Merhaba,
2013 model 145bin'de euro 5 1.3 multijet linea aracım var. Bu zamana kadar hep yetkili servis'e bakımlarını yaptırdım. 10.000 KM yapmadığım ve 1 yılı doldurduğum için bakımını yaptırmak istedim. Yetkili servis 2000 TL fiyat verdi. Sonra aradım taradım güvenilir bir satıcı buldum, internetten filtrelerimi aldım. Opar marka yağların ve diğer marka yağların sahtesi olduğu için opet fuchs'u aradım. Opar yağları da Opet üretiyormuş. Opet müşteri hizmetleri anadolu yakasından sorumlu kişinin numarasını verdi, onunla görüştüm evime yakın bir yedek parçacıya yönlendirdi, Opet marka 1.3 multijet için özel olan yağı aldım. Totalde 670 TL'ye geldi hepsi. Sanayide de uzaktan da olsa akrabam var. Ona yaptıracağım işlemleri.
Bu seviyedeki bir araba için 2000 TL istenmesi çok enteresan geldi. Geçen sene 400-500 TL gibi bir tutara yaptırmıştım yetkili serviste. %300 artış oluyor. Maaşım'a aldıgım zam sene sonu enflasyonu olan %36. Çok enteresan bir zamandan geçiyoruz.
Samsung 50AU9000 alt kenar karartı hk
Arkadaşlar merhaba,
3 Aralıkta Vatan Bilgisayardan internet ortamında bu ürünü satın aldım. Ürün 8 Aralıkta geldi 9 Aralıkta kurulum yapıldı. Kurulum esnasında ben teknisyenin yanında değildim. Akşam eve gittiğimde testlerimi yaptım alt tarafta karartı farkettim. Sonrasında bunun normal olup olmadığını araştırmaya koyuldum. Arkadaşımın TV'sinde (Samsung ama başka model), mağazadaki tv'lerde böyle bir şeye rastlamadım. Geçen Cuma günü samsung müşteri hizmetlerini aradım ve ürünü gelip incelemelerini talep ettim. Gelen teknisyen sıkıntı olduğunu ama yine de genel merkeze fotoğrafları atmaları gerektiğini söyledi. Bir gün sonra Samsung aradı ve üründe üretim hatası olmadığını led teknolojisi gereği bu şekilde olabildiğini söyledi.
Vatan Bilgisayarla iade için görüştüğümde servisin tutanak tutması gerektiğini söyledi.
Sizce tüketici haklarına gitmeli miyim?
Grundig VLX8600 görüntü kalitesi?
Merhaba,
Bu görüntü normal mi? Ürünü 2016'da aldım. Son 1 yıldır Ghost screen ve bu ekrandaki gibi problemler yaşıyorum. Genelde siyahlarda böyle oluyor. Bu görüntü normal mi? Diğer tvlerde test edemediğim için karşılaştıramadım.
Bu arada Samsung 50AU9000 serisi televizyon siparişi verdim haftasonu. (7.699 TL).
Grundig VLX8600 görüntü kalitesi normal mi?
Merhaba,
Bu görüntü normal mi? Ürünü 2016'da aldım. Son 1 yıldır Ghost screen ve bu ekrandaki gibi problemler yaşıyorum. Genelde siyahlarda böyle oluyor. Bu görüntü normal mi? Diğer tvlerde test edemediğim için karşılaştıramadım.
Bu arada Samsung 50AU9000 serisi televizyon siparişi verdim haftasonu. (7.699 TL).
2.el kasa bu fiyatı hakkediyor mu?
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım pc'sini satıyor 8250 TL. Kendisi pek sosyal değil forumlara vs üye olmaz o nedenle benden rica etti. Piyasaya göre aşağıda bir fiyat mı yukarıda bir fiyat mı öğrenmek istiyor. Rica etsem destek olabilir misiniz?
