Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Son verdiğin romdan bahsettim de viper olan valla iki defa yükledim onda iletiler görünmedi bende kitkatta da aksine iletiler var :D hangouts sevmiyorum yavaş çalışıyor sanki :D viper sarmadı beni kitkata geri dönüyorum şimdi eskisi gibi ellemiyorum zaten telefonu dün şarj 1 gün 42 saat civarı gitti kitkatta sadece sms,4-5 telefon görüşmesi ve 1 saat kadar nete girdim. :)

Romu yüklerken Aroma installer kısmında yanlışlıkla bişey silmiş olabilirsin tahminimce o yüzden gözükmemiştir iletiler.:)

Bende düşündüm onu bir kez dah yükledim romu tüm hepsine tik koydum gene çıkmadı neyse zaten hoşuma girtmemişti kitkata devam bir süre daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 5 Mart 2014; 10:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kit kat romlarda mesajlarda emolojiler görünmüyor herhangi bir fikri olan varmı arkadaşlar? küçük bir sorun ama ben takıntı yapıyorum fazla mesajlaşma yaptığım için
  • quote:

Bende düşündüm onu bir kez dah yükledim romu tüm hepsine tik koydum gene çıkmadı neyse zaten hoşuma girtmemişti kitkata devam bir süre daha

Dostum hepsine tik koyulurmu hiç :) orda aroma installer kısmında Yukarda "Remove" yazıyorsa alttakilerin hiçbirine dokunmayacaksın remove yazmıyorsa seçeceksin tamamını hepsi bu kadar ilk başta full wipe seçeneğini seç zaten o seçili sanırsam devam et bu dediğimi uygula yüklenir herşey :)

Kitkat'da johny hdmi üzerine çalışacağını belirtmişti eğer hdmi yapılırsa bu roma çok iyi olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 6 Mart 2014; 12:20:13 >

• quote:

quote:

Dostum hepsine tik koyulurmu hiç :) orda aroma installer kısmında Yukarda "Remove" yazıyorsa alttakilerin hiçbirine dokunmayacaksın remove yazmıyorsa seçeceksin tamamını hepsi bu kadar ilk başta full wipe seçeneğini seç zaten o seçili sanırsam devam et bu dediğimi uygula yüklenir herşey :)

Kitkat'da johny hdmi üzerine çalışacağını belirtmişti eğer hdmi yapılırsa bu roma çok iyi olur ..

Normalde öyle yapıyorum zaten de olmayınca 2. yüklemede tik koyup denedim hepsine :) Neyse o değilde şu mesajlardaki emoloji olayının bir çözümünü biliyormusun dostum kendi romunda '':)'' yaptımmı yüz ifadeleri çıkardı karşıdan gelen mesajlarda da görünmüyor :) şeklinde geliyor sevmiyorum o şekilde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 6 Mart 2014; 13:41:25 >

• quote:

Normalde öyle yapıyorum zaten de olmayınca 2. yüklemede tik koyup denedim hepsine :) Neyse o değilde şu mesajlardaki emoloji olayının bir çözümünü biliyormusun dostum kendi romunda '':)'' yaptımmı yüz ifadeleri çıkardı karşıdan gelen mesajlarda da görünmüyor :) şeklinde geliyor sevmiyorum o şekilde :D

Ben sense 4 romu kullanıyorum bu bahsettiklerin hakkında bi fikrim yok :)
  • quote:

quote:

Ben sense 4 romu kullanıyorum bu bahsettiklerin hakkında bi fikrim yok :)

Hadi ya sen bilirsin diye düşünmüştüm :) sense 5 hakkında bir haber varmı yalan oldu sanırım :)
  • selam arkadaşlar,

salı günü itibariyle dokunmatiği kendi kendine çalışan, ekran çerçevesi kalkan, kamera çerçevesi düşen, arka kapak kısmındaki htc logosundaki " c " rakamı düşen, ön çerçevenin metal kısmının tüm boyası atan htc evo3d cihazımı teleservice e gönderdim. uzun bi karar verme süreci oldu fakat yapacak bişey olmayınca herşeyi göze aldım. cihaz dün teleservice'e ulaştı yaklaşık bir saat önce de sistemden kontrol ettiğim kadarıyla tamire alındı.

Kayıt alındı 06.03.2014 16:14
    Cihaz tamire alındı 06.03.2014 16:14

aşamaları gün gün buradan bildireceğim konu içinde rom mevzusundan başka birşey dönmediği için belki sorunu olan veya ilerde sorun yaşayacak arkadaşlara yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. bir de şöyle bir sorum olacak model kısmında " SHOOTER/HTC EVO 3D BLACK DOA" doa bildiğim kadarıyla değişim anlamına geliyor fakat model kısmında yazıyor ve işlem tamire alındı diyor. açıklayacak biri varsa çok memnun olurum. teşekkürler şimdiden.

• quote:

Hadi ya sen bilirsin diye düşünmüştüm :) sense 5 hakkında bir haber varmı yalan oldu sanırım :)

Sense 5 le ilgili bişey görmedim mwakiouslar bi ara uğraşıyordu ama yalan oldu onlarda temacı çıktı , yaparsa çinliler yapar çin forumları sürekli güncel çünkü bi yapan olacakdır eninde sonunda..
  • arkadaşlar bu themer programının bizim cihaza uygun ve çalışan bi sürümü için kurulum dosyası olsa cihazlarımız çok renklenir. elinde olan var mı acep;?
  • Teleservice beni şaşırtmaya devam ediyor. Bu ne hız acaba ? gün içerisinde göndereceklermiş. Eğer sorun çıkmadan cihazım gelir ve bi sorun çıkmazsa teleservice fanboy olacağım. syg.

