Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn95

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Arkadaslar 2.5 senelik Evo 3d kullanicisiyim. Genel olarak telefonumdan memnunum ancak bu sabah basima bir sey geldi.

Telefonun sarji bitti ve ben de sarja taktim. Normalde kirmizi ledin surekli yanmasi gerekirken araliklarla yaniyor ve sonuyor. Arada telefon kendini aciyor ve HTC yazisi geliyor sonra tekrar kapaniyor.

Telefon yarim saattir sarjda (baska usb kablolarla da denedim farketmedi). Telefonu hic acamadim.

Pilin omrunun tukendigini ve degistirmem gerektigini dusunuyorum.. Siz ne dersiniz?

Saygilarimla.

Benimde sıkıntım pil.Çok çabuk bitiyor.Artık ömrü bitti.Ancak bu olay başıma hiç gelmedi.Htc yazısı ekrana gelip kapanması pilin boş olmasından kaynaklanıyor.Ama pil şarj olmuyor muhtemelen.Bence pili başka uygun bir telefon varsa yada bir telefoncuda şarj etmeyi deneyin.Böylece hatanın pilde olup olmadığını anlarsınız.Umarım telefonda sorun yoktur.

Hocam bendeki sorun acaba bataryadan olabilir mi?Sizde pil ölüyken bootloader menüsüne giriyormuydu acaba?bende sadece bootloader giriyor recovery girmiyor ve htc yazısında takılıp kaliyor

Ben sizinle aynı sorunu yaşamadım bu sebeple birşey diyemeyecegim.Ancak pilin su anki hali ile herhangi bir sorun olmadan herşeyi yapabiliyorum.

Bende şarja taktığımda kırmızı ışık 1 kez yanıp sönüyor.Telefonu normal açtığımda htc yazısında kalıyor.Bootloader açılıyor ordan recovery yi seçiyorum ama yine htc yazısında kalıyor.Sizde pil ölüyken recoveryye giriyormuydu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben telefonumu garantiye gönderdim.Fabrika ayarı atıp geri gönderdiler.Telefonun yazılımını güncelleyemiyorum. 4.0.3 de kaldı nasıl yapabilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca1907 -- 31 Temmuz 2014; 17:29:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Arkadaslar 2.5 senelik Evo 3d kullanicisiyim. Genel olarak telefonumdan memnunum ancak bu sabah basima bir sey geldi.

Telefonun sarji bitti ve ben de sarja taktim. Normalde kirmizi ledin surekli yanmasi gerekirken araliklarla yaniyor ve sonuyor. Arada telefon kendini aciyor ve HTC yazisi geliyor sonra tekrar kapaniyor.

Telefon yarim saattir sarjda (baska usb kablolarla da denedim farketmedi). Telefonu hic acamadim.

Pilin omrunun tukendigini ve degistirmem gerektigini dusunuyorum.. Siz ne dersiniz?

Saygilarimla.

Benimde sıkıntım pil.Çok çabuk bitiyor.Artık ömrü bitti.Ancak bu olay başıma hiç gelmedi.Htc yazısı ekrana gelip kapanması pilin boş olmasından kaynaklanıyor.Ama pil şarj olmuyor muhtemelen.Bence pili başka uygun bir telefon varsa yada bir telefoncuda şarj etmeyi deneyin.Böylece hatanın pilde olup olmadığını anlarsınız.Umarım telefonda sorun yoktur.

Hocam bendeki sorun acaba bataryadan olabilir mi?Sizde pil ölüyken bootloader menüsüne giriyormuydu acaba?bende sadece bootloader giriyor recovery girmiyor ve htc yazısında takılıp kaliyor

Ben sizinle aynı sorunu yaşamadım bu sebeple birşey diyemeyecegim.Ancak pilin su anki hali ile herhangi bir sorun olmadan herşeyi yapabiliyorum.

Bende şarja taktığımda kırmızı ışık 1 kez yanıp sönüyor.Telefonu normal açtığımda htc yazısında kalıyor.Bootloader açılıyor ordan recovery yi seçiyorum ama yine htc yazısında kalıyor.Sizde pil ölüyken recoveryye giriyormuydu acaba?

Benim pil ölü değildi.Sadece sikintili idi. Sanırım beni yanlış anladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Deep sleep olayını ben de daha önce okumuştum sanki biyerde. Derin uykuya geçirebilsek iyi olur.

Butteredtoast sadece ICS kerneli diye biliyorum.

XDA da bi geliştirici apk olarak bi radyo sunmuştu. Hatta bu konuda da linki felan paylaşıldı ama hiç denemedim. En ufak fikrim yok.
  • @inuh
    benim telefonum s-on du 1.53.xx
    inuh hocama mesaj attım.
    hiç üşenmedi tam 4 saat boyunca ugrastı bilgisayar baglandı.
    telefonu tekrar relock yaptı.
    sonrasında tekrar orjinal rom yükledi.
    üsenmedi yüklemem gereken bütün programları tek tek indirdi.
    hepsini tek tek yükledi
    telefonu yeniden başlatmam gerektiginde bile bana söylemeden dos üzerinden yeniden başlattı.
    birşey oldugunda mesela usb kablosu cıkarmak gibi.
    rica ederek usb kablosunu cıkarmamı söyle.
    tekrardan kendi üyeligi ile girip o kadar ugrasıp telefonu unlock yaptı.
    tekrar s-off için ugrasdı.
    ben olsam bu kadar ugrasırmıydım bilmiyorum ama
    helal olsun büyük insan.

Çok tşk ederim hocam ben yapamazdım o kadar bilgisayar baglanıp 4 5 saat ugrastım.
    tekrar tekrar saol.
  • Benimle olayın alakası yok ama dediğiniz gibi bir emek varsa bende bir allah razı olsun diyeyim.İçimden geldi okuyunca.

