Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 mini mi yoksa evo 3d yi mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Posey

S3 mini mi yoksa evo 3d yi mi önerirsiniz?

S3 mini bildiğin çöp s3 mini alacağına gidip temiz s2 al daha iyi :) , evo 3d yi öneririm yanlız paran varsa evo alacağına üzerine 100 lira daha fazla koyarak temiz bir One X alabilirsin geliştiricisi bol kafan rahat olur güncelleme yönünden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puller

quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

S-off yapamıyorum lütfen acil yardım edin bana delirmek üzereyim ya "adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img" döngüsünü yazıyorum "device not found" diyor ne yapmam gerektiğini gerçekten anlamadım.

Edit: Şimdide "device offline" diyor

LeDroid yükleyip denedin mi bende yapamiyordum mesajları görmüşsundur pek yardımcı olup yol gösteren yok malesef ama ben bugün hallettim çok şükür S off yapıp orjinal rom'a döndüm suan orjinal rom dayım ve S on oldum. Bende bir kaç denemde yapamamistim ama bu dediğin hatalarla karşılaşmadım.
    Ledroid romunu yükleyerek yaparsan problem olmaz ve tabi driverlarinin eksiksiz olması gerek

Cok tesekkurler yarin ilk is deneyecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Posey

S3 mini mi yoksa evo 3d yi mi önerirsiniz?

Beklentilerin ne bence ona göre öneride bulunabiliriz. Ben sana Evo 3d 'nin bana göre eksi yönlerini yazayım sen kendin kıyasla 1-Diğer modellere göre biraz daha ağır ve kaba 2-Gece fotoğraf çekimi kötü 3-Güncelleme almıyor olması

thelastairbender dediği gibi biraz daha üstüne para bırakarak daha iyi bir modelini alabilirsin, ama Evo 3d aldığında da çok fazla pişman olacağını zannetmem
  • Reklamı Geç » kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendi pili olsa bile yine otg kablosuna güç vermek gerekiyor

Bu arada orjinal roma dönme/jb-kk rom yükleme konusunda bazı hususları tekrar yazmakta fayda görüyorum (bu sorular fazla sorulmaya başlandı )

1 Her ne olursa olsun ics hboot 'u için geçerli olan s-off'u yapacaksınız (orjinal romun yedeğini almanız dışında )
    2 S-off yapabilmek için gb romu yükleyin (eğer hata vermeden do wire trick now yazarsa kabloları temas ettirmeye başlayabilirsiniz )
    3 Eğer jb/kk yüklemek istiyorsanız türkiye gb romunu değil avrupa gb romunu yükleyin (uyumlu hboot türkiye romu yok
    4jb/kk romlarında ion kernel olan romların kernelini değiştirmeyi/ion destekli dışında romlara bu kernelleri yüklemeyin
    5 jb/kk yüklemek için 4ext'in son sürümünü yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Cihazın kendi pili olsa bile yine otg kablosuna güç vermek gerekiyor

Bu arada orjinal roma dönme/jb-kk rom yükleme konusunda bazı hususları tekrar yazmakta fayda görüyorum (bu sorular fazla sorulmaya başlandı )

1 Her ne olursa olsun ics hboot 'u için geçerli olan s-off'u yapacaksınız (orjinal romun yedeğini almanız dışında )
    2 S-off yapabilmek için gb romu yükleyin (eğer hata vermeden do wire trick now yazarsa kabloları temas ettirmeye başlayabilirsiniz )
    3 Eğer jb/kk yüklemek istiyorsanız türkiye gb romunu değil avrupa gb romunu yükleyin (uyumlu hboot türkiye romu yok
    4jb/kk romlarında ion kernel olan romların kernelini değiştirmeyi/ion destekli dışında romlara bu kernelleri yüklemeyin
    5 jb/kk yüklemek için 4ext'in son sürümünü yükleyin

Öyleymiş hocam. Vazgeçtim artık. Yine de teşekkürler.

• orjinal roma döneceğim arkadaşlar garanti için de
    1.d.RevSkills konumunda bulunan siteye gidin ve aldığınız "mmc1" kodunu "SD Card Serial (CID)" kısmına yapıştırın.

bu adımdaki siteyi açmaya çalışıyorum ancak açılmıyor ne yapacağım acil yardım edebilecek var mı?
  • Telefonu servise gönderdim anakart değişimi yapmışlar. Şu an sim kartları okumuyor telefon. Servisi tekrar aradım oradaki bayan imei numarası değiştiği için kendi operatörümle bu işlemi halletmem gerektiğini söyledi data servisi bu konuyla ilgileniyormuş. Operatörümü aradım oradaki çalışan da bana bayiye gitmem gerektiğini söyledi. Bana çok saçma geldi de konu hakında bilgisi olan var mı bu şekilde mi yapılıyor bilgisi olan var mı?
  • yardım edecek yok mu arkadaşlar :( kaç saattir uğraşıyorum beceremedim orjinale geri dönmeyi yarın vermem gerek garantiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

yardım edecek yok mu arkadaşlar :( kaç saattir uğraşıyorum beceremedim orjinale geri dönmeyi yarın vermem gerek garantiye

