Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virus18

arkadaşlar fastboot dosyalarını upload yapabilecek varmı acaba 2gb linkin 1 gb iniyor kapatıyor eksik iniyor sürekli.

Tamamdır arkadaşlar başka yerden buldum ama wifi sorunumu çözemedim 2 gündür uğraşıyorum wifi açılıyor yazıyor sonra kendiliğinden kapanıyor boot.img dosyasını da flashladım işe yaramadı ki 4ext recovery kullanıyorum bir akıl verin :(

miui rom denedin mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

arkadaşlar fastboot dosyalarını upload yapabilecek varmı acaba 2gb linkin 1 gb iniyor kapatıyor eksik iniyor sürekli.

Tamamdır arkadaşlar başka yerden buldum ama wifi sorunumu çözemedim 2 gündür uğraşıyorum wifi açılıyor yazıyor sonra kendiliğinden kapanıyor boot.img dosyasını da flashladım işe yaramadı ki 4ext recovery kullanıyorum bir akıl verin :(

miui rom denedin mi hocam

Denemediğim rom kalmadı hocam orjinale dönücem şimdi aklıma başka birşey gelmiyor da sayfadaki dosyaları indiremiyorum.

• eski telefonum htc 3 d evo du canavar gibiydi suan annem kullanıo halada canavar gıbı

hiç sıkıntı yaşatmadı saolsun
    htc yi sevıyoruım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C21F93AF -- 12 Ağustos 2014; 19:06:30 >
  • Yardımcı olacak kimse bilgisi olan arkadaş yok mu lütfen yardım

Arkadaşlar aylardır uğraşıyorum denemediğim rom denemediğim radio kalmadı evo 3d gsm tr den alınma telefonumun wifi problemini çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum unlocked rootlu 1.49.007 android 4.03, sense 5.0, anabant sürümü 10.60.9020.00P_10.15_9020.29_M, radio 3.28.707.1, Kernel 3.071-ck-1 mwakious3Drom yüklü. Bu rom da 3D dahil her şey çalışıyor ancak wifi bazen çalışıyor bazen kilitleniyor açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-kilic@hotmail.com

Yardımcı olacak kimse bilgisi olan arkadaş yok mu lütfen yardım

Arkadaşlar aylardır uğraşıyorum denemediğim rom denemediğim radio kalmadı evo 3d gsm tr den alınma telefonumun wifi problemini çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum unlocked rootlu 1.49.007 android 4.03, sense 5.0, anabant sürümü 10.60.9020.00P_10.15_9020.29_M, radio 3.28.707.1, Kernel 3.071-ck-1 mwakious3Drom yüklü. Bu rom da 3D dahil her şey çalışıyor ancak wifi bazen çalışıyor bazen kilitleniyor açılmıyor.

Wifi nasıl kilitleniyor öncelikle , birde dns kullanıyorsanız arada bir tıkanıyordu bende kaldırdım su anda sorunsuz çalışıyor. Birde şunu deneyin orjinal romu indirip system/lib/modules/bcm4329.ko dosyasını mwakious romun içindeki ile değiştirin düzelmesi lazım. Birde mwakios rom yerine cool ics yada yodas da kullanabilirsin ben cool ics kullanıyorum bi sorun yok.

• thelastairbender hocam cevabın için teşekkür ederim bir deneyeyim sonucu yazarım.
  • Beyler bende bir süredir şöyle bir problem var ekranın bazı kısımları dokunmayı hissetmiyor bazen de kendi kendine ekrana dokunmaya başlıyor daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall007

Beyler bende bir süredir şöyle bir problem var ekranın bazı kısımları dokunmayı hissetmiyor bazen de kendi kendine ekrana dokunmaya başlıyor daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ?

