Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bundan sonra sizi sık sık rahatsiz edecegim. Ben de vatandan aldim evo'yu dun aksam. Simdiye kadar para verip aldigim ve parasini son kurusuna kadar hak eden tek cihaz. Daha once bir iphone 3g kullanicisiydim.
    Evo gercekten ayri bir dunya. Sarj sorunu yasanmayacak gibi degil. Ilk sorum su:
    3d fotograf ve video cekimi anormal sarj tuketiyor mu? Ben pili bugun 12 saat civari bir zamanda tukettim
  • Arkadaşlar hizlial.com'da cihaz 1299 TL ve bonus card'lara "Mart'ta ödemeye başla, peşin fiyatına 12 taksit" kampanyası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 14 Aralık 2011; 9:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Arkadaşlar hizlial.com'da cihaz 1299 TL ve bonus card'lara "Mart'ta ödemeye başla, peşin fiyatına 12 taksit" kampanyası var.

3 ay önce 2000 TL'ey aldığım ürünün şu anki fiyatına bak, lanet olsun .. Tüketici mahkemesine başvuracağım
  • beyler kızmakta kesinlikle haklısınız indirim konusunda,şuan bende sipariş verdim hepsiburadan 1300 tl ye ama çok takacak bişey yok teknoloji böyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: calabras

Arkadaşlar sahiden vatanda da 1299 TL oldu cihaz daha 2 gün önce böyle değildi. Ne oldu bu telefona ben de almayı düşünüyorum ama açıkcası insanın içine kurt düşüyor. Aylar öncesinde çıkan sensetion bile daha pahalı. Bir türlü karar veremedim Sizce ne yapsam asla 3d özelliği için almıyorum telefonu. Benim için en önemlisi hız, duruş ve şarj süresi. Tabi ki fiyat da var onu da geçmeyelim. Önerilerinizi bekliyorum

Cihazda bi problem yok fiyattan dolayi satmadi o yuzden dustu. Bana soracak olursan sensation ile butun ozellikleri ayni hatta evonunu 2 artisi var. Biri 3d olmasi digeri ise ram 1gb olmasi. Eksileri ise biraz daha kaba ve agir onun disinda kullaniyorum kusursuz mubarek takilma donma vs. Bi sorunu yok

Evet 2 tane artısı var sensation'a göre ancak bir tane de çok önemli bir eksiği var bence. Oda ön kamerasının olmaması nedeniyle görüntülü görüşme yapılması imkanın olmaması. Bence bu çok büyük bir eksiklik. Sırf bu yüzden 1150 tl'lere kadar düşen bu mükemmel telefonu almadım. Yoksa çoktan sepetime atmıştım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

quote:

Arkadaşlar sahiden vatanda da 1299 TL oldu cihaz daha 2 gün önce böyle değildi. Ne oldu bu telefona ben de almayı düşünüyorum ama açıkcası insanın içine kurt düşüyor. Aylar öncesinde çıkan sensetion bile daha pahalı. Bir türlü karar veremedim Sizce ne yapsam asla 3d özelliği için almıyorum telefonu. Benim için en önemlisi hız, duruş ve şarj süresi. Tabi ki fiyat da var onu da geçmeyelim. Önerilerinizi bekliyorum

Cihazda bi problem yok fiyattan dolayi satmadi o yuzden dustu. Bana soracak olursan sensation ile butun ozellikleri ayni hatta evonunu 2 artisi var. Biri 3d olmasi digeri ise ram 1gb olmasi. Eksileri ise biraz daha kaba ve agir onun disinda kullaniyorum kusursuz mubarek takilma donma vs. Bi sorunu yok

Evet 2 tane artısı var sensation'a göre ancak bir tane de çok önemli bir eksiği var bence. Oda ön kamerasının olmaması nedeniyle görüntülü görüşme yapılması imkanın olmaması. Bence bu çok büyük bir eksiklik. Sırf bu yüzden 1150 tl'lere kadar düşen bu mükemmel telefonu almadım. Yoksa çoktan sepetime atmıştım .

vallahi skype üzerinden vs. görüntülü görüşme yapacaksam bilgisayarımı kullanırım zaten. mobil haldeyken skype üzerinden falan görüntülü görüşme yapmak bilmiyorum çok gerekli gelmiyor.

htc zaten 3g üzerinden video görüşmesine imkan vermiyor. dediğim gibi ek programlarla internet üzerinden görüntülü görüşme içince pc varken telefon pek mantıklı gelmiyor.

benim için bir kriter değil bu yüzden.

benim fkrim tabi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor1987

beyler kızmakta kesinlikle haklısınız indirim konusunda,şuan bende sipariş verdim hepsiburadan 1300 tl ye ama çok takacak bişey yok teknoloji böyle bişey

