Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sattığım hediye HTC EVO 3D yi babam kullanmaya karar verdi :)

Babam için şu kılıftan sipariş veriyorum. Kullananlar var mı aranızda bilmiyorum?..

HOCO Slim Real Genuine Leather Case

HTC EVO 3D KULLANICILARI

HTC EVO 3D KULLANICILARI

HTC EVO 3D KULLANICILARI

Bu arada kutuyu açınca ambalajlı olmasına rağmen toz mevcuttu cihazda. Sildim gitti tabi ama, bu düzeyde bir cihazın böyle toz toprak içinden geçmiş gibi olması garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 19 Aralık 2011; 21:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Arkadaşlar sattığım hediye HTC EVO 3D yi babam kullanmaya karar verdi :)

Babam için şu kılıftan sipariş veriyorum. Kullananlar var mı aranızda bilmiyorum?..

HOCO Slim Real Genuine Leather Case

HTC EVO 3D KULLANICILARI

HTC EVO 3D KULLANICILARI

HTC EVO 3D KULLANICILARI

Bu arada kutuyu açınca ambalajlı olmasına rağmen toz mevcuttu cihazda. Sildim gitti tabi ama, bu düzeyde bir cihazın böyle toz toprak içinden geçmiş gibi olması garip.

bu tarz kılıflar genelde pek kullanışlı olmuyor zamanla aç kapa insanı sıkıyor ekrana bir jelatin arkayada bir silikon kılıf yeter bence hocam şayet ben yarın eminönünden bu 2 liyi alıcam

• Babam için en uygunu bu sanırım. Birde slim tasarım kaba durmuyor. Gözüme çok hoş geldi. 45 tl ama 1900 tl lik de telefondu eskiden 5 tl lik kılıfta ayıp olur abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 20 Aralık 2011; 2:17:52 >
  • ßende bu telefonu almayı düşünüyordum bugün inceledim tasarımı hiç hoşuma gitmedi özelliklerine laf yok ama.Almadan incelemekte fayda var.
  • Mağazada benmde hoşuma gitmemişti ama evde bir farklı geldi

Bi sensation değil tabi.

HTC EVO 3D KULLANICILARI
  • quote:

Babam için en uygunu bu sanırım. Birde slim tasarım kaba durmuyor. Gözüme çok hoş geldi. 45 tl ama 1900 tl lik de telefondu eskiden 5 tl lik kılıfta ayıp olur abi

bence düşünceniz son derece mantıksız 1900 lük telefon 45tl verilir misillemesine yazın timde çalışırken 45 ye sattığımız kılıfı 10 liraya filan alıyorduk sizin belirlediğiniz kılıfın maliyeti max 3 dolar filandır aynı zamanda bizim 20 tlye satttığımız deri kılıflar ki kapış kapış gidiyordu eminönünde aynısı 5 lira

yani aksesuara bu kadar fazla para vermeye gerek yok bence paranız cebinizde kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Babam için en uygunu bu sanırım. Birde slim tasarım kaba durmuyor. Gözüme çok hoş geldi. 45 tl ama 1900 tl lik de telefondu eskiden 5 tl lik kılıfta ayıp olur abi

bence düşünceniz son derece mantıksız 1900 lük telefon 45tl verilir misillemesine yazın timde çalışırken 45 ye sattığımız kılıfı 10 liraya filan alıyorduk sizin belirlediğiniz kılıfın maliyeti max 3 dolar filandır aynı zamanda bizim 20 tlye satttığımız deri kılıflar ki kapış kapış gidiyordu eminönünde aynısı 5 lira

yani aksesuara bu kadar fazla para vermeye gerek yok bence paranız cebinizde kalır

45 tl derken Türkiye'deki fiyatlardan bahsetmiyorum. Ben asla Türkiye'den kılıf vb. aksesuar almam. Tüm aksesuarları yurtdışından getirtiyorum.

Yurtdışından 5 dolara temin ettiğim markasız kılıflar Türkiye'de 20-25 TL ye satılıyor. 5 dolara 10 tane ekran filmi alabilirken, burada 1 tanesi 10 tl ye satılabiliyor.

