Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • king kobra ics romu yükledim, wifi calismiyor daha doğrusu üzerinde kurulu HTC nin stock kerneli var o zaman çalışıyor, başka kernel yükledim çalışmaz oldu, wifi fix programını deneyin düzelir demişler , olmadı yapamadım country code hatası var sanırım. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

@thelastairbender @virus18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Build.prop'a
    ro.ril.disable.mcc.filter=1 satırını girmeyi deneyin (ya da boot.img'i yazdırdığınıza emin olun )

@selim1985

Eğer telefonda sim kart takılabiliyor ise o cihaz gsm'dir

miui v4 yüklemek için hboot sürümünüz fark etmez ama miui v5 ve aosp tabanlı romlar için hbootunuz 'un 1.49.xxxx ve cihazın s-off olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 15 Şubat 2014; 23:06:59 >
  • Bu cihazin sifirindqn bulamazmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adihasret kullanıcısına yanıt
    siz garantiye önkasadaki açılmalar için mi gönderdiniz? 1 hafta evvel garantiye gönderdim ama garanti kapsamı değil demişler açılmalar için, buradan da gönderen bi arkadaşla konuşmuştuk böyle bi sorun yaşamamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Build.prop'a
    ro.ril.disable.mcc.filter=1 satırını girmeyi deneyin (ya da boot.img'i yazdırdığınıza emin olun )

@selim1985

Eğer telefonda sim kart takılabiliyor ise o cihaz gsm'dir

miui v4 yüklemek için hboot sürümünüz fark etmez ama miui v5 ve aosp tabanlı romlar için hbootunuz 'un 1.49.xxxx ve cihazın s-off olması gerekiyor

4ext den kernel flaslamaya calışyorum aborted oluyor , o diğer dediginiz ayarı nerden yapıyorz bilmiyorum ..

benim sıkıntım şu , s-on olarak o kadar rom denedim 2-3 gün sonra random rebootslar başlıyor , en son eski bi rom olan king konra ics yükledim o baya stabil . ama kernel olarak htc stock kernel var üzerinde , bana otg şart oldugu için mecburen otg destekli kernel atıyorum , bu sefer de wifi çalışmıyor. htc stock kerneli varken calışıyo. wifi fix var ama o da country code zımbırtısı yüzünden calışmıyor , yapamadım yani. stock kernel + mirage kernel ikilisi iyi olur sanırım ama stock roma kernel atamadım , 4extden olmadı yani.

denedigim romlar : coolexe , mwakious , yoda , yas4 , evolver3d , king kobra ....s -on olarak yüklenen tüm romları denedim sanırım ama hepsinde random reboots sorunu var. telefonu biraz yogun kullanınca basıyor reseti. stock romda kullanırken de aynı şekildeydi ama reset atmazdı. sanırım sıkıntı mı anlatabilmişimdir. şimdi bana ne önerirsiniz , şimdilik s-off olup romları denemeyi düşünmüyorum garanti bittikten sonra denicem. önerilerinizi bekliyorum , biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız cokj müteşekkür olurum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenqwerty -- 16 Şubat 2014; 18:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

king kobra ics romu yükledim, wifi calismiyor daha doğrusu üzerinde kurulu HTC nin stock kerneli var o zaman çalışıyor, başka kernel yükledim çalışmaz oldu, wifi fix programını deneyin düzelir demişler , olmadı yapamadım country code hatası var sanırım. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Wifi çalışmıyorsa eğer , wi-fi çalışan bi romun içine gir system-libs-modules>bcm4329.ko bunu al wifi çalışmayan romdaki ile değiştir bide öyle dene..

