Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Dostum karnelin son sürümünün linkini atabilirmisin bende deneyeyim romu :) övdüğünüz kadar var mı :)

buyur dostum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

Ama bu kernelle miui rom stabil baya. Diğer romlarda belki aynı performans olmayabilir.

edit : romun linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Romu yükledim romun içindeki karnel son sürümmü değilse karneldeki hangisini indiriyorsun :) bir sürü seçenek var :)

Ben aroma olanını indirmiştim. Kurarken o kadar kişileştirdim kendime göre ama kernel tuner e girdiğimde hala önceki versiyondaki ayarlar geçerli görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Arkadaşlar merhaba 1,5 yıl once almıs oldugum 3d evo stanbaya gecınce yanı usttekı kapama tusuna bırkere basıp ekran kararınca yaklasık 2,3 dk sonra telefon gelıyor ekran acılmıyor calısyor ama ekranı goremıyorum, ekranı gormem ıcın kapama tusuna ıkı kere basınca bu sefer tel meskule dusuyor ....
    aynı sekılde 2,3 dk geınce acmak ıstıyorum telefonu bu sefer yıne ıkı kere basmam gerekıyor ekran ısıgı gelıyor fakat ekranı goremıyorum !!!!
    ekranlla ılgılımı acaba yarın servıse gondercem , yardımcı olursanız sevınırım

Rootlu değil sanırım cihaz , romdan kaynaklı gibi durmuyor zaten o yüzden sana önerebileceğimiz tek şey format atmak veya pil kalibrasyonu falan şeklinde basit şeyler olur . Sen eğer bunları yaptıysan sorun yine devam ediyorsa tek çözüm servise gitmesi , garantisi devam ediyorsa gönder gitsin zaten...

Hocam orjinal ilk haliyle bugün gönderdim servise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonu açınca htc yazısı geliyor ondan sonra yeniden resetliyor sonra tekrar htc yazısı geliyor ve sürekli aynı şeyler oluyor. Bende ses kısma ve power tuşuna basarak menü açtım ordan fabrika ayarlarını felan yüklemeyi denedim aynı şeyler oldu. Böyle bir şey başına gelen varmı acaba ? Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

Arkadaşlar telefonu açınca htc yazısı geliyor ondan sonra yeniden resetliyor sonra tekrar htc yazısı geliyor ve sürekli aynı şeyler oluyor. Bende ses kısma ve power tuşuna basarak menü açtım ordan fabrika ayarlarını felan yüklemeyi denedim aynı şeyler oldu. Böyle bir şey başına gelen varmı acaba ? Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bootlop olmasinin sebebi ya s-on iken rom yükleyip boot.img dosyasini flashlamayı unutmuşsunuzdur , yada yanlış bir rom yüklemissinizdir. Eğer cihaz rootlu falan degilde orjinalse ben ilk defa duyuyorum bootlop olan orjinal cihazı , bataryayi önce bir tam sarj edin sonra çıkartıp takın düzelmezse ve cihazın garantisi varsa direk servise gönderin , yoksa ilk sayfadaki işlemleri yaparak root olmaya çalışın sonra rom yükler açarsınız cihazı...

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Esselamü Aleyküm. Pil şişmiş olabilir. Ben Çin'den pil istedim; ama pil sorunlu çıktı. Sizin karşılaştığınız sorunun aynısını ben de yaşadım. Yüksek akımlı bir pil daha aldım, onda sorun yoktu; ama aynı sorun yine tekrar etmeye başladı. Bu pil de şişmiş. Telefonu fazla şarjda tutmamak lazım galiba. Marketten Battery Doctor programını yükleyip telefonun şarjı %15'e düşene kadar birkaç gün boşaltıp doldurunca düzelebilir.
  • anakartı garantiden değişipte root yapabilen varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Dostum karnelin son sürümünün linkini atabilirmisin bende deneyeyim romu :) övdüğünüz kadar var mı :)

buyur dostum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

Ama bu kernelle miui rom stabil baya. Diğer romlarda belki aynı performans olmayabilir.

edit : romun linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Romu yükledim romun içindeki karnel son sürümmü değilse karneldeki hangisini indiriyorsun :) bir sürü seçenek var :)

Dostum geç oldu kusura bakma.

Aromalı versiyon iyidir 17.9 sanırım en son.

• Arkadaşlar mmcblk0p31.img dosyasını paylaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar benim bataryada sorun var yani telefonu full olarak şarj ettikden sonra elime dahi almadan 8 saat sonra filan şarjı bitip kapanıyor.Servise göndermiştim gerekli değiştirmeleri yapıp geri gönderdiler 1 hafta sonra tekrar aynı şey olmaya başladı 1 hafta 4-5 kere bu şekilde şarjı bitip kapanıyor.Sonra yeni batarya satın aldım 3 ay kadar sorunsuz çok iyi bir şekilde kullandım 2 gün filan gidiyordu ama son 10 gündür gene aynı şey olmaya başladı.Simde kayıtlı telefon numaraların isimleri aramada ve gelen msj da gözükmüyor root etmedim telefonu hiç.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • Virus18 ; yeni liquid romu tavsiye ederim Art çalismiyor ama kamerayı düzeltmis video çekme baya düzelmis..

Arkadaslar birisi şu sense 6 app sini denesin weather bende inat etti çalışmadı...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696399

• quote:

Virus18 ; yeni liquid romu tavsiye ederim Art çalismiyor ama kamerayı düzeltmis video çekme baya düzelmis..

Arkadaslar birisi şu sense 6 app sini denesin weather bende inat etti çalışmadı...

