Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bende telefonu servise göndereceğim.
    sağ üsten ekran açılması var birde batarya sorunu.
    ekran sorunu 3. kez oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_Sav

bugün bende telefonu servise göndereceğim.

Hadi ya :s ağustosta yollamistim ben garantiye , o günden beri bi sıkıntı yaşamadım. Telefon kullanımın nasıl ? Cebinde çok sıkışıyor mu telefon :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bendede evo 3d var telle cok ugrasmıyorum size birkaç sorum olacak

ben sahi....c.m üzerinden telefonumu satacaktım resimlerde faturası vardı ordada imei yazıyordu maalesef
    mesaj geldi teliniz 30 günde kapanacak die sonra kapandı tel bende kvk dan kendi noma kaydettirdim ş
    şimdi satmak istiyorum tel sıfır cızık mızık yok ama buurda htc lere imei atılmaz diyorlar

atcak olan varsa bana pm den ulassın veya nasıl oldugunu anlatırsanız kendimde yababilirim

saygılar
  • adihasret kullanıcısına yanıt
    bende yollayalı baya oluyor ama garanti bitmeden ufak sorunlar yapılsın diye gönderdim.
  • Arkadaşlar, stock rom üzerine custom kernel yükleyemiyorum . Nasıl Yapabilirim?

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu şu hafıza kartına atılmayan uygulamaları nasıl hafıza kartına gönderecez? hafıza kartında sürüyle yer var ancak hafıza yetersiz dediği için güncelleme yapamıyorum uygulamalara...
  • arkadaşlar benim makinam root suz orjinal 32gb lık sadece fat 32 formatında okuyor 4gb dan yukarı dosyaları atamıyorum ntfs formatını okutma şansım yokmudur yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartifor

arkadaşlar bendede evo 3d var telle cok ugrasmıyorum size birkaç sorum olacak

ben sahi....c.m üzerinden telefonumu satacaktım resimlerde faturası vardı ordada imei yazıyordu maalesef
    mesaj geldi teliniz 30 günde kapanacak die sonra kapandı tel bende kvk dan kendi noma kaydettirdim ş
    şimdi satmak istiyorum tel sıfır cızık mızık yok ama buurda htc lere imei atılmaz diyorlar

atcak olan varsa bana pm den ulassın veya nasıl oldugunu anlatırsanız kendimde yababilirim

saygılar

arkadaşlar evo 3d ye imei atılıyor mu cok acil
  • Şu telle telefonun arka yüzündeki yerlere değdirme olayını bir türlü yapmaya yanaşamadım...yapsam nasıl olacak diye de merak ediyorum açıkcası.ya da mevcut HBOOT üzerinden yeni ROM lar mı denesem diye düşünmüyor da değilim hani...hala 1.53 kullanıyorum..tavsiyesi olan var mı ROM olarak.
  • @inuh

1.53.007 ve içinde ICS orijinal rootlanmış rom bulunan telefonuma s-off yapmak istiyorum.

ancak rehberdeki control bear.exeyi yönetici olarak çalıştırınız kısmını yapınca rehberde yazan kısım değil de şu hatayı alıyorum ve işlemler olmuyor yardım eder misiniz?

======== ControlBear 0.7 beta for JuopunutBear S-OFF ==========
    Starting up......
    Connecting to device...
    Searching device.....
    Found device.....
    Backing up......
    - exec '/system/bin/sh' failed: Permission denied (13) -
    Transferring backups....
    Secondary backup FAILED!!
  • merhaba arkadaşlar.

eskiden bu telefonu kullanırdım. şimdi LG G2 kullanıyorum. Bu telefonra türkiye modellerinde radyo ne yazık ki aktif olarak gelmiyor bazı vergi konuları yüzünden. kullanmak için root yapıp, radyo apksini aktif etmek gerekiyor. ama bir geliştirici bir radyo uygulaması ile bu işi rootsuz olarak halletmiş. biraz araştırdım bir çok modeli destekliyor. özellikle custom romlarda falan çalıştığı söylenmiş. desteklediği cihazlar arasında evo 3d yok ama isterseniz deneyebilirsiniz. ben dün gece g2'de denedim ve süper çalışıyor. indirmek için şu adrese bakabilirsiniz.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28122926/SpiritFMUnlocked.rar

daha fazla bilgi için şu adrese ziyeret edebilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31983089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdenor -- 10 Şubat 2014; 18:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

@inuh

1.53.007 ve içinde ICS orijinal rootlanmış rom bulunan telefonuma s-off yapmak istiyorum.

ancak rehberdeki control bear.exeyi yönetici olarak çalıştırınız kısmını yapınca rehberde yazan kısım değil de şu hatayı alıyorum ve işlemler olmuyor yardım eder misiniz?