---

Johny'nin yeni liquid romu baya akıcı birde cyanogenmod'a göre daha bi özelleştirilebilir yapmışlar uzun bi müddet kullanırım sanırım..:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

king kobra ics romu yükledim, wifi calismiyor daha doğrusu üzerinde kurulu HTC nin stock kerneli var o zaman çalışıyor, başka kernel yükledim çalışmaz oldu, wifi fix programını deneyin düzelir demişler , olmadı yapamadım country code hatası var sanırım. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Wifi çalışmıyorsa eğer , wi-fi çalışan bi romun içine gir system-libs-modules>bcm4329.ko bunu al wifi çalışmayan romdaki ile değiştir bide öyle dene..

---

Johny'nin yeni liquid romu baya akıcı birde cyanogenmod'a göre daha bi özelleştirilebilir yapmışlar uzun bi müddet kullanırım sanırım..:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534

Şarj durumu nasıl romun?

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Şarj durumu nasıl romun?

Cyanogenle kıyaslarsak biraz daha iyi bu rom şarj konusunda , cyanogeni sabah takıyorum akşama pil uyarısı veriyor bunda dün vermedi %25 lerdeydi batarya. Wifi sürekli açık , birde ben çok kurcalıyorum aleti bilgisayar gibi kullanıyorum diyebilirim ona rağmen bu pil durumu çokda kötü değil aslında , sadece işimi görüp wifi de gerektiğinde açsam 1.5 günü rahat çıkartır..
  • quote:

quote:

Şarj durumu nasıl romun?

Cyanogenle kıyaslarsak biraz daha iyi bu rom şarj konusunda , cyanogeni sabah takıyorum akşama pil uyarısı veriyor bunda dün vermedi %25 lerdeydi batarya. Wifi sürekli açık , birde ben çok kurcalıyorum aleti bilgisayar gibi kullanıyorum diyebilirim ona rağmen bu pil durumu çokda kötü değil aslında , sadece işimi görüp wifi de gerektiğinde açsam 1.5 günü rahat çıkartır..

ben telefonu aldığım günden beri 1.5 günü görmedi hiç.
    ya sen hiç kullanmıyorsun yada bizde bir sorun var.
    Wifi devamlı açık olunca max 6 saatte şarj bitiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

quote:

quote:

Şarj durumu nasıl romun?

Batarya orjinal batarya mı? Birde oyun oynarmısın :) Orjinal bataryada bende 10 saati geçemedim zamanında ebaydan almıştım batarya onunla orjinal romda (sadece root var şu an telefonda garantiden gelince s-off la uğraşmadım daha) 1 günü gördüm oda wifi kapalı falandı pek kurcalamadım yani :)

halil_Sav sen oyun oynuyormusun telefonda? Eğer çok oynuyorsan şarjın 6 saat bitmesi normal gibi geldi bana :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj durumu nasıl romun?

Batarya orjinal batarya mı? Birde oyun oynarmısın :) Orjinal bataryada bende 10 saati geçemedim zamanında ebaydan almıştım batarya onunla orjinal romda (sadece root var şu an telefonda garantiden gelince s-off la uğraşmadım daha) 1 günü gördüm oda wifi kapalı falandı pek kurcalamadım yani :)

halil_Sav sen oyun oynuyormusun telefonda? Eğer çok oynuyorsan şarjın 6 saat bitmesi normal gibi geldi bana :)

orjinal batarya stok rom sadece root var s-off yapmadım daha servisten geldikten sonra
    oyun oynuyorum günde 30 dk kadar.
    ortalama 30 dk telefon görüşmesi var bazen iç konuşmuyorum.

• halil_Sav H kullanıcısına yanıt
    valla hocam oynadığın 30 dk emin ol şarjın yüzde 40 ını yiyor. Nerden biliyorsun dersen denedim :) çok oyun oyanayan biriyim benimde yeni geldi servisten cihaza sadece root attım hiçbir şekilde oyun yüklemedim oynamadım 1 günü gördü :) sadece net,sms,konuşma ve müzik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 18 Şubat 2014; 16:21:12 >
  • Son 1 aydır batarya simgesinde ünlem çıkmaya başladı. Daha önce de konuşulmuştu fakat bulamadım. Çözümü var mı?
  • quote:

valla hocam oynadığın 30 dk emin ol şarjın yüzde 40 ını yiyor. Nerden biliyorsun dersen denedim :) çok oyun oyanayan biriyim benimde yeni geldi servisten cihaza sadece root attım hiçbir şekilde oyun yüklemedim oynamadım 1 günü gördü :) sadece net,sms,konuşma ve müzik :)

oyun oynayamadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor ki.
    1100 kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Son 1 aydır batarya simgesinde ünlem çıkmaya başladı. Daha önce de konuşulmuştu fakat bulamadım. Çözümü var mı?