Ben gerçek aksesuar markalarından bahsediyorum. Çakmalarından değil. Trexta, HOCO, Momax vb.

Asla markasız çakma aksesuarlar kullanmam. Kullancak olsamda dediğiniz gibi 5 tl den fazla vermem.

Örneğini verdiğim kılıfta HOCO technology marka. (Bir çok kişi bilmiyor olabilir. Bu son derece doğal. Bir çok marka ve model için gerçek deri kılıflar, kristal kılıflar vb. üretiyorlar.http://www.hocotech.com) o yüzden 45 tl verilir dedim. Bak bu kılıf Türkiye'ye gelse, en az 70tl çkerler. Kimseye de o fiyatdan satamayacakları içinde getirmiyorlar. Adi çakmalarını getirmeyi tercih ediyorlar. Bak yukarıda resmini verdiğim HOCO kılıfın aynı tipinde gittigidyorda var. tipi aynı. ama marka yok. fiyatı 25 tl. Girin bakın. Yurtdışından 5 dolara alabiliyorum ben onu (kargo dahil).

Bir trextayı, bir hoco yu vb. gidipte eminönünden 5 tl ye alamazsınız.

aksesuara çok para vermeye gerek yok demeniz asıl mantıksız olan. zira hiç ama hiç katılmıyorum. telefonun en önemli şeyidir aksesuarlar. kalitesi duruşu telefonla uyumu çok önemlidir. bunun içinde bu işin erbabı olan markaları tercih etmeniz gerekir. ha dediğniz gibi gidipte tim de flan çakma plastiklere bir ton para vermeyin. onları alacaksınız evet gidin doğubanka oradan çok çok daha uyguna alırsınız.

samimi söylüyorum ortalama 1500tl lik bir cihaz kullanan birinin gidipte 5 tllik çakma aksesuarlar satın alıp kullanmasını hiçbir akıl kabul edemez. en azından benim mantığım almıyor. maddi durumu yok desem, elindeki cihaz ortada. gidiyor 1500 tl para veriyor cihaza, sonra gidipde 5 -10 tl ye en adisinden kılıf takıyor.

Bide 10 tl alıp 45 tl ye satıyorduk diyorsunuz ya.. o da tim in ayıpı. müşteri gidip de tim'in çalıştığı toptancıdan mal alcak hali yok. tim'e bir giriyorum her şey çakma. Adam bir köşede oturmuş paketlemeyi kendi yapıyor. 1 dolarlık plastiği 15-20 tl ye satıyor. (Her tim birbirinden bağımsız olduğu için orijinal aksesuar satanları ayrı tutuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 20 Aralık 2011; 4:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bende hızlı aldan aldım 1 tane

ama aklıma şu soru takıldı acaba şu ürünü açtıpında tozlu olarak çıkan cihazlar bu indirimden satılan cihazlar olmasın sakın?

ürünü indirimden alan arkadaşlar bu durumu burda paylaşırlarsa bence konu aydınlanmış olur bende cihaz geldiğinde burdan yazarım eğer toz içinde geldi ise, aynen iade ederim

Ben hepsiburadan aldım tertemizdi, ilk ben açtığıma eminim. Daha önce HB hakkında kötü yorumlar vardı. Ben de şuana kadar hiçbir problem yaşamadım HBden çok şükür.

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: msw

Dün ebaydan 6 ekran filmi, işyeri için 1 adet fişe takılan aparatı ile baraber şarj kablosu ve siyah s-curve silikon kılıf siparişi verdim, inanmazsınız ama toplam 13tl tuttu, hong kong tan kargoya verilmiş bile. Aksesuar düşünüyorsanız yurtdışından bakın derim. Bir de gezerken gözüme 3500mA lik pil çarptı ama biraz kalın olduğu için arka kapağı da değişiyor tabi, telefon kalınlaşıyor biraz.

Bu konu niye 3vo kullanıcıları kulubü değil onu da anlamadım doğrusu.

