Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Arkadaşlar bizim telefonda DLNA özelliği var sanırsam ve varsa örneğin chrome'dan izlediğimiz filmi nasıl aktarabiliriz tv'ye?

twonky beam diye bi uygulama varmış sanırsam onla halledeceksin ben görüntüyü hdmi kablosu ile aktarıyorum kullanmadım dlna falan bilmiyorum yani sen yinede bak belki işine yarar..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pv.twonkybeam&hl=tr

• Değerli forum üyeleri, yaklaşık iki yıldır EVO 3D kullanıcısıyım. Aldığım günden bu yana forumu dikkatle takip ediyor ve birçok şeyi burdan öğreniyorum.
    Arada çok uzun cevaplamalar olsa da forum çok çok iyi
    Burda bilgilerini paylaşan tüm forum üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.

Unutkanlığımdan ve yoğunluğumdan garantisinin bitmesine sadece 3 gün kala aşağıdaki sorunlardan dolayı telefonumu TELESERVİCE gönderdim.
    Yoğunluktan fotoğraf çekmeyi unuttum göndermeden önce
    Aslında yüksek bir fatura bekliyordum ama salı günü akşam 5 de kargoya verdiğim telefonum cumartesi sabahı elime ulaştı (o günler HTC siz nasıl geçti anlatamam, samsung bir cihazla cebelleştim resmen ).
    Kutuyu açtığımda karşımda arka kapak dışında sıfırlanmış bir cihaz görünce, İlk aldığım gün ki heyecana kapıldım resmen.
    Cihazın ekranı ekran koruyucu kullanmayı sevmediğim için ciddi çiziklerle dolu olmasına rağmen değiştirilmişti bu arada.
    Kasa ve anakart değişmiş.
    Yeni bir batarya takılmış.
    Sadece şu olayı anlayamadım. Arka kapakta kamera etrafındaki çerçevede açık olmasına rağmen değiştirilmemişti ama o ekran ve kasayı o halde görünce hiiiiç umrumda olmadı ki ufak bi yapıştırıcı müdahalesi ile onuda sıfırladım
    Bu arada yeni imei numarası verilmiş cihaza.

Cihazın sorunlarına gelince:

Kasanın yan tarafları açıldı.
    Arka kamera kenarları gevşedi.
    Batarya %30 da iken birden %14 e iniyor. Şarj olurken de birden dolu diye gösteriyor.
    Bazen %40-50 de iken telefon kendiliğinden reset atıp, açıldığında batarya boş diye uyarı veriyor.
    Bazen batarya göstergesi gri renk oluyor ve yanında ünlem işareti çıkıyor.
    Ekran güç düğmesine ilk bastığımda ekran açılmıyor sadece menü tuşlarının ışıkları yanıyor.
    Telefon çaldığında ekran gelmiyor bazen.
    Ekran dokunmatiği çalışmıyor bazen. Güç düğmesine basıp tekrar açtığımda bazen normale dönüyor bazen de telefonu kapatıp tekrar açmam gerekiyor.
    Ekran parlaklığını en düşüğe aldıktan sonra ana ekrana döndüğümde yine otomatik olarak ayarlanıyor.
    Kasanın yan taraflarında ışık sızıyor.
    Görüşme esnasında ekran kapanmamaya başladı.
    Görüşmelerde seste artma azalma oluyor.
    Kulaklıkla görüşme esnasında mikrofon çalışmıyor. (yeni kulaklık aldım ama yinede olmadı)
    Fotoğraf çekerken Bazen netleme yapmakta zorlanıyor.

Diye yazmıştım derdimi
    Bu arada bisiklet kullanıyorum sürekli ve telefon elimden birkaç kez düştü bisiklet sürerken. Kasanın durumunu siz düşünün artık

Forumlarda çok ciddi bir sorun olmadıkça gereksiz soru sormamaya çalışıyorum Biraz araştırma iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

Senin iletin üzerine bu romu ben de kurdum dün. Şuan için genel olarak memnunum bi sıkıntı yok gibi duruyor teşekkür ediyorum. 3D videoları problemsiz oynatabiliyor fakat 3D fotoğraf açamadım ben. Romun eksiği mi acaba?

Kameranın cektigi 3d fotografi galeri gostermiyor ama videoda ayı problem yok dediğin gibi , hatta 3d fotograf gostermedede sorun yok mesela phereo adlı uygulamayı indirip yeni 3d resimlere bakabilirsiniz çok iyi gösteriyor . Sanirsam romun tek hatası bu , bende yeni farkettim 3d ile pek işim olmadından :)

Evet biliyorum o uygulamayı ama bu rom da kullanmamıştım deneyeyim hemen :) Bu arada bana şarjı stock roma göre daha az gidiyor gibi geldi. Sen ne düşnüyorsun bu konuda ? Batarya yatarken %95 doluydu sabah uyandığımda %74 olmuştu. İnternet bağlantısı yada herhangi işlemci gücü tüketecek bi uygulama açık değildi. Sen böyle bişey yaşadın mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Senin iletin üzerine bu romu ben de kurdum dün. Şuan için genel olarak memnunum bi sıkıntı yok gibi duruyor teşekkür ediyorum. 3D videoları problemsiz oynatabiliyor fakat 3D fotoğraf açamadım ben. Romun eksiği mi acaba?