alıntıdır.
    Arkadaşlar vodafone'dan aldığım Desire S cihazımda bugün ilginç bir sorun oluştu. Batarya simgesi gri oldu ve üzerinde bir ünlem işareti gözüküyordu. Aynen şöyle:

Biraz araştırdıktan sonra xda forumlarında şöyle bir başlık buldum ki ilgili resmi de temsil olması açısından oradan gönderdim (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=868746 )

İlgili başlıkta bataryanın telefon ile iletişim kuramama sorunlarının olabileceğinden bahsediliyor. Bataryayı çıkarttım kutup başlarını temiz bir bezle sildim ve tekrar taktım. İkon sorunu düzeldi gibi tekrar yeşile döndü ancak son 2-3 saatte cihaz durduk yere 1 defa kapandı ve 1 defa da restart attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_Sav -- 18 Şubat 2014; 18:20:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Son 1 aydır batarya simgesinde ünlem çıkmaya başladı. Daha önce de konuşulmuştu fakat bulamadım. Çözümü var mı?

alıntıdır.
    Arkadaşlar vodafone'dan aldığım Desire S cihazımda bugün ilginç bir sorun oluştu. Batarya simgesi gri oldu ve üzerinde bir ünlem işareti gözüküyordu. Aynen şöyle:

Biraz araştırdıktan sonra xda forumlarında şöyle bir başlık buldum ki ilgili resmi de temsil olması açısından oradan gönderdim (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=868746 )

İlgili başlıkta bataryanın telefon ile iletişim kuramama sorunlarının olabileceğinden bahsediliyor. Bataryayı çıkarttım kutup başlarını temiz bir bezle sildim ve tekrar taktım. İkon sorunu düzeldi gibi tekrar yeşile döndü ancak son 2-3 saatte cihaz durduk yere 1 defa kapandı ve 1 defa da restart attı.

Teşekkürler hocam. Bugün hiç yapmadı. Yaparsa bunu deneyeceğim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu batarya mevzusunu çok tartıştık o yüzden tekrar gündeme getirmeye gerek yok şimdi şu 1.5 gün meselesine gelirsek ben zaten yazdığım yazıda bahsettim CM11 ile sabah takıyorum akşama batarya uyarı veriyor yani bitiyor , Liquid romda ise uyarı vermiyor kullanımım şu şekilde

-wifi sürekli açık
    -aktif uygulamalar var whatsapp viber vs
    -facebook ,twitter kullanmıyorum o yüzden yok
    -ekran parlaklığım tam ortada (zaten benim pilide bu götürüyor)
    -gün içinde 2-3 görüşme yapıyorum bu kadar ..
    -tarayıcıyı aktif kullanıyorum ayrıca xda uygulaması falan pc den çok telden girip takip ediyorum..
    -oyun sevmediğimden hiç oynamıyorum telefondada yüklü bir tek teeter var onuda çok nadiren oynarım..

Genel olarak bu kadar buda screen ;

http://i.hizliresim.com/ep2Vbm.png

Eğer cm11 yüklü olsaydı şu an çokdan uyarı vermişti %10 lara gelmişti yani bu rom daha iyi pil konusunda onu demek istedim . Birde ekran parlaklığı burada çok büyük etken ben tam ortada kullanıyorum gündüzleri rahat görmek için dahada yükselttiğim oluyor eğer ekranı kısık kullansam emin olun 1 günü rahat devirir ama herşeyi kısarak kullanacaksak bu telefonları niye aldık o zaman :) Kısaca kullanıma göre değişiyor ama 5-6 saatte pili bitirmek için 5-6 aktif kullanmak lazım başka türlü biteceğini sanmıyorum..

