Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Bimekste kampanya var arkadaşlar 1120TL ve stokta gözüküyor? aslında kaçmaz fiyat ama bi yamukluk olmasın??

http://www.bimeks.com.tr/urun/119838/htc-3d-evo.aspx

1158 tl

daha 1-2 kaç hafta önce 1900 dü bu cihaz.

oha. ilk defa bir cihazın fiyatının bu denli düştüğünü gördüm. (gerçi güne özel %25 indirim gözüküyor ama yine de indirim sonrası 1300-1400 olur)

hocam ilk 1120 idi ben bu fiyattan aldım.sonra stokta kalmamıştı 1saat sonra tekrar stokta oldu ve 1158tl den satılmaya başlandı.

• benim gördüğüm enaz kullanıcılı en yavaş akan bölüm htc evo herhalde fiyatından dolayı kullanıcı azdı şimdi bufiyata alanlar olunca bilgi paylaşımıda artar umarım...
  • HTC Vatan'a niye indirimli stok ayırmıyor acaba? Diğer siteler 1200 lere satarken vatan da fiyat uçtu.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_evo_3d-evo-3d-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57007

Telefon %8 indirimle 2148 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 12 Aralık 2011; 4:48:32 >
  • quote:

HTC Vatan'a niye indirimli stok ayırmıyor acaba? Diğer siteler 1200 lere satarken vatan da fiyat uçtu.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_evo_3d-evo-3d-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57007

benmi yanlış bakıyom acaba fiyat 1410 gözüküyor 2148 değil burada indirime girmiş herhalde siz mesaj yazana kadar :)

• ya bu indirim gidip 1900-2000 tl'ye bu telefonu alanlar için kötü oldu baya ancak her mağazada evo3d acaip ucuzlamış durumda. Şuan vatan'da da sensation'dan bile ucuz??
  • HTC EVO 3D KAMERA PROBLEMİ

Evo 3D de kamera problemi ile karşılaştım.

Kamerayı veya kamera ile ilgili herhangi bi uygulamayı açtığımda kamera çalışmıyordu. Kamerayı açtığımda ise sadece siyah bi ekran çıkıyordu karşıma. sadece en soldaki ana menü tuşu çalışıyordu bu durumda hiçbir ayar yapamıyordum.

internette biraz araştırınca evo 3D lerde kronik bi problem olduguyla karşılaştım ancak en ufak bir türkçe kaynak yoktu.

Aynı problemle karşılaşırsanız öncelikle

Menü=>Ayarlar=>Uygulamaları Yönet=>Tümü=>Kamera=>Verileri Temizle Yaptıktan sora telefonumuzu kapatıp Bataryasını çıkararak iki dakika bekledikten sora tekrar takıyoruz. Telefonumuzun kamerası normale döndü.

Fabrika Ayarlarını geri yüklemek falan kesinlikle işe yaramıyor. Uygulamalarınızı baştan kurmak zorunda kalmanızın dışında.
  • @deadlysin teşekkürler.....
    sonunda yararlı bilgi paylaşımında bulunan biri oldu.ya daha telefonu elime almadan sogudum bukadarmı az kullanıcısı var.
    telefonun fiyatını görünce fazla araştırmadan aldım sonrada bakınca pekkullanıcısı olmadıgını gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

@deadlysin teşekkürler.....
    sonunda yararlı bilgi paylaşımında bulunan biri oldu.ya daha telefonu elime almadan sogudum bukadarmı az kullanıcısı var.
    telefonun fiyatını görünce fazla araştırmadan aldım sonrada bakınca pekkullanıcısı olmadıgını gördüm

A.icim az kullanıcısı ile ilgisi yok. Telefon 2000tl civarlarında idi ve sensation ile aynı zamanlarda çıktı. Sensation daha uygundu ve millet sensationu tercih etti. Bu arada ekran çözünürlükleri aynı olduğu için ben sensation klubunde devam ediyorum daha çok paylasım var. Ve herseyiylei bizim cihazları uyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

@deadlysin teşekkürler.....

A.icim az kullanıcısı ile ilgisi yok. Telefon 2000tl civarlarında idi ve sensation ile aynı zamanlarda çıktı. Sensation daha uygundu ve millet sensationu tercih etti. Bu arada ekran çözünürlükleri aynı olduğu için ben sensation klubunde devam ediyorum daha çok paylasım var. Ve herseyiylei bizim cihazları uyuyor.

tamam üstat kızma bende aynı şeyi diyorum zaten..fiyatı yüksek oldugu için kullanıcısı azdı bu dediğinde iyi oldu bende orayı takip ediyim hersey aynıysa...