Bir de arkadaşlar herhangi bir video açarken dlna cihaz arıyor ve tv yi bulduğunda otomatik tvden açıyor, şu dlnayı tamamen kapatmanın bir ayarı yok mu?

Link verir misin hocam.Birde bunun kargo ücreti ne oluyor?

Kargo da bedava hocam toplam maliyet 13tl. 20gün sürsün sorun değil, burada 50-60tl vereceğime birkaç gün beklerim ucuz alırım.

http://myworld.ebay.com/mxqtech bu satıcıdan aldım. Kargo numarasını da vermiş takip edebiliyorum. Hani haybeye gitse bile 13tl yani hiçbişey TR ye göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

45 tl derken Türkiye'deki fiyatlardan bahsetmiyorum. Ben asla Türkiye'den kılıf vb. aksesuar almam. Tüm aksesuarları yurtdışından getirtiyorum.

Yurtdışından 5 dolara temin ettiğim markasız kılıflar Türkiye'de 20-25 TL ye satılıyor. 5 dolara 10 tane ekran filmi alabilirken, burada 1 tanesi 10 tl ye satılabiliyor.

Ben gerçek aksesuar markalarından bahsediyorum. Çakmalarından değil. Trexta, HOCO, Momax vb.

Asla markasız çakma aksesuarlar kullanmam. Kullancak olsamda dediğiniz gibi 5 tl den fazla vermem.

Örneğini verdiğim kılıfta HOCO technology marka. (Bir çok kişi bilmiyor olabilir. Bu son derece doğal. Bir çok marka ve model için gerçek deri kılıflar, kristal kılıflar vb. üretiyorlar.http://www.hocotech.com) o yüzden 45 tl verilir dedim. Bak bu kılıf Türkiye'ye gelse, en az 70tl çkerler. Kimseye de o fiyatdan satamayacakları içinde getirmiyorlar. Adi çakmalarını getirmeyi tercih ediyorlar. Bak yukarıda resmini verdiğim HOCO kılıfın aynı tipinde gittigidyorda var. tipi aynı. ama marka yok. fiyatı 25 tl. Girin bakın. Yurtdışından 5 dolara alabiliyorum ben onu (kargo dahil).

Bir trextayı, bir hoco yu vb. gidipte eminönünden 5 tl ye alamazsınız.

aksesuara çok para vermeye gerek yok demeniz asıl mantıksız olan. zira hiç ama hiç katılmıyorum. telefonun en önemli şeyidir aksesuarlar. kalitesi duruşu telefonla uyumu çok önemlidir. bunun içinde bu işin erbabı olan markaları tercih etmeniz gerekir. ha dediğniz gibi gidipte tim de flan çakma plastiklere bir ton para vermeyin. onları alacaksınız evet gidin doğubanka oradan çok çok daha uyguna alırsınız.

samimi söylüyorum ortalama 1500tl lik bir cihaz kullanan birinin gidipte 5 tllik çakma aksesuarlar satın alıp kullanmasını hiçbir akıl kabul edemez. en azından benim mantığım almıyor. maddi durumu yok desem, elindeki cihaz ortada. gidiyor 1500 tl para veriyor cihaza, sonra gidipde 5 -10 tl ye en adisinden kılıf takıyor.

Bide 10 tl alıp 45 tl ye satıyorduk diyorsunuz ya.. o da tim in ayıpı. müşteri gidip de tim'in çalıştığı toptancıdan mal alcak hali yok. tim'e bir giriyorum her şey çakma. Adam bir köşede oturmuş paketlemeyi kendi yapıyor. 1 dolarlık plastiği 15-20 tl ye satıyor. (Her tim birbirinden bağımsız olduğu için orijinal aksesuar satanları ayrı tutuyorum)

yurtdışından temin ediyorsanız zatan dediğiniz gibi kaliteli ürünler ucuza geliyor lakin belşemek dezavantaj tabi
    ayrıca ayıpsız tim olduğunu sanmıyorum her tim aksesuardan neredeyse 20 tl kar ediyor ve dediğiniz gibi yeri geldi kendileri paketliyorlar lakin herkesin kendine kalmış birşey hatta akmerkez miydi aklıma gelmedi ünlü bi alışveriş merkezinde 20 liraya mal olan taşlı süslü ıphone kılıflarını 110 tlye satıyolarmış şahid olan arkadaşlarım var

