politikasını değiştirdikten sonra, güncelleme politikasınıda değiştirdi. One M7 geçen sene çıktı. And. L bile vereceklerini açıkladılar. 2 sene olacak. Kazığı bize attı sonra akıllandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

20 eylül tarihli romu yükledim. Bunda sorun yok. Yükleyecekler 19 eylülü yüklemesin. Bu arada bir müjde, xda daki kardeşimiz Android L yide evo3d için yayınlayacağını yazmış. Herkese cm11 i tavsiye ederim harika.

Hocam tavsiye için teşekkürler Cm11 20 eylül sürümü gerçekten başarılı olmuş :)
  • Noldu sattınızmı cihazları Durun daha lolipop yükleyecez :) 12 kasım'a ertelenmiş nexus cihazlar için android 5 güncellemesi , yakında aosp kaynak kodlarıda gelir fazla zaman kalmadı yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Noldu sattınızmı cihazları Durun daha lolipop yükleyecez :) 12 kasım'a ertelenmiş nexus cihazlar için android 5 güncellemesi , yakında aosp kaynak kodlarıda gelir fazla zaman kalmadı yani...

Satmadım da cihazın bataryası öldü, yeni oyunlarda zorlanıyor, kamerası fotoğrafları bozuk çekiyor vb. Cihaz şu anda can çekişiyor. 64 bit işlemcili 8 çekirdekli telefonlar çıkana kadar bunu yaşatmaya karar verdim. Powerbank satın aldım. Piyasada alınabilecek adam akıllı telefon yok şu anda hepsi geçen senekilerin overclock yapılmış hali gibi. ICS, jelly bean, kitkat olsun fark etmez evo 3d için stabil ve performansı yüksek olan bir rom var mı? Batarya ömrü sorun değil cihaz zaten powerbank'a bağlı yaşıyor.

• teamwiwer dan baglanarak yardımcı olarak arkadaslar aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Noldu sattınızmı cihazları Durun daha lolipop yükleyecez :) 12 kasım'a ertelenmiş nexus cihazlar için android 5 güncellemesi , yakında aosp kaynak kodlarıda gelir fazla zaman kalmadı yani...

Satmadım da cihazın bataryası öldü, yeni oyunlarda zorlanıyor, kamerası fotoğrafları bozuk çekiyor vb. Cihaz şu anda can çekişiyor. 64 bit işlemcili 8 çekirdekli telefonlar çıkana kadar bunu yaşatmaya karar verdim. Powerbank satın aldım. Piyasada alınabilecek adam akıllı telefon yok şu anda hepsi geçen senekilerin overclock yapılmış hali gibi. ICS, jelly bean, kitkat olsun fark etmez evo 3d için stabil ve performansı yüksek olan bir rom var mı? Batarya ömrü sorun değil cihaz zaten powerbank'a bağlı yaşıyor.

En iyi sorunsuz ve hızlı çalışan Smiui rom, şu andada onu kullanıyorum zaten ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Piyasa dediğin gibi hafızayı rami ekranı büyütüp iteliyorlar yapacak bişey yok , Samsung S6 ile bişeyler değiştirecek diyorlar ama ne değiştirecek göreceğiz artık ne zaman eğilen bükülen kola takılan bişey çıkar gider onu alırım herhalde :) yoksa 2500 verip whatsapp takılacaksam gereği yok..

--

quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

teamwiwer dan baglanarak yardımcı olarak arkadaslar aranıyor

Tam olarak sorun nedir ?

----

• quote:

quote:

quote:

En iyi sorunsuz ve hızlı çalışan Smiui rom, şu andada onu kullanıyorum zaten ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Piyasa dediğin gibi hafızayı rami ekranı büyütüp iteliyorlar yapacak bişey yok , Samsung S6 ile bişeyler değiştirecek diyorlar ama ne değiştirecek göreceğiz artık ne zaman eğilen bükülen kola takılan bişey çıkar gider onu alırım herhalde :) yoksa 2500 verip whatsapp takılacaksam gereği yok..

