Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kapandıktan belli bi sure sonra wifi nin kopması ve ekran açılınca geri gelmesi hakkında bilgisi olan var mı. genel bi sıkıntımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar35

Ekran kapandıktan belli bi sure sonra wifi nin kopması ve ekran açılınca geri gelmesi hakkında bilgisi olan var mı. genel bi sıkıntımıdır?

Wifi ayarlarına girip Uyku sırasında wifi açık tut seçeneğinden ayarlayabilirsin onu..
  • Arkadaşlar telefonumda Cool ICS v18 romu yüklü. Farklı bir ICS rom yüklemek istedim ama bir türlü yükleyemedim. Daha önce yükleyebiliyordum. Sizce sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah29 -- 16 Haziran 2014; 19:06:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah29

Arkadaşlar telefonumda Cool ICS v18 romu yüklü. Farklı bir ICS rom yüklemek istedim ama bir türlü yükleyemedim. Daha önce yükleyebiliyordum. Sizce sorun ne olabilir?

Yükleyemedim derken sorun nedir tam olarak ? Eger 4ext recovery kullanmıyor ve s-on iseniz boot.img flashlamayı unutmuş olabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Arkadaşlar telefonumda Cool ICS v18 romu yüklü. Farklı bir ICS rom yüklemek istedim ama bir türlü yükleyemedim. Daha önce yükleyebiliyordum. Sizce sorun ne olabilir?

Yükleyemedim derken sorun nedir tam olarak ? Eger 4ext recovery kullanmıyor ve s-on iseniz boot.img flashlamayı unutmuş olabilirsiniz..

Boot.img yi flashlıyorum. Açılışta htc yazısında kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

Peki wipe cache falan yapıyormusun yani temiz kurulum yaparak kuruyorsun dimi ? Birde cool ics yi kurup 4ext recovery yükleyip öyle farklı romlar deneyin bakalım olacakmı olmazsa başka bir rom deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki wipe cache falan yapıyormusun yani temiz kurulum yaparak kuruyorsun dimi ? Birde cool ics yi kurup 4ext recovery yükleyip öyle farklı romlar deneyin bakalım olacakmı olmazsa başka bir rom deneyin.

Wipe cache yapıyorum. 4 ext yüklü zaten.

Birde cool ıcs nin radio su 3.28.707.1 diğerlerinin 3.28.401.1 bundan bir problem olur mu?

• quote:

Birde cool ıcs nin radio su 3.28.707.1 diğerlerinin 3.28.401.1 bundan bir problem olur mu?

Zannetmiyorum radio'dan olduğunu ben yüklerken radio falan hiç uğraşmıyordum , bu arada hangi romu yüklemeye çalışıyorsunuz birde cool ics yükleyince sorunsuz yükleniyormu ?
  • quote:

quote:

Zannetmiyorum radio'dan olduğunu ben yüklerken radio falan hiç uğraşmıyordum , bu arada hangi romu yüklemeye çalışıyorsunuz birde cool ics yükleyince sorunsuz yükleniyormu ?

Cool ıcs sorunsuz yüleniyor. Yoda, yas4 v11, snoob bunlar htc yazısında kaldı

• quote:

Cool ıcs sorunsuz yüleniyor. Yoda, yas4 v11, snoob bunlar htc yazısında kaldı

4ext recovery'i güncel değilse güncelleyip baştan bu romları flashlayabilirsin , bakalım kurulacakmı eğer kurulmazsa benim aklıma başka bişey gelmiyor bu sorunla ilk defa karşılaştım...
  • Telefonlarımıza veda vakti geldi galiba ilk sayfadan düşmeyen konuyu zor buldum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Telefonlarımıza veda vakti geldi galiba ilk sayfadan düşmeyen konuyu zor buldum..

Telefonları kullanıyoruzda yeni bir gelisme olmayınca konuda canlanmıyor :) Android 4.4.4 rom çıkmış ama deneyesim gelmiyor hep aynı şeyler bir ara hdmi sorunu için ugrasacaklardi aosp romlar için onuda çözemediler sanırım . Kısaca hem ics kullanıp hemde bekliyoruz öyle ..

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Ben hâlâ orjinal kullanıyorum 3 yıla girdik gittiği yere kadar devam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aylardır miui roma devam

yeni bişey olmayınca hakkaten konuyu unuttuk

• quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

ben de aylardır miui roma devam

Miui rom cidden çok iyi yanlız whatsapp sorunu oluşuyor o yüzden geri kaldırmıştım rehberi görmüyordu bende..

• quote:

quote:

Miui rom cidden çok iyi yanlız whatsapp sorunu oluşuyor o yüzden geri kaldırmıştım rehberi görmüyordu bende..

rehber sadece sim kartta varsa belki ondan olmuştur. benim tel rehberinde şuan, watsapla ilgili hiç sorun yaşamadım.

benim bildiğim 2 bug var, facebook bildirimleri gelmiyor yada nadiren geliyor kafasına göre. bi de telefona şifre koyamıyorum parola + şekil + şifre kabul etmiyor ne hikmetse.

ama diğer tüm romlarda yaşanan Reset sorununu hiç yaşamadım sayılır. daha stabili çıkana kadar en iyisi bu

• quote:

quote:

quote:

rehber sadece sim kartta varsa belki ondan olmuştur. benim tel rehberinde şuan, watsapla ilgili hiç sorun yaşamadım.

benim bildiğim 2 bug var, facebook bildirimleri gelmiyor yada nadiren geliyor kafasına göre. bi de telefona şifre koyamıyorum parola + şekil + şifre kabul etmiyor ne hikmetse.

ama diğer tüm romlarda yaşanan Reset sorununu hiç yaşamadım sayılır. daha stabili çıkana kadar en iyisi bu

Şimdi denedim ben de oluyor ya şifre olayı. PIN koydum çalışıyor arayüzü de iyiymiş :) Benim sorunum ön kamera. Arka kamera açıkken ön kamerayı açmaya çalışıyorum, arkanın ayna görüntüsünü açıyor. Nasıl düzelir bu acaba ?

• Kitkat rom üzerine htc m8 in kamera programı yüklenebilir mi? m8 de önde iki kamera var bunun öndeki iki kamerasıyla da belki aynı iş yapılabilir. Ben şimdiye kadar rootlamadım. Aslında cihazı daha bir yıl daha kullanabilirim. Ama beni tek rahatsız eden konu fotoğraf kalitesi.
  • Bu saatten sonra pek bir gelişme olacağını sanmıyorum :) Sense 5 dendi yalan oldu falan filan... 4.4.4 kullanıyorum cm romun hızına alıştım ics dönmeyi hiç düşünmüyorum valla aylardır cm romu kullanıyorum memnunum benim işimi görüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Bu saatten sonra pek bir gelişme olacağını sanmıyorum :) Sense 5 dendi yalan oldu falan filan... 4.4.4 kullanıyorum cm romun hızına alıştım ics dönmeyi hiç düşünmüyorum valla aylardır cm romu kullanıyorum memnunum benim işimi görüyor :)

Kullandığınız rom hangisi? Resmi rom ile kıyaslanırsa fotoğraf çekimlerinde bir kalite artışı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 25 Haziran 2014; 2:53:40 >
  • 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.