• Arkadaşlar dün akşam guncelleme yaptım yeni sürümü yükledim spider man 3d nin patc ini yukledi kabloyla ınternete baglamıstım pc ınternetıyle yukledı onu sim3 ve nfs nın patchlerını yuklemedi wi-fi istedi şuan işyerinde wi-fi ile baglantı yapıyorum yukleme grceklesmıoyor 0 mb / 0 mb gosteriyor ilk basta bi 0/100 olmustu sonra yukleme yapmadı acaba neden kaynaklanabılır bı bılgısı olan varmı ?
  • Şarjla sıkıntısı olan bir tek ben miyim bilemiyorum ama bu gün saat 14:00'de şarjım % 65 civarındaydı. Yahu tüm widget'ları kapalı (hava durumu hariç), ekran parlaklığı % 25'de, 4-5 telefon görüşmesi yapıp, 15-20 dakika nete girip, 5-6 adet fotoğraf çekince şarjımız % 65'e düşecekse işimiz iş vallahi.

Hayır ilk android'li cihazım da değil bu, ben mi takıldım kaldım bu konuya acaba? Arkadaşlar pil ömürlerinizi detaylı paylaşsanız da sıkıntı hepimizde mi yoksa benim cihazıma özel bir durum mu var bilsek?

Ayrıca pil süresini uzatmak için detaylı bilgi paylaşacak arkadaşların paylaşımlarını bekleriz.
  • Arkadaşlar son iki gündür telefonum cebimdeyken masanın üstündeyken kendi kendine kapanmaya başladı bir türlü bi çözüm bulamadım.Şu an yurt dışındayım ve garantiyede gönderemiyorum. Fabrika ayarlarına döndüm tüm uygulamaları kaldırdım. Hafıza kartını sıfırladım nafile. Telefondan soğudum resmen deli etti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Şarjla sıkıntısı olan bir tek ben miyim bilemiyorum ama bu gün saat 14:00'de şarjım % 65 civarındaydı. Yahu tüm widget'ları kapalı (hava durumu hariç), ekran parlaklığı % 25'de, 4-5 telefon görüşmesi yapıp, 15-20 dakika nete girip, 5-6 adet fotoğraf çekince şarjımız % 65'e düşecekse işimiz iş vallahi.

Hayır ilk android'li cihazım da değil bu, ben mi takıldım kaldım bu konuya acaba? Arkadaşlar pil ömürlerinizi detaylı paylaşsanız da sıkıntı hepimizde mi yoksa benim cihazıma özel bir durum mu var bilsek?

Ayrıca pil süresini uzatmak için detaylı bilgi paylaşacak arkadaşların paylaşımlarını bekleriz.

Kesinlikle çözülmeyecek bir problem gibi görünüyor. Telefonun fiyatının bukadar düşmesinin nedenlerinden biri bence bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlysin

quote:

Şarjla sıkıntısı olan bir tek ben miyim bilemiyorum ama bu gün saat 14:00'de şarjım % 65 civarındaydı. Yahu tüm widget'ları kapalı (hava durumu hariç), ekran parlaklığı % 25'de, 4-5 telefon görüşmesi yapıp, 15-20 dakika nete girip, 5-6 adet fotoğraf çekince şarjımız % 65'e düşecekse işimiz iş vallahi.

Kesinlikle çözülmeyecek bir problem gibi görünüyor. Telefonun fiyatının bukadar düşmesinin nedenlerinden biri bence bu.

