Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Yeni sense 4 rom pek iyi değil 3d de çalışmıyor JB kernelle herhangi bir sense rom çalıştıramazlarsa ics ile sense kullanılmıyor ..

Cyanogenmod ile anker 1900 mah değerini paylaşmış birisi değerler çok iyi duruyor benim orjinal batarya ölürse alacağım bi tane :)
    http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/4/7/6/0/5/1400273699493.jpg?key=9CfqnyabNi59xxr1qVINpg&ts=1400277439

Link kırılmış. Sonucu merak ettim. Tekrar gönderir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Yeni sense 4 rom pek iyi değil 3d de çalışmıyor JB kernelle herhangi bir sense rom çalıştıramazlarsa ics ile sense kullanılmıyor ..

Cyanogenmod ile anker 1900 mah değerini paylaşmış birisi değerler çok iyi duruyor benim orjinal batarya ölürse alacağım bi tane :)
    http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/4/7/6/0/5/1400273699493.jpg?key=9CfqnyabNi59xxr1qVINpg&ts=1400277439

Link kırılmış. Sonucu merak ettim. Tekrar gönderir misiniz.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2747605&d=1400273700

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Beyler telefon açılmıyor yardım edin, htc yazısı çıkıyor sonra öyle kalıyor, telefon hiç bir işlem görmedi daha önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Beyler telefon açılmıyor yardım edin, htc yazısı çıkıyor sonra öyle kalıyor, telefon hiç bir işlem görmedi daha önce

telefonun garantisi varsa gönder gitsin eğer yoksa ilk sayfadaki recovery , rom yükleme işlemlerini sırayla uygulayarak telefona rom atmayı deneyebilirsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

Arkadaşlar telefonu açınca htc yazısı geliyor ondan sonra yeniden resetliyor sonra tekrar htc yazısı geliyor ve sürekli aynı şeyler oluyor. Bende ses kısma ve power tuşuna basarak menü açtım ordan fabrika ayarlarını felan yüklemeyi denedim aynı şeyler oldu. Böyle bir şey başına gelen varmı acaba ? Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bootlop olmasinin sebebi ya s-on iken rom yükleyip boot.img dosyasini flashlamayı unutmuşsunuzdur , yada yanlış bir rom yüklemissinizdir. Eğer cihaz rootlu falan degilde orjinalse ben ilk defa duyuyorum bootlop olan orjinal cihazı , bataryayi önce bir tam sarj edin sonra çıkartıp takın düzelmezse ve cihazın garantisi varsa direk servise gönderin , yoksa ilk sayfadaki işlemleri yaparak root olmaya çalışın sonra rom yükler açarsınız cihazı...

Maalesef garanti bitmişti özel servise gönderdiğimde ise yazılımla halledebileceğini iddaa etmiş ama sonradan anakartda bir parçada sorun olduğunu ve parçanın çok zor bulunabilir olduğunu söyledi o yüzden anakart siparişi felan sıkıntı dedi en iyisi o halde satcam daha 3-4 ay olmuştu garanti yenisi vermişti ama garanti bitince kalakaldım.Artık teknik servise satcam 50-100 ne verirse

• arkadaşlar telefon arada kendi kendine aniden kapanıyor veya hiç bir uygulama açmazken pil hızlıca aniden tükeniyor.batarya daha yeni garantiden 0 takmışlardı.böyle problem yaşayan veya çözümü bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu açınca htc yazısı geliyor ondan sonra yeniden resetliyor sonra tekrar htc yazısı geliyor ve sürekli aynı şeyler oluyor. Bende ses kısma ve power tuşuna basarak menü açtım ordan fabrika ayarlarını felan yüklemeyi denedim aynı şeyler oldu. Böyle bir şey başına gelen varmı acaba ? Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bootlop olmasinin sebebi ya s-on iken rom yükleyip boot.img dosyasini flashlamayı unutmuşsunuzdur , yada yanlış bir rom yüklemissinizdir. Eğer cihaz rootlu falan degilde orjinalse ben ilk defa duyuyorum bootlop olan orjinal cihazı , bataryayi önce bir tam sarj edin sonra çıkartıp takın düzelmezse ve cihazın garantisi varsa direk servise gönderin , yoksa ilk sayfadaki işlemleri yaparak root olmaya çalışın sonra rom yükler açarsınız cihazı...

Maalesef garanti bitmişti özel servise gönderdiğimde ise yazılımla halledebileceğini iddaa etmiş ama sonradan anakartda bir parçada sorun olduğunu ve parçanın çok zor bulunabilir olduğunu söyledi o yüzden anakart siparişi felan sıkıntı dedi en iyisi o halde satcam daha 3-4 ay olmuştu garanti yenisi vermişti ama garanti bitince kalakaldım.Artık teknik servise satcam 50-100 ne verirse

Anakartta sorun olsa telefon hiç açılmaz diye biliyorum daha önce anakartı yakan arkadaşlar olmuştu forumda , bence telefonu alıp ilk sayfadaki işlemleri yapın açılırsa açılır , açılmazsa satarsın o haliyle ..