Uyumlu cid ile (değiştirmediysen HTC_M27) gold card kullanmadan orjinal roma dönebilirsin (s-off isen zaten böyle bir derdin yok)

Bu arada johnnyslt'den izin aldım iki üç güne omni rom geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 5 Şubat 2014; 16:11:33 >
  • Arkadaşlar ekrana toz kaçması sebebiyle teleservice'e telefonu gönderdim bu kez ekranı bozdular üst tarafta dokunmatik çalışmıyor 4 kez gönderdim hep aynı.. nerede yaptırabilirim kaça patlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar ekrana toz kaçması sebebiyle teleservice'e telefonu gönderdim bu kez ekranı bozdular üst tarafta dokunmatik çalışmıyor 4 kez gönderdim hep aynı.. nerede yaptırabilirim kaça patlar?

Eğer telefon 4kere gittiyse servise iade/yeni cihaz alabilirsiniz (eğer garantisi varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 5 Şubat 2014; 16:28:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar ekrana toz kaçması sebebiyle teleservice'e telefonu gönderdim bu kez ekranı bozdular üst tarafta dokunmatik çalışmıyor 4 kez gönderdim hep aynı.. nerede yaptırabilirim kaça patlar?

Eğer telefon 4kere gittiyse servise iade/yeni cihaz alabilirsiniz (eğer garantisi varsa)

Devam ediyor garantisi , kontrol ediyorum arıza takip ekranından hep kapalı gözüküyor sonra hemen kargo yapıyorlar ilgilenmiyorlar bende bıktım göndermedim daha . illa Maltepe'ye ellerimle götürüp göstericem de karşıya geçmeye zamanım olmuyor.

• quote:

quote:

yardım edecek yok mu arkadaşlar :( kaç saattir uğraşıyorum beceremedim orjinale geri dönmeyi yarın vermem gerek garantiye

Uyumlu cid ile (değiştirmediysen HTC_M27) gold card kullanmadan orjinal roma dönebilirsin (s-off isen zaten böyle bir derdin yok)

eyvallah hocam hallettim de birşey soracağım benim H-BOOT sürümüm 1.53.007 idi orjinal roma dönünce 1.49 değişmedi garantide sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam hallettim de birşey soracağım benim H-BOOT sürümüm 1.53.007 idi orjinal roma dönünce 1.49 değişmedi garantide sıkıntı çıkar mı?

Cihaz hala s-offsa. Tekrar orjinal gb rom flashlayın hbootun düşmesi lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz hala s-offsa. Tekrar orjinal gb rom flashlayın hbootun düşmesi lazım

tamamdır hocam hallettim :) yarın göndereyim garantiye gelsin tekrar s-off yaparım :)

• inuh kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar kardeşim ses kısma ve power tuşuyla girilen menüde karıştırmış bir şeyler yapmış. telefon açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. orjinal rom dosyası vardı elimde onu yükledim install zip from sdcard menüsünden installation aborted hatası alıyorum telefon bir türlü açılmıyor. bu durumdan nasıl kurtulabilirim? yardım edin lütfen :( telefon gitti :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

arkadaşlar kardeşim ses kısma ve power tuşuyla girilen menüde karıştırmış bir şeyler yapmış. telefon açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. orjinal rom dosyası vardı elimde onu yükledim install zip from sdcard menüsünden installation aborted hatası alıyorum telefon bir türlü açılmıyor. bu durumdan nasıl kurtulabilirim? yardım edin lütfen :( telefon gitti :S

yüklü olan romu tekrar yükleyip boot.img i yazdırırsanız sorun kalmaz

orjinal roma dönmek için:

s-on iseniz cid numarasını kontrol ettikten sonra bootloaderı kitleyip cihazı ses kısma +güç tuşuna basarak açın

s-off'sanız direk hafıza kartına açıp yükleyin orjinal romlar recoveryden yüklenmezler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

yüklü olan romu tekrar yükleyip boot.img i yazdırırsanız sorun kalmaz

orjinal roma dönmek için:

s-on iseniz cid numarasını kontrol ettikten sonra bootloaderı kitleyip cihazı ses kısma +güç tuşuna basarak açın

s-off'sanız direk hafıza kartına açıp yükleyin orjinal romlar recoveryden yüklenmezler

Cihazda orijinal rom yüklüydü. Ayrıca S on du. 53 numaralı surumden dolayı s off yapamadım. Custom rom yüklesem açılır mı. Tavsiye rom ve indirme linki alabilir miyim çok teşekkürler cevap için.

• arkadaşlar s-off yaptım bugün baya gingerbread romla takıldım sonra başka neler var bi bakayım dedim ne yüklediysem hata verdi aborted dedi rom'u yüklerken. En sonunda hafıza kartını flashladım oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.