Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

quote:

quote:

Şarj verimi nasıl hocam?

ekran full açık , aktif kullanımda 4*5 saat arası gider. ekranı kapatır biraz sakin kullanırsan 9-10 saati buluyor. bunda kernelin etkisi de büyük . ekran kapalıyken 192 mhz de deep sleep aktif oluyor ve şarj nerdeyse gitmiyor

Hocam bu deep sleep ayarı nerde acaba?

onun ayarı yok hocam . kernelde ayarlı olarak geliyor. ekran kapalı oldugunda 192 mhz de deep sleepe geçiyor. butteredtoast kernel öneririm şiddetle . tüm ayarlar sizin elinizde değiştirme imkanı veriyor.

Teşekkürler.
    Romun kullandığı kernel Butteredtoast mış zaten. Şimdilik memnun gibiyim. İlerde başka kerneller de yükleyerek şarjı daha verimli olanı kullanmaya devam ederim. Rom güzelmiş.

evet üzerinde de o kernel var ama sanırım eski versiyonu var. 17.9 versiyon cıktı son olarak . mirage kernel de kullandım ama bu kernel kadar stabilini görmedim. uygulamalara girişte anlık yavaşlama var onu da çözebilirsem bu rom kadar stabili yapılamaz sanmıyorum

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    17.9 da sadece linux güncellemişler.
    quote:

PATCH: Patch to Linux 3.0.96

Şarja etkisi olursa kuruyum?
  • quote:

quote:

bilmiyorum ki esk sürümünü hiç kullanmadım. yeni sürüm illaki daha stabildir bence.
  • quote:

quote:

quote:

bilmiyorum ki esk sürümünü hiç kullanmadım. yeni sürüm illaki daha stabildir bence.

Ne olur ne olmaz. Belki arıza çıkartır. Yarın telefon lazım. Ertesi gün yüklerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne olur ne olmaz. Belki arıza çıkartır. Yarın telefon lazım. Ertesi gün yüklerim

sıkıntı olmaz yav hocam olmadı nandroid yedek alırsın öyle atarsın

bu arada bu miui romların daha yeni versiyonlarını deneyen oldu mu acaba miui v5 deneyen mesela. xda'da pek rom yok bizim topicte. kendi sitelerinden de bişey anlamadım elemanlar uçmuş orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenqwerty -- 4 Nisan 2014; 22:49:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Valla bu yükleme sorununu çözsen çözsen sen çözersin gibi :) ingilizcem yeterli olsa xda karıştırcam ama anlamıyorum :) senden haber bekliyorum bende o zaamana kadar orjinal romdayım şu art ı merak ettim :)

Dostum sorunu çözdüm şimdi , recovery'e gir sd kartın yedeğini alıp sd karta format at bilgisayardan , sonra romu ve yeni gapps paketini sd'ye gönder recoveryden , sd karta format atınca recovery uyarı veriyor tamam deyip devam edeceksin . Sonra normal rom yükler gibi ikisinide yükle . Ben önce romu yükleyip telefonu açtım telefonun açıldığını görünce üstüne gappsı attım senin öyle yapmana gerek yok eğer açılmazsa bu şekilde yaparsın...

Yeni gappsı burdan indir..

http://goo.im/devs/BaNkS/GApps/4.4.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 5 Nisan 2014; 1:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Valla bu yükleme sorununu çözsen çözsen sen çözersin gibi :) ingilizcem yeterli olsa xda karıştırcam ama anlamıyorum :) senden haber bekliyorum bende o zaamana kadar orjinal romdayım şu art ı merak ettim :)

Dostum sorunu çözdüm şimdi , recovery'e gir sd kartın yedeğini alıp sd karta format at bilgisayardan , sonra romu ve yeni gapps paketini sd'ye gönder recoveryden , sd karta format atınca recovery uyarı veriyor tamam deyip devam edeceksin . Sonra normal rom yükler gibi ikisinide yükle . Ben önce romu yükleyip telefonu açtım telefonun açıldığını görünce üstüne gappsı attım senin öyle yapmana gerek yok eğer açılmazsa bu şekilde yaparsın...