Kameranın cektigi 3d fotografi galeri gostermiyor ama videoda ayı problem yok dediğin gibi , hatta 3d fotograf gostermedede sorun yok mesela phereo adlı uygulamayı indirip yeni 3d resimlere bakabilirsiniz çok iyi gösteriyor . Sanirsam romun tek hatası bu , bende yeni farkettim 3d ile pek işim olmadından :)

Evet biliyorum o uygulamayı ama bu rom da kullanmamıştım deneyeyim hemen :) Bu arada bana şarjı stock roma göre daha az gidiyor gibi geldi. Sen ne düşnüyorsun bu konuda ? Batarya yatarken %95 doluydu sabah uyandığımda %74 olmuştu. İnternet bağlantısı yada herhangi işlemci gücü tüketecek bi uygulama açık değildi. Sen böyle bişey yaşadın mı acaba ?

Evet sık sık oluyor ama batarya göstergesinin düzgün çalışmamasından kaynaklanıyor bu durum , mesela bazen yarım saat nette takılıyorum aktif kullanıyorum gösterge %1-2 azalıyor ama telefonu kapayıp açınca pilin %10 kadar daha azaldığını görüyorum :) Yanlız stock romda veya ics sense 3.6 romlarda bu yok direk takır takır gösterge çalışıyor .Batarya verimi olarak hemen hemen aynı zaten stock kernel var romda , wifi uyku modunda kapalı tutarsam 1.5 gün rahat gidiyor bana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 23 Mart 2014; 0:30:46 >

• iyi günler uzun süredir kullanıyorum telefonu yas 11 rom kullanıyorum.ics güncellemesi yapmıştım daha önceden bu yüzden hboot sürümü 1.53.0007 yada hbootu mu güncelledim(pek sanmıyorum ama) neyse telefon unlocked s-on durumunda.
    otg desteği için kernel değiştirmem lazım sanırım çünkü denediğimde kullanamadım klavye mouse falan. joupnutbear programıyla uğraşıyorum telefonu görmüyor.usb hata ayıklama modu da açık ne yapabilirim?
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Şarj verimi nasıl hocam?
  • KitKat romlarındaki ART nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

KitKat romlarındaki ART nedir?

Bende bilmiyordum bunu biraz arastirdim boyle bir yazı buldum.

http://aaarkonusurum.blogspot.com.tr/2013/11/android-kitkatla-gelen-en-onemli.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

KitKat romlarındaki ART nedir?

Bende bilmiyordum bunu biraz arastirdim boyle bir yazı buldum.

http://aaarkonusurum.blogspot.com.tr/2013/11/android-kitkatla-gelen-en-onemli.html?m=1

Teşekkürler. Baya güzele benziyor. Sarji sorununa çözüm olursa kullanirim ben bunu

• Batarya önerilerinizi bekliyorum.Sıkıldım arkadaş 1 günde 2 kere şarj etmekten..yiter yaaaa...
  • quote:

Teşekkürler. Baya güzele benziyor. Sarji sorununa çözüm olursa kullanirim ben bunu

quote:

Orijinalden alıntı: barmenx

Batarya önerilerinizi bekliyorum.Sıkıldım arkadaş 1 günde 2 kere şarj etmekten..yiter yaaaa...

Evet benimde liquid yükleyip kurcalayasım geldi bir ara sense 4 romun yedeğini alıp yükleyeceğim :)

---

Barmenx ; eğer şarjı çok gitsin istiyorsan 3500 mah piller var kalın olduğu için dış kapakla birlikde veriliyorlar onlara bakabilirsin ama ne kadar kaliteli olur orasını bilemem ..

http://www.dx.com/p/replacement-3-7v-1800mah-3-7v-3500mah-batteries-w-battery-cover-set-for-htc-evo-3d-73865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 28 Mart 2014; 11:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barmenx

Batarya önerilerinizi bekliyorum.Sıkıldım arkadaş 1 günde 2 kere şarj etmekten..yiter yaaaa...

Yodaics üzerine stock kernel ile diğer romlara gore daha verim alabilirsiniz.

