Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar garantisiz Evo 3d 2.el fiyatları nekadar bilgilendirirmisiniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihxerdem -- 11 Mayıs 2014; 19:47:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihxerdem

Arkadaşlar garantisiz Evo 3d 2.el fiyatları nekadar bilgilendirirmisiniz lütfen

400-500 aralığında falan geziyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Eyvallah Sağol kardeşim

Birde sizin telefonlarda asphalt 8 yüksek grafik ayarlarında açılıyor mu

• virus18 kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsan al tabi kardeşim.Zaten Alabiliyorsan bana ne gerek.Ben bilmiyorum alamıyorum diyenlere yardım edeyim dedim.Ingilizce konusundada yardıma ihtiyaç olursa yardımcı olurum.Çarşambadan beri sınavlarla uğraşmaktan pil konusu ile ilgilenemedim kusura bakmayın sizi beklettiysem boş yere.

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah Sağol kardeşim

Valla pek oyun oynamıyorum ilk aldığımda most wanted idi yanlış hatırlamıyorsam yüklemistim baya rahat oynatıyordu asphaltıda oynatır herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Alabiliyorsan al tabi kardeşim.Zaten Alabiliyorsan bana ne gerek.Ben bilmiyorum alamıyorum diyenlere yardım edeyim dedim.Ingilizce konusundada yardıma ihtiyaç olursa yardımcı olurum.Çarşambadan beri sınavlarla uğraşmaktan pil konusu ile ilgilenemedim kusura bakmayın sizi beklettiysem boş yere.

Dosstum ben almasına alırım da forumda ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ve bilmiyorlarsa onlarla toplu şekilde alalım diye öneride bulundum sadece ben :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah Sağol kardeşim

Valla pek oyun oynamıyorum ilk aldığımda most wanted idi yanlış hatırlamıyorsam yüklemistim baya rahat oynatıyordu asphaltıda oynatır herhalde :)

Bende kasiyor

• Benim bataryamın üzerinde delik gibi göçmeler meydana geldi ve telefon çalışmıyor.Haliyle batarya ölmüş diye düşünüyorum..Yeni batarya almayı düşünüyorum..Yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaslar rom atarken status 7 installation aborted hatasi aliyorum. Internet olmadigi icin arastiramadim bilgisi olan arkadas yardimci olabilir mi acaba farkli sehirdeyimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Arkadaslar rom atarken status 7 installation aborted hatasi aliyorum. Internet olmadigi icin arastiramadim bilgisi olan arkadas yardimci olabilir mi acaba farkli sehirdeyimde

hangi romu yüklemeye çalışıyorsunuz
  • Liquidsmooth usta 4 mayis gibi cikmis olan. Daha oncesinde yas4 vardi ne olduysa htc sense hatasi almaya basladim ana menu gelmedi. Tekrar rom atamadim otelde oldugum icin iki gunde sadece liquid olani indirebildim. 256kbps internet olunca zor oluyor :) ayrica pek iyi degilim bu konularda arkadaslarin yardimiyla atmistim daha onceki romu

• Coming kullanıcısına yanıt
    Yası tekrar yükleyip 4ext recovery updater ile 4 extin son sürümünü yükleyin
  • Tesekkurler yas4 yaklasik 650mb indirmeyi deneyecegim. Daha sonrasinda size tekrardan yazarim cunku kullanmayi bilmiyorum 4ext recovery :)

• http://htcaksesuar.web.tr/urun/468-HTC-Evo-3D-Yedek-Batarya.html

http://www.n11.com/htc-evo-3d-batarya-P14820902

n11 deki batarya orjinal mi ? benim batarya öldü , çok pahalı olmayan düzgün bir batarya almak istiyroum
  • frkn3d kullanıcısına yanıt
    Eğer orjinal batarya istiyorsanız teleservice ile konuşun (Çinde orjinal bataryaya benzeyen bir yığın batarya var )

yok ucuz yollu iyi birşey olsun diyorsanız aşağıdaki bataryayı kullanıyorum tavsiye ederim
    http://www.dx.com/p/replacement-3-7v-1700mah-battery-pack-for-htc-sensation-z710e-evo-3d-93314#.U3OlbYF_ubM
  • Arkadaşlar Evo ^D'ime rom tmak için HBoot 'u 1.53 ten 1.49 a indirmeye çalışıyorum ama bir turlu başaramadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_59855441/tm.htm

linki t akip ediyorum ama eski kaynak. Tel şu anda "relocked" durumda ama şu komutu çalıştırınca hata alıyorum:

"adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img"

aldığım hata:
    "/dev/block/mmcblk0p31: cannot open for read: Permission denied"

Nette çözüm hep relock etmede ama benim tel relocked.
    Çözümü bilen var mı
  • Arkadaşlar, resimde ok işaretleri ile belirttiğim widgetleri sıkça kullanmaktayım fakat bu widgetler ekranda fazlaca yer kaplamakta ve yeni widget ve notlar eklemek için alan kalmamakta.

1. Otomatik döndürme (HTC'nin kendi default widgeti)
    2. Profil (ses, titreşim, sessiz) (HTC'nin kendi default widgeti)
    3. Veri bağlantısını açıp kapatma (Benim yüklediğim bir uygulama)
    4. Screen off (Power tuşuna basmaksızın ekranı kapatma)

Bu widgetler ile tek dokunuşla işlem yapabiliyorum.
    Yine aynı şekilde tek dokunuşla işimi göreceğim ve ekranda daha az yer kaplayan (alttaki whatsapp, el feneri, wireless açma/kapatma, hesap makinesi widget grupları gibi) widget uygulamaları var mı bildiğiniz/kullandığınız?

Şu an kullanmakta olduğum Multicon, Tagy vs. widget gruplama uygulamaları yukarıda saydığım özellikleri desteklemiyor.

Ayrıca görüldüğü üzere yoğun şekilde masaüstü notu, sticky uygulaması kullanmaktayım, daha pratik ve kullanışlı, daha güzel not alma uygulamaları varsa tavsiye edebileceğiniz önerilerinizi alabilirim.

• Yeni sense 4 rom pek iyi değil 3d de çalışmıyor JB kernelle herhangi bir sense rom çalıştıramazlarsa ics ile sense kullanılmıyor ..

Cyanogenmod ile anker 1900 mah değerini paylaşmış birisi değerler çok iyi duruyor benim orjinal batarya ölürse alacağım bi tane :)
    http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/4/7/6/0/5/1400273699493.jpg?key=9CfqnyabNi59xxr1qVINpg&ts=1400277439

• quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

Arkadaşlar Evo ^D'ime rom tmak için HBoot 'u 1.53 ten 1.49 a indirmeye çalışıyorum ama bir turlu başaramadım.

linki t akip ediyorum ama eski kaynak. Tel şu anda "relocked" durumda ama şu komutu çalıştırınca hata alıyorum:

aldığım hata:

Çözümü bilen var mı

Arkadaşım bootloader *relocked* değil *unlocked* olması gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

Arkadaşlar Evo ^D'ime rom tmak için HBoot 'u 1.53 ten 1.49 a indirmeye çalışıyorum ama bir turlu başaramadım.

aldığım hata:

Çözümü bilen var mı

İlk sayfaya bakın. 1.53 S-off başlığını uygulayın.

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.