Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu çeken arkadaş nasıl duruyor öyle put gbi kıpırdamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

Videoyu çeken arkadaş nasıl duruyor öyle put gbi kıpırdamadan

Diğer telefonun ekranına bakarak evoyu yönlendiriyordum ondan öyle gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

ilk aldığım günden itibaren stock halinin dışında telefonu kullanmadım. Halen 4.0.3 ve sense 3.6 var. Cahilliğime verin ama sadece android update yapılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

Merhabalar

ilk aldığım günden itibaren stock halinin dışında telefonu kullanmadım. Halen 4.0.3 ve sense 3.6 var. Cahilliğime verin ama sadece android update yapılabiliyor mu ?

tamam soru saçma oldu :D

sense 3,6 olup sadece yazılımı daha yüksek olan rom varmı desem :D
  • quote:

quote:

Merhabalar

4.04 sense 3.6 rom var ama digerinden farkı yok :) Sana tavsiyem rootla cihazı gitsin cihaza rom yükledikden sonra tekrar orjinale dönmeyeceksin emin ol mesela ben sense 4 rom ile kitkat romu yedekledim dönüşümlü kullanıyorum biri hızlı diğeride stabil sayılır ve arayüzü tatmin ediyor..

• @
    thelastairbender keşke çek felan verseler arkamı dönüp de htc ye bakmam
  • Root vs işler kolaymış, gözümüzde büyütüyormuşuz onu anladım ben. Ben rom işini vs sevmedim açıkçası, ilk akıllı telefonum evo ama bundan sonraki iphone olacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender
    quote:

quote:

Merhabalar

4.04 sense 3.6 rom var ama digerinden farkı yok :) Sana tavsiyem rootla cihazı gitsin cihaza rom yükledikden sonra tekrar orjinale dönmeyeceksin emin ol mesela ben sense 4 rom ile kitkat romu yedekledim dönüşümlü kullanıyorum biri hızlı diğeride stabil sayılır ve arayüzü tatmin ediyor..

şuan için en yüksek sense ve yazılım hangisi ? link verebilirmisiniz indirip işlemleri başlıyayım ?

• Merhaba arkadaşlar yarın izmir içi elden satın alacağım bu cihazı alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ? ikinci el olcağından kronik olarak arızaları var mıdır yarına kadar cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Shawshang ; en yüksek sense sürümü bizim cihaz için sense 4 , benim kendi kullandığım rom sense 5 temali bir kaç sayfa önce paylasmistim sanirsam yada burdan baska bi versiyonu indirebilirsin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422629

------------

2AF3R ; ışık sızmasına dikkat edebilirsin bende hiç olmadı bu problem ama konu içerisinde aratirsan bu problemle karşılaşan arkadaşlar vardı .

• quote:

Shawshang ; en yüksek sense sürümü bizim cihaz için sense 4 , benim kendi kullandığım rom sense 5 temali bir kaç sayfa önce paylasmistim sanirsam yada burdan baska bi versiyonu indirebilirsin

------------

2AF3R ; ışık sızmasına dikkat edebilirsin bende hiç olmadı bu problem ama konu içerisinde aratirsan bu problemle karşılaşan arkadaşlar vardı .

Hocam o romun şarjı iyi gidiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Shawshang ; en yüksek sense sürümü bizim cihaz için sense 4 , benim kendi kullandığım rom sense 5 temali bir kaç sayfa önce paylasmistim sanirsam yada burdan baska bi versiyonu indirebilirsin

------------

Benim kullandığımın üzerinde orjinal kernel var yani bu verdigim linkdeki romu denemedim ama pil olarak ne iyi ne kötü 1 günü çıkarıyorum ama...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

------------

Benim kullandığımın üzerinde orjinal kernel var yani bu verdigim linkdeki romu denemedim ama pil olarak ne iyi ne kötü 1 günü çıkarıyorum ama...

Ben de Sense4 ü özlediğimden yükleyim dedim Şimdilik Howpathetic kernel kurulu. Bundan sonra butteredtoast ve stock u deneyeceğim. Verimli olanıyla yola devam.

• Beyler batarya önerseniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Merhaba stabil çalışan bütün özellikleri çalışan rom önerisi istiyorum teşekkürler.

1 aydır kullanıyorum daha 1 kere reset atmadı. bildigim kadarıyla her özellik çalışıyor

miui romhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

kernel olarakhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

bu ikili yüklü. telefon s-on 1.53 vers. . bunları bi dene hocam.

Hocam telefonum S-on durumda ve önerdiğin ikiliyi yükledim. Wifi çalışmıyor. Sen karşılaşmışmıydın nasıl çözebilirim ?

Edit: 4ext programıyla tekrar yükledim romu sorun kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgicc -- 22 Nisan 2014; 14:02:11 >

• dün telefon için tüketici haklarına gittim başvuruda bulundum
    arada reset atıyordu garantisi dolmuştu 5 kere servise gittiği için servisteki süre eklenince 10 gün daha garantisi kalıyordu.
    inşallah sonuçlanırda para iadesi alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Merhaba stabil çalışan bütün özellikleri çalışan rom önerisi istiyorum teşekkürler.

1 aydır kullanıyorum daha 1 kere reset atmadı. bildigim kadarıyla her özellik çalışıyor

miui romhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

kernel olarakhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

bu ikili yüklü. telefon s-on 1.53 vers. . bunları bi dene hocam.

Hocam telefonum S-on durumda ve önerdiğin ikiliyi yükledim. Wifi çalışmıyor. Sen karşılaşmışmıydın nasıl çözebilirim ?

Edit: 4ext programıyla tekrar yükledim romu sorun kalmadı :)

evet 4ext iyidir ben de onu kullanıyorum.

kullanın bakalım umarım beğenirsiniz

• Şuanda bi sıkıntı yaşamıyorum ama ses kalitesini pek beğenmedim. Yüklü olan ses driver I yerine sony xload yada beats Audio yükleme imkanı var mı biliyor musun?

• quote:

Şuanda bi sıkıntı yaşamıyorum ama ses kalitesini pek beğenmedim. Yüklü olan ses driver I yerine sony xload yada beats Audio yükleme imkanı var mı biliyor musun?

Viper'in sesle ilgili bişeyi yüklü romda. onu aktif edince ses yükseliyor baya. Ses seviyesi düşük gibi biraz da, ama romun stabilitesi bunu görmezden gelmeye yetiyor benim için

• quote:

quote:

Şuanda bi sıkıntı yaşamıyorum ama ses kalitesini pek beğenmedim. Yüklü olan ses driver I yerine sony xload yada beats Audio yükleme imkanı var mı biliyor musun?

Viper'in sesle ilgili bişeyi yüklü romda. onu aktif edince ses yükseliyor baya. Ses seviyesi düşük gibi biraz da, ama romun stabilitesi bunu görmezden gelmeye yetiyor benim için

VIPER4android var doğru diyosun da pek fark hissedemedim :) Stabil bir rom gerçekten ben de memnunum teşekkürler öneri için :D

Edit: VIPER4android i çalıştıramamışım meğer. Geç farkettim, rom un sayfasında yazıyormuş müzik çalarların tüm efektlerini ve ekolayzırlarını kapatın diye. Süper oldu şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgicc -- 24 Nisan 2014; 21:34:33 >

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.