Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar evo 3d yi sim kart takmadan kullanıyorum tablet olarak.
    kilit ekranında sim kart yok diye koca bir uyarı var, bunu kaldırmak istiyorum.
    hatta sim kart ile ilgili bütün her şeyi kapatmak istiyorum.
    uçak moduna alacağım gibi bluetooth ve wireless açık kalacak sadece.
    uçak modunda da kilit ekranında uçak modunda diye uyarı çıkıyor.
    kolay gelsin.
  • Ya arkadaşlar uzun süredir takip etmiyorum bi sorum olacak acaba android 4.4 bizim tele gelir mi?
    512 mgb teler bile alicakmis bilgisi olan varmı

Sorum saçmaysa k. B yın uzunsuredir takip etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihxerdem

Ya arkadaşlar uzun süredir takip etmiyorum bi sorum olacak acaba android 4.4 bizim tele gelir mi?

Malesef artık bizim telefona güncelleme gelmiyor ancak istersen custom rom kurarak android 4.4 kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: fatihxerdem

Ya arkadaşlar uzun süredir takip etmiyorum bi sorum olacak acaba android 4.4 bizim tele gelir mi?

Malesef artık bizim telefona güncelleme gelmiyor ancak istersen custom rom kurarak android 4.4 kullanabilirsin.

:( neyse sağlık olsun cevabın için teşekür ederim

Zaten teli değiştirmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

bugün bende telefonu servise göndereceğim.
    sağ üsten ekran açılması var birde batarya sorunu.
    ekran sorunu 3. kez oluyor.

telefon bugün geldi ekranı , arka kapağı , bataryayı değiştirmişler.

şimdilik sadece root yapacağım. s-of ile uğraşamam.

telefonun dokunmatiği arızalı çıktı tekrar göndereceğim akşam s-off yapıp tekrar orjinal rom'a dönüş yaptım.
  • Aradığım romu buldum sonunda. Miui rom hiç denememistim, + butterestoast kernelle tam uyumlu sorunsuz. reset sorunu bitti stabil bi şekilde kullanıyorum , klasik ics romlardan bezenler için öneririm

• arkadaşlar 3d olarak 2 adet telefon üretildi htc evo 3d lg p920 3d başka varmı
    htc 3d evo alınır
  • cakkalkarlos kullanıcısına yanıt
    lg 2 adet üretti
    LG Optimus 3D Max
    LG Optimus 3D
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    hangi custom rom 4.4 usta
  • http://www.youtube.com/watch?v=ReUlLv5_IgE
    Arkadaslar bu rom hakkında bilgisi olan kullanan olumlu veya olumsuz yonleırnı bılen varsa cevaplayabılr mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar35

hangi custom rom 4.4 usta

Valla ben şu an bu romu kullanıyorumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534
    cm11 e göre şarjı daha iyi ama video çekme ve çekilen videoyu oynatmada bir sorun var onun dışında şimdilik iyi gibi deneyebilirsin.
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Onu degılde leedroid i denıyım dedım de xda dakı lınkler ı acamadım . [ROM]LeeDrOiD 3D V5.4[KERNEL] V5.4 bunlar lazım . bende mı sıkıntı var acaba
  • Arkadaşlar bu sense 4 romda hdmi çalışıyor az önce öylesine tv'ye takayım dedim sorunsuz çalıştı , 3d video oynatma ve foto çekmedede sorun yok sense 3.6 daki gibi gayet stabil bir şekilde kullanılıyor üzerindede orjinal htc kernel var , bu romu sanırsam uzun bi süre kullanacağım . Ayrıca Kitkat romlardan ics ye geçiş yapınca sanki 2500 mah batarya almış gibi oldum şarj süresi baya bi iyi sabahtan belli kurcalıyorum daha yeni %40 lara geldi , JB romlarda bunun yarısı kadar kurcalasam çoktan şarja takmıştım :)

İndirme linki ..

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=Z7qVcA12An/4trnTSCDNqBxR3kpcddoE1N7JbDQQuNg%3D

Orjinal sayfası ...

http://www.youhtc.ru/forum/showthread.php?t=31557&page=43&p=581039&viewfull=1#post581039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 2 Mart 2014; 22:47:35 >

• Hemen deniyorum hocam teşekkürler
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    hocam yükledim şimdi bu romuda iletiler mi yok benmi bulamıyorum msj göderemiyorum yahu :D ayrıca sms prog. kurmam gerek
  • quote:

hocam yükledim şimdi bu romuda iletiler mi yok benmi bulamıyorum msj göderemiyorum yahu :D ayrıca sms prog. kurmam gerek

Hangouts olacak ondan takip ediyorsun
    bu arada benim telefonu sıfırlamışlar geliyor akşama bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_Sav -- 4 Mart 2014; 16:06:09 >
  • quote:

Sense 4 romu diyorsan iletiler mevcut içinde yani bende var , yok kitkat rom yüklediysen hangouts var ordan atıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Sense 4 romu diyorsan iletiler mevcut içinde yani bende var , yok kitkat rom yüklediysen hangouts var ordan atıyorsun :)

Son verdiğin romdan bahsettim de viper olan valla iki defa yükledim onda iletiler görünmedi bende kitkatta da aksine iletiler var :D hangouts sevmiyorum yavaş çalışıyor sanki :D viper sarmadı beni kitkata geri dönüyorum şimdi eskisi gibi ellemiyorum zaten telefonu dün şarj 1 gün 42 saat civarı gitti kitkatta sadece sms,4-5 telefon görüşmesi ve 1 saat kadar nete girdim. :)

• quote:

Son verdiğin romdan bahsettim de viper olan valla iki defa yükledim onda iletiler görünmedi bende kitkatta da aksine iletiler var :D hangouts sevmiyorum yavaş çalışıyor sanki :D viper sarmadı beni kitkata geri dönüyorum şimdi eskisi gibi ellemiyorum zaten telefonu dün şarj 1 gün 42 saat civarı gitti kitkatta sadece sms,4-5 telefon görüşmesi ve 1 saat kadar nete girdim. :)

Romu yüklerken Aroma installer kısmında yanlışlıkla bişey silmiş olabilirsin tahminimce o yüzden gözükmemiştir iletiler.:)
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.