• abdullah29 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama önce unlocked konumda demiştim zaten, hata alınca araştırdım kaynaklar relocked olması gerekiyor diyordu bu nedenle yeniden lockladım ve relocked konumda denedim ama yine aynı hatayı aldım.

iNuh sağolsun, yazdığı gibi s-off olmam gerekiyor o da ancak wire trick ile oluyor, ilk sayfadı yönergeleri takip edeceğim ilk fırsatımda. Yine de teşekkür ederim
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Inuh, ilk fırsatta yazdığınız yönergeleri takip ederek wire trick uygulayacağım, endişeliyim biraz, bakalım hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Yazilimsal sorunlar muhtemelen reset ile çözülür.Şarj ise;
    Şarj aleti yada pilden kaynaklanabilir. 2 sinide kontrol edin yada ettirin değilse telefondandır.O zaman tamir gerektirir.

kendim resetledim düzelmedi servise verince düzeldi bi hafta sonra da garantisi dolacak bi daha bozulursa kaldırır atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedat

telefon iyice sapıttı kendi kendine istasyon moduna ve navigasyona girip duruyor bazen şarj olmuyor bu saçmalıkları daha önce yaşayan var mı

Şarj sorunu bendede var arada sırada olmuyor ya da kopup duruyor. Bataryayi falan çıkarıp takınca düzeliyor ama periyodik tekrarlıyor. 2 yılı aşkın süredir hor kullanıyorum ben buna bağlıyorum kendi sorunumu.

bu telefon beni htcden soğuttu aldığım günden beri elli kere garantiye verdim bi tarafı düzelse öbür tarafı bozuluyor yoruldum artık
  • Arkadaşlar dayımın HTC Evo 3D telefonu var, fakat kasa haşat oldu resmen,
    Kasayı değiştirmek istiyor fakat Ankara'da montajını yapabilecek bir yer bulamadık,
    Kasa Gittigidiyor'da satılıyor ama mesele olan montajı,
    Var mı acaba bildiğiniz güvenilir bir servis/tamirci Ankara'da, dayımın gezdiği bir kaç yer yapamayız demiş.
  • Bugun cihazımın garantisinin bitmesine 4 gün kala onarım için garantiye gönderiyorum. Cihazda bulunan sorunlar aşağıda bakalım süreç nasıl olucak. umarım tamiri yapılıp gönderilir :)

Cihaz sorunları
    - Telefon çerçevesi çıkık. Yerine oturmuyor. Ciddi oradan kendiliğinden çıktı.
    - Ekranda toz var ve yerinden çıkık oynamalar var.
    - Ahize kısmı aşırı tozlu ses kısık geliyor.
    - Kapasitif tuşlarda ışık sızması var.
    - Telefon pilinde kendiliğinden oluşan ufak bir kırık var.
    - Telefon sarjı eskisi gibi değil, az bir zamanda pil tamamen boşalıyor. Pil ömrünü tamamlanmış.
    - Telefon sarj kablosunda sorunlar var.
    - Micro usb girişi telefon sarj kablosunu tutmuyor.
    - Micro usb girişi arızalı.
    - Telefonun arka kapağında bulunan kamera çevresi yerinden çıkık. Oynamalar var.
  • en iyi, arayüzü güzel, ram den az yiyen, sarjı hemen tüketmeyen ve 3d calısan rom hangisi arkadaslar önerileriniz neler ??
  • 3 yıldır bıkmadan kullandığım tek telefondur HTC evo 3D. Görenler 3 yıl kullandığıma inanamıyor. En ufak bir kılcal çizik bile yok. Velhasıl sağlam telefon.

Satmayı hiç düşünmüyorum, merak edenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

en iyi, arayüzü güzel, ram den az yiyen, sarjı hemen tüketmeyen ve 3d calısan rom hangisi arkadaslar önerileriniz neler ??

quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

3 yıldır bıkmadan kullandığım tek telefondur HTC evo 3D. Görenler 3 yıl kullandığıma inanamıyor. En ufak bir kılcal çizik bile yok. Velhasıl sağlam telefon.

Satmayı hiç düşünmüyorum, merak edenlere duyurulur

Sinyalci ; 3d sorunsuz çalışan istiyorsan sense 3.6 yükleyeceksin Cool ics veya Yodas rom yükle gitsin derim , bende cool ics kullanıyorum.

---

Mobius ; benimde 2.5 sene oldu alalı halen kullanıyorum çizik yok alette , ilk sene ekranda bi problem olmuştu servis halledip gönderdi üstünden 1.5 sene geçti hala canavar gibi nazar değmesin :)

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    viper 3d romda 3d ozelligi yokmu girselleri guzel gorunuyor ama

baska onerisi olan yok mu ??

• quote:

En son 3d resim göstermiyordu ama videoda sorun yoktu.Radio, hdmi vs sorunsuz çalışıyordu ben bi süre kullanıp tekrar döndüm sense 3.6 ya..
  • quote:

quote:

En son 3d resim göstermiyordu ama videoda sorun yoktu.Radio, hdmi vs sorunsuz çalışıyordu ben bi süre kullanıp tekrar döndüm sense 3.6 ya..

AOKP diye bi rom var birde onu denedin mi güzel görünüyor ama ?
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.