Bendede olmuştu bir ara sonradan bildirim çubuğu inmemeye başlamıştı üst kısım gitmişti tabi cihaz garanti kapsamındaydı o ara gönderdim ekranı değişmişlerdi halen sorunsuz kullanıyorum.Yanlız sen bu problemin yazılımdan olmadığına emin ol önce sonra ekran değişimi için bakarsın..
  • quote:

Beyler bende bir süredir şöyle bir problem var ekranın bazı kısımları dokunmayı hissetmiyor bazen de kendi kendine ekrana dokunmaya başlıyor daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ?

bende de var aynı sorun günde 2 3 defa oluyor can sıkıyor artık yenisini alma zamanı geldi sanırım
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konularda fazla iyi değilim.Yeni yeni alışmaya çalışıyorum. Telefonu s-off root clockwork falan yaptım.Simdi bi custom rom yüklemeyi düşünüyorum.Acaba güvenli ve güzel bi custom rom linki atabilirmisin.Ben araştırdım ama bir türlü güvenemedim.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Romu link olarak atabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca1907

Merhaba arkadaşlar. Bu konularda fazla iyi değilim.Yeni yeni alışmaya çalışıyorum. Telefonu s-off root clockwork falan yaptım.Simdi bi custom rom yüklemeyi düşünüyorum.Acaba güvenli ve güzel bi custom rom linki atabilirmisin.Ben araştırdım ama bir türlü güvenemedim.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Romu link olarak atabilirseniz çok sevinirim.

Ben şunu kullanıyorum bi süredir çok memnunum tavsiye ederim..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Ben şunu kullanıyorum bi süredir çok memnunum tavsiye ederim..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Eyv üstad deniyeceğim şimdi.
  • Vay be 3. Yila yaklastik hala devam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Vay be 3. Yila yaklastik hala devam...

Kasanın iki tarafı açılsa da, tuşlardan ışık sızsa da, pilim yarım gün zor dayansa da, alet bozulmadan devam etmekte ısrar ediyor. İyi bir rom bulup müsait bir zamanda yukleyebilirsem bozulana kadar devam. Kapitalizmin kurbanı olmayacağım.
    Yani inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Kasanın iki tarafı açılsa da, tuşlardan ışık sızsa da, pilim yarım gün zor dayansa da, alet bozulmadan devam etmekte ısrar ediyor. İyi bir rom bulup müsait bir zamanda yukleyebilirsem bozulana kadar devam. Kapitalizmin kurbanı olmayacağım.
    Yani inşallah.

Ben kasayı pili garantiden son anda değiştirdim. Devam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Yani inşallah.

Ben kasayı pili garantiden son anda değiştirdim. Devam..

Ben rootladigim için garantiden yaptiramadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Bendede olmuştu bir ara sonradan bildirim çubuğu inmemeye başlamıştı üst kısım gitmişti tabi cihaz garanti kapsamındaydı o ara gönderdim ekranı değişmişlerdi halen sorunsuz kullanıyorum.Yanlız sen bu problemin yazılımdan olmadığına emin ol önce sonra ekran değişimi için bakarsın..

Evet hocam benim de orta kısım falan hissetmiyor bilmiyorum aslında bi fabrika ayarlarına döndürsem iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

bende de var aynı sorun günde 2 3 defa oluyor can sıkıyor artık yenisini alma zamanı geldi sanırım

Değiştirme zamanı geldi galiba hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

Değiştirme zamanı geldi galiba hocam

Bende de aynı sıkıntı vardı, ekranın bazı bölgeleri değişimli olarak algılamıyordu. Ebay den yeni digitizer aldım, değiştirdim. Onda da var aynı problem. Bu sefer de başka bir kısım algılamıyor. Cihazın diğer donanımlarından olduğunu düşünmeye başladım. Yazılımdan olduğunu düşünmüyorum. Bazen çok sıkıcı oluyor, yeni telefonlara kaymaya başladı gözüm

• merhaba
    dalgıcc kardeş,
    Benzer sorunlar karşısında ben de ebaydan ekranve digitizer aldım. Düzgün çalışmadı satıcı tekrar gönderdi. O da düzgün çalışmadı. Ekran soketinin üzerine bir kaucuk bantladım, kasayı takınca koucuk ekran soketini sıkıştırdı. Sorunum çözüldü.
    İlk dokunmatik arızasında (kendi kendine basıyor falan) digitizerin camla temas ettiği noktaların kalktığını fark kettim ve oraları bantla sıkştırdım düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.