Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

quote:

HTC EVO 3D KULLANICILARI

Turkcellden internet festivali kapsamında kazandığım telefonum az önce geldi ve vakit kaybetmeden satmaya çalışacağım.

Talip olan varsa pm den ulaşabilirler.

Ne kadar sanslisin dostum ya bize vurmaz böle seyler

sagol büyük sans oldu vallahi. öyle böyle değil. hiç kolay olmadı. az daha vınn a kalıyordum

Bende 1.200 -1.150 tl gibi fiyatlar düşünüyorum. Yarın önce bir telefonculara gitcem bakalım ne kadar verecekler.

HTC fiyat düşürmeden önce 1.600-1500 gibi bir fiyat düşünürken, şimdi 1.200 e satabilirsem süper olacak.

Gercekten büyük şans ne kadar satsan kar 1100 kadar satan var sıfırı 2. El 1000 altına düşer de yakında iyi olur :) telefoncular fazla vermez Bnce

aynen öyle ne kadara satsam kar.

amahttp://www.sahibinden.com/search.php?c=172744&b[country_id]=1&b[city_id]=34 şuraya baktım da paketi açılmamış ve kvk garantili 1.200 ün aşağısında yok.

hepsiburada peşin 1.247,03 TLe veriyor şuan.

bende 1.200-1.150 tl arası düşünüyorum. normal gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HTC EVO 3D KULLANICILARI

Turkcellden internet festivali kapsamında kazandığım telefonum az önce geldi ve vakit kaybetmeden satmaya çalışacağım.

Talip olan varsa pm den ulaşabilirler.

Ne kadar sanslisin dostum ya bize vurmaz böle seyler

sagol büyük sans oldu vallahi. öyle böyle değil. hiç kolay olmadı. az daha vınn a kalıyordum

Bende 1.200 -1.150 tl gibi fiyatlar düşünüyorum. Yarın önce bir telefonculara gitcem bakalım ne kadar verecekler.

HTC fiyat düşürmeden önce 1.600-1500 gibi bir fiyat düşünürken, şimdi 1.200 e satabilirsem süper olacak.

Gercekten büyük şans ne kadar satsan kar 1100 kadar satan var sıfırı 2. El 1000 altına düşer de yakında iyi olur :) telefoncular fazla vermez Bnce

aynen öyle ne kadara satsam kar.

amahttp://www.sahibinden.com/search.php?c=172744&b[country_id]=1&b[city_id]=34 şuraya baktım da paketi açılmamış ve kvk garantili 1.200 ün aşağısında yok.

hepsiburada peşin 1.247,03 TLe veriyor şuan.

bende 1.200-1.150 tl arası düşünüyorum. normal gibi.

Ben forumda bulmuştum ondan dedim ama sen satarsın dediğin fiyata ama telefonculara satarsan fiyat düşer gibi

• şu an telefonun fiyatı bimeks ve vatan da %25 le 1150 ye geliyor
  • Selam, beni de ekleyebilirsiniz :)

Dün akşam Bimeks'ten 1,149 TL'ye aldım. Gitmeden önce aradım son 1 tane kaldığını söylediler, ayırdılar gittim aldım.
    Kutunun üstünde vodafone+bringstar garanti etiketi vardı.
    Kutuyu açtığımda telefon poşet içinde değildi, ekranın üstünde biraz toz vardı, sildim gitti sorun yok, pil için arka kapağı açtığımda da biraz toz vardı üfledim gitti. Kutunun içinden KVK garanti kağıdı da çıktı, şaşırdım. Telefonu satan eleman bringstar garantili demişti.
    Tozun sebebini de, telefonun poşette olmaması ve kutuya yaptıkları naylon ambalajın kutuyu tamamen kaplamamasına bağladım.

Telefonu almadan önce saturn'e gittim gördüm aleti, evo (1850 TL), sensationla (1750 TL) yan yanaydı, ebat olarak hemen hemen aynı, az bir farkla evo daha kalın, bana evo daha oturaklı gözüktü diyebilirim. Ağırlığı da ebatlarına göre normal geldi bana, rahatsız edici değil.

İlk dokunmatik-android telefonum. Bambaşka bir boyuta geçtim diyebilirim :) 1 hafta sonra hattımı takıp kullanmaya başlayacağım, bis aboneliğimin bitmesini bekleyeceğim, 600 mb internet hakkımı ziyan etmeyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volizzi -- 17 Aralık 2011; 8:57:59 >

• Agirlik kagit ustunde cok gibi olsada 1 saat sonra insana hafif bile geliyor. Tamamen hayatimi deistirdi gercekten smartphone keyfi bu olsa gerek.
  • EVO kullanıcı kulübü yok mu yahu kayıt olalım Benim de geçen gün elime geçti gerçekten harika bir telefon 3d sbs filmleri telefonda arkadaşlara izlettim ağızları açık izlediler Root yapmadan önce tavsiyesi olan varsa alabilirim. Yedekleme vs. Ayrıca parlak ekran jelatini en uygun nerede bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: calabras

Arkadaşlar sahiden vatanda da 1299 TL oldu cihaz daha 2 gün önce böyle değildi. Ne oldu bu telefona ben de almayı düşünüyorum ama açıkcası insanın içine kurt düşüyor. Aylar öncesinde çıkan sensetion bile daha pahalı. Bir türlü karar veremedim Sizce ne yapsam asla 3d özelliği için almıyorum telefonu. Benim için en önemlisi hız, duruş ve şarj süresi. Tabi ki fiyat da var onu da geçmeyelim. Önerilerinizi bekliyorum

