Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Şarj verimi nasıl hocam?

ekran full açık , aktif kullanımda 4*5 saat arası gider. ekranı kapatır biraz sakin kullanırsan 9-10 saati buluyor. bunda kernelin etkisi de büyük . ekran kapalıyken 192 mhz de deep sleep aktif oluyor ve şarj nerdeyse gitmiyor

Hocam bu deep sleep ayarı nerde acaba?

onun ayarı yok hocam . kernelde ayarlı olarak geliyor. ekran kapalı oldugunda 192 mhz de deep sleepe geçiyor. butteredtoast kernel öneririm şiddetle . tüm ayarlar sizin elinizde değiştirme imkanı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Hiç bir şey çalışmıyor
    Şaka bir.yana jb romları ile aynı (ne olur ne olmaz Datanızın yedeğini alın )

bi ara tüm romları denemiştim ( ics ) . ama miu romlar kadar stabilini görmedim. s-off işlerine de hiç girmedim , sanırım yine miui romda kalırım gibi

Kullandığınız romu merak ettim. Link verir misiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

bu rom hocam kullandıgım. benim tel şuan s-on 1.53 unlocked rootlu vs vs .

şimdi s-off olup 1.49a geçince ( cm 11 denemek için yapıyorum ) . tekrar şuanki romumun yedegini restore yapabilir miyim , yoksa yine 1.53.. versiyona dönmem mi gerekiyor. yani s-off larda 1.49 olanlar mı yükleniyor . kafam karıştı biraz. s-off tan s-on 'a neden dönülür ilerde dönmek ister miyim garantisi de 1 ay sonra bitiyor aslında s-off denemek lazım da. karışık geldi

Başta s-off işlemi banada karışık gelmişti ama işe başlayınca ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Sadece kablo değdirme işi biraz can sıkıyor 2 defa s-off oldum 1.sinde kablo işi çok uğraştırdı 2.sinde ise 2. değdirmede s-off olmuştum :) aldığın yedeği s-off olduktan sonra rahatca yükleyebilir istediğin herhangi bir romu yükleyebilirsin. s-on a garantiye yollamak istersen dönersin :) yani ben öyle yapmıştım onun dışında s-on a dönmene gerek yok :)

şmdi benim anlamadıgım olay şu. ben s-on 1.53 um. 4ext ile nandroid yedek aldım .

s-off oldum ve 1.49.xx versiyona düşürdüm diyelim. cm11 vs 4.4.2 romları yükledim vs begenmedim diyelim . yukarda aldıgım yedege dönmek istedim. yine hboot sürümünü 1.53e mi çıkarmam gerekiyor , yoksa s-off ve 1.49.xx olduktan sonra istedigim gibi takılabilcem mi

• Aynen dostum istediğin gibi takılabilirsin
  • quote:

Aynen dostum istediğin gibi takılabilirsin

yani ics romlar vs. herhangi bi hboot yükseltmeye filan gerek olmayacak , dogru anlamış mıyım

sürekl soruyorum kusura bakma hocam valla gözüm korktu s-off deyince hep uzak hissediyorum
  • quote:

quote:

yani ics romlar vs. herhangi bi hboot yükseltmeye filan gerek olmayacak , dogru anlamış mıyım

sürekl soruyorum kusura bakma hocam valla gözüm korktu s-off deyince hep uzak hissediyorum

s-on iken ics romlarını yükleyebilirsin s-off iken hem ics hem jb hem kitkat romlarını rahatlıkla yükleyebilirsin h-boot sürümünü tekrar yükseltmen gerekmez.

• Arkadaşlar , almak isteyen varsa forum ıstanbul media markta var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

s-on iken ics romlarını yükleyebilirsin s-off iken hem ics hem jb hem kitkat romlarını rahatlıkla yükleyebilirsin h-boot sürümünü tekrar yükseltmen gerekmez.

tamamdır hocam sagoalsın. henüz yapamadım ama uğraşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adihasret

Arkadaşlar , almak isteyen varsa forum ıstanbul media markta var

Hala sıfırı satılıyor demekki ben çokdan bitti sanıyodum :) jb+sense 4 guncellemesini almış olsaydı 1200 olmasada bin lirayi çok rahat hakederdi htc bu cihaza destegi keserek çok büyük bi kitleyi markadan tiksindirdi..

