Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UltraFast

Arkadaslar 2.5 senelik Evo 3d kullanicisiyim. Genel olarak telefonumdan memnunum ancak bu sabah basima bir sey geldi.

Telefonun sarji bitti ve ben de sarja taktim. Normalde kirmizi ledin surekli yanmasi gerekirken araliklarla yaniyor ve sonuyor. Arada telefon kendini aciyor ve HTC yazisi geliyor sonra tekrar kapaniyor.

Telefon yarim saattir sarjda (baska usb kablolarla da denedim farketmedi). Telefonu hic acamadim.

Pilin omrunun tukendigini ve degistirmem gerektigini dusunuyorum.. Siz ne dersiniz?

Saygilarimla.

Benimde sıkıntım pil.Çok çabuk bitiyor.Artık ömrü bitti.Ancak bu olay başıma hiç gelmedi.Htc yazısı ekrana gelip kapanması pilin boş olmasından kaynaklanıyor.Ama pil şarj olmuyor muhtemelen.Bence pili başka uygun bir telefon varsa yada bir telefoncuda şarj etmeyi deneyin.Böylece hatanın pilde olup olmadığını anlarsınız.Umarım telefonda sorun yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amsterdamda yasiyorum bir cok telefoncuya ve buyuk elektronik marketlere ugradim ancak ellerinde yok.. Ara model oldugu icin her biseyi zor bulunuyor bunun.. Simdilik idareten ucuz bi nokia aldim.

Eger bulamassam, yeni akilli telefon alicam.
  • quote:

Amsterdamda yasiyorum bir cok telefoncuya ve buyuk elektronik marketlere ugradim ancak ellerinde yok.. Ara model oldugu icin her biseyi zor bulunuyor bunun.. Simdilik idareten ucuz bi nokia aldim.

Eger bulamassam, yeni akilli telefon alicam.

Ebay den birçok saticida pil bulabilirsiniz.Ben aldım almanyadan bir türk arkadaştan, (ebay üzerinden) ancak ürün kargoda kayboldu.Şimdi yeni pil yada powerbank denen su cihazlardan alicam.

• Arkadaşlar telefonun 2.el piyasayı ne alemde acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Arkadaşlar telefonun 2.el piyasayı ne alemde acaba bilgisi olan var mı?

Telefon temizse 400-450 civarında alan olur ama satıp ne almayı düşünüyorsun ? :) Şahsen telefon bozulmazsa bir 5 sene daha burdayım , bu saatten sonra ne htc ye para kazandırrım nede samsung'a bugün alıyorsun 6 ay sonra para etmiyor 2 bin liraya yakın fiyata geçen sene satılan htc one bugün 900 liraya satan var :) Kısaca alsamda aynı şeyleri yapacağım için bakmıyorum telefon modellerine 2-3 sene bi göz atalım bakalım nasıl teknolojiler gelecek benim şu an gördüğüm kadarıyla Ram'i artır, ekranı büyüt , pikseli artır itele babam itele alan enayi çok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Telefon temizse 400-450 civarında alan olur ama satıp ne almayı düşünüyorsun ? :) Şahsen telefon bozulmazsa bir 5 sene daha burdayım , bu saatten sonra ne htc ye para kazandırrım nede samsung'a bugün alıyorsun 6 ay sonra para etmiyor 2 bin liraya yakın fiyata geçen sene satılan htc one bugün 900 liraya satan var :) Kısaca alsamda aynı şeyleri yapacağım için bakmıyorum telefon modellerine 2-3 sene bi göz atalım bakalım nasıl teknolojiler gelecek benim şu an gördüğüm kadarıyla Ram'i artır, ekranı büyüt , pikseli artır itele babam itele alan enayi çok ..

• Arkadaşlar ben miui v5 romda güncelleme yaptım ardından bootloop yaşamaya başladım.
    Panik yapmadan bootloaderi açmaya çalıştım ama ondada bootloop yaşadım.
    Ardından bilgisayardan fastboot ile recovery flashladım.Cmd ekranında sıkıntı yok write yazıyor ama recovery ye girmeye çalışırken yine bootloop yaşıyorum.
    Lütfen bi yardım edin.

