Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

Merhaba, benim açtığım 3d filmler de yan yana iki tane sahne oluyor. Galiba biri sağ göz diğeri sol göz için. Bunu telefonun birleştirmesi gerekmiyormu? Yada benim bilmediğim birşey mi var acaba.

Android markette MX video player'i indirip, ayarlardan "hardware decoder" i seçersen sanırım sorununu çözmüş olursun

Dostum 3d mkv filmi mx video ile açıyorum sağ üst köşeden hw seçiyorum. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ama görüntü side by side olarak kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Ortalama bir kullanımda yaklaşık 7,5 saatte pilim neredeyse yarıya geldi aşağıdaki resimde detayı da görüleceği üzere bu durum normal midir?

Bir de root gerektirmeyen iyi bir screenshoot programı bilen var mı?

benim biraz yoğun kullanımda 20 saatte bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Ortalama bir kullanımda yaklaşık 7,5 saatte pilim neredeyse yarıya geldi aşağıdaki resimde detayı da görüleceği üzere bu durum normal midir?

Bir de root gerektirmeyen iyi bir screenshoot programı bilen var mı?

benim biraz yoğun kullanımda 20 saatte bitti

O zaman benim cihazda bir terslik var, ya da 5 - 10 şarjdan sonra tekrar bakacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert14494

quote:

merhaba mobile şebeke açtığınızda h
    işaretini görürsünüz o 3 g işareti anlamına gelir

Bende mobile şebeke ile bağlanınca üstte H yazısı çıkmıyo E harfi çıkıyo ve bağlantı çok yavaş 3 g ile bağlanamadım bir türlü

Telefon hattınızı operatörünüze başvurarak 3g'ye açtırdınız mı? Daha önce mobil internet kullanmadığınız için hattınızın hala 2g olabileceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

Merhaba, benim açtığım 3d filmler de yan yana iki tane sahne oluyor. Galiba biri sağ göz diğeri sol göz için. Bunu telefonun birleştirmesi gerekmiyormu? Yada benim bilmediğim birşey mi var acaba.

Android markette MX video player'i indirip, ayarlardan "hardware decoder" i seçersen sanırım sorununu çözmüş olursun

Dostum 3d mkv filmi mx video ile açıyorum sağ üst köşeden hw seçiyorum. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ama görüntü side by side olarak kalıyor.

üstat bende aynı şeyden muzdaribim.youtube dan 3d videolara bakıyorum eger sağda cıkan hq ya basmassam 3d gösteriyo ama hq(higgquality) basınca ekranda sağlı sollu iki aynı ekran oluyo.yüksek kalite seyretmeyincede bi anlamı olmuyor

• Arkadaşlar paylaşımları hızlandıralım, alan kişi sayısı artıyor gibi görünüyor. Ayrıca üstte de sormuştum, şarj'ı ile ilgili sıkıntısı olan var mı?

Şarjı iyileştirmek için neler yapabiliriz?
  • Dün ebaydan 6 ekran filmi, işyeri için 1 adet fişe takılan aparatı ile baraber şarj kablosu ve siyah s-curve silikon kılıf siparişi verdim, inanmazsınız ama toplam 13tl tuttu, hong kong tan kargoya verilmiş bile. Aksesuar düşünüyorsanız yurtdışından bakın derim. Bir de gezerken gözüme 3500mA lik pil çarptı ama biraz kalın olduğu için arka kapağı da değişiyor tabi, telefon kalınlaşıyor biraz.

Bu konu niye 3vo kullanıcıları kulubü değil onu da anlamadım doğrusu.

Bir de arkadaşlar herhangi bir video açarken dlna cihaz arıyor ve tv yi bulduğunda otomatik tvden açıyor, şu dlnayı tamamen kapatmanın bir ayarı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 19 Aralık 2011; 10:18:01 >
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlara tavsiyem Phereo 3D photo uygulamasını mutlaka yükleyin. Pişman olmasınız
  • quote:

Aramıza yeni katılan arkadaşlara tavsiyem Phereo 3D photo uygulamasını mutlaka yükleyin. Pişman olmasınız

Hocam sen şu mx video soruma hala yanıt vermedin hw seçiyorum ama yine sbs kalıyor video.
  • quote:

quote:

Aramıza yeni katılan arkadaşlara tavsiyem Phereo 3D photo uygulamasını mutlaka yükleyin. Pişman olmasınız

Hocam sen şu mx video soruma hala yanıt vermedin hw seçiyorum ama yine sbs kalıyor video.

hocam mkv ve avi 'yi 3d oynatmaz. MP4 convert etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 19 Aralık 2011; 11:14:31 >
  • quote:

Dün ebaydan 6 ekran filmi, işyeri için 1 adet fişe takılan aparatı ile baraber şarj kablosu ve siyah s-curve silikon kılıf siparişi verdim, inanmazsınız ama toplam 13tl tuttu, hong kong tan kargoya verilmiş bile. Aksesuar düşünüyorsanız yurtdışından bakın derim. Bir de gezerken gözüme 3500mA lik pil çarptı ama biraz kalın olduğu için arka kapağı da değişiyor tabi, telefon kalınlaşıyor biraz.