Yahu komik olmayın en ufak bir nedenden dolayı, "tamam fiyatın düşmesinin nedeni bu" demeyin hemen. Her telefonda olabilecek problemler bunlar. Donanım veya yazılım problemi olabilir, isterseniz kendiniz güncellersiniz güvenmiyorsanız garantiye götürürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

quote:

Yahu komik olmayın en ufak bir nedenden dolayı, "tamam fiyatın düşmesinin nedeni bu" demeyin hemen. Her telefonda olabilecek problemler bunlar. Donanım veya yazılım problemi olabilir, isterseniz kendiniz güncellersiniz güvenmiyorsanız garantiye götürürsünüz.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, cihaz muazzam, inanılmaz memnunum, yağ gibi çok şık hiç bir problemi yok, işte pile'de bundan dolayı takılıyorum. Şu manyak cihazı hakkıyla kullanamıyor olmak sinirlendiriyor insanı.

3D oyunları, internet browserının hızı, widgerların şıklığı yeter yoksa

• Dostum ben malımı kotulemek taraftarı bi insan değilim ama olan bu. Standart bir kullanımda sarji 12 saat giden tek bir kişi bulamazsınız. Telefonu masanın üzerine koyup bütün eklentilerini kapatıp beklemediğimiz sürece. Bence evo çok güzel bir telefon ancak eksikleri artılarının çok çok üzerinde olduğundan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Almadıysanız almaya niyetiniz varsa biraz daha bekleyip görmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ben malımı kotulemek taraftarı bi insan değilim ama olan bu. Standart bir kullanımda sarji 12 saat giden tek bir kişi bulamazsınız. Telefonu masanın üzerine koyup bütün eklentilerini kapatıp beklemediğimiz sürece. Bence evo çok güzel bir telefon ancak eksikleri artılarının çok çok üzerinde olduğundan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Almadıysanız almaya niyetiniz varsa biraz daha bekleyip görmenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum standart kullanımda 12 saat ancak gidiyor. sabah 07:00'de şarjdan çektiğim cihazın şarjı şu an % 45'de iyne şarja takmak zorunda kalacağım. Artık şarjımı yanımda dolaştırıyorum, 3D oyun, İnternet'e uzun süreli girmek gibi işlemler yapacağım zaman Laptop gibi şarja takıp kullanıyorum. Umarım şu pil ömrüne ICS'le bir şeyler yaparlar. Yoksa halimiz harap.

Rom değiştirmek de % 15 - 20 gibi bir fark yaratıyormuş pil ömründe. Yahu şu güzelliği doya doya kurcalayamayacak mıyız biz ?

• Şu yeni model akıllı telefonlardan hangisinin şarjı bir günden fazla dayanıyor peki? Hangi telefonun şarjı wireless veya 3G açıkken internette gezinirken, oyun oynarken, resim çekerken 1 günden fazla sürüyor merak ettim. 1730mA pil koymuşlar adamlar daha ne yapsınlar. 1gb ramli 1.2 çift çekirdek işlemcili bir telefondan bahsediyoruz.
  • Dostum 12 saat ve bir gün arasında bariz fark var. Telefonun sarjini ekranı tüketiyor malesef. 3D özelliği çift ekranla sağlandığından ekran otomatik olarak iki kat sarj harcamakta. Eğlence için harika ama günlük kullanımda insanı yarıyolda bırakması yadsınamaz bir gerçek. Yazılımsal bir problem olmasını dileyerek bi sonraki gubcellemeyi bekleyip görücez artık.
  • arkadaşlar ilk android telefonum vodafone 945ti şarjı 12-13 saat gidiyordu.
    2. telefonum htc wildfire s şarj 1 gün gidiyordu
    3. telefonum htc evo 3d tüm senkronizasyonlar açık arada millete 3d ekran gösterimi için gereksiz foto ve video gösterimleri dahil akşam 10 gibi %30lara düşüyor. ama 3d oyunlarda 1 saatte %40 şarda bitiyor. abarttığınız gibi çok şarj gitmesi felan başka android kullanmayanların söylediği birşey. az biraz tecrübeli birisi şarjının iyi gittiğini görür. günümüzde iphone 4 bile (arkadaşımda var) 12 saati tamamlıyamıyor. bir akıllı telefon için gayet güzel özellikli ve kullanılabilir bir telefon.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.