Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

S-off um dostum ben ayrıca 4ext rexovery de yüklü son sürümünede güncelledim ama nedense 4.4.2 romlarını yüklemede sıkıntı çekiyorum. Artı denemek istiyorum bende Liquid yükledim htc yazısında restart atmaya başladı deneye deneye sonunda Liquid kurdum Romu yükleyince telefonu yeniden başlatmazsam sorun yok ama yeniden başlatmaya çalıştığımda cihaz açılmıyor htc yazısında reset atıp duruyor deli olcam cm 11 deneyeyim dedim ondada aynı sorun oldu.

Normalde böyle bişeyin olmaması lazım telefondan kaynaklı değilse romdan kaynaklıdır ama oda herkesde olurdu öyle olsa , sen bide romların eski sürümlerini dene mesela cm10.2 yi dene bakalım sorunsuz yükleyecekmi ..

Liquid in 4.4.2 romunun eski sürümlerinden denedim rahatlıkla kurdum ama şu son güncellemeleri kuramıyorum hem cm 11 in hem Liquid in.

• quote:

Liquid in 4.4.2 romunun eski sürümlerinden denedim rahatlıkla kurdum ama şu son güncellemeleri kuramıyorum hem cm 11 in hem Liquid in.

Bende yükledim bendede 2 kere reset atıp sonra HTC yazısında kaldı rom açılmadı yani , sayfasında çözümü var sanırsam ama ne yaptıklarını anlamadım build.brop da bi bölümü silin diyor sanırsam açıp baktım orda öyle bi bölüm yok romu kaldırıp tekrar döndüm 4.04'e....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534&page=24

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Bende yükledim bendede 2 kere reset atıp sonra HTC yazısında kaldı rom açılmadı yani , sayfasında çözümü var sanırsam ama ne yaptıklarını anlamadım build.brop da bi bölümü silin diyor sanırsam açıp baktım orda öyle bi bölüm yok romu kaldırıp tekrar döndüm 4.04'e....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638534&page=24

Desene o zaman sorun romda. Boşu boşuna orjinal roma dönüş işlemlerini yaptım :D Millet nasıl yüklüyor bunu yahu .s eğer çözümünü bulursan paylaş lütfen burada :)

• Yeni romlar çıkmaya devam ediyor...bizde ekran görüntülerini bekliyoruz arkadaşlardan... hadi bakalımm gençler ROM önerilerine devam ekran görüntülü... :D
  • Şarjı uzun süre giden çalışan rom öneriniz nedir..CM11 dışında...
  • ics ile kitkat 'ın barz farklarını söyleyebilir misiniz arkadaşlar

şuan miui rom kullanıyorum çok stabil , reset sorunu yok , çalışmayan hiç bi özellik yok.

ama merak ediyorum s-off olup kitkata geçmem öneren olur mu , olursa en önemli neden nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

ics ile kitkat 'ın barz farklarını söyleyebilir misiniz arkadaşlar

şuan miui rom kullanıyorum çok stabil , reset sorunu yok , çalışmayan hiç bi özellik yok.

ama merak ediyorum s-off olup kitkata geçmem öneren olur mu , olursa en önemli neden nedir ?

Şu anki romunuzdan memnunsanız değiştirmeyin derim (ama kitkat acayip hızlı demedi demeyin )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa açıklığı ve bataryada ünlem sorunu veren telefonumu garantiye yollamak istiyorum. Teleservice garantisi altında.
    Şuan Revolutionary unlocked
    S-off
    Rootlu
    Radio : 11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M
    Hboot : 1.49.1107
    CM11 yüklü şekilde.