• quote:

quote:

HTC Vatan'a niye indirimli stok ayırmıyor acaba? Diğer siteler 1200 lere satarken vatan da fiyat uçtu.

benmi yanlış bakıyom acaba fiyat 1410 gözüküyor 2148 değil burada indirime girmiş herhalde siz mesaj yazana kadar :)

haklısın :) son tutunduğum dalda koptu :D

• Birazdan 1299 tl'ye vatandan alacagim cihazi. Evet bu saatte bile acikmis adamlar
    Sensation alacaktim hatta cok inceledim ama fiyat boyle olunca evo 3dye kaydi aklim. Fazla ozellik goz cikarmaz mantigindayim.
    Not: kasa olarak sensation cok daha hos ve saglam duruyor. Samsung'un yeni note mudur nedir o ise tam takoz. Hadi evo iri ama o kabul edilebilcek gibi bisi degil
  • arkadaşlar 3d olarak sadece kamera ve videolarmı var, menu ve diğer herşeyiyle mi 3d?
  • bugün itibariyle htc evo 3d telefonum geldi. Telefonu biraz kurcaladım sonra şarja taktım. içinde bulunan 3d fotolara baktım.derinliği yakalayınca fotolar harika görünüyor ama derinliği yakalayana kadar geçen 1-2 saniyede gözleri yorduğu kesin.zaten kullanma kılavuzunda da 3b görüntülere bakıldığında gözleri yorabileceğinden bahsedilmiş.
    daha önce htc desire z kullanıyordum,evo hız konusunda beni tatmin etti desire-z den geçince.ama gerçek manada 1.2 ghz gibi durmuyor.orjinal işlemci 1ghz olabilir. normal kamera çekimi benim 5mp lik desire z den daha iyi görüntü sağlıyor.yalnız htc sense arayüzü aşırı ram kullanıyor. tlfnu açtğmda 230-240 mb boş memory görünüyor.
  • Arkadaşlar sahiden vatanda da 1299 TL oldu cihaz daha 2 gün önce böyle değildi. Ne oldu bu telefona ben de almayı düşünüyorum ama açıkcası insanın içine kurt düşüyor. Aylar öncesinde çıkan sensetion bile daha pahalı. Bir türlü karar veremedim Sizce ne yapsam asla 3d özelliği için almıyorum telefonu. Benim için en önemlisi hız, duruş ve şarj süresi. Tabi ki fiyat da var onu da geçmeyelim. Önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: calabras

Arkadaşlar sahiden vatanda da 1299 TL oldu cihaz daha 2 gün önce böyle değildi. Ne oldu bu telefona ben de almayı düşünüyorum ama açıkcası insanın içine kurt düşüyor. Aylar öncesinde çıkan sensetion bile daha pahalı. Bir türlü karar veremedim Sizce ne yapsam asla 3d özelliği için almıyorum telefonu. Benim için en önemlisi hız, duruş ve şarj süresi. Tabi ki fiyat da var onu da geçmeyelim. Önerilerinizi bekliyorum

Cihazda bi problem yok fiyattan dolayi satmadi o yuzden dustu. Bana soracak olursan sensation ile butun ozellikleri ayni hatta evonunu 2 artisi var. Biri 3d olmasi digeri ise ram 1gb olmasi. Eksileri ise biraz daha kaba ve agir onun disinda kullaniyorum kusursuz mubarek takilma donma vs. Bi sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benide ekleyin...
  • Ben de bugün HB den 1300 liraya siparişimi verdim kargolandı 2 güne elimde olur ve hayırlı olur inşallah çünkü bu telefonu almayı çok istemiştim sonuçta teknoloji harikası ve 3d görüntü sunuyor ekranı çok büyük internet için ideal. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra da yorumlarım olacaktır. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar 3d olarak sadece kamera ve videolarmı var, menu ve diğer herşeyiyle mi 3d?

sadece çektiğin fotoğraflara ve videolara bakarken 3d.
  • Arkadaşlar telefonun şarjı tam olarak kaç gün gidiyor. Pil gücünün 1730 mah olmasına rağmen 1200 mah olan desire hd den daha az şarj süresi gözüküyor. Neden acaba
  • evet arkadaşlar telefonun fiyatı 1300 e düştü. Vatan %25 indirimle (hesaplamama göre) 1150 olucak. Beklemede kalın
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.