Sabah telefonu açtığımda htc logosunda takılı kaldı bataryayı söküp taktım sonra telefon açıldı . Bir daha kapatıp açtığımda bu sefer bootlopa düştü bu romda kesinlikle sorun var . Sonra yeniden flashladım gappsıda flashladım sorunsuz yükledim , yükledikden sonra sim karttaki telefon numaralarını göremediysede bir iki uygulama yükleyip Art modunu açtım kendisi reset attı sonra uygulamaları optimize etti ve telefon açıldı . Telefon 1 saatte 2 kere donup reset attı bende anlamadım bu işi önceki liquid romda hiç reset atmıyordu :) Anlayacağın bir sonraki sürümü deneriz bu sürüm biraz sıkıntılı geldi bana , tekrar sense 4 e döndüm..

• quote:

quote:

quote:

Sabah telefonu açtığımda htc logosunda takılı kaldı bataryayı söküp taktım sonra telefon açıldı . Bir daha kapatıp açtığımda bu sefer bootlopa düştü bu romda kesinlikle sorun var . Sonra yeniden flashladım gappsıda flashladım sorunsuz yükledim , yükledikden sonra sim karttaki telefon numaralarını göremediysede bir iki uygulama yükleyip Art modunu açtım kendisi reset attı sonra uygulamaları optimize etti ve telefon açıldı . Telefon 1 saatte 2 kere donup reset attı bende anlamadım bu işi önceki liquid romda hiç reset atmıyordu :) Anlayacağın bir sonraki sürümü deneriz bu sürüm biraz sıkıntılı geldi bana , tekrar sense 4 e döndüm..

Bekleriz o zaman şimdilik dursun :) sağol dostum denedin uğraştın yinede :)

• Ya beyler bu batarya çok canımı sıkmaya başladı 1saat 5dakikada %58e düştü ne yapmam lazım (rom atmadım telefon rootsuz)
    Edit : batarya önerileriniz varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall007 -- 7 Nisan 2014; 11:19:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni favori ikilim : MIUI rom & ButteredToast kernel
    İlk defa ekranın 3 saat açık kaldığını görüyorum. JB ve KK dan sonra ilaç gibi geldi. Çok memnunum. Hata vermediği sürece kullanırım ben bunu
    Teşekkürler @erenqwerty

Edit : Batarya %3 - Ekranın açık kalma süresi : 3 saat 44 dakika. Önceki değerlere göre gerçekten süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı Geç » -- 7 Nisan 2014; 19:08:24 >
  • quote:

Yeni favori ikilim : MIUI rom & ButteredToast kernel
    İlk defa ekranın 3 saat açık kaldığını görüyorum. JB ve KK dan sonra ilaç gibi geldi. Çok memnunum. Hata vermediği sürece kullanırım ben bunu
    Teşekkürler @erenqwerty

Edit : Batarya %3 - Ekranın açık kalma süresi : 3 saat 44 dakika. Önceki değerlere göre gerçekten süper.

Rica ederim dostum

hızlı bağlantı gerek olmadığında 2G ye geçersin, cpu hızını da biraz düşürürsün, yaklaşık 4 saat ekran açık 8-9 saat rahat görürsün. Ben daha romun hatasını görmedim, olabilecek en stabil rom + kernel ikilisi bence. Kernel tuner öneririm gerçi kullanıyorsundur da. Herkes miui'lu olacak

• quote:

quote:

Teşekkürler @erenqwerty

Rica ederim dostum

hızlı bağlantı gerek olmadığında 2G ye geçersin, cpu hızını da biraz düşürürsün, yaklaşık 4 saat ekran açık 8-9 saat rahat görürsün. Ben daha romun hatasını görmedim, olabilecek en stabil rom + kernel ikilisi bence. Kernel tuner öneririm gerçi kullanıyorsundur da. Herkes miui'lu olacak

Hat zaten hep 2G de. Cpu değerleri şu şekilde :
    CPU0 : Min 192 mhz / Max 810 mhz
    CPU1 : Min 192 / Max 486
    Governor : Ondemand

4 saate ulaşacağını pek sanmıyorum. Sizin rekor nedir?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler @erenqwerty

Rica ederim dostum

Hat zaten hep 2G de. Cpu değerleri şu şekilde :
    CPU0 : Min 192 mhz / Max 810 mhz
    CPU1 : Min 192 / Max 486
    Governor : Ondemand

4 saate ulaşacağını pek sanmıyorum. Sizin rekor nedir?