Hboot: 1.49.0007 S-Off
    Radio: 11.25.3504.06_M
  • quote:

quote:

Hahaha bundan sonra hiçbir telefona 1000 TL den fazla vermem :) one plus Türkiye'ye gelirse belki telefonu değiştirmeyi düşünebilirim onun haricinde bende düşünmüyorum düşünsemde alamam zaten :D Arkadaşımda da var evo kamera kötü çektiği için satmak istiyor ondan sordum :) Benim tek sıkıntım şarj onada alıştım artık :D

Bu arada bizim cihaz için xda da yeni birşeyler yokmu :D

• Emre hangi recovery flashlıyorsun ? Birde s-off sun 4ext kurmadınmı daha önce , bence recovery açtıkdan sonra ics romlardan birini yükle açılır cihaz sonra tavsiyem 4ext recovery yükle bir daha uğraşmazsın recovery ile..

Virüs , en son JB kernel üzerine çalısıyorlardı ama bisey çıkmadı . Bende android 4.4 den sıkıldım orjinal takılıyorum bayadır .Android L çıkana kadar orjinaldeyim :)
  • Zaten 4EXT recovery kullanıyordum.Bütün recovery leri flashladım fastboot üzerinden, ama olmuyor açmıyor.Htc ekranında bootloop yapıp duruyor.
    Artık telefon elimde kaldı diye düşünmeye başladım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn95

Zaten 4EXT recovery kullanıyordum.Bütün recovery leri flashladım fastboot üzerinden, ama olmuyor açmıyor.Htc ekranında bootloop yapıp duruyor.

Telefon elinde kalsa hiç açılmaz herhalde kardeş , sen telefonun sd kartı bi biçimlendir çıkartıp sonra 4ext recovery yerine ilk sayfadaki cwm yi yükle onun açılması lazım normalde , cwm-4.0.1.4-shooteru.img bunu dene eğer bu olmazsa dokunmatik olanını yükle normalde açılması lazım sen biyerde hata yapıyor olmayasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 27 Temmuz 2014; 13:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Ben de cm11 de kaldim artik. Hizi yeter

şimdi yine uğraştım yine yapamadım s-off işlemini. yapmadıgım etmedigim iş yok ama şu s-off işi bi türlü olmadı. bi dedeneyecek ugraşacak cok vaktim olmuyor..

miui rom var değer mi cm11 'e geçmeye.. reset problemi varmı mesela . + şu özellik de olsaydı dediginiz bişey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

şimdi yine uğraştım yine yapamadım s-off işlemini. yapmadıgım etmedigim iş yok ama şu s-off işi bi türlü olmadı. bi dedeneyecek ugraşacak cok vaktim olmuyor..

miui rom var değer mi cm11 'e geçmeye.. reset problemi varmı mesela . + şu özellik de olsaydı dediginiz bişey ?

Reset problemini hic yasamadim. Miui ye gore cok daha hizli. Gundelik olarak normal kullanim icin oldukca yeterli. Eksik bir yani yok gibi bana gore. Karsilastigim sorunlar ise s2w bazen calismiyor. Bazen de arama geldiginde dokunmatik calismiyor.

• quote:

quote:

Zaten 4EXT recovery kullanıyordum.Bütün recovery leri flashladım fastboot üzerinden, ama olmuyor açmıyor.Htc ekranında bootloop yapıp duruyor.

Telefon elinde kalsa hiç açılmaz herhalde kardeş , sen telefonun sd kartı bi biçimlendir çıkartıp sonra 4ext recovery yerine ilk sayfadaki cwm yi yükle onun açılması lazım normalde , cwm-4.0.1.4-shooteru.img bunu dene eğer bu olmazsa dokunmatik olanını yükle normalde açılması lazım sen biyerde hata yapıyor olmayasın ?

Yok hocam 3 farklı sd kart ile bir çok recovery yi denedim ama olmuyor.Dediğin cwm-4.0.1.4-shooteru.img da denedim hocam.Sd kartı formatlamayı denemedim ama 3 farklı sd kart ve biri zaten kullanılmayan 0 sd karttı.Beni şaşırtan o kadar wire-trickle uğraştım o kadar rom denedim ama böyle bir şey nasıl oluyor.

• Arkadaşlar merhaba. Bugün bellek şifrelemesi yaptım fakat diğer şifreleme seçeneklerini devre dışı bırakacağından haberim yoktu. Diğer şifreleme yöntemlerini açabilmek için ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

quote:

quote:

Reset problemini hic yasamadim. Miui ye gore cok daha hizli. Gundelik olarak normal kullanim icin oldukca yeterli. Eksik bir yani yok gibi bana gore. Karsilastigim sorunlar ise s2w bazen calismiyor. Bazen de arama geldiginde dokunmatik calismiyor.

tamamdır s-off 1.49.xxx unlocked oldum.. cm11 yükledim .. şuan gayet stabil calışıyo gibi..