• Rica ederim, sorunu çözebildiysek ne mutlu bize.
    @Jakado @vs-fb
  • iki gündür denemedigim rom kalmadı . cm 10 4.2.2 , 4.3.1 , 4.4.2 romlar , liquid smooth 4.2.2 , 4.3.1, 4.4.2 , slim bean romlar , miui v5 4.2.2 romlar . viper 3D , king kobra , vs vs hepsi. ama en son yine eski roma döndüm. hem şarj hem sistem olarak cok stabilmiş onu anladım. rom arayışıma da son verdim artık .. artık htc amiral gemisi ONE 8 'e geçiş zamanımız gelmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

iki gündür denemedigim rom kalmadı . cm 10 4.2.2 , 4.3.1 , 4.4.2 romlar , liquid smooth 4.2.2 , 4.3.1, 4.4.2 , slim bean romlar , miui v5 4.2.2 romlar . viper 3D , king kobra , vs vs hepsi. ama en son yine eski roma döndüm. hem şarj hem sistem olarak cok stabilmiş onu anladım. rom arayışıma da son verdim artık .. artık htc amiral gemisi ONE 8 'e geçiş zamanımız gelmiş gibi.

Eski rom dediğiniz orijinal rom mu?

• quote:

quote:

iki gündür denemedigim rom kalmadı . cm 10 4.2.2 , 4.3.1 , 4.4.2 romlar , liquid smooth 4.2.2 , 4.3.1, 4.4.2 , slim bean romlar , miui v5 4.2.2 romlar . viper 3D , king kobra , vs vs hepsi. ama en son yine eski roma döndüm. hem şarj hem sistem olarak cok stabilmiş onu anladım. rom arayışıma da son verdim artık .. artık htc amiral gemisi ONE 8 'e geçiş zamanımız gelmiş gibi.

yok hocam miui romu .. her türlü kernel ıvır zıvır ayarladım yine de şu rom kadar olamadılar. şuan döndüm yine. benim için rom arayışı bitmiştir

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Deneyelim o zaman.

• Arkadaşlar garip sorun ile karşınızdayım :D bir haftadır falan telefonun sesi çok az çıkıyor heralde hoparlörde sorun oldu dedim ama meğer sorun hoparlörde değilmiş. Arka kapağın ses gelen kısımlardaki delikler tıkanmış. Kapağı açınca normal ses geliyor kapatınca ses çok az geliyor o delikleri nasıl açabilirim bir fikri olan varmı? Toplu iğne denedim ama çok küçük delikler işe yaramadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Arkadaşlar garip sorun ile karşınızdayım :D bir haftadır falan telefonun sesi çok az çıkıyor heralde hoparlörde sorun oldu dedim ama meğer sorun hoparlörde değilmiş. Arka kapağın ses gelen kısımlardaki delikler tıkanmış. Kapağı açınca normal ses geliyor kapatınca ses çok az geliyor o delikleri nasıl açabilirim bir fikri olan varmı? Toplu iğne denedim ama çok küçük delikler işe yaramadı :D

Ben şimdi elimle bastırarak kapattım orayı yine baya ses çıkıyor sen sorunun ordan olduğuna eminmisin ? :) Birde iğne girmez orayada başka yollar dene gidip suyun altına tut diş fırçasıyla falan sürttür iki taraflı belki açılır

• Sorma bayramda cebime çikilata koymuşum aynı yere birde telefon koymuşum eriyince çikilata hoparlör tarafı tıkanmış sabun+su+bulaşık süngeri ile açtım eskisinden daha iyi ses çıkıyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 6 Ağustos 2014; 17:36:04 >
  • Arkadaşlar aylardır uğraşıyorum denemediğim rom denemediğim radio kalmadı evo 3d gsm tr den alınma telefonumun wifi problemini çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum unlocked rootlu 1.49.007 android 4.03, sense 5.0, anabant sürümü 10.60.9020.00P_10.15_9020.29_M, radio 3.28.707.1, Kernel 3.071-ck-1 mwakious3Drom yüklü. Bu rom da 3D dahil her şey çalışıyor ancak wifi bazen çalışıyor bazen kilitleniyor açılmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam miui romu .. her türlü kernel ıvır zıvır ayarladım yine de şu rom kadar olamadılar. şuan döndüm yine. benim için rom arayışı bitmiştir

yükledim gayet güzel rom yanlız türkce dil paketi yok mu ? yuklemeden önce ilbeykrom kullanıyordum onda turkce vardı ama bunda yok ve önermek istedigin şeyler varmı teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnxero

quote:

quote:

quote:

yükledim gayet güzel rom yanlız türkce dil paketi yok mu ? yuklemeden önce ilbeykrom kullanıyordum onda turkce vardı ama bunda yok ve önermek istedigin şeyler varmı teşekkurler.

var. ayarlarda dil ayarlarında türkçe var zaten

• Arkadaşlar bugün durduk yere wifi çalışmamaya başladı.
    Format attım, romu tekrar kurdum, farklı rom denedim yok olmadı düzeltemedim başka ne yapabilirim bir akıl verin :(
  • Arkadaşlar bu evo 3d nin wifi sorununun çözümü yok mudur?
  • arkadaşlar fastboot dosyalarını upload yapabilecek varmı acaba 2gb linkin 1 gb iniyor kapatıyor eksik iniyor sürekli.

Tamamdır arkadaşlar başka yerden buldum ama wifi sorunumu çözemedim 2 gündür uğraşıyorum wifi açılıyor yazıyor sonra kendiliğinden kapanıyor boot.img dosyasını da flashladım işe yaramadı ki 4ext recovery kullanıyorum bir akıl verin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 12 Ağustos 2014; 10:54:39 >
  • 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.