Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fxmaster

Kitkat rom üzerine htc m8 in kamera programı yüklenebilir mi? m8 de önde iki kamera var bunun öndeki iki kamerasıyla da belki aynı iş yapılabilir. Ben şimdiye kadar rootlamadım. Aslında cihazı daha bir yıl daha kullanabilirim. Ama beni tek rahatsız eden konu fotoğraf kalitesi.

Hayır öyle bir şey mümkün değil çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Bu saatten sonra pek bir gelişme olacağını sanmıyorum :) Sense 5 dendi yalan oldu falan filan... 4.4.4 kullanıyorum cm romun hızına alıştım ics dönmeyi hiç düşünmüyorum valla aylardır cm romu kullanıyorum memnunum benim işimi görüyor :)

Kullandığınız rom hangisi? Resmi rom ile kıyaslanırsa fotoğraf çekimlerinde bir kalite artışı var mı?

Malesef kamera performansında bir artış yok bu telefondada pek bekleme derim hocam yazılımla çözülecek birşey değil gibi :( instagram ile çekiyorum ben resimleri sanki biraz daha iyi çekiyor gibi.

• xda developers da kamera mod ları görmüştüm. Bunları da denedinizmi? Öyleyse hiç rootlamama gerek yok. Aslında şahsi fikrimce telefon herşeyiyle şimdilik yeterli bir tek kamerası hariç. Daha iyi fotoğraf çeken bir makine olmasını isterdim. Bir sonraki telefonum xperia z1 ya da xperia z2 olabilir. Bu arada xda ya yine baktım sony bravia engine evo 3d deki yerleşik kamera yazılımının yerine port edilebiliyormuş. Resimlerin farkedilir derecee iyileştiğini yazanlar var.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1406442&page=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 28 Haziran 2014; 3:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

ben de aylardır miui roma devam

yeni bişey olmayınca hakkaten konuyu unuttuk

Miui rom cidden çok iyi yanlız whatsapp sorunu oluşuyor o yüzden geri kaldırmıştım rehberi görmüyordu bende..

rehber sadece sim kartta varsa belki ondan olmuştur. benim tel rehberinde şuan, watsapla ilgili hiç sorun yaşamadım.

benim bildiğim 2 bug var, facebook bildirimleri gelmiyor yada nadiren geliyor kafasına göre. bi de telefona şifre koyamıyorum parola + şekil + şifre kabul etmiyor ne hikmetse.

ama diğer tüm romlarda yaşanan Reset sorununu hiç yaşamadım sayılır. daha stabili çıkana kadar en iyisi bu

Şimdi denedim ben de oluyor ya şifre olayı. PIN koydum çalışıyor arayüzü de iyiymiş :) Benim sorunum ön kamera. Arka kamera açıkken ön kamerayı açmaya çalışıyorum, arkanın ayna görüntüsünü açıyor. Nasıl düzelir bu acaba ?

bende olmuyor bi türlü. şifreyi girince OK diyemiyorum o tuş orası tıklamıyor resmen. hani büyük kücük rakam karakter hpsini kombine edip yine deniyorum hiç bi şekilde olmuyor ..

• quote:

xda developers da kamera mod ları görmüştüm. Bunları da denedinizmi? Öyleyse hiç rootlamama gerek yok. Aslında şahsi fikrimce telefon herşeyiyle şimdilik yeterli bir tek kamerası hariç. Daha iyi fotoğraf çeken bir makine olmasını isterdim. Bir sonraki telefonum xperia z1 ya da xperia z2 olabilir. Bu arada xda ya yine baktım sony bravia engine evo 3d deki yerleşik kamera yazılımının yerine port edilebiliyormuş. Resimlerin farkedilir derecee iyileştiğini yazanlar var.

Nasıl yüklendiği hakkında bilgi verirsen müsait bir zamanımda denerim dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Miui rom cidden çok iyi yanlız whatsapp sorunu oluşuyor o yüzden geri kaldırmıştım rehberi görmüyordu bende..

rehber sadece sim kartta varsa belki ondan olmuştur. benim tel rehberinde şuan, watsapla ilgili hiç sorun yaşamadım.

benim bildiğim 2 bug var, facebook bildirimleri gelmiyor yada nadiren geliyor kafasına göre. bi de telefona şifre koyamıyorum parola + şekil + şifre kabul etmiyor ne hikmetse.

ama diğer tüm romlarda yaşanan Reset sorununu hiç yaşamadım sayılır. daha stabili çıkana kadar en iyisi bu

Şimdi denedim ben de oluyor ya şifre olayı. PIN koydum çalışıyor arayüzü de iyiymiş :) Benim sorunum ön kamera. Arka kamera açıkken ön kamerayı açmaya çalışıyorum, arkanın ayna görüntüsünü açıyor. Nasıl düzelir bu acaba ?