Bir de arkadaşlar herhangi bir video açarken dlna cihaz arıyor ve tv yi bulduğunda otomatik tvden açıyor, şu dlnayı tamamen kapatmanın bir ayarı yok mu?

tv nedir bilmiyorum ama benimki samsung.
    tvden dlna yi ac ordan video gosterme izin verildi yazıyordur onu reddet yap gözükmez aynı şekilde muzik ve photolar içinde yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

quote:

quote:

Bende mobile şebeke ile bağlanınca üstte H yazısı çıkmıyo E harfi çıkıyo ve bağlantı çok yavaş 3 g ile bağlanamadım bir türlü

Telefon hattınızı operatörünüze başvurarak 3g'ye açtırdınız mı? Daha önce mobil internet kullanmadığınız için hattınızın hala 2g olabileceğini tahmin ediyorum.

Evet arkadaşlar sorunu sizinde yardımınızla çözdüm. Telefonu 3g ye açtırmamışım. Benim gibi aynı konudan müzdarip arkadaş varsa bağlı bulunduğu operatörle görüşüp 3g yi açtırabilir. Şu an gayet hızlı bağlanıyorum nete.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

quote:

quote:

Evet arkadaşlar sorunu sizinde yardımınızla çözdüm. Telefonu 3g ye açtırmamışım. Benim gibi aynı konudan müzdarip arkadaş varsa bağlı bulunduğu operatörle görüşüp 3g yi açtırabilir. Şu an gayet hızlı bağlanıyorum nete.

sorunun hallolduğuna çok sevindim

• quote:

quote:

quote:

hocam mkv ve avi 'yi 3d oynatmaz. MP4 convert etmek lazım

Hmm anladım zaten mp4e çevirdiğim zaman kendi playerı da oynatıyor sorun olmuyor da hani mkv de oluyorsa diye düşünmüştüm. Teşekkürler. Bu arada mx player mkv oynatırken seste ara ara kesilmeler yaşanıyor, en düzgün program mkv için hangisidir? Altyazı desteği de olacak ama.

quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

quote:

Dün ebaydan 6 ekran filmi, işyeri için 1 adet fişe takılan aparatı ile baraber şarj kablosu ve siyah s-curve silikon kılıf siparişi verdim, inanmazsınız ama toplam 13tl tuttu, hong kong tan kargoya verilmiş bile. Aksesuar düşünüyorsanız yurtdışından bakın derim. Bir de gezerken gözüme 3500mA lik pil çarptı ama biraz kalın olduğu için arka kapağı da değişiyor tabi, telefon kalınlaşıyor biraz.

tv nedir bilmiyorum ama benimki samsung.
    tvden dlna yi ac ordan video gosterme izin verildi yazıyordur onu reddet yap gözükmez aynı şekilde muzik ve photolar içinde yapabilirsin

Bu ayar sadece benim tv için olur, başka bir ortamda yine dlna cihaz arayacak ve bulduğunda da oradan yayınlayacak tabi tvde izin varsa.

• arkadaşlar benide eklermisiniz şuraya biraz can gelsin
  • beyler bende hızlı aldan aldım 1 tane

ama aklıma şu soru takıldı acaba şu ürünü açtıpında tozlu olarak çıkan cihazlar bu indirimden satılan cihazlar olmasın sakın?

ürünü indirimden alan arkadaşlar bu durumu burda paylaşırlarsa bence konu aydınlanmış olur bende cihaz geldiğinde burdan yazarım eğer toz içinde geldi ise, aynen iade ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyler bende hızlı aldan aldım 1 tane

ama aklıma şu soru takıldı acaba şu ürünü açtıpında tozlu olarak çıkan cihazlar bu indirimden satılan cihazlar olmasın sakın?

ürünü indirimden alan arkadaşlar bu durumu burda paylaşırlarsa bence konu aydınlanmış olur bende cihaz geldiğinde burdan yazarım eğer toz içinde geldi ise, aynen iade ederim

öncelikle hayırlı olsun geçenlerde okumustum adam electroworld'de 8 kutu açtırıyo 8ide tozlu indirimsiz
    ben geçen bimeksten aldım indirimli tozsuz

bu tamemen şan işi dostum bol şans. heleki online alışverişte
  • Arkadaşlar aşağıdaki butonların ışığını kapatmanın bir yolu var mı?

Aradım ama maalesef bulamadım.
  • quote:

Link verir misin hocam.Birde bunun kargo ücreti ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Link verir misin hocam.Birde bunun kargo ücreti ne oluyor?

üstat msw arkadaş ebaydan aldıgına göre büyük ihtimal kargo ücreti yoktur veya cok cüzidir(1-2$ gibi) ama ptt kargoyla gelcek enaz 20gün sürer gelmesi.birde buaralar ptt kargo sıkıntılı kargolar oldukça sorunlu bende bayramda sipariş yaptım çinden hala gelmedi gelir ama kimbilir nezaman.Geçen sneye kadar böyle değildi buyaz değişti herşey.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.