• gece yatmadan önce doldurup yattık. deep sleep 7 küsür saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Hala sıfırı satılıyor demekki ben çokdan bitti sanıyodum :) jb+sense 4 guncellemesini almış olsaydı 1200 olmasada bin lirayi çok rahat hakederdi htc bu cihaza destegi keserek çok büyük bi kitleyi markadan tiksindirdi..

Aynen öyle hocam .4.0.3 yerine 4.0.4 + sense 4 gelseydi yeterliydi. Aslında çok iyi bi telefon. Bir sonraki telefonumda htc olur büyük ihtimalle. Çünkü kendi romu stabil yeterince, diğer androidler gibi değil bu sense. :)

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle hocam .4.0.3 yerine 4.0.4 + sense 4 gelseydi yeterliydi. Aslında çok iyi bi telefon. Bir sonraki telefonumda htc olur büyük ihtimalle. Çünkü kendi romu stabil yeterince, diğer androidler gibi değil bu sense. :)

Fiyat çok uçuk geldi ama bana birde indirimli hali o şekilde :) ehh 2. ellerini de 650-700 arasında satalım bari :)

• s-off yapamadım juopunutberar ekranında kaldı durdu. bişeyler eksik. zamanım da yoktu çok uğraşamadım ilerde tekrar denemek üzere vazgeçtim.

güç bela esk yedeğime dönebildim. stabil miui roma devam

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah29

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526391

Arkadaşlar bu iki romdan hangisini tavsiye edersiniz?

Tabikide liquid rom :) Liquid , cyanogenmoda göre daha kişisellestirilebilir bir rom birde batarya performansi daha iyi gibi. Yanlız son sürümünü ben yükleyemedim sd kartla ilgili birseyler yapmak gerekiyor sanırsam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 4 Nisan 2014; 15:59:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj verimi nasıl hocam?

ekran full açık , aktif kullanımda 4*5 saat arası gider. ekranı kapatır biraz sakin kullanırsan 9-10 saati buluyor. bunda kernelin etkisi de büyük . ekran kapalıyken 192 mhz de deep sleep aktif oluyor ve şarj nerdeyse gitmiyor

Hocam bu deep sleep ayarı nerde acaba?

onun ayarı yok hocam . kernelde ayarlı olarak geliyor. ekran kapalı oldugunda 192 mhz de deep sleepe geçiyor. butteredtoast kernel öneririm şiddetle . tüm ayarlar sizin elinizde değiştirme imkanı veriyor.

Teşekkürler.
    Romun kullandığı kernel Butteredtoast mış zaten. Şimdilik memnun gibiyim. İlerde başka kerneller de yükleyerek şarjı daha verimli olanı kullanmaya devam ederim. Rom güzelmiş.

• virus18 kullanıcısına yanıt
    bendede olmuştu zamanında radio sğrğmün uyumlumu ?

ben denerdim ama anakart değiştikten sonra bootloader kilidini açamıyoruz.
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt
    miui romların genelinde market sıkıntısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

bendede olmuştu zamanında radio sğrğmün uyumlumu ?

ben denerdim ama anakart değiştikten sonra bootloader kilidini açamıyoruz.

radio sürümüm uyumlu sanırım romdan kaynaklı birşeymiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah29

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526391

Arkadaşlar bu iki romdan hangisini tavsiye edersiniz?

Tabikide liquid rom :) Liquid , cyanogenmoda göre daha kişisellestirilebilir bir rom birde batarya performansi daha iyi gibi. Yanlız son sürümünü ben yükleyemedim sd kartla ilgili birseyler yapmak gerekiyor sanırsam ..

Valla bu yükleme sorununu çözsen çözsen sen çözersin gibi :) ingilizcem yeterli olsa xda karıştırcam ama anlamıyorum :) senden haber bekliyorum bende o zaamana kadar orjinal romdayım şu art ı merak ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

miui romların genelinde market sıkıntısı var

bu benim kullandıgımda sıkıntı yok , daha çalışmayan hiç bişeyini bulamadım romun

bu romda devam edelim bakalım . s-off olup 4.4.2 denemek istedim ama işler karıştı , yine de ilerde bi gün denerim
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.