• CM11 ART kullanımından elde ettiğim verim:
    Bence fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı Geç » -- 29 Mart 2014; 20:05:56 >

• quote:

Şarj verimi nasıl hocam?

ekran full açık , aktif kullanımda 4*5 saat arası gider. ekranı kapatır biraz sakin kullanırsan 9-10 saati buluyor. bunda kernelin etkisi de büyük . ekran kapalıyken 192 mhz de deep sleep aktif oluyor ve şarj nerdeyse gitmiyor
  • Arkadaşlar son günlerde ne olduysa telefona rom atamaz oldum romu atıyorum sürekli htc yazısında restart yapıyor. Yedeklediğim roma döneyim diyorum aynı sorun onda da geçerli boot.img dosyasınıda flashlıyorum sorun aynı devam ediyor delirtcek beni. Recoveryde güncelledim yok olmuyor olmuyor. Sadece sense 4.1 romlarını sorunsuz kurabiliyorum sebebi nedir fikri olan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 31 Mart 2014; 10:42:31 >
  • Japon bir arkadaş Sense 6 Launcher'ının cihaz tanıma fonksiyonunu kaldırmayı başardı şimdilik blinkfeed çalışmıyor ama Launcher baya bi hızlı

Http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51521117&postcount=109

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Arkadaşlar son günlerde ne olduysa telefona rom atamaz oldum romu atıyorum sürekli htc yazısında restart yapıyor. Yedeklediğim roma döneyim diyorum aynı sorun onda da geçerli boot.img dosyasınıda flashlıyorum sorun aynı devam ediyor delirtcek beni. Recoveryde güncelledim yok olmuyor olmuyor. Sadece sense 4.1 romlarını sorunsuz kurabiliyorum sebebi nedir fikri olan var mı arkadaşlar?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Japon bir arkadaş Sense 6 Launcher'ının cihaz tanıma fonksiyonunu kaldırmayı başardı şimdilik blinkfeed çalışmıyor ama Launcher baya bi hızlı

Virüs , S-on muydun sen ? eğer s-on isen zaten sadece ics romlar atarsın bunu biliyorsun o yüzden diğer ics romları yükleyememen gibi bi durum olamaz , sana tavsiyem 4EXT recovery kur boot.img flashlamakla uğraşmazsın..

----

Mein bu verdiğin link paket ayrıştırma hatası veriyor foruma bakmadım direk verdiğin linki yükledim hangi sürümde çalışıyor bu launcher 4.04 ics yüklü bende ?

---

Xda'da birisi ART ile bu sonuçları aldığını iddia ediyor bir ara Liquid yükleyip test edeceğim kendim...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Japon bir arkadaş Sense 6 Launcher'ının cihaz tanıma fonksiyonunu kaldırmayı başardı şimdilik blinkfeed çalışmıyor ama Launcher baya bi hızlı

Virüs , S-on muydun sen ? eğer s-on isen zaten sadece ics romlar atarsın bunu biliyorsun o yüzden diğer ics romları yükleyememen gibi bi durum olamaz , sana tavsiyem 4EXT recovery kur boot.img flashlamakla uğraşmazsın..

----

Mein bu verdiğin link paket ayrıştırma hatası veriyor foruma bakmadım direk verdiğin linki yükledim hangi sürümde çalışıyor bu launcher 4.04 ics yüklü bende ?

---

Xda'da birisi ART ile bu sonuçları aldığını iddia ediyor bir ara Liquid yükleyip test edeceğim kendim...

S-off um dostum ben ayrıca 4ext rexovery de yüklü son sürümünede güncelledim ama nedense 4.4.2 romlarını yüklemede sıkıntı çekiyorum. Artı denemek istiyorum bende Liquid yükledim htc yazısında restart atmaya başladı deneye deneye sonunda Liquid kurdum Romu yükleyince telefonu yeniden başlatmazsam sorun yok ama yeniden başlatmaya çalıştığımda cihaz açılmıyor htc yazısında reset atıp duruyor deli olcam cm 11 deneyeyim dedim ondada aynı sorun oldu.

• quote:

S-off um dostum ben ayrıca 4ext rexovery de yüklü son sürümünede güncelledim ama nedense 4.4.2 romlarını yüklemede sıkıntı çekiyorum. Artı denemek istiyorum bende Liquid yükledim htc yazısında restart atmaya başladı deneye deneye sonunda Liquid kurdum Romu yükleyince telefonu yeniden başlatmazsam sorun yok ama yeniden başlatmaya çalıştığımda cihaz açılmıyor htc yazısında reset atıp duruyor deli olcam cm 11 deneyeyim dedim ondada aynı sorun oldu.

Normalde böyle bişeyin olmaması lazım telefondan kaynaklı değilse romdan kaynaklıdır ama oda herkesde olurdu öyle olsa , sen bide romların eski sürümlerini dene mesela cm10.2 yi dene bakalım sorunsuz yükleyecekmi ..
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.