Cihazda bi problem yok fiyattan dolayi satmadi o yuzden dustu. Bana soracak olursan sensation ile butun ozellikleri ayni hatta evonunu 2 artisi var. Biri 3d olmasi digeri ise ram 1gb olmasi. Eksileri ise biraz daha kaba ve agir onun disinda kullaniyorum kusursuz mubarek takilma donma vs. Bi sorunu yok

Evet 2 tane artısı var sensation'a göre ancak bir tane de çok önemli bir eksiği var bence. Oda ön kamerasının olmaması nedeniyle görüntülü görüşme yapılması imkanın olmaması. Bence bu çok büyük bir eksiklik. Sırf bu yüzden 1150 tl'lere kadar düşen bu mükemmel telefonu almadım. Yoksa çoktan sepetime atmıştım .

1.3 megapiksel ön kamerası var. Görüntülü konuşma için değil mi. Yoksa neden koysunlar.

• Merhaba benimde bir Evo3d var ama önemli bi sorunum var yardım edebilirmisiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_55689000/tm.htm
  • Arkadaşlar ben de dün hepsiburdadan bu teli sipariş verdim. Ancak görüdüğüm kadarıyla görüntülü görüşme yok. şuan LG optimus black kullanıyorum onda dahi şebeke üzerinden görüntülü görüşme var. Telefon gelir gelmez iade edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: highbrow

Arkadaşlar ben de dün hepsiburdadan bu teli sipariş verdim. Ancak görüdüğüm kadarıyla görüntülü görüşme yok. şuan LG optimus black kullanıyorum onda dahi şebeke üzerinden görüntülü görüşme var. Telefon gelir gelmez iade edicem

Görüntülü konuşma için iade edersen cihaza yazık etmiş olursun. Bir çok program var görüntülü konuşma yapan
  • evo 3D nin fiyatının düşmesi beni cezbetti ve almıştım ama bu özellik de önemli. LG optimus black de güzel telefon kullnanmaya devam edicem LG'yi. Görüntülü görüşme için bir çok program var ama karşı tarafta da yüklü olması lazım.
  • Bende geçen hafta evo 3d aldım. Benim bi sorum olucak. Bu telefonda 3g yok mu turkcell den internet paketi aldım fakat mobile olarak baglanıyor sanırım. Baglantı hızı cok yavas bi siteye 2 dkkada anca giriyo wireless gibi değil. Bi ayar fln mı yapmamız gerekiyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert14494 -- 18 Aralık 2011; 12:43:44 >
  • arkadaşlar telefnu kullanmaya baslayalı 5 gun oldu hıc bır şikyaetim yok daha alışana kadar da guncelleme yapmam heralde birtek ufa şikayetım var bıo kac defada bununla ılgılı soru sormustum ama detaylı yanıt alamadım bu msj gonderdıkten sonra bır bıldırım gelıyor hani kasç bakıye kaldıgını gosteren o geldiğin de gıcık bır ses cıkıyor dı-dıt diye yanılmıyorsam bu bilidirim sesi bunu nereden kapatıcam bi türlü bulamadım bütün geri bildirimleri ve bildirim sesleri kapattıgım taktırde genede gelıyor ve benı cok uyuz edıyor bılen arakdaşlarım lütfen detaylı şekilde anlatırsa cok sevınırım cok basıt bırseye benzıyor aslında ama bulamadım :((
  • merhaba mobile şebeke açtığınızda h
    işaretini görürsünüz o 3 g işareti anlamına gelir
  • Değerli Arkadaşlar,

Ben de cihazı 3 gündür kullanıyorum. Muhteşem bir cihaz hiçbir uygulamada sıkıntı hissetmedim, pil ömrü dışında, şu pil ömrü yok mu evet işte o pil ömrü yok
  • dün doğubanktanhttp://capdase.com/en/product5.php?cid=1&bid=5&mid=1328&pid=12380 linkteki silikon kılıfı aldım. çok güzel oldu, tavsiye ederim. hemen hemen bütün dükkanları gezdim sadece bir dükkanda vardı bu kılıftan 25 TL dedi 20 TL ye anlaştık, bunu görmeseydim normal 10 TL lik şeffaf silikon kılıf alacaktım.
    10 TL ye de ekran koruyucu aldım, parmak izi bırakmayan, ama pek hoşuma gitmedi. Görüntü biraz buzlu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

merhaba mobile şebeke açtığınızda h
    işaretini görürsünüz o 3 g işareti anlamına gelir

Bende mobile şebeke ile bağlanınca üstte H yazısı çıkmıyo E harfi çıkıyo ve bağlantı çok yavaş 3 g ile bağlanamadım bir türlü
  • HTC Sensation ile hemen hemen aynı özellikler de olmasına rağmen pil ömrünün bu cihazdan kısa olmasının sebebi ikinci ekran sanırım. Pil ömrünü arttırmak için her türlü tavsiye alınır.

Ayrıca bir sorum da olacak, sık sık şarj etmek cihaza zarar verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoomahoo -- 18 Aralık 2011; 15:16:20 >
  • Ortalama bir kullanımda yaklaşık 7,5 saatte pilim neredeyse yarıya geldi aşağıdaki resimde detayı da görüleceği üzere bu durum normal midir?

Bir de root gerektirmeyen iyi bir screenshoot programı bilen var mı?

HTC EVO 3D KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoomahoo -- 18 Aralık 2011; 15:37:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.