Garantiye yollamadan önce tam olarak ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

quote:

ics ile kitkat 'ın barz farklarını söyleyebilir misiniz arkadaşlar

Şu anki romunuzdan memnunsanız değiştirmeyin derim (ama kitkat acayip hızlı demedi demeyin )

kitkatta çalışmayan şeyler varmı

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey çalışmıyor
    Şaka bir.yana jb romları ile aynı (ne olur ne olmaz Datanızın yedeğini alın )

• quote:

Hiç bir şey çalışmıyor

bi ara tüm romları denemiştim ( ics ) . ama miu romlar kadar stabilini görmedim. s-off işlerine de hiç girmedim , sanırım yine miui romda kalırım gibi
  • quote:

quote:

Hiç bir şey çalışmıyor

bi ara tüm romları denemiştim ( ics ) . ama miu romlar kadar stabilini görmedim. s-off işlerine de hiç girmedim , sanırım yine miui romda kalırım gibi

Kullandığınız romu merak ettim. Link verir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Kasa açıklığı ve bataryada ünlem sorunu veren telefonumu garantiye yollamak istiyorum. Teleservice garantisi altında.
    S-off
    Rootlu
    CM11 yüklü şekilde.

ilk sayfadaki orjinal roma dönüş ve s-on işlemlerini yapıp gönderebilirsiniz :) Ben öyle yapmıştım.
  • quote:

quote:

Kasa açıklığı ve bataryada ünlem sorunu veren telefonumu garantiye yollamak istiyorum. Teleservice garantisi altında.
    S-off
    Rootlu
    CM11 yüklü şekilde.

ilk sayfadaki orjinal roma dönüş ve s-on işlemlerini yapıp gönderebilirsiniz :) Ben öyle yapmıştım.

Cevap için teşekkürler.
    Radio ve Hboot versiyonlarım farkeder mi?
  • quote:

quote:

quote:

S-off
    Rootlu
    CM11 yüklü şekilde.

Cevap için teşekkürler.

İşlemleri yaptığınızda hboot ve radio versiyonlarınızda orjinale dönecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

S-off
    Rootlu
    CM11 yüklü şekilde.

Cevap için teşekkürler.

İşlemleri yaptığınızda hboot ve radio versiyonlarınızda orjinale dönecektir.

Peki oyleyse cok tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

Hiç bir şey çalışmıyor

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

bu rom hocam kullandıgım. benim tel şuan s-on 1.53 unlocked rootlu vs vs .

şimdi s-off olup 1.49a geçince ( cm 11 denemek için yapıyorum ) . tekrar şuanki romumun yedegini restore yapabilir miyim , yoksa yine 1.53.. versiyona dönmem mi gerekiyor. yani s-off larda 1.49 olanlar mı yükleniyor . kafam karıştı biraz. s-off tan s-on 'a neden dönülür ilerde dönmek ister miyim garantisi de 1 ay sonra bitiyor aslında s-off denemek lazım da. karışık geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir şey çalışmıyor

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

bu rom hocam kullandıgım. benim tel şuan s-on 1.53 unlocked rootlu vs vs .

şimdi s-off olup 1.49a geçince ( cm 11 denemek için yapıyorum ) . tekrar şuanki romumun yedegini restore yapabilir miyim , yoksa yine 1.53.. versiyona dönmem mi gerekiyor. yani s-off larda 1.49 olanlar mı yükleniyor . kafam karıştı biraz. s-off tan s-on 'a neden dönülür ilerde dönmek ister miyim garantisi de 1 ay sonra bitiyor aslında s-off denemek lazım da. karışık geldi

Başta s-off işlemi banada karışık gelmişti ama işe başlayınca ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Sadece kablo değdirme işi biraz can sıkıyor 2 defa s-off oldum 1.sinde kablo işi çok uğraştırdı 2.sinde ise 2. değdirmede s-off olmuştum :) aldığın yedeği s-off olduktan sonra rahatca yükleyebilir istediğin herhangi bir romu yükleyebilirsin. s-on a garantiye yollamak istersen dönersin :) yani ben öyle yapmıştım onun dışında s-on a dönmene gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 3 Nisan 2014; 14:55:25 >

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İndirdim, birazdan kuracağım.
  • quote:

quote:

Şarj verimi nasıl hocam?

ekran full açık , aktif kullanımda 4*5 saat arası gider. ekranı kapatır biraz sakin kullanırsan 9-10 saati buluyor. bunda kernelin etkisi de büyük . ekran kapalıyken 192 mhz de deep sleep aktif oluyor ve şarj nerdeyse gitmiyor

Hocam bu deep sleep ayarı nerde acaba?
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.