--

quote:

Orijinalden alıntı: Noblesse_Oblige

teamwiwer dan baglanarak yardımcı olarak arkadaslar aranıyor

Tam olarak sorun nedir ?

----

Teşekkürler deneyeceğim. Xda'da S-ON uyumlu yazmışlar, S-ON stock cihazın bootloader kilidi açılıp root yaptıktan sonraki hali değil mi? S-ON olmak için başka bir işlem yapmak gerekmiyor?

• quote:

Teşekkürler deneyeceğim. Xda'da S-ON uyumlu yazmışlar, S-ON stock cihazın bootloader kilidi açılıp root yaptıktan sonraki hali değil mi? S-ON olmak için başka bir işlem yapmak gerekmiyor?

Evet başka işlem gerektirmiyor sadece S-on iken boot.img flashlıyorsun romun içindeki yanlız 4EXT recovery yüklüyse onada gerek kalmıyor sd karta romu at recoveryden yükle tamamdır...
  • Arkadaşlar anakartı sağlam evo 3d arıyorum satan varsa mesaj atsın lütfen
  • selamlar herkese forummu araştırdım baya ama şimdi bendekı evo 3d baya bir yavaşladı Rom atarak jellybean kurarak telefonun hızını arttırabılırmıyız ? son surum ne oluyor veya en hızlı sürüm hangisidir bu konuda beni bilgilendirebilirmisniz ? ilk sayfada rom atmayı araştırdım ama karışık geldi biraz daha dogrusu ne kuracagımı bilemedim ? bi yardım ederseniz sevinirim bu arada ben Mac kullanıcısıyım o programlar mac için yok sanırm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapbas -- 11 Kasım 2014; 14:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

selamlar herkese forummu araştırdım baya ama şimdi bendekı evo 3d baya bir yavaşladı Rom atarak jellybean kurarak telefonun hızını arttırabılırmıyız ? son surum ne oluyor veya en hızlı sürüm hangisidir bu konuda beni bilgilendirebilirmisniz ? ilk sayfada rom atmayı araştırdım ama karışık geldi biraz daha dogrusu ne kuracagımı bilemedim ? bi yardım ederseniz sevinirim bu arada ben Mac kullanıcısıyım o programlar mac için yok sanırm ?

Jellybean veya kitkat rom kurarak hızlandırabilirsin şu an için en son sürüm Android 5 lolipop ama henüz tam stabil çalışan çıkmadı bi tane var ama hiçbişey çalışmıyor kısaca şimdilik son sürüm 4.4.4 Kitkat . Bu romu yüklemen için cihazını s-off yapman gerekiyor bence şimdilik s-off kısmına geçme cihazını ilk sayfadaki yönergelerle rootlayıp recovery yükledikden sonra S-on yüklenen İCS romlar var yani android sürümü 4.0.3-4.0.4 olan romlar önce bunları kullan sonra cihazı s-off yapıp geçersin Kitkat'a. Birde jelly bean ve kitkat romlarda 3D resim , 3d video oynatma-çekme , Radio ve Hdmi çalışmıyor ..

Mac konusunda bi fikrim yok ama windows pc ile 10-15 dakkada halledersin ilk işlemi .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

selamlar herkese forummu araştırdım baya ama şimdi bendekı evo 3d baya bir yavaşladı Rom atarak jellybean kurarak telefonun hızını arttırabılırmıyız ? son surum ne oluyor veya en hızlı sürüm hangisidir bu konuda beni bilgilendirebilirmisniz ? ilk sayfada rom atmayı araştırdım ama karışık geldi biraz daha dogrusu ne kuracagımı bilemedim ? bi yardım ederseniz sevinirim bu arada ben Mac kullanıcısıyım o programlar mac için yok sanırm ?