Çıktığı an yükledim dostum :) Ama bende art çalışıyor sende ne gibi sorun çıkardı şu an artta kullanıyorum :)
    Rom güzel olmuş ama batarya konusunda önceki versiyonlara göre başarısız sanki.
    Sense 6 appsını bende denedim ancak hic yüklenmedi.Yükleme hatası verdi güncel linki atabilir misin tekrar deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 13 Nisan 2014; 17:54:21 >

• miui hakkında iki tavsiye de de ben bulunayım

gpu'yu 320mhzye çıkarın ve seeder'i kurun ve performans farkını görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

Arkadaşlar benim bataryada sorun var yani telefonu full olarak şarj ettikden sonra elime dahi almadan 8 saat sonra filan şarjı bitip kapanıyor.Servise göndermiştim gerekli değiştirmeleri yapıp geri gönderdiler 1 hafta sonra tekrar aynı şey olmaya başladı 1 hafta 4-5 kere bu şekilde şarjı bitip kapanıyor.Sonra yeni batarya satın aldım 3 ay kadar sorunsuz çok iyi bir şekilde kullandım 2 gün filan gidiyordu ama son 10 gündür gene aynı şey olmaya başladı.Simde kayıtlı telefon numaraların isimleri aramada ve gelen msj da gözükmüyor root etmedim telefonu hiç.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Benzer durum başına gelen yada bir fikri olan yok mu konu hakkında arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

miui hakkında iki tavsiye de de ben bulunayım

seeder neymiş

• quote:

quote:

Virus18 ; yeni liquid romu tavsiye ederim Art çalismiyor ama kamerayı düzeltmis video çekme baya düzelmis..

Çıktığı an yükledim dostum :) Ama bende art çalışıyor sende ne gibi sorun çıkardı şu an artta kullanıyorum :)
    Rom güzel olmuş ama batarya konusunda önceki versiyonlara göre başarısız sanki.
    Sense 6 appsını bende denedim ancak hic yüklenmedi.Yükleme hatası verdi güncel linki atabilir misin tekrar deneyeyim.

Bende Artye geçince reset attı önce romu bastan flashlamak zorunda kaldım tekrar denemedim sonra bi ara denerim tekrar ama rom sorunsuz kuruluyor önceki gibi değil. Verdigim linkdeki ilk mesajda en son update var V8 versiyon onu indirip rom yükler gibi flashlıyorsun başka biseye gerek yok blinkfeed çalşıyor ama weather açamadım ben..

---
    gladiator88 ;senin sorun sanki telefondan kaynaklı gibi geldi bana 2 yıldır orjinal bataryayi kullaniyorum ben bi sorun yok , halen garanti devam ediyormu ?

• Denedim şimdi ama weather çalışmıyor bende de çalışmayı durdurdu yazıyor. Bu blinkfeedde ise bomboş bir sayfa var bunu nasıl özelleştiriyoruz? Ana ekranınızdan dünyaya açılan pencereniz yazıyor altta da iki kutucuk yazılar var o kadar çözemedim tüm sosyal ağlarınızdan kişilerle bağlanın ve paylaşın başlamak için buraya dokunun yazıyor dokunuyorum sadece takvim var yanına tik koyup geri geliyorum ama hiçbirşey olmuyor :D Kaldırmak istesem nasıl kaldıracağım bunu ben :D v9 çıkmış sanırım onu yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 14 Nisan 2014; 16:41:31 >
  • quote:

Denedim şimdi ama weather çalışmıyor bende de çalışmayı durdurdu yazıyor. Bu blinkfeedde ise bomboş bir sayfa var bunu nasıl özelleştiriyoruz? Ana ekranınızdan dünyaya açılan pencereniz yazıyor altta da iki kutucuk yazılar var o kadar çözemedim tüm sosyal ağlarınızdan kişilerle bağlanın ve paylaşın başlamak için buraya dokunun yazıyor dokunuyorum sadece takvim var yanına tik koyup geri geliyorum ama hiçbirşey olmuyor :D Kaldırmak istesem nasıl kaldıracağım bunu ben :D v9 çıkmış sanırım onu yükledim.

Kaldırmak istersen Ayarlardan Arayüze tıklayıp tekrar eski arayüze dönebilirsin . Özelleştirme işlemi basit blinkfeeddeyken soldan çekince çıkan özelleştirmenin sağ üstünde bi ayar yeri var ordan içerik ekle falan diyorsun hallediyorsun , Weatherıda yükledikden sonra Ayarlardan hesap ekleye gelerek Htc weatherı ekliyorsun ama yine gözükmüyor bende olmadı daha dogrusu xda'dakilerin çoğu yapmış..:)

• quote:

miui hakkında iki tavsiye de de ben bulunayım

Seeder tam olarak ne işe yarıyor? Bir de batarya performansına etkisi nasıl? İyi bişeyse biz de kuralım
  • Seeder bir entropi yaratıcısı (benim bilgim de sadece yüksek entropi değerinin sistemi tepkiye daha hazır yaptığı ) (daha fazla bilgi içinhttp://en.wikipedia.org/wiki/Entropy_(computing) )

ben bataryaya fazla bir etkisini görmedim ama ne olacağı bilinmez

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

• quote:

Seeder bir entropi yaratıcısı (benim bilgim de sadece yüksek entropi değerinin sistemi tepkiye daha hazır yaptığı ) (daha fazla bilgi içinhttp://en.wikipedia.org/wiki/Entropy_(computing) )

ben bataryaya fazla bir etkisini görmedim ama ne olacağı bilinmez

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

Teşekkürler. Boş bir vakitte deneyim öyleyse.

• 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.