Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorununuzu çözebildiğinize sevindim.telefonu tam görmeden ancak bu kadarını söyleyebilirdim umarım bundan sonra size başka sorun çıkarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon satılır mı ya Geçen 3d çektik sonra tv de gözlükle izledik çok zevkliydi Bence klasik bir telefon.Bende note 3 falan bakıyorumda yinede satmam Evo mu.Sadece ekran ve kasa değiştirip koleksiyonum arasına koyucam Şunu sorucaktım benim ekran çok çizildi ufak ufak yani o yüzden mi bilemiyorum bazen kendi kendine basıyor belli noktalara ekranda.Telefonla konuşuyorum mesela aynı anda baskasını arıyor Ekranı değiştirsem düzelirmi bu sorunlar acaba ? Format attım geçmedi çünkü.

• Xda da sense 5 çalışmaları yapanlar vardı bir gelişme yokmu bu konuda :) birde ben telefonu garanti bitmeden vermeyi düşünüyorum hoparlör kısmı toz doldu birde pil öldü resmen daha 5 ay var garantisine bir şansımı denemek istiyorumda s-off ve root var tekrar garanti kapsamına nasıl sokabilirim yada mümkün mü?

• HTC EVO 3D telefonumun dusmelerden dolayi camin kenarindaki metal cerceve yer yer acildi ? nerede degistirebilirim ? ucret nedir bilgisi olan daha onceden degistiren var mi ?
  • Telefonumun dusmelerden dolayi on camin kenarindaki metal cercevede yer yer acilmalar olustu. Degistirmek istiyorum cam saglam. sadece metal kisim degisir mi ? komple mi degistirmek lazim. nerede kaca yapilir ? Bilgisi olan degistiren var mi ?
  • Telefonumun dusmelerden dolayi on camin kenarindaki metal cercevede yer yer acilmalar olustu. Degistirmek istiyorum cam saglam. sadece metal kisim degisir mi ? komple mi degistirmek lazim. nerede kaca yapilir ? Bilgisi olan degistiren var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

HTC EVO 3D telefonumun dusmelerden dolayi camin kenarindaki metal cerceve yer yer acildi ? nerede degistirebilirim ? ucret nedir bilgisi olan daha onceden degistiren var mi ?

Çinde sadece metal çerçeve satıyorlar ama nasıl değiştirildiği hakkında bilgim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Xda da sense 5 çalışmaları yapanlar vardı bir gelişme yokmu bu konuda :) birde ben telefonu garanti bitmeden vermeyi düşünüyorum hoparlör kısmı toz doldu birde pil öldü resmen daha 5 ay var garantisine bir şansımı denemek istiyorumda s-off ve root var tekrar garanti kapsamına nasıl sokabilirim yada mümkün mü?

Ne yazık ki Sense 5 üstünde kimse çalışmıyor
    Garanti konusunda ise ruu yüklenip s-on olup gönderin Bootloaderda locked yazdığına emin olun

@selim1985 Video kaydederken bekletmesi hariç cm11 önerebilirim onu. Yerine Cm10.2 de iyi bir seçenek olabilir

• virus18 kullanıcısına yanıt
    cevap veren olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_Sav -- 30 Ocak 2014; 18:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

S-off olmadan imkansız gibi maalesef. Ilk önce joupunutbear ile s-off olmanız lazim.

Soff olamadım dediğiniz yöntemle yoda ics rom yüklü sizi yoruyorum ama ne yaptıysam olmadi bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum yol gösterirseniz sevinirim ve ayrıca kablolama yöntemi yaptığımda sdcard boyutu düşüyor ama Soff olmuyor yine farklı telefonla sd kartı bicimlendirip tekrar kablolama yaptığımda sd kart düzeliyor.
    Size zahmet yardımcı olun lütfen.

• Puller kullanıcısına yanıt
    sd karta s-of için gerekli dosyaları kopyalıyor
    kablo temas olayı sabır işi ben ilk sefer 1 saat uğraşmam sonucu olmuştu

2. s-off ta 15 dk uğraşmıştım.
  • Konu içi arama motoru hata verdiği için bulamadım.

OTG özelliğini sorunsuz kullanabileceğim rom tavsiye eder misiniz lütfen.

Edit : Gerek kalmadı. CM11 in OTG desteği varmış.

Fotoğraf makinemi OTG kablo ile bağlarsam telefondan fotoğrafları görüntülerim diye düşünüyordum. Harici güç almadan bunu yapmam lazımdı. Çünkü fotoğraf makinesinin zaten bataryası var ve açık. Fakat telefon görmüyor. Orjinalinde otg desteği olan tablette denediğimde gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı Geç » -- 31 Ocak 2014; 13:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Xda da sense 5 çalışmaları yapanlar vardı bir gelişme yokmu bu konuda :) birde ben telefonu garanti bitmeden vermeyi düşünüyorum hoparlör kısmı toz doldu birde pil öldü resmen daha 5 ay var garantisine bir şansımı denemek istiyorumda s-off ve root var tekrar garanti kapsamına nasıl sokabilirim yada mümkün mü?