======== ControlBear 0.7 beta for JuopunutBear S-OFF ==========
    Starting up......
    Connecting to device...
    Searching device.....
    Found device.....
    Backing up......
    - exec '/system/bin/sh' failed: Permission denied (13) -
    Transferring backups....
    Secondary backup FAILED!!

Merhabalar, Leedroid gibi bir Custom Rom kurup deneyin. Olmazsa bir tanıdığınızın sd kartını geçici olarak alın ve onunla deneyin (yedeklemenizi öneririm).

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdenor

merhaba arkadaşlar.

eskiden bu telefonu kullanırdım. şimdi LG G2 kullanıyorum. Bu telefonra türkiye modellerinde radyo ne yazık ki aktif olarak gelmiyor bazı vergi konuları yüzünden. kullanmak için root yapıp, radyo apksini aktif etmek gerekiyor. ama bir geliştirici bir radyo uygulaması ile bu işi rootsuz olarak halletmiş. biraz araştırdım bir çok modeli destekliyor. özellikle custom romlarda falan çalıştığı söylenmiş. desteklediği cihazlar arasında evo 3d yok ama isterseniz deneyebilirsiniz. ben dün gece g2'de denedim ve süper çalışıyor. indirmek için şu adrese bakabilirsiniz.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28122926/SpiritFMUnlocked.rar

daha fazla bilgi için şu adrese ziyeret edebilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31983089

Cm 11 ile denedim olmadı , erişime izin verdim program hatasız kuruldu ama ses falan çıkmıyor çalışmıyor yani :)

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş. inşallah ilerde bir çözüm bulunur ve cihazı destekler.
  • arkadaşlar, htc evo 3d brightstar garantiliydi, garanti biteli 1 ay oldu.

ön kasa kenardan iyice açıldı, artık yerine oturmuyor, değiştirmeye değer mi?

teleservice versem ne kadara yaparlar? fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlink

arkadaşlar, htc evo 3d brightstar garantiliydi, garanti biteli 1 ay oldu.

ön kasa kenardan iyice açıldı, artık yerine oturmuyor, değiştirmeye değer mi?

teleservice versem ne kadara yaparlar? fikri olan var mı?

Sahibindende 110 liraya satıyor gövdeyi birisi sen yinede servise sor tahminim 150-200 arası bişey isteyebilirler komple kasa değişimi için arayıp sormak lazım , yüksek fiyat isterlerse yaptırmaya değmez bence ..
  • quote:

quote:

arkadaşlar bendede evo 3d var telle cok ugrasmıyorum size birkaç sorum olacak

saygılar

arkadaşlar evo 3d ye imei atılıyor mu cok acil

bilen yokmu arkadaşlar htclere imei atılmıyormu

• Telefonun Garantisi 04Ocak2014'te bitmiş. Yan cerceve acılması için yollicaktım şimdi garanti bittiği için ücret ne kadar alırlar acaba bilgisi olan varmı ?
  • quote:

telefon bugün geldi ekranı , arka kapağı , bataryayı değiştirmişler.

şimdilik sadece root yapacağım. s-of ile uğraşamam.
  • quote:

quote:

telefon bugün geldi ekranı , arka kapağı , bataryayı değiştirmişler.

şimdilik sadece root yapacağım. s-of ile uğraşamam.

Benimde geldi arka kapağı, çerçeveyi, ekranı değiştirmişler, Tozdan geçilmiyordu hoparlör kısmı pırıl pırıl yapmışlar :) garantisi devam eden varsa mutlaka gönderin bitmeden en azından genel temizlik için :)
    Bataryayı değiştirmemişler geldiğinde telefon 1 gün 6 saattir pilde görünüyordur :D şaştım kaldım deneyeyim dedim benim kullanımımla 10 saat gitti :D Demek sorun bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 14 Şubat 2014; 11:33:33 >

• 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.