Jellybean veya kitkat rom kurarak hızlandırabilirsin şu an için en son sürüm Android 5 lolipop ama henüz tam stabil çalışan çıkmadı bi tane var ama hiçbişey çalışmıyor kısaca şimdilik son sürüm 4.4.4 Kitkat . Bu romu yüklemen için cihazını s-off yapman gerekiyor bence şimdilik s-off kısmına geçme cihazını ilk sayfadaki yönergelerle rootlayıp recovery yükledikden sonra S-on yüklenen İCS romlar var yani android sürümü 4.0.3-4.0.4 olan romlar önce bunları kullan sonra cihazı s-off yapıp geçersin Kitkat'a. Birde jelly bean ve kitkat romlarda 3D resim , 3d video oynatma-çekme , Radio ve Hdmi çalışmıyor ..

Mac konusunda bi fikrim yok ama windows pc ile 10-15 dakkada halledersin ilk işlemi .

kardeşim acıklamalar için cok cok saol ellerıne saglık cevap için :) ozaman ilk olarak jellybean ben bi deniyim bakalım nasıl olucak tekrar tesekkurler :)

• Arkadaslar benim telefonun dokunmatik tuşlarinin ışığı yanmiyor , bir tek arama tuşunun ışığı yanıyor. Diger 3 tuş kapkaranlik sekilde , bir yerden kapattigimida sanmıyorum , + kapatsam bile hepsinin kapanması gerekirdi. Sizce sorun nedir telefon ömrünumu doldurdu acaba , yoksa su felan sızmış olabirmi arasina ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

Arkadaslar benim telefonun dokunmatik tuşlarinin ışığı yanmiyor , bir tek arama tuşunun ışığı yanıyor. Diger 3 tuş kapkaranlik sekilde , bir yerden kapattigimida sanmıyorum , + kapatsam bile hepsinin kapanması gerekirdi. Sizce sorun nedir telefon ömrünumu doldurdu acaba , yoksa su felan sızmış olabirmi arasina ?

Cihaz rootlumu ? Eğer rootluysa Magazada Kernel Tuner diye bir program var (Sanırım root gerektiriyordu sen yinede indirip bi dene rootlu değilsede cihazın ) onu indirip cihazın kapasitif tuşlarının ışığını açıp kapatabilirsin. Eğer rootlu değilse formattan başka bişey gelmiyor aklıma belki indirdiğin bir uygulamadan olmuştur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

Arkadaslar benim telefonun dokunmatik tuşlarinin ışığı yanmiyor , bir tek arama tuşunun ışığı yanıyor. Diger 3 tuş kapkaranlik sekilde , bir yerden kapattigimida sanmıyorum , + kapatsam bile hepsinin kapanması gerekirdi. Sizce sorun nedir telefon ömrünumu doldurdu acaba , yoksa su felan sızmış olabirmi arasina ?

Cihaz rootlumu ? Eğer rootluysa Magazada Kernel Tuner diye bir program var (Sanırım root gerektiriyordu sen yinede indirip bi dene rootlu değilsede cihazın ) onu indirip cihazın kapasitif tuşlarının ışığını açıp kapatabilirsin. Eğer rootlu değilse formattan başka bişey gelmiyor aklıma belki indirdiğin bir uygulamadan olmuştur.

Telefonda rootlu değil aldığım an beri orjinal haliyle kullanıyorum.yakin zamanlardada yeni bir uygulamada yüklemedim.su kernel programına bir bakayim artık onlada olmazsa format deniyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir an konu ölünce herkes telefonu sattı sandıydım :D Pil öldü birtek onada çare bulamadım yeni pil alcam ama nerden bulabilirim fikri olan var mı :)

Android 5 portlancak mı bizim cihaza çalışan varmı xda da :) sense 5 gibi yarı yolda kalmayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 15 Kasım 2014; 19:16:29 >
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.