Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalgicc

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Şuanda bi sıkıntı yaşamıyorum ama ses kalitesini pek beğenmedim. Yüklü olan ses driver I yerine sony xload yada beats Audio yükleme imkanı var mı biliyor musun?

Viper'in sesle ilgili bişeyi yüklü romda. onu aktif edince ses yükseliyor baya. Ses seviyesi düşük gibi biraz da, ama romun stabilitesi bunu görmezden gelmeye yetiyor benim için

VIPER4android var doğru diyosun da pek fark hissedemedim :) Stabil bir rom gerçekten ben de memnunum teşekkürler öneri için :D

Edit: VIPER4android i çalıştıramamışım meğer. Geç farkettim, rom un sayfasında yazıyormuş müzik çalarların tüm efektlerini ve ekolayzırlarını kapatın diye. Süper oldu şimdi :)

Aynen . Orda hangi işlemci türünü seçiyorduk birini seçip yükle diyorduk. Denemiştim aylar önce . Sesi baya iyileştiriyodu.

Beğenmene sevindim , daha bu romu kullanıp da pişman olan görmedim. Aylarca rom aradım , hepsinde aynı reset sorunu illallah ettirmişti. Şimdi telefon yolunu buldu , kernel de cabası tabi , onun önemi de büyük

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda bi sıkıntı yaşamıyorum ama ses kalitesini pek beğenmedim. Yüklü olan ses driver I yerine sony xload yada beats Audio yükleme imkanı var mı biliyor musun?

Viper'in sesle ilgili bişeyi yüklü romda. onu aktif edince ses yükseliyor baya. Ses seviyesi düşük gibi biraz da, ama romun stabilitesi bunu görmezden gelmeye yetiyor benim için

VIPER4android var doğru diyosun da pek fark hissedemedim :) Stabil bir rom gerçekten ben de memnunum teşekkürler öneri için :D

Edit: VIPER4android i çalıştıramamışım meğer. Geç farkettim, rom un sayfasında yazıyormuş müzik çalarların tüm efektlerini ve ekolayzırlarını kapatın diye. Süper oldu şimdi :)

Aynen . Orda hangi işlemci türünü seçiyorduk birini seçip yükle diyorduk. Denemiştim aylar önce . Sesi baya iyileştiriyodu.

Beğenmene sevindim , daha bu romu kullanıp da pişman olan görmedim. Aylarca rom aradım , hepsinde aynı reset sorunu illallah ettirmişti. Şimdi telefon yolunu buldu , kernel de cabası tabi , onun önemi de büyük

A8 Neon driver ını yükleyince çalışıyor. Gerçekten sese farkedilir derecede bir kalite geldi :) Rom da ileriye yönelikte bir sıkıntı çıkmaz inş :))

• Telefonda kasa açılması gibi bir iki sorundan gönderdim. Adamlar 455 tl servis ücreti çıktı dediler, böyle birşey olabilir mi ya, kronik değil mi bu sorun ?

Birincisi kronik sorundan dolayı servis ücretinin alınmaması için yapabileceğim şeyler neler bahseder misiniz? Tüketici hakları mahkmesini düşünüyorum ?

Adamlara da dedim yasal yönden her türlü hakkımı arayacağım diye, 1-3 gün içerisinde size döneriz dediler (hepsiburada.com)

İkincisi çalışan telefonda nasıl 455 tl ücret çıkıyor anakart vs her yeri sağlam bu ne ya

Bundan sonra ne htc alırım ne android alırım ne hb den alış veriş yaparım, garantili olsun Türkiye'den olsun dedik adamlar bizi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 25 Nisan 2014; 18:23:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

Telefonda kasa açılması gibi bir iki sorundan gönderdim. Adamlar 455 tl servis ücreti çıktı dediler, böyle birşey olabilir mi ya, kronik değil mi bu sorun ?

Birincisi kronik sorundan dolayı servis ücretinin alınmaması için yapabileceğim şeyler neler bahseder misiniz? Tüketici hakları mahkmesini düşünüyorum ?

Adamlara da dedim yasal yönden her türlü hakkımı arayacağım diye, 1-3 gün içerisinde size döneriz dediler (hepsiburada.com)

İkincisi çalışan telefonda nasıl 455 tl ücret çıkıyor anakart vs her yeri sağlam bu ne ya

Bundan sonra ne htc alırım ne android alırım ne hb den alış veriş yaparım, garantili olsun Türkiye'den olsun dedik adamlar bizi ...