Kayıt alındı 06.03.2014 16:14
    Cihaz tamire alındı 07.03.2014 08:40
    Kapatıldı 07.03.2014 08:40

Hata Bilgileri

Dokunmatik ekran kusurlu
    Diger hatalar

Aksesuar Bilgileri

Orginal Paket
    Batarya Kapagi
    Batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

arkadaşlar bu themer programının bizim cihaza uygun ve çalışan bi sürümü için kurulum dosyası olsa cihazlarımız çok renklenir. elinde olan var mı acep;?

android 4.1 ve üzeri gerekiyor o program için ics de çalışan versiyonu varmı bilmiyorum yanlız ordaki tema türlerinin çoğunu apex veya nova launcher lada yapabiliyorsun daha önce nova launcherla sense 5 tarzı bi tema yapmıştım ordan biliyorum..

http://mycolorscreen.com
  • arkadaşlar telefonumu bu sabah yurtiçi kargodan teslim aldım. içimdeki huzuru anlatamam telefon resmen 0 olarak geri yollanmış test ettim hiçbir sorun yok. salı kargoya gönderdim 2 gün kargoyla geçti toplam 2 iş gününde yapıp göndermişler. sanırım bu teleservice işi tamamen şansa bağlı. merak eden olursa cihazın resimlerini yükleyebilirim. garantiye göndermekten korkan arkadaşlar varsa çekinmesinler göndersinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercanizm

arkadaşlar telefonumu bu sabah yurtiçi kargodan teslim aldım. içimdeki huzuru anlatamam telefon resmen 0 olarak geri yollanmış test ettim hiçbir sorun yok. salı kargoya gönderdim 2 gün kargoyla geçti toplam 2 iş gününde yapıp göndermişler. sanırım bu teleservice işi tamamen şansa bağlı. merak eden olursa cihazın resimlerini yükleyebilirim. garantiye göndermekten korkan arkadaşlar varsa çekinmesinler göndersinler.

Hocam sorunlarınız neydi ve resimleir yükleyebilir misiniz.
  • halil_Sav H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler )
  • interax1 İ kullanıcısına yanıt
    Ofisteyim hocam şu anda foto için ekstra bi cihazım yok akşam eve geçtiğimde yüklerim. not olarak kutunun içine aynen şunları yazıp koydum ;

- Dokunmatik ekran kendi kendine işlem yapıyor tuş kilidi açıp kapatınca düzeliyor bazen düzelmiyor.
    - Ön metal çerçevenin sol tarafı ekrandan ayrıldı
    - Batarya zaman zaman kendiliğinden %90 dan %10 seviyelerine düşüp gri ünlem işaretiyle uyarı veriyor. ( bunu bataryayı değiştirsinler diye yazdım aslında böyle bi sorunum yoktu forumda görmüştüm )
    - kamerayı çerçeveleyen sarı metal parçası düştü
    - arka kapaktaki htc harflerindeki "c" harfi düştü.
    - kasada boya atması

telefona lanet ediyordum özellikle dokunmatik sorunu beni çıldırtmak üzereydi sırf cihaz 1 ayda anca gelir diye göndermek istemedim yedek telefonum olmadığı için. iyi ki göndermişim dedim cihazı gördükten sonra şu anda yeni telefon almış gibiyim eski haline göre çok daha stabil room rot s-off işlerinede girmiyorum açıkçası. nova launcher kurdum bana yetiyor menüler vs benim için yeterince hızlı.

• @Mercanizm

Bende hemen hemen aynı problemler ile 2 defa gönderdim.
    ikisinde de değişim yaptılar fakat, garantisi bitti artık cihazın.
    yine aynı şeyleri yaparsa ne yapacağız bilmiyorum.

ben ucuz bir telefon aldım konuşmak için kullanıyorum.
    evo 3dyide tablet yerine kullanıyorum şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

@Mercanizm

Bende hemen hemen aynı problemler ile 2 defa gönderdim.
    ikisinde de değişim yaptılar fakat, garantisi bitti artık cihazın.
    yine aynı şeyleri yaparsa ne yapacağız bilmiyorum.

ben ucuz bir telefon aldım konuşmak için kullanıyorum.
    evo 3dyide tablet yerine kullanıyorum şimdilik.

açıkçası yine aynı şeyleri yapmadan elden çıkarmak en doğrusu ama çokta özel bir cihaz kullananlar bilir. orjinal kasa değiştirmek çok maliyetli bi işlem değil fakat dokunmatikte yaşanan sorun nüksederse ne yaparız ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

arkadaşlar bu themer programının bizim cihaza uygun ve çalışan bi sürümü için kurulum dosyası olsa cihazlarımız çok renklenir. elinde olan var mı acep;?

Tema önizlemeleri çok güzel görünüyor fakat uygulayınca hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Denedim ve hiç kullanmadan sildim.
  • facebook programı guncelleyınce boyle oldu uzun zamandır boyle, genel sanıyordum bir tek bende boyleymıs, sizinde böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 11 Mart 2014; 20:06:22 >
  • Arkadaşlar elinde MIUI_3.7.12 roomunun boot.img dosyası olan varsa gönderebilir mi?
    Tele yükledim beyaz htc ekranında sürekli yeniden başlatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.