Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://m.ebay.com/itm/140705874383?nav=WATCHING_ACTIVE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

O zaman budur.

http://m.ebay.com/itm/140705874383?nav=WATCHING_ACTIVE

Bana uyar dostum

• Evet almak isteyenler el kaldırsın.

• bendeki yeşil olanlardan. çok memnunum. telefonu kardeşime vercem değilse ben de alırdım bi tane

• quote:

Evet almak isteyenler el kaldırsın.

ben alıyorum hocam
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt
    MPJ marka olanını mı kastediyorsunuz.

• quote:

Evet almak isteyenler el kaldırsın.

Ben de alıyorum hocam

• telefon iyice sapıttı kendi kendine istasyon moduna ve navigasyona girip duruyor bazen şarj olmuyor bu saçmalıkları daha önce yaşayan var mı
  • Sarj almıyor acaba ne yapmali pili soktum 5dakka sonra taktim bakalim ne olucak fikri olan varmj hic acilmiyor

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Yazilimsal sorunlar muhtemelen reset ile çözülür.Şarj ise;
    Şarj aleti yada pilden kaynaklanabilir. 2 sinide kontrol edin yada ettirin değilse telefondandır.O zaman tamir gerektirir.

• Pil almak isteyen arkadaşlar,

http://m.ebay.com.au/itm?itemId=360855768629

Linkteki ürünün satıcısı ile görüştüm.Ürün gerçek 2600ma.orijinal kapak ile uyumlu.Eğer ürün gerçekten 2600ma değilse paranın yarısını geri yollayacak.Oldukça satışı olan birisi.Anker yerine uygun fiyata isteyenler varsa bunuda alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedat

telefon iyice sapıttı kendi kendine istasyon moduna ve navigasyona girip duruyor bazen şarj olmuyor bu saçmalıkları daha önce yaşayan var mı

Şarj sorunu bendede var arada sırada olmuyor ya da kopup duruyor. Bataryayi falan çıkarıp takınca düzeliyor ama periyodik tekrarlıyor. 2 yılı aşkın süredir hor kullanıyorum ben buna bağlıyorum kendi sorunumu.

• RUU_Shooter_U_HTC_TUR_1.20.468.2_Radio_10.53.9020.00_10.13.9020.08_2M_release_204721_signed.exe

Arkadaşlar elinde bu dosyanın ICS olanı olan varsa gönderebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

telefon iyice sapıttı kendi kendine istasyon moduna ve navigasyona girip duruyor bazen şarj olmuyor bu saçmalıkları daha önce yaşayan var mı

Şarj sorunu bendede var arada sırada olmuyor ya da kopup duruyor. Bataryayi falan çıkarıp takınca düzeliyor ama periyodik tekrarlıyor. 2 yılı aşkın süredir hor kullanıyorum ben buna bağlıyorum kendi sorunumu.

ben bir telefoncuya sordum bugun şarj bılmemnesı bozulmustur dedı 100 lıra ıstedı bende kalsın sımdılık dedım de yaptırmaya degermı bılmıyorum.Batarya 0 oldugu halde devam ettı aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

ben bir telefoncuya sordum bugun şarj bılmemnesı bozulmustur dedı 100 lıra ıstedı bende kalsın sımdılık dedım de yaptırmaya degermı bılmıyorum.Batarya 0 oldugu halde devam ettı aynı sorun

Demekki kronik bir sorun çünkü kablosu falan çok kaliteli. En kötü seviyeye kadar kullanılmalı bence 100 tl fazla bir miktar.

• quote:

Pil almak isteyen arkadaşlar,

http://m.ebay.com.au/itm?itemId=360855768629

Linkteki ürünün satıcısı ile görüştüm.Ürün gerçek 2600ma.orijinal kapak ile uyumlu.Eğer ürün gerçekten 2600ma değilse paranın yarısını geri yollayacak.Oldukça satışı olan birisi.Anker yerine uygun fiyata isteyenler varsa bunuda alabilir.

Hocam yalan hiçbir yüksek mahlı batarya orjinal kapak ile uyumlu olmaz. Eğer gerçekten bu kadar kendine güveniyorsa paranın hepsini iade etsin neden yarısı? Boşver hocam ankerin siparişlerini vercekmisin yoksa ben kendim alcam artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 8 Mayıs 2014; 11:38:17 >

• Beyler asker kardeşinize bi yardım ediverin, burda arçelik hdmi girişli Full HD bi TV mi var, ben telefondan hdmi à dönüşen kabloyu televizyona bağladığımda hiç tepki vermiyor, evdeki LG TV de hemen görüntüyü aktarıyordu, akşamları film izlemek istiyorum, bir uygulama ile falan çözebilirmiyiz? TV yi baya kurcaladım, menüden hdmi 1 é falan alıyorum ama tepki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler asker kardeşinize bi yardım ediverin, burda arçelik hdmi girişli Full HD bi TV mi var, ben telefondan hdmi à dönüşen kabloyu televizyona bağladığımda hiç tepki vermiyor, evdeki LG TV de hemen görüntüyü aktarıyordu, akşamları film izlemek istiyorum, bir uygulama ile falan çözebilirmiyiz? TV yi baya kurcaladım, menüden hdmi 1 é falan alıyorum ama tepki yok.

Cihazda rom falan yok dimi ? :) Birde lg tvye bagladiginiz kablo ile digeri aynı mı ? Yani aynı kablo birinde calisiyor digerinde çalışmıyorsa sorun tvdedir .Birde tv çıkısı ile ilgili orjinal romda falan (ics'de) ayarlar kısmında bi düzenleme falan olacaktı diye hatırlıyorum orayıda varsa kurcalayın derim.

• YodaICS - ButteredToast Kernel
    Min 192mhz
    Max 918mhz
    Governor : Ondemand
    IO Scheduler : row
    Batarya orjinaldir.

Bence bu değerler gayet iyi. Şarj sıkıntısı çekenlerin denemesini tavsiye ederim.
     HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu]

Edit : Foruma resim eklemede sıkıntı var sanırım. Göremeyen varsa haber versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı Geç » -- 10 Mayıs 2014; 10:19:30 >

• Lumia1320 ye terfi ettiğimden ötürü evoyu kardeşime vericem. Ama onunla aramızda duygusal bir bağ var. Ne çok anım olmuş. Burdaki herkese de teşekkür ederim ne çok şey öğrendim burdan. Herkese iyi forumlar evolarınıza iyi bakın haa !!

• 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.