şarj biraz hızlı gidiyo . kendi tecrübeleriniz varmı hocam şöyle kullanıyorum daha iyi sonuç aldım dediginiz..

otomatik ss alma yok mu bu romda ses kısma power tarzı , bi de fm radyo yok mu ?

cok soru soruyorum k. bakmayın hocam .. selametle

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır s-off 1.49.xxx unlocked oldum.. cm11 yükledim .. şuan gayet stabil calışıyo gibi..

şarj biraz hızlı gidiyo . kendi tecrübeleriniz varmı hocam şöyle kullanıyorum daha iyi sonuç aldım dediginiz..

otomatik ss alma yok mu bu romda ses kısma power tarzı , bi de fm radyo yok mu ?

Hayırlı olsun.

Şarj olayı herkeste sıkıntı ama bir süre sonra alışıyorsunuz

Kullanımı etkileyecek değişiklikler yapmadım hiç. İsteğe göre cpu hızı düşürülebilir.

SS almak için power tuşuna basılı tutup çıkan menüdeki tuşu kullanmak lazım.

Fm radyosu maalesef yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Arkadaslar 2.5 senelik Evo 3d kullanicisiyim. Genel olarak telefonumdan memnunum ancak bu sabah basima bir sey geldi.

Telefonun sarji bitti ve ben de sarja taktim. Normalde kirmizi ledin surekli yanmasi gerekirken araliklarla yaniyor ve sonuyor. Arada telefon kendini aciyor ve HTC yazisi geliyor sonra tekrar kapaniyor.

Telefon yarim saattir sarjda (baska usb kablolarla da denedim farketmedi). Telefonu hic acamadim.

Pilin omrunun tukendigini ve degistirmem gerektigini dusunuyorum.. Siz ne dersiniz?

Saygilarimla.

Benimde sıkıntım pil.Çok çabuk bitiyor.Artık ömrü bitti.Ancak bu olay başıma hiç gelmedi.Htc yazısı ekrana gelip kapanması pilin boş olmasından kaynaklanıyor.Ama pil şarj olmuyor muhtemelen.Bence pili başka uygun bir telefon varsa yada bir telefoncuda şarj etmeyi deneyin.Böylece hatanın pilde olup olmadığını anlarsınız.Umarım telefonda sorun yoktur.

Hocam bendeki sorun acaba bataryadan olabilir mi?Sizde pil ölüyken bootloader menüsüne giriyormuydu acaba?bende sadece bootloader giriyor recovery girmiyor ve htc yazısında takılıp kaliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Saygilarimla.

Hocam bendeki sorun acaba bataryadan olabilir mi?Sizde pil ölüyken bootloader menüsüne giriyormuydu acaba?bende sadece bootloader giriyor recovery girmiyor ve htc yazısında takılıp kaliyor

Ben sizinle aynı sorunu yaşamadım bu sebeple birşey diyemeyecegim.Ancak pilin su anki hali ile herhangi bir sorun olmadan herşeyi yapabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Şarj olayı herkeste sıkıntı ama bir süre sonra alışıyorsunuz

Kullanımı etkileyecek değişiklikler yapmadım hiç. İsteğe göre cpu hızı düşürülebilir.

SS almak için power tuşuna basılı tutup çıkan menüdeki tuşu kullanmak lazım.

Fm radyosu maalesef yok.

Teşekkürler ..

Cpu ayarı vs. yaptım ama yine de bataryayı sömürüyo.. xda'daki topiği dünden beri baya okudum da.. deep sleeple alakalı bi durummuş.. sanırım kernelden dolayı ekran kapalıyken hiç bi işlem yapmıyorken derin uykuya geçmiyor cihaz. bu da sürekli şarjı tüketiyor..

bir de cm 11'de mirage kernel var. Ben butteredtoast flashlamaya calışıyorum bi hata veriyor , hatayı da araştırdım bişey bulamadım. bi fikriniz var mı hocam ..

Radyo olsa iyiydi .. Peki bu ics den sonra cıkan romlarda radyo olanı var mı ?

yeni telefon alacaktım ama 2 - 2.5 bin vermek içime sinmiyor şu yeni cihazlara.. bende evo 3d üzerine gidiyorum bakalım

• 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.