Android almadın gidip iphone veya wp aldın diyelim satıcı firmada başka bi firma olsun ama servis aynı servis ise yine bu problemle karşılaşırsın. Daha önce bircok arkadas benzer problemlerden dolayı telefonu servise gönderdi genelde teleservis idi firma ve çoğu kisi memnun kaldı benim dokunmatik arızada 1.5 sene önce teleservisde yapıldı ve 1 hafta sonra gönderdiler halen sorunsuz kullanıyorum. Olumsuz olarak dönerlerse sana Tüketici haklarına gitmeni tavsiye ederim bir servis aynı problemi sorunsuz hallediyorken digerleri neden para istiyormus bizde ögrenmis oluruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

Telefonda kasa açılması gibi bir iki sorundan gönderdim. Adamlar 455 tl servis ücreti çıktı dediler, böyle birşey olabilir mi ya, kronik değil mi bu sorun ?

Android almadın gidip iphone veya wp aldın diyelim satıcı firmada başka bi firma olsun ama servis aynı servis ise yine bu problemle karşılaşırsın. Daha önce bircok arkadas benzer problemlerden dolayı telefonu servise gönderdi genelde teleservis idi firma ve çoğu kisi memnun kaldı benim dokunmatik arızada 1.5 sene önce teleservisde yapıldı ve 1 hafta sonra gönderdiler halen sorunsuz kullanıyorum. Olumsuz olarak dönerlerse sana Tüketici haklarına gitmeni tavsiye ederim bir servis aynı problemi sorunsuz hallediyorken digerleri neden para istiyormus bizde ögrenmis oluruz..

WP seven biri değilim ios aşırı stabil ve kaliteli market avantajı olsa en azından içim yanmaz.

Bilsem telefonu yurt dışından alırdım garantili olsun pahalı olsun dedik ne gldi başımıza

Parayı yatırın yada telefonu gönderiyoruz dediler Tüketici haklarına gideceğim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 27 Nisan 2014; 0:57:03 >

• arkadaşlar yeni smart tv aldım , cep telefonunun ekranını gerçek zamanlı nasıl paylaşırım? resim video ve müzik paylaşmaktan bahsetmıyorum, screen mirroring den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall007

Beyler batarya önerseniz?

Batarya önerisi bende alabilirim arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Beyler batarya önerseniz?

Batarya önerisi bende alabilirim arkadaşlar :)

bende istiyorum arkadaşlar batarya önerisi mümkünse.
  • anker 1900 Mah öneririm şiddetle. ben 2 yıl önce 2 tane almıştım birisi sağlam halen. orijinal bataryaya göre % 30 daha dayanıklı.

kim satar , nerden bulursunuz bilmiyorum ama öneririm
  • quote:

anker 1900 Mah öneririm şiddetle. ben 2 yıl önce 2 tane almıştım birisi sağlam halen. orijinal bataryaya göre % 30 daha dayanıklı.

şu anker türkiyede malesef yok ebaydan alayım diyorum ama güvenemiyorum birtürlü. Kime sorsam anker diyor gel gör ki satan yok.
  • quote:

quote:

anker 1900 Mah öneririm şiddetle. ben 2 yıl önce 2 tane almıştım birisi sağlam halen. orijinal bataryaya göre % 30 daha dayanıklı.

şu anker türkiyede malesef yok ebaydan alayım diyorum ama güvenemiyorum birtürlü. Kime sorsam anker diyor gel gör ki satan yok.

Ben de güvenemiyorum ya acaba alsak mı ebay'den falan

• quote:

quote:

quote:

ebaydan 2 alışveriş yaptım bugüne kadar bir sıkıntı olmadı ama, anker piller orjinalmi değilmi güvenemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ebaydan 2 alışveriş yaptım bugüne kadar bir sıkıntı olmadı ama, anker piller orjinalmi değilmi güvenemiyorum.

Hocam alalım iki tane

• Alalım dostum pil iyice öldü valla.
  • quote:

Alalım dostum pil iyice öldü valla.

Aynenn 3-4 saate biter oldu hiç çekilmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam alalım iki tane

Valla bence biz direk telefonu değiştirelim artık... :)
    bende batarya almayı düşündüm ama sonra biraz daha idare etsin telefon alayım diye düşünüyorum.

• Skyfall007
    Aynen dostum aslında sayfada alacak arkadaşlar varsa toplu getirtse bir arkadaş daha iyi olur gibi ama kim yapar bu işi bilmiyorum

barmenx
    Ben 2 sene daha bu cihazı kullanıcam hocam malesef telefon değiştirme gücüm yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 30 Nisan 2014; 17:02:20 >
  • quote:

Skyfall007
    Aynen dostum aslında sayfada alacak arkadaşlar varsa toplu getirtse bir arkadaş daha iyi olur gibi ama kim yapar bu işi bilmiyorum

barmenx
    Ben 2 sene daha bu cihazı kullanıcam hocam malesef telefon değiştirme gücüm yok :)

Yapalım ama gerçekten hocam benim almam lazım artık batarya öldü resmen

• quote:

quote:

Skyfall007

barmenx

Nasıl yapsak?

• quote:

quote:

quote:

Skyfall007

barmenx

Nasıl yapsak?

Benim hiç ebay tecrübem falan yok hocam sen bişeyler söyle

• 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.