Pmden özel mesaj atabilirim ilan linkini. buradan paylaşmam sanırım uygun olmaz. Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir :
Anakart: Gigabyte Z170- HD3P 3466MHz
İşlemci: İntel İ7 6700K 4.0 GHz ( Overclock yapılabilir)
Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Gaming X 8GB 256Bit
Ram: Corsair 8x2 16GB 2800MHz DDR4
Güç Kaynağı (PSU): Corsair 750W RM750x 80+ Gold Modüler
Harddisk 1: Samsung 750 EVO 250GB
Harddisk 2: WD 1TB 3,5" 64MB 7200RPM
İşlemci Soğutucu: Deep Cool Gammaxx 400 120x25mm Fan
Kasa: Corsair Case CC-9011052-WW Spec-03 Mid Tower
İşletim Sistemi: MS Windows 10 Home 64Bit Orjinal
Dvd-Rw: Asus 24D5MT 24x Sata
HEDİYE OLARAK SİSTEM İLE VERİLECEK DONANIMLAR:
+Logitech z323 2+1 Hoparlör (tertemiz ve deforme olmamıştır, sorunsuzdur)
+Logitech F310 Oyun Kolu 2 Adet (Bir tanesi 2, diğer 1.5 senelik ve tüm tuşları sorunsuz çalışmaktadır)
+Asus Kablosuz Wifi Adaptörü
+Microsoft Klavye ve Mouse Seti (çalışmayan hiç bir tuşu ve deformasyonları yoktur)
Bilgisayarım ne kadar eder?
Merhaba, yakın zamanda konsola geçtiğim için bilgisayarımı satıyorum ama fiyatını belirleyemedim. Piyasaya da hakim değilim. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
ANAKART:GA-970A-UD3P anakart
İŞLEMCİ: AMd FX-8320 8 çekirdek 3.5GHz Soket AM3+ İşlemci
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk
SDD: Crucial BX500 240GB 540MB-500MB/s Sata 3 2.5 SSD
RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance
EKRAN KARTI: Asus DirectCUII AMD R9 270X 2GB
PSU: Xigmatek 750w 80+
SOĞUTUCU: DEEPCOOL Gammax C40 Intel-Amd Uyumlu CPU İşlemci Soğutucu
KASA: Zalman Z11
Ekran kartı önerileri
Merhaba,
2013 yılında FX-8320, Gibabyte 970A anakart, 8 GB ram, ssd disk, zalman kasa, bronze power supply ve Asus R9-270x 2GB ekran kartı almıştım. :) Hala hiçbir upgrade yapmadım cihaza. Çoğu oyunu sıkıntısız oynuyordum ancak 2019-2020 yılında çıkan oyunlarla birlikte artık bilgisayarımın yeter dediğini hissediyorum :). Sadece ekran kartını değiştirsem FX-8320 hala iş görür mü? Yoksa komple bir değişiklik mi yapmam lazım PC'de? Sadece ekran kartını değiştir derseniz eğer 2000-2500 TL'lik bir kart tavsiyesinde bulunursanız çok memnun olurum. Eğer komple değiştir derseniz konsol'a geçiş yapacağım.
padlet.com - Bir öğrencimiz için anket desteği
Arkadaşlar merhaba,
https://padlet.com/rosarioleote/m8dlttkcdb37elpk adresinde yer alan sayfada türkiyeden görseldeki resim ile katılıyoruz. bir kalp koymanız yeterli.
not: Türkiyeden katılan öğrencimiz grafik tasarım okuyor ve erasmus ile yurtdışına gidecek. yapılacak sabun üretimi için kullanılacak logo seçimidir. Diğer resimler diğer ülkelerdeki öğrencilerin tasarımlarıdır. Sanırım Portekizin tasarımı da 1K 'yı geçti en yakın rakibimiz.
Şimdiden teşekkürler.
padlet.com - Bir öğrencimiz için anket
Arkadaşlar merhaba,
https://padlet.com/rosarioleote/m8dlttkcdb37elpk adresinde yer alan sayfada türkiyeden görseldeki resim ile katılıyoruz. bir kalp koymanız yeterli.
not: Türkiyeden katılan öğrencimiz grafik tasarım okuyor ve erasmus ile yurtdışına gidecek. yapılacak sabun üretimi için kullanılacak logo seçimidir. Diğer resimler diğer ülkelerdeki öğrencilerin tasarımlarıdır. Sanırım Portekizin tasarımı da 1K 'yı geçti en yakın rakibimiz.
Şimdiden teşekkürler.
Bee'o propolis damla%20 (Banabi)
Merhaba,
Banabi de bugün son 20 tl indirim varmış. Belki sizde de vardır. Ayrıyetten yüzde 20 ekstra indirim oluyor. Baya uyguna geliyor.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 314
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.929 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar