Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc nin yaptığı resmen şerefsizlik. şimdi hala hepsiburada da 1300 liraya satıyolar. madem fiyatı buralara çekeceklerdi neden 2000+ tl den piyasaya sürüyorsunuz. ben htc ye bir mail attım gerekirse cihazı geri iade edeceğim. böyle adi bir pazarlama anlayışı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

htc nin yaptığı resmen şerefsizlik. şimdi hala hepsiburada da 1300 liraya satıyolar. madem fiyatı buralara çekeceklerdi neden 2000+ tl den piyasaya sürüyorsunuz. ben htc ye bir mail attım gerekirse cihazı geri iade edeceğim. böyle adi bir pazarlama anlayışı olamaz.

iyide htc ile ne ilgisi var sen htc store'oen almıyorsunki. Bunlar bize hepsiburada dahil Allah bilir teli 1000tl civarı alıyorlar bize 1800-1900tllerden satıyorlardı ne zaman rağbet azaldı kar marjını kısıyorlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xboxminatör -- 8 Aralık 2011; 13:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

htc nin yaptığı resmen şerefsizlik. şimdi hala hepsiburada da 1300 liraya satıyolar. madem fiyatı buralara çekeceklerdi neden 2000+ tl den piyasaya sürüyorsunuz. ben htc ye bir mail attım gerekirse cihazı geri iade edeceğim. böyle adi bir pazarlama anlayışı olamaz.

iyide htc ile ne ilgisi var sen htc store'oen almıyorsunki. Bunlar bize hepsiburada dahil Allah bilir teli 1000tl civarı alıyorlar bize 1800-1900tllerden satıyorlardı ne zaman rağbet azaldı kar marjını kısıyorlar.

Açıkcası ben HTC'nin haberi olmadan böyle bir indirim yapabileceklerini zannetmiyorum. HTC ile görüşüp belirli bir stok ayırıp öyle indirime gittiklerini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla tüm yüksek yüzdeli indirimler bu şekilde yapılyor.

Şüphesiz ki cihaz sahipleri ile satıcılar arasında anlaşmalar oluyor. Markalar diyor şu fiyattan satacaksın. Tüm chazların farklı perakendecilerde birbirine yakın fiyatlardan satılması bundandır.

Aksi halde düşünsenize herkes her telefonu istediği fiyattan satabilir.

• bencede htc nin bilgisi olduğunu düşünüyorum. zaten hepsiburada aracı bir kurum. kendisi ürünleri stoklarına alarak göndermiyor. sadece süper hızlı gönderileri kendi stoklarından gönderiyorlar. bakalım durumu htc ye ilettim ne cvp verecekler.
  • Aslında HTC nin vereceği cevap ne kadar samimi olur orası da muamma.

Facebook hesaplarında, cihazlarınız neden görüntülü görüşmeyi desteklemiyor sorusuna.. operatorler istemiyor o yüzden koymuyoruz dediler.

Düşünsenize operatorler görüntülü görüşme hizmetini destekliyorlar fakat, htc ye görüntülü görüşme sunmayın diyorlar.

Böyle bir şey olabilir mi?

Oraya da yazdım ben şöyle bir cevap beklerdim, operatorler ile gorusmelerimiz sonucu pek kullanılmadığını öğrendik ve maliyeti azaltmak için desteklemiyoruz diyebilirlerdi.
  • indirim bimeks ereyonda da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

indirim bimeks ereyonda da var.

Her ikisinde de stoklar bitmiş.

Buradan da çıkıyor ki HTC stok eritti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 8 Aralık 2011; 20:01:00 >
  • htc cvp gönderdi satıcınızla iletişime geçin diyorlar... satıcının ne günahı var siz o fiyattan sattırıyorsunuz ardından topu satıcıya atıyorsunuz. htc çok dandik bir firmaymış bu aldığm ilk ve son telefonu olur..
  • bimeksde ist ve bursada var
  • Beyler

Need for Speed Hot Pursuit
    --------------------------------

yayında...

http://evo3d.mcbhome.tk

--------------------------------

Herkese İyi EVO'lamalar...
  • Ağır bir tel sanırım cepte taşıması nasıl acaba?
  • Bimekste kampanya var arkadaşlar 1120TL ve stokta gözüküyor? aslında kaçmaz fiyat ama bi yamukluk olmasın??

http://www.bimeks.com.tr/urun/119838/htc-3d-evo.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutk -- 10 Aralık 2011; 12:47:16 >
  • bende bimekste gördüm hemen aldım diğer yerlerde fiyatları görünce cok iyi gozuktu ama evoyu pek inceleme fırsatım olmadı nette de pek kullanıcı yok galiba ama bu fiyattan sonra artar gibi.çünkü herkes gs2 ile karşılaştırıp sadece 3d için bukadar para verilmez diyip gs2 alıyodu bu fiyata herhalde baya uygun olmuş oldu.ilk defa android tel kullanıcam umarım memnun kalırım.burayı eski kullanıcıları takip edicem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Bimekste kampanya var arkadaşlar 1120TL ve stokta gözüküyor? aslında kaçmaz fiyat ama bi yamukluk olmasın??

http://www.bimeks.com.tr/urun/119838/htc-3d-evo.aspx

1158 tl

daha 1-2 kaç hafta önce 1900 dü bu cihaz.

oha. ilk defa bir cihazın fiyatının bu denli düştüğünü gördüm. (gerçi güne özel %25 indirim gözüküyor ama yine de indirim sonrası 1300-1400 olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 10 Aralık 2011; 20:44:53 >

• bimekste bütün htc ürünlerinde indirim var. htcnin bütün ürünleri yerlerde sürünüyor..
  • Arkadaşlar bu htc evo 3d de bi yamuk olmasın bimeks de 1160 lira almayı düşünüyorum akşam akşam yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

Arkadaşlar bu htc evo 3d de bi yamuk olmasın bimeks de 1160 lira almayı düşünüyorum akşam akşam yani :D

ne gibi bir yamuk olabilir ki neler geliyor aklına
  • quote:

bimekste bütün htc ürünlerinde indirim var. htcnin bütün ürünleri yerlerde sürünüyor..

şu an diğer modellerin fiyatlarının düşük olması bugüne özel %25 indirimden dolayı.

yoksa sadece evo 3d de fiyatı erittiler.

evo 3d, sensationdan bir 300 tl pahalıydı.
  • Arkadaşlar bende ereyondan 1300 tlye evo sipariş verdim.Tlf kargoya verildi yarın elimde olur. Telefon piyasaya 2000 tl gibi bir fiyatla girince tutulmadı ve çok kimse tarafından alınmadı htc'de elinde patlayan ürünler için böyle bir indirime gitti görüşündeyim. İnidirimi HTC yaptı hb bimeks yada ereyona özel bişey değil. Ereyonla yaptığım telefon görüşmesinde kampanyamız bugün bitti üretici firmadan kampanyalı telefonları istettik geldiğinde gönderecez diyorlardı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.