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu batarya mevzusunu çok tartıştık o yüzden tekrar gündeme getirmeye gerek yok şimdi şu 1.5 gün meselesine gelirsek ben zaten yazdığım yazıda bahsettim CM11 ile sabah takıyorum akşama batarya uyarı veriyor yani bitiyor , Liquid romda ise uyarı vermiyor kullanımım şu şekilde

-wifi sürekli açık
    -aktif uygulamalar var whatsapp viber vs
    -facebook ,twitter kullanmıyorum o yüzden yok
    -ekran parlaklığım tam ortada (zaten benim pilide bu götürüyor)
    -gün içinde 2-3 görüşme yapıyorum bu kadar ..
    -tarayıcıyı aktif kullanıyorum ayrıca xda uygulaması falan pc den çok telden girip takip ediyorum..
    -oyun sevmediğimden hiç oynamıyorum telefondada yüklü bir tek teeter var onuda çok nadiren oynarım..

Genel olarak bu kadar buda screen ;

http://i.hizliresim.com/ep2Vbm.png

Eğer cm11 yüklü olsaydı şu an çokdan uyarı vermişti %10 lara gelmişti yani bu rom daha iyi pil konusunda onu demek istedim . Birde ekran parlaklığı burada çok büyük etken ben tam ortada kullanıyorum gündüzleri rahat görmek için dahada yükselttiğim oluyor eğer ekranı kısık kullansam emin olun 1 günü rahat devirir ama herşeyi kısarak kullanacaksak bu telefonları niye aldık o zaman :) Kısaca kullanıma göre değişiyor ama 5-6 saatte pili bitirmek için 5-6 aktif kullanmak lazım başka türlü biteceğini sanmıyorum..

Doğrudur hocam dedim ya oyun çok yiyor şarjı ki ben netten oynanan oyunlardan oynuyorum sömürüyor şarjı :) yoksa oyun oynamadığımda 1 günü gördüm :) romu merak ettim s-off oldum şimdi deneyeceğim romu :)

Romu denedim ama video çekmede sorun var videoyu bozuk oynatıyor. Verilen jb tabanlı kamera programınıda denedim sonuç aynı sende de o şekilde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 19 Şubat 2014; 23:41:38 >

• quote:

]
    Doğrudur hocam dedim ya oyun çok yiyor şarjı ki ben netten oynanan oyunlardan oynuyorum sömürüyor şarjı :) yoksa oyun oynamadığımda 1 günü gördüm :) romu merak ettim s-off oldum şimdi deneyeceğim romu :)

Romu denedim ama video çekmede sorun var videoyu bozuk oynatıyor. Verilen jb tabanlı kamera programınıda denedim sonuç aynı sende de o şekilde mi?

Evet malesef cm11 dede aynı sorun var zaten ben bu liquid romu video belki düzelmiştir diyerek yükledim ama aynı problem bundada vardı , video kayıt geç açılıyor birde yukardan aşağı kesik çizgiler iniyor yanlız eski cm romlarda bu kesik çizgiler çok sık oluyordu 4.4 romlarda arayla çıkıyor birde kapatıp açıktan sonra biraz daha seyrekleşiyor.Ben pek kullanmadığımdan video kaydını çok sorun teşkil etmiyor benim için batarya performansı cm11 e göre daha iyi bu liquid romun uzun süre kullanırım herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Sochi olimpiyatları çerçevesinde 1 senelik bedava Norton Mobile Security hediye ediliyor.

Bu konuda nasıl yapılacağı anlatılmış. -->http://forum.donanimhaber.com/m_88189345/f_//tm.htm#88190613

sayfa kapanmış.
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.