Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullah29

Arkadaşlar elinde MIUI_3.7.12 roomunun boot.img dosyası olan varsa gönderebilir mi?
    Tele yükledim beyaz htc ekranında sürekli yeniden başlatıyor.

Herhangi bir kerneli flashlayın ve onun boot.img'ini flashlayın (ya da romun zipinin içinde olması lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

quote:

Arkadaşlar elinde MIUI_3.7.12 roomunun boot.img dosyası olan varsa gönderebilir mi?

Herhangi bir kerneli flashlayın ve onun boot.img'ini flashlayın (ya da romun zipinin içinde olması lazım)

Baktım içinde yok.
    Siz sorunsuz bir room tavsiye eder misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

quote:

Baktım içinde yok.
    Siz sorunsuz bir room tavsiye eder misiniz?

Miui romlarin orjinali çok dandik boşa uğrasmayın önceki sayfada benim paylastigim sense 4 rom var sorunsuz stabil bir rom tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar power tuşunu kullanmadan ekranı açabileceğim bir program önerirmisiniz forumu arattım bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURBUZ1701

Arkadaşlar power tuşunu kullanmadan ekranı açabileceğim bir program önerirmisiniz forumu arattım bulamadım...

Program olarak değil de Leedroid3d v5.4 kullanıyorum. Onun tweaks inde yan tuşlarla kilidi açabilme özelliği mevcut. Çogu rom da bu özellik var.
  • telefon servisten geldikten sonra root bile yapamadım.

C:\a>fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin 
    sending 'unlocktoken' (0 KB)...
    OKAY [ 0.141s]
    writing 'unlocktoken'...
    FAILED (remote: unlock token check failed)
    finished. total time: 0.188s

C:\a>fastboot flash recovery cwm-4.0.1.4-shooteru.img
    sending 'recovery' (4884 KB)...
    OKAY [ 1.031s]
    writing 'recovery'...
    (bootloader) signature checking...
    FAILED (remote: signature verify fail)
    finished. total time: 1.688s
  • Arkadaşlar İyi akşamlar Size Bir Sorum Olacak...Telefonum herşeyi sağlam telefon SİM KARTI okuyor Şifresini istiyor giriyorum.Ama Telefondan Hizmet yok Sorunu Alıyorum...Telefonu Bir Defa Yere düşürdüm...Anten kısmında bir sorun olabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler
  • merhabalar.
    Liquid smoath rom unu kurdum.
    4Ext v1.006 yüklü
    S-off
    H-boot 1.49.007
    Ekran açılacakken
    unfortunately , the process com.anroid.phone has stopped
    Yazısı çıkıyor ve duruyor.
    Cahche ve data wipe ladım tekrar açtım gene aynı hatayı aldım.
    2 kere denedim ;
    1. sadece rom u kurdum
    2. rom u kurdum ardından Gapps ı kurdum
    ikisinde de aynı hata oldu.
    Bilgisi olan varmıdır.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIOS -- 12 Mart 2014; 21:55:19 >
  • bana yardımcı olacak yok mu anakart değişti telefon unlock olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

bana yardımcı olacak yok mu anakart değişti telefon unlock olmuyor.

Daha önce bu sorunu yaşayanlar oldu ne yaptılar bilmiyorum mesaj atarak ulaşabilirsin ;

http://forum.donanimhaber.com/m_81995712/tm.htm

Buda başka bi forumdan

http://www.4 4 4 android.com/showthread.php?t=1968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 13 Mart 2014; 11:51:44 >

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    pm attım bakalım cevap gelirse buraya yazarım.
  • Arkadaslar LeeDroid de klavye de oklar çıkıyor tweaks inde bulamadım. Okların olmasını istemiyorum bir yolunu bilen varmıdır ?
    Cm 11 de reset olayı var. Onu nasıl duzeltebılırım ?
  • halil_Sav H kullanıcısına yanıt
    GELEN CEVAP BURADA.
    Hocam selamlar. sorunun çözülebilmesi için j-tag yapılması gerekiyor. Ben telefonu dün sattım şimdi başka telefon bakıyorum.  

Şu konuya bir göz atın:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78351379
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURBUZ1701

Arkadaşlar power tuşunu kullanmadan ekranı açabileceğim bir program önerirmisiniz forumu arattım bulamadım...

smart screen on lite evo 3d ile (eski telefonum olur) gayet uyumlu idi..

nette aradığında bulacaksın..

eğer bulamazsan ben yedeklemiştim..

sana gönderebilirim apk dosyasını..

proximity sensor ile çalışan bir program..

pil harcaması da denediklerim içerisinde en düşük olanı idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakkalkarlos

arkadaşlar 3d olarak 2 adet telefon üretildi htc evo 3d lg p920 3d başka varmı
    htc 3d evo alınır

Bir de Sharp ın bi modeli vardı. Sharp 3d diye aratırsan bulabilirsin, modelini hatırlayamadım. Htc Evo 3D ile Lg p920 arasında karar vermeye çalışırken onuda incelemiştim biraz. 2 yıl öncesinden bahsediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Arkadaşlar bu sense 4 romda hdmi çalışıyor az önce öylesine tv'ye takayım dedim sorunsuz çalıştı , 3d video oynatma ve foto çekmedede sorun yok sense 3.6 daki gibi gayet stabil bir şekilde kullanılıyor üzerindede orjinal htc kernel var , bu romu sanırsam uzun bi süre kullanacağım . Ayrıca Kitkat romlardan ics ye geçiş yapınca sanki 2500 mah batarya almış gibi oldum şarj süresi baya bi iyi sabahtan belli kurcalıyorum daha yeni %40 lara geldi , JB romlarda bunun yarısı kadar kurcalasam çoktan şarja takmıştım :)

İndirme linki ..

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=Z7qVcA12An/4trnTSCDNqBxR3kpcddoE1N7JbDQQuNg%3D

Orjinal sayfası ...

http://www.youhtc.ru/forum/showthread.php?t=31557&page=43&p=581039&viewfull=1#post581039

Senin iletin üzerine bu romu ben de kurdum dün. Şuan için genel olarak memnunum bi sıkıntı yok gibi duruyor teşekkür ediyorum. 3D videoları problemsiz oynatabiliyor fakat 3D fotoğraf açamadım ben. Romun eksiği mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

Senin iletin üzerine bu romu ben de kurdum dün. Şuan için genel olarak memnunum bi sıkıntı yok gibi duruyor teşekkür ediyorum. 3D videoları problemsiz oynatabiliyor fakat 3D fotoğraf açamadım ben. Romun eksiği mi acaba?

Kameranın cektigi 3d fotografi galeri gostermiyor ama videoda ayı problem yok dediğin gibi , hatta 3d fotograf gostermedede sorun yok mesela phereo adlı uygulamayı indirip yeni 3d resimlere bakabilirsiniz çok iyi gösteriyor . Sanirsam romun tek hatası bu , bende yeni farkettim 3d ile pek işim olmadından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 18 Mart 2014; 18:04:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim telefonda DLNA özelliği var sanırsam ve varsa örneğin chrome'dan izlediğimiz filmi nasıl aktarabiliriz tv'ye?
  • Merhaba stabil çalışan bütün özellikleri çalışan rom önerisi istiyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Merhaba stabil çalışan bütün özellikleri çalışan rom önerisi istiyorum teşekkürler.

1 aydır kullanıyorum daha 1 kere reset atmadı. bildigim kadarıyla her özellik çalışıyor

miui romhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

kernel olarakhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

bu ikili yüklü. telefon s-on 1.53 vers. . bunları bi dene hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenqwerty -- 19 Mart 2014; 13:06:33 >

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.