Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 22 Aralık 2011; 0:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Arkadaşlar *.mpo gösterimi için program bilen, duyan yok mu?

Arkadşım bilgisyar için soruyorsun sanırım. Ama bu mümkün değil. Zira anladığım kadarıyla mpo telefona özel bir format. 3d fotoğrafları tanıması için. Bu 3d fotoğrafları bilgisayarda zannedersem red/cyan gözlüklerle görebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 22 Aralık 2011; 0:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Arkadşım bilgisyar için soruyorsun sanırım. Ama bu mümkün değil. Zira anladığım kadarıyla mpo telefona özel bir format. 3d fotoğrafları tanıması için. Bu 3d fotoğrafları bilgisayarda zannedersem red/cyan gözlüklerle görebiliyorsun.

Yahu iyi güzel de ben red cyan olarak bile açamıyorum ona da razıyım, mutlaka vardır red cyan şeklinde yada çift kamera şeklinde olsa da resimleri açacak bir program.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Yahu iyi güzel de ben red cyan olarak bile açamıyorum ona da razıyım, mutlaka vardır red cyan şeklinde yada çift kamera şeklinde olsa da resimleri açacak bir program.

mutlaka. o zaman telefonun müdavimleri ilgilenirse bi zahmet öğreniriz.

• telefona bootloader işlemini uyguladım
     HTC EVO 3D KULLANICILARI
    bu ekran geldi tamam dedim ama halen s-on gözüküyor sebep nedir ?
  • 1 hafta önce aldım evoyu gerçekten muhteşem...
  • telefon alacağımda yaptığı araştırmalarda galaxy s II ile evo arasında kalmıştım. Evonun fiyatı daha düşük olmasına rağmen her teknoloji marketinin yetkilisi evo'nun gls II den kat kat üstün olduğunu söyledi... Ve aldığım gün farkettim ki gerçekten de doğru söylemişler. Bir elinize evoyu bir elinize de gls II'yi alın gözle görülür bir kalite ve mekanizma farkı var... İyiki evocu olmuşuz yani :)

• pil kullanimi cok garip. bu ekran ne yapiyor boyle?

http://i.imgur.com/EetM7.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hepsiburada'da yine 1.899 TL olmuş cihaz ancak Vatan'da ve Bimeks'de halen 1.299 TL bu nasıl iştir anlayamadım ben şimdi.

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-evo-3d-12-ghz-dual-core-1-gb/productDetails.aspx?productId=telcephtcevo3dcd&categoryId=371946#Yorumlar
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_evo_3d-evo-3d-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57007
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119838/htc-3d-evo.aspx

Bimeks'de indirim başladı, Şu anda fiyat 1149 TL. Ben aldım bir tane, bakalım hayırlısı olsun.

• Aslında Evo 3d aklımda hiç yoktu, 3d özelliğinin benim için bir önemi yok, fazladan para vermek istemiyordum, bu yüzden çıktığından beri sensation XE'nin gelmesini bekliyordum. Ama Evo 3d'de bu indirim olunca fiyat/performans açısından üst model android telefonlar arasında evo 3d bence şu anda en iyisi. Telefonda aradığım 4 özellik
    1)Ekran/görüntü kalitesi (Evo 3d ve sensation aynı özellikteler)
    2)Ram (Android ve uygulamalar malum Ramin çok olması önemli, Evo3d 1gb ram, sensation xe ise 768 mb, Evo 3d 1 adım önde)
    3)Pil (ikisindede 1730 mah pil var)
    4)işlemci (ikiside dual core, evo3d 1.2 ghz, sensation xe 1,5 ghz, Sensation xe 1 adım önde)

Evo'da 3d özelliği var, xe'de müzik ancak bunların ikiside benim için önemli değil, olmasa da olur ancak Evo 3d 1149 TL iken(bimeks), sensation xe 1850 TL(hepsiburada). Xe'nin fiyatı düşecektir elbet ama ne zaman ve nereye kadar? Oyüzden Evo3d'yi aldık bakalım....

Heriki telefonun kıyaslaması:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3901&idPhone2=4164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 22 Aralık 2011; 23:09:08 >

• quote:

Ortalama bir kullanımda yaklaşık 7,5 saatte pilim neredeyse yarıya geldi aşağıdaki resimde detayı da görüleceği üzere bu durum normal midir?

Bir de root gerektirmeyen iyi bir screenshoot programı bilen var mı?

HTC EVO 3D KULLANICILARI

herhangi bir program yüklemene gerek yok telefonun kendi özelliklerinden biride program kullanmadan ss alabiliyorsun kapama tuşu ve home tuşunu aynı anda basınca denklanşör sesi duyuyorsun ve galeride ayrı bir klasörde almışş olduğun ss leri görebilirsin.. ;)

iyi evolamalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

pil kullanimi cok garip. bu ekran ne yapiyor boyle?

3d bir uygulamayı uzun bir süre kullanmışsınız sanki. Evet cihazın ekranı biraz pili yiyor sanki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Concus

quote:

Ortalama bir kullanımda yaklaşık 7,5 saatte pilim neredeyse yarıya geldi aşağıdaki resimde detayı da görüleceği üzere bu durum normal midir?

Bir de root gerektirmeyen iyi bir screenshoot programı bilen var mı?

HTC EVO 3D KULLANICILARI

herhangi bir program yüklemene gerek yok telefonun kendi özelliklerinden biride program kullanmadan ss alabiliyorsun kapama tuşu ve home tuşunu aynı anda basınca denklanşör sesi duyuyorsun ve galeride ayrı bir klasörde almışş olduğun ss leri görebilirsin.. ;)

iyi evolamalar...

Teşekkür ederim denedim süper çalışıyor.

• peki arkadaşım senın suan resmını koydugun ekran görünümüne nerden nasıl giricez biliyormusn ?
  • quote:

quote:

3d bir uygulamayı uzun bir süre kullanmışsınız sanki. Evet cihazın ekranı biraz pili yiyor sanki :)

hayır 3D bir uygulama kullanmadım ona şaşırıyorum zaten :)
  • Bende cihazi almış bulunmaktayım. Cihazi alma diyen insanların inadına aldım ve cihazi aldıktan sonra bana alma diyen insnlarında kendilerine birer adet sipariş verdiklerini Görünce daha bi mutlu oldum :)
    Evet pil çabuk bitiyor Vardır bi sebebi bu sorunun giderilecegini tahmin ediyorum.
    Hepinze kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

hayır 3D bir uygulama kullanmadım ona şaşırıyorum zaten :)

Umarım bu sorun ICS ile giderilir yoksa paso şarj. Yahu keşke birileri diğer androidli cihazlarla pil ömrünü kıyaslasa da merakımız giderilse.

• Bu arada bir arkadaşımız pm atmış yoğun kullanımda pil 36 gidiyor diye ben yoğun kullanınca 10 - 12 saat ancak gidiyor. Sorun bende sanırım ;)

• arkadaşlar ben 3 adet android cihaz kullandım şarj durumu normal. eğer oynuyacam internete giricem telefonuna o kadar para verdim hakkını vericem diyorsanız şarj 12 saat gidiyor malesef. ama 3d'li bir telde 3d oyun oynamayıp ekranı kısıp video izlemedinizmide gidin 3310 alın aynı şey bence :D
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.