Hocam güle güle kullan, aramıza hoşgeldin :)
    Teknoloji den başka bir şey var burada. Hiçbir eketronik eşyanın fiyatı çıktıktan 3 ay sonra %40 düşmez . Fiyatlama hatası yaptılar ve bunun faturasını tüketiciye yansıttılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

beyler kızmakta kesinlikle haklısınız indirim konusunda,şuan bende sipariş verdim hepsiburadan 1300 tl ye ama çok takacak bişey yok teknoloji böyle bişey

Teknoloji den başka bir şey var burada. Hiçbir eketronik eşyanın fiyatı çıktıktan 3 ay sonra %40 düşmez . Fiyatlama hatası yaptılar ve bunun faturasını tüketiciye yansıttılar.

aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

quote:

vallahi skype üzerinden vs. görüntülü görüşme yapacaksam bilgisayarımı kullanırım zaten. mobil haldeyken skype üzerinden falan görüntülü görüşme yapmak bilmiyorum çok gerekli gelmiyor.

htc zaten 3g üzerinden video görüşmesine imkan vermiyor. dediğim gibi ek programlarla internet üzerinden görüntülü görüşme içince pc varken telefon pek mantıklı gelmiyor.

benim için bir kriter değil bu yüzden.

benim fkrim tabi bu

Hocam teli aldığımdan beri zaten pc'yi kullanmıyorum. Oyun içinde ps3 kullanıyorum umarım anlatabilmisimdir. Görüntülü konusmayı tango üzerinden yapıyorum oturuyorum uzanıyorum geziniyorum görüsmem devam ediyor. Pc üzerinden ölme eşeğim ölme. Yani yıllardır kullanırım daha ilk defa görüyorum 3g görüntülü görüsmek isteyenleri.

• Bu fiyata görünce gerçekten alasım geldi arkadaşlar ne dersiniz almalımı yoksa yeni tellerimi beklemeli?
  • Herkese Merhaba arkadaşlar.
    Bende bugün vatan mağazalarında yapılan % 25 indirimden faydalanarak İstanbul anadolu yakasında sadece dudullu vatanda kalan son evo 3d yi 1.149, TL ye alarak aranıza katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

teşekkür ederim hocam hoşbulduk
    inş fiyatlama hatası vardır insanın aklına cihazla ilgili bir sorun varmı diye aklıma gelmiyor değil!!!

• Dostum bi pm denendi alabilir miyim
  • ben de 2 gün 1165 tl'ye bimeksten aldım. telefon mukemmel. Aldığımdan beri pc'yi açmıyorum bile.Pil sorununa da çözüm bulduk mu tamamdır :)
  • sonunda benim evo da geldi.İlk androidli telefonum.ilk yuklemem gereken uygulamalar nelerdir? ben ibb nin trafik yogunlugu haritasını bulamadım aramada da cıkmadı android markette.market enabler ımı kurmam gerekiyo?birde guncelleme var diyo teli guncelleyelimmi yoksa boylemi dursun.Androidin hangi sürümü old.nu nasıl öğrenebiliriz ve android sürümünü güncelleyelimmi
  •  HTC EVO 3D KULLANICILARI

Turkcellden internet festivali kapsamında kazandığım telefonum az önce geldi ve vakit kaybetmeden satmaya çalışacağım.

Talip olan varsa pm den ulaşabilirler.
  • 1100 kadar sıfırları var daha da düşer biraz daha düşsün alacam bende
  • quote:

HTC EVO 3D KULLANICILARI

Turkcellden internet festivali kapsamında kazandığım telefonum az önce geldi ve vakit kaybetmeden satmaya çalışacağım.

Ne kadar sanslisin dostum ya bize vurmaz böle seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

HTC EVO 3D KULLANICILARI

sagol büyük sans oldu vallahi. öyle böyle değil. hiç kolay olmadı. az daha vınn a kalıyordum

Bende 1.200 -1.150 tl gibi fiyatlar düşünüyorum. Yarın önce bir telefonculara gitcem bakalım ne kadar verecekler.

HTC fiyat düşürmeden önce 1.600-1500 gibi bir fiyat düşünürken, şimdi 1.200 e satabilirsem süper olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

HTC EVO 3D KULLANICILARI

sagol büyük sans oldu vallahi. öyle böyle değil. hiç kolay olmadı. az daha vınn a kalıyordum

Bende 1.200 -1.150 tl gibi fiyatlar düşünüyorum. Yarın önce bir telefonculara gitcem bakalım ne kadar verecekler.

HTC fiyat düşürmeden önce 1.600-1500 gibi bir fiyat düşünürken, şimdi 1.200 e satabilirsem süper olacak.

Gercekten büyük şans ne kadar satsan kar 1100 kadar satan var sıfırı 2. El 1000 altına düşer de yakında iyi olur :) telefoncular fazla vermez Bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.