arkadaslar bu miui romu nereden indirdiniz link atabilirmisnz.ben 207 mb lik bir miui romu indirdim boot.img yi flashladim ama htc yazisindan sonra miui yazisi geliyor 3 saniye sonra restart atiyor ve bu dongu devam ediyor.kurulumu temiz yaptim ama 2 kere denememe ragmen olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar bu miui romu nereden indirdiniz link atabilirmisnz.ben 207 mb lik bir miui romu indirdim boot.img yi flashladim ama htc yazisindan sonra miui yazisi geliyor 3 saniye sonra restart atiyor ve bu dongu devam ediyor.kurulumu temiz yaptim ama 2 kere denememe ragmen olmadi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Burdan indirebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Burdan indirebilirsin

benim indirdigim 4.2.2 idi senin verdigin link eski bi surumu galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

xda developers da kamera mod ları görmüştüm. Bunları da denedinizmi? Öyleyse hiç rootlamama gerek yok. Aslında şahsi fikrimce telefon herşeyiyle şimdilik yeterli bir tek kamerası hariç. Daha iyi fotoğraf çeken bir makine olmasını isterdim. Bir sonraki telefonum xperia z1 ya da xperia z2 olabilir. Bu arada xda ya yine baktım sony bravia engine evo 3d deki yerleşik kamera yazılımının yerine port edilebiliyormuş. Resimlerin farkedilir derecee iyileştiğini yazanlar var.

Nasıl yüklendiği hakkında bilgi verirsen müsait bir zamanımda denerim dostum.

NAsıl yüklendiği konusunda hiç telefonu rootlamadığımdan birşey diyemem. Ama bugün bir arkadaşın eski htc one ı üzerine attığı romda varmış. Bravia engine etkinleştirilebiliyor ve devre dışı bırakılabiliyor. Etkinleştirerek çektiğimiz fotoğraf daha iyiydi.

• Benim kadar HTC den soğumuş olanlar varsa EVO 3D sini farklı amaçlar için kullanabilirler.

Örnek: GoPro EVO3D :D

Video herşeyi açıklıyor sanırım Yer Osmaniye...

• güzel olmuş tebrikler.
  • Arkadaşlar şuan yas4 rom kullanıyorum ama telefonu takaslayacağım için stock roma dönmem gerekli. Nasıl yapabilirim acaba ilk mesaja bakmadım saygılar.

• Arkadaşlar naçizane bir adet android uygulaması yazdım. Bu uygulama bir tema paketidir. Kullanmak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Bu paketi kullanabilmeniz için tek yapmanız gereken Başlıkta yazan launcherlardan birini daha önceden yüklemiş olmanız gerekmekte. Umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdenor -- 20 Temmuz 2014; 22:49:48 >

• ozdenor kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Şu ana kadar, stabilite için 2.3 stok rom kullanan biri olarak, büyük boyutlu dosyalarla uğraştığım için ve stok romun neredeyse yalnızca fat32 desteklemesi nedeniyle custom roma geçiş yapmaya karar verdim. Cyanogenmod 11'in kernelinde beraber gelen exFat desteği nedeniyle seçimim Cm11 oldu. Hemen belirteyim eğer siz de 4 Gb üstü için bir çözüm arıyorsanız ext2-3-4'ten ümidi kesin çünkü izinlerde ve açılışta çok sorun çıkartıyor. Ntfs'yi kesinlikle kullanmayın derim hem tanıtması zor hem de performansınızı düşürecektir bu nedenle en mantıklı seçim exFat. Yalnız şöyle ufak bir sorun fark ettim; sd kartınızı kart okuyucu ile biçimlendirip telefonunuza takarsanız tanınmıyor(recovery'de de durum böyle), depolama ayarları kısmından format işini Cm'ye bırakıp bilgisayarınıza okuyucuya takarsanız da Windows sapıtıyor, yalnızca okuma izinlerinizi oluyor. Uzun lafın kısası bırakın Cm formatlasın, kablo ile veri aktarın:)
    Son olarak CM11 çok iyi olmuş, 2.3'e yapılan bilinçli eskitmeden sonra resmen telefon uçuşa geçti. Tavsiye ederim, stabilite de güvenebileceğim düzeyde.

• inuh kullanıcısına yanıt
    Çok rom denedim ama CM'nin hızına alışınca diğerlerini kullanası gelmiyor insanın yaklaşık 4 aydır falan CM11 kullanıyorum bende memnunum biraz şarj sıkıntısı var onun dışında sizinde dediğiniz gibi çok iyi bir rom. :)
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.İlk isim denemek olacak.

• Ben de cm11 de kaldim artik. Hizi yeter

• Arkadaslar 2.5 senelik Evo 3d kullanicisiyim. Genel olarak telefonumdan memnunum ancak bu sabah basima bir sey geldi.

Telefonun sarji bitti ve ben de sarja taktim. Normalde kirmizi ledin surekli yanmasi gerekirken araliklarla yaniyor ve sonuyor. Arada telefon kendini aciyor ve HTC yazisi geliyor sonra tekrar kapaniyor.

Telefon yarim saattir sarjda (baska usb kablolarla da denedim farketmedi). Telefonu hic acamadim.

Pilin omrunun tukendigini ve degistirmem gerektigini dusunuyorum.. Siz ne dersiniz?

Saygilarimla.
  • 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.