Ne yazık ki Sense 5 üstünde kimse çalışmıyor
    Garanti konusunda ise ruu yüklenip s-on olup gönderin Bootloaderda locked yazdığına emin olun

@selim1985 Video kaydederken bekletmesi hariç cm11 önerebilirim onu. Yerine Cm10.2 de iyi bir seçenek olabilir

Ruu nedir acaba anlayamadım? 1. Sayfadaki orjinal roma dönüş kısmınımı yapacağım? Bugün yapıp yarın göndereyim arka kapağın kamera kısmıda açılmış.

• Beyler ben rom atmayı planlıyorum ama hangi romu atsam bilemiyorum. Var mı bildiğiniz güzel bir rom?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

sd karta s-of için gerekli dosyaları kopyalıyor
    kablo temas olayı sabır işi ben ilk sefer 1 saat uğraşmam sonucu olmuştu

2. s-off ta 15 dk uğraşmıştım.

teşekkürler üstadım banada yardımcı olsanız halletsem şu soff olup orjinale dönmeyi başkada bişey istemem yaptıklarımıda söylüyorum ama hatam nerde ve ne şekilde düzeltirim anlatan yok siz bi el atsanızda yardımcı olsanız çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puller -- 1 Şubat 2014; 17:08:45 >
  • Az da olsa kasadaki açılmadan dolayı servise gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Garantisi bitmek üzereydi bir şansımı deniyeyim dedim bataryanında çabuk bittiğini yazdım bir ihtimal onuda değiştirirler diye. Kasa açılmalarında direk kasayımı değiştiriyorlar yoksa yapıştırıp tekrar mı gönderiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLGR

Az da olsa kasadaki açılmadan dolayı servise gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Garantisi bitmek üzereydi bir şansımı deniyeyim dedim bataryanında çabuk bittiğini yazdım bir ihtimal onuda değiştirirler diye. Kasa açılmalarında direk kasayımı değiştiriyorlar yoksa yapıştırıp tekrar mı gönderiyorlar ?

bende dırek degıstırmıslerdı ama benımkı az degıldı sol ve sag taraf komple acılmıstı.bataryayı degıstırmemısler aynı gene aksam 1 de aldım sarjdan hıc dokunmadan yattım sabah saat 11 gıbı telefon kapanmıstı sarj sıfırlanmıs.bugun batarya aldım 30 lıraya bakalım ne olucak akıbetı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

Orijinalden alıntı: KMLGR

Az da olsa kasadaki açılmadan dolayı servise gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Garantisi bitmek üzereydi bir şansımı deniyeyim dedim bataryanında çabuk bittiğini yazdım bir ihtimal onuda değiştirirler diye. Kasa açılmalarında direk kasayımı değiştiriyorlar yoksa yapıştırıp tekrar mı gönderiyorlar ?

bende dırek degıstırmıslerdı ama benımkı az degıldı sol ve sag taraf komple acılmıstı.bataryayı degıstırmemısler aynı gene aksam 1 de aldım sarjdan hıc dokunmadan yattım sabah saat 11 gıbı telefon kapanmıstı sarj sıfırlanmıs.bugun batarya aldım 30 lıraya bakalım ne olucak akıbetı

Benim telefondaki açılma sadece sol şarj girişinin olduğu bölümdeydi diğer yerlerde açılmalar daha yeni yeni başlıyordu çok yakından bakınca belli oluyordu. Bataryası da 3G açık olduğunda 3 saat anca gidiyor 3G kapalıyken de 7 saat filan. Bende batarya değişiminden pek umutlu değilim ama kasayı değiştirmek zorunda gibi duruyorlar.

• S-off yapamıyorum lütfen acil yardım edin bana delirmek üzereyim ya "adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img" döngüsünü yazıyorum "device not found" diyor ne yapmam gerektiğini gerçekten anlamadım.

Edit: Şimdide "device offline" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök] -- 1 Şubat 2014; 16:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

S-off yapamıyorum lütfen acil yardım edin bana delirmek üzereyim ya "adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img" döngüsünü yazıyorum "device not found" diyor ne yapmam gerektiğini gerçekten anlamadım.

Edit: Şimdide "device offline" diyor

LeDroid yükleyip denedin mi bende yapamiyordum mesajları görmüşsundur pek yardımcı olup yol gösteren yok malesef ama ben bugün hallettim çok şükür S off yapıp orjinal rom'a döndüm suan orjinal rom dayım ve S on oldum. Bende bir kaç denemde yapamamistim ama bu dediğin hatalarla karşılaşmadım.
    Ledroid romunu yükleyerek yaparsan problem olmaz ve tabi driverlarinin eksiksiz olması gerek

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.