Benim de senin gibi o civarlarda. Orijinal batarya eskidi biraz onun da etkisi büyük. Anker 1900mah var onu ara sıra kullanıyorum daha sağlam yani. O rahat görür 5 saat filan. Bi ara deneyip ss koyarım. Ama bence 3 4 saat arası süre çok iyi. Daha iyisi yok bence çünkü

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Bu güne kadar kullandığım romlar arasında aldığım en iyi değerler.
    Daha iyisini görenler kullandığım rom ve kerneli yazarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba 1,5 yıl once almıs oldugum 3d evo stanbaya gecınce yanı usttekı kapama tusuna bırkere basıp ekran kararınca yaklasık 2,3 dk sonra telefon gelıyor ekran acılmıyor calısyor ama ekranı goremıyorum, ekranı gormem ıcın kapama tusuna ıkı kere basınca bu sefer tel meskule dusuyor ....
    aynı sekılde 2,3 dk geınce acmak ıstıyorum telefonu bu sefer yıne ıkı kere basmam gerekıyor ekran ısıgı gelıyor fakat ekranı goremıyorum !!!!
    ekranlla ılgılımı acaba yarın servıse gondercem , yardımcı olursanız sevınırım
  • Dostum karnelin son sürümünün linkini atabilirmisin bende deneyeyim romu :) övdüğünüz kadar var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Arkadaşlar merhaba 1,5 yıl once almıs oldugum 3d evo stanbaya gecınce yanı usttekı kapama tusuna bırkere basıp ekran kararınca yaklasık 2,3 dk sonra telefon gelıyor ekran acılmıyor calısyor ama ekranı goremıyorum, ekranı gormem ıcın kapama tusuna ıkı kere basınca bu sefer tel meskule dusuyor ....
    aynı sekılde 2,3 dk geınce acmak ıstıyorum telefonu bu sefer yıne ıkı kere basmam gerekıyor ekran ısıgı gelıyor fakat ekranı goremıyorum !!!!
    ekranlla ılgılımı acaba yarın servıse gondercem , yardımcı olursanız sevınırım

Rootlu değil sanırım cihaz , romdan kaynaklı gibi durmuyor zaten o yüzden sana önerebileceğimiz tek şey format atmak veya pil kalibrasyonu falan şeklinde basit şeyler olur . Sen eğer bunları yaptıysan sorun yine devam ediyorsa tek çözüm servise gitmesi , garantisi devam ediyorsa gönder gitsin zaten...

• quote:

Dostum karnelin son sürümünün linkini atabilirmisin bende deneyeyim romu :) övdüğünüz kadar var mı :)

buyur dostum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

Ama bu kernelle miui rom stabil baya. Diğer romlarda belki aynı performans olmayabilir.

edit : romun linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenqwerty -- 9 Nisan 2014; 13:37:28 >

• quote:

quote:

Dostum karnelin son sürümünün linkini atabilirmisin bende deneyeyim romu :) övdüğünüz kadar var mı :)

buyur dostum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935860

Ama bu kernelle miui rom stabil baya. Diğer romlarda belki aynı performans olmayabilir.

edit : romun linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Romu yükledim romun içindeki karnel son sürümmü değilse karneldeki hangisini indiriyorsun :) bir sürü seçenek var :)

• Şu resetleme sıfırlama işlemlerinde bana yardımcı olacak antalyada olan birini arıyorum..Valla ben beceremedim bir türlü..yardım edecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim..

Sıkıldım artık